sZIASZTOK!
Minden rendben, csak a "jófiú" mostanában éjfél körül fekszik le, és 9-ig alszik, (na de úgy, hogy 7-tõl már 10 percenként álmában nyüszög, úgyhogy én meg rohangálok hozzá, tehát én nem alszom. )Aztán meg sem áll egész nap, egyszer alszik max 1,5 órát. Azt is séta közben (nehogymár anya pihenjen), most is úgy fõztem, hogy kujtorgott a lábam alatt, meg kapaszkodott a pultba (pont feléri, de még nem lát fel, és ez baromira idegesíti), stb.......
Ja, meg "lesántultam" egy kicsit. Tudjátom, olyan husos az ujjam a lábamon, a kezemen is. Na a lábammal már pár éve megjártam, Mert azt nem lehet kerekre vágni, és Csabi csak erõsködött, vágjam ki. Na, kivágtam
Meg is mûtötték hosszú huzavona után ambulánsan, de elõtte azért én jól "megkurkásztam" biztos ami biztos. Na, akkor leszedték az 1/3 körmömet, + a husus oldalát az ujjamnak (persze visszanõtt. Lehet, hogy gyík vagyok? ) Na, de azóta inkámm picit nagyobb körmöm, de nem vágom ki.
Na, múlt hét végén valami hasonlót ügyeskedtem (de gyanítom, ha nem piszkálom, már meggyógyult volna), de vasárnap jól megkurkásztam, hogy biztos nincs-e benõve. Na addig kurkásztam, amíg egy szép "vadhús" szerú pukli lett az ujam oldalán. Úgy néz ki, mintha kibányásztam volna a körömágy nyers húsát. Ja, és gyenyes a köröm alatt a sarokban, de szerintem ettõl a puklitól nem tud kifolyni...
Hûûû de jó horrort írtam nektek...Na, vasárnap, hétfõn paradicsomot kötöttem rá, aztán gyógyszetáros tetránt ajánlott, most váltva tetrán, paradicsom.....
Talán már nem gyulladt annyira, meg nem is fáj annyira mint vasárnap. Próbálom elkerülni a sebészetet.....itt az sztk-ban tudtok valaki jó sebészt? Mert a lábammal (akkor még kõbányán laktunk) jártam az ottani sztk-ba, sz*rt se segítettek. Aztán egy szombat reggel a SOTE mellett mentünk el, ott beestem az ambuláns sebészetre, és egy tök jó fej doki segített rajtam. Gondoltam, hogy hozzá kéne mennem, de hát Petivel ezt elég nehéz megoldani, így hát várom, hátha megjavul.
No, más, elég a horrorból!
Voltunk egészséges rendelésen, szinte le lettem b*szva, hogy a Peti csak 17 dkg-ot hízott több mint egy hónap alatt. A múlt hónapban meg fél kilót, de mindegy. Szerintem a múltkor nem mérték jól
Na, mindegy, leszúrtak. Pedig már jól is eszik (tegnap este 3 db virslit evett meg, két hete nem hányt
( a másfél hete hétvégi kettõ félrenyelést nem számítom annak). De nem tudom, miért nem veszik figyelembe, hogy egész nap reggel 9-tõl éjfélig meg se áll???
Ja, 6 foga van, és azt mondta a doki nem is jön több mostanában. Hát ennek örülök is meg nem is
Mostanában (vagyis mindig) nagyon cuki. Csinált az apósom egy szekrényzárat (a kihúzós fiókok fogantyúja olyan, mint egy fekvõ U betû, és beléjük van dugva egy bot, a végén gombal (végülis olyan, mint egy fél karnis) na, aalényeg, peti eléáll, és kérdõ hangsújal ezt mondta: -"ez mi ez?"
Azóta se mondta persze. Másik, azóta se mondott dolog tegnap: Mentünk a dokihoz, még másfél óra volt az evésig, a hátizsák külsõ zsebébe tettem a 250 gr-os nestlé sonkástésztát, ami egy kb 2 ujjnyira kilógott. Kivette, elémállt az üveggel, és közölte: "Menjünk enni", és kivonult a konyhába, felügyeskedte az etetõszék tálcájára az üveget. Meg is ette
Délután mentünk Apa elé gyalog az Europarkba. Amikor odaértünk, a pelenkázóba bekéredzkedtünk, ott volt egy 1,5 éves kisfiú a szüleivel ott vetkõztünk le. Már a folyóson nem akata a kisfiút elengedni, ölelgette, többször kísérletet tett, hogy megpuszilja, meg a folyosón (ez a földszinten volt a WC-nél, itt nem volt senki) rohangált, elbújt a vészkijárat ajtajához (ez egy beugróban van, a fal mögött), és sikongatott, hogy a kisfiú keresse meg
Na, aztán borzoltuk egy kicsit az állatkereskedés dolgozóinak idegeit, szerencsére a halak jönnek be mostanában, odaáll az akvárium elé, és tátog a halaknak
Ezért aztán sokszor forgalmi dugót okozunk
Na, utánna tiszteletünket tettük a játékboltban is
"Kicsit" szétrámolt a szentem.....
Na, az ász az volt, hogy felfedezte a mozgólépcsõt, és húzott, menjük le...Állt mint a nagyok, kihúzta magát, kitolt pocakkal, és fogta a kezem (most bezzeg). Allig leértünk, hajtûkanyar, és a jobb kezével lökdösött félre mindenkit, és már vissza is mentünk
Tök hülyén néztem ki, vállamon a hátizsák fele anorák kilóg belõle, derekamon a télikabátom (hûûû de szexis voltam benne) stb. De a gyermek nagyon élvezte, úgyhogy megyünk ma is lehet.
Csak azt vettem észre, hogy akkor fekszik le késõn, ha napközben vagy sokat, vagy késõn aludt. Tegnap csak fél órát aludt délben, örültem is, de sajna hazafelé elaludt a kocsiban, és hiába hangosan vittük fel, nem ébredt fe, aludt még egy órát, 7-kor kelt, nem csoda, ha nem feküdt le 8-kor. Na, most 1/2 2 óta alszik, lassan mocorog úgy hallom
Csak ha elmegyünk Apa elé, visszafelére valamit ki kell találni
Norcsi: Mi újság Bánkóca fülével??
TÁgi: Hûû, szorítok Neked, biztos minden rendben lesz. Szerintem megmondják rögtön az eredményt.
Bocsi, de felébredt
Puszi, írok majd még
Kata