Sziasztok:)
Mielött leesem a székről, gondoltam irok is nem csak olvasok ....
Panzej
Elképzelhető hogy a fogacska bújik elő, és sajnos ilyenkor előfordul a cicisztrájk is. Probáld meg a chamomilla CH 15 bogyócskát, félóránként 5 bogyó mehet. Amugy meg kitartás, ne add fel a szopit ám, probálkozz, és ha előbújik a fránya fog akkor tuti megjön újra a kedve az evéshez. Ami még segithet neki, az hideg rágóka, amivel tudja hűsiteni a kis inyét.
Az adventi naptárhoz nincs leirás igazán. Tavaly én készitettem ilyet, saját magam varrtam és diszitettem, idén rájöttem hogy sokkal egyszerűbb megvenni az alapokat és már csak disziteni kell.
A lényege amugy egy nagyobb téglalap vászonból, erre gombokat kell varrni (24 db) , valamint tartozék még 24 db kis zsákocska, ami szalvétatechnikával lehet disziteni. Jelen esetben textil ragasztóva a háromrétegű szalvi felső, szines réteget kellett rádolgozni az anyagra, majd vasalóval átvasalni a fonákjáról hogy rögzüljön. A zsákocskák egy szalaggal kerülnek fel a hátlapra.
Móni
ÜDv közöttünk, jó hogy benéztél. Bármi kérdésed van nagyon szivesen válaszolun, ha tudunk segitünk. Amugy ha megnézte Lilla tábláját akkor látod hogy van több pocakos kismamink is. Sőt ha szeretnél akkor te is bekerülhetsz, ha elküldöd az adatidat Lillának.
Etetőszék
Szerintem a lényeg hogy stabil legyen és könnyen tisztitható, ezért tudom javasolni a nagy, levehető tálcásokat. Ha gurithatóst választotok akkor arra figyeljetek hogy fixálni lehessen a kereket. A magasság állítása pozitiv tulajdonság, pont azért amit Timi is mondott, hogy később az asztalhoz tudjuk ültetni a manót és kényelmesen, biztonságosan tud velünk enni.
Hálózsák
Vegyes a felhasználás nálunk, amig csak laza fekvésről volt szó addig simán altattuk benne, de amióta bejárja az egész kiságyat egy éjszaka alatt azóta nem használjuk mert beletekeredik és felébred miatta.
NAgyobb gyerköcöknek tudom ajánlani azt a változatot amiből alul ki lehet dugni a lábat és igy lehet benne közlekedni. A kenguru goldnál láttam ilyet hirdetésben, de egy ügyeskezű anyuka is simán meg tudja csinálni, hogy két oldalt alul sréen varr zipzárt az anyagba és máris van hova kidugni a lábikókat
Timi
Nagyon megértelek és nem vagy rossz anya, nehogy már ettől rosszérzésed legyen. MAjd jövőre szépen beoltatod Hannababát.
Januártól kezded a melot?
Lilla
Ügyi nagyon Biiii, és igen igen, klubtagok lettetek ti is az érj utol ha tudsz klubban
:) Lassan jön majd a pakoljuk el a kb 1 m magasságban levő dolgokat, mert ha nem akkor jajj és jön a babó segit pakolni
Anid
Pepe nálunk hason alusza a legjobb álmait, van hogy néha azt nézem hogy hogy tud olyan pozokban aludni: feneke az égben, plusz még egy kicsit kitekeredve is.
Sára
Nagyon megértem az álláspontod az alvással. Most hogy egy hónapja felköltöztünk és van hogy sikerül Pepét a saját ágyában altatni teljesen másként alszom, pihentebb leszek, még ha van hogy éberebben alszom egy kicsit.
5kor mentem lefeküdni aludni, nem akkor keltem. Kipakoltam a spejzem meg a konyhát probáltam kulturált formába öltözteni, de ma éjjel még folytatom mert nem lettem kész ...
Magunkról gyorsan...
Ma voltam ujra Danival a nevtanban, azt mondták hogy teljesen megfelel a korának, nem zűrös egyáltalán, csak azt igényli hogy vele, és csak is vele foglalkozzanak. Van benne testvérféltékenység bőven, de ez is korbeli sajátosság. Ugy hogy most törhetem a fejem, hgoy két gyerek mellett hogy oldajam meg hogy csak vele legyek, mert az altatási idő ami szóba jöhetne nagyon változó hosszúságú, sőt ha szerencsém van délután együtt alszanak... de sebaj majd kitalálok valamit, vagy megprobálom a lehetetlent az ovival...
most megint huzok mert igy nem lesz tiszta konyhám és még teregetnem is kell , mert apának nem lesz fehéringe holnapra...
puszi
Ági