Jó reggelt!
Andi, nem semmi Marci, ahogy mászik fel a radiátorra. Nem mutattad neki véletlenül a képet, ahogy a Livi kommandózik a kiságyon? Lehet, hogy kedvet kapott tőle!
Julcsi, de jó, hogy végre kicsit tudtál aludni! Rádfért.
Zsuzsi, hogy vagy? És milyen volt a Szandi éjszakája?
Évi, igen, a mosógépszerelőm is mondta, ezek az új nagyondrágák nem arra vannak kitalálva, hogy bírják a sok évet.
Nekem egy 20 éves Energomatt van, de két éve nagyon olcsón vettem egy használt Siemenst. De a régit eltettem, nagyon jó még mindig, és ha az új besz@rik, jó lesz tarcsiba.
Ma megy a szerelő? Kiváncsi vagyok mit mond.
Edith, a sütire visszatérve, én sem gondoltam, hogy sütőtökös. Valami túrós félére tippeltem. És mennyire érezni rajta a tökök? Vagy csak az édes ízét? Mert megsütném, de a sütőtököt nem igazán szeretjük, viszont ha csak édes ízt ad neki, akkor jó lenne.
Edit, meggyógyult végre Barnus? Remélem nem ment át sem rád, sem Virág babára.
Éjjel megint jó sokszor keltünk, kb. óránként. Ez most a foga lesz szerintem, mert szerencsére semmi más gond.
Tegnap voltunk az Ikeában karácsonyi égőt venni az ablakra. Hát, ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, rendesen eltudnám ott költeni. Mindenesetre megláttam álmaim ülőgarnitúráját, az a típus, hogy beleülsz és nincs kedved felkelni annyira puha és kényelmes. A 3 részes 150.000.-, úgyhogy most nem vettük meg, pont százötvenezernyire vagyunk tőle. De az enyém lesz!!!
Márti, a csütörtöki kaja nagyon finom lett, ízlett az Istvánnak is! Segíteni akart megcsinálni, mert ugye nagyon szeret főzni, de nem engedtem, ez most az én meglepim volt.
Pipimellből és combból csináltam, de sok volt a combi, úgyhogy a macska és a kutya is evett belőle. Nem mondták, hogy rossz lenne!
Jó lehetett 5-kor kelni. Most legalább alszik, hogy kipihenje a koránkelést?