Sziasztok!
Na, elaludtak, immáron a mai napon másodszor! Ezek szerint mégse hiába mondogattam nekik hetek óta, hogy délelőtt nem kell egyszerre 3 órát aludni, hanem a felét, és mégegyszer annyit délután....
Barbi!
Jó a védőnőtök, főleg, hogy nem mostanában megy megint.
Így azért lehet szeretni, nem?
A miénkkel én meg vagyok elégedve, bár már legalább 2 hónapja nem láttam. Lehet elfelejtett bennünket.
Évi!
Nagyon aranyos Samu a képeken, és milyen nagy már ő is!!!
Edith!
Hűha, nem is gondoltam, hogy sütőtökös volt a süti, én barackra gondoltam. Biztos fini volt, lehet egyszer majd én is nekiállok ilyen szuper sütiknek, ha összeszedem minden bárotságom.
Gratula az 5. fogacskához! Kívánom, hogy a többi is ilyen észrevétlenül bújjon elő!
Edit!
Szuper, hogy túl vagytok rajta, és hogy "csak" a fiúk kapták meg. Téged biztos azért került el, mert akkor ki rendezte volna a családot? A múltkor, mikor Zsolti tiszta nátha volt, és a gyerekek is elkapták, én megúsztam. Én is ennek tudtam be. Legalább egy egészséges kell a családban.
És hát nem hátrány, ha az pont az anya, aki amúgy is mindenkit pátyolgat.
Julcsi!
Nagyon jó a kép a csajokról. Nem is veszitek észre, és hipp-hopp, Livi meglátogatja Dorkát. Egyébként Marcinak is erősebb a keze, mint a lába, mert ha feláll, simán felhúzza magát pl. az ajtórácson úgy, hogy a lábaival kalimpál.
Tejtermékeket mikortól vezetted be? Milyeneket esznek a csajok?
Timi!
Mesélj is magatokról! Rendben van mindenki? Hanna baba miket csinál már?
Boldog hófordulót Rebinek és Ákinak is, az éveikkel együtt.
Zsuzsi!
Eszméletlen ügyes Szandid! És még te aggódtál nemrég a mozgásfejlődése miatt. Simán lekörözi már Flórát, pedig pár hónapnyi előnye van.
Márti!
Merre vagy?
Gratula Zsombi 2. fogacskájához!
Csajok!
Flóra is kúszik már, elég nagy távokat hajlandó megtenni a kiszemelt játékért, de azért lustibb, mint Marci volt. Viszont nem olyan szép szabályosan kúszik, mint anno Marci, hanem két kézzel egyszerre. Szóval nem váltott kézzel, hanem egyszerre teszi a kezét, és a lábaival is egyszerre löki magát. Ez nem gáz?
Gyümilével kapcsolatban lenne még kérdésem. Ti milyet adtok? Nincs olyan, ami nagyobb kiszerelésű? Mi a Nestlé 500 ml-esét szoktuk venni, de elég hamar elfogy. Ahhoz azért nem olyan olcsó, napi egy üveg simán kell. Sőt! Vagy ti friss gyümiből facsarjátok? Nekem ahhoz nincs energiám, meg annyi gyümim sincs.
A Kubu-ról volt szó a múltkor (bár az is elég kevéske), akkor azt senki nem tudja, hogy mikortól mehet?