Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus: örülök, hogy feldobódtál :lol: Én is pont így jártam, amikor először elmentem a dokihoz kiskutya, ja, bocs babaügyben :lol: Mikor a kezemben voltak a beutalók, fejemben a várható vizsgálatok, elkezdtem nagyon jól érezni magam :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi: köszi, hogy drukkolsz, meg mindenkinek köszi előre is. Nagyon sokat jelent nekem....Coca megjósolta, hogy nem lesz semmi gond, úgyhogy nyugodt vagyok :wink: Nagyjából...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi ha még itt vagy, te mint főboszi mit látsz nekem úgy csütörtök, péntek környékén? :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ha van ötletetek, megköszönném, ha segítenétek. A ciklus közepén (néhány nappal utána) tartok, a hőmérsékleti görbém eddig a nagykönyvben megírtak szerint ingadozott 36,3 és 36,6 között. Tüszőrepedéskor felment a szokásos 37 fokra, de sajnos most visszaesett 36,3-36,6 körülire. Nagyon el vagyok keseredve, lehet, hogy nem maradtam terhes? Nagyon szeretnénk ezt a kicsi babát, de csak most kezdtem hőmérőzni először. Mi a véleményetek? A hő visszaesése mennyire jelzi biztosan, hogy nem fogant meg a kicsi? :cry:
harangvirág

SZÉP JÓ REGGELT!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma már egy kicsit közelebb kerültem a földhöz! :lol:
De hát a hőm is igen alakul, szóval nem tudok nem a fellegekben járni! :lol:

Robcsi! (Zöldi engedélyed kérem!) Én zebrát látok!!!! :lol:

Sonjus! Szerintem minden doki felteszi ezt az értelmes kérdést, hogy akkor babát szeretnének? :lol:

Zöldi! Én is szeretném, ha nekem is jósolnál egy uncsi egyenest! :lol:

GÖRBE

Kép
bettike
Eger

Harangvirág! Görbéd nincs? Úgy könnyebb lenne! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, küldök majd pü-t, de nem engedi! Egyébként köszi a pü-t! :wink:

Képzeljétek ma megmértem a ciciméretem, mert már jó egy hete feszül, és ami nekem 97-99 szokott lenni az most 104. Jót röhögtem!! Hol van hozzám P. A.

Harangvirág nem is biztos ez alapján hogy volt pé-d, legalábbis az elmondásod alapján nem kétfázisú a görbéd!

Amúgy ha meg is jön megnyugodtam, hogy legalább pé-m van!

Kép
kata05

Kedves "pesszimista" Kata! (Csak, hogy cukkoljalak!) :lol:
Akkor is gyanús vagy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Harangvirág!
Nekem 36.9 volt mikor megjött, de én azért nem aggódtam, mert már voltak hőmérős hónapjaim és láttam, hogy NÁLAM a magas hő még akármit is jelenthet! :)
Hogy ez nálad hogy van, az egy hónapból nem igazán derül ki! Bízzál benne, hogy most összejött, de ha mégsem, akkor mérd a következő hónapot is és akkor tuti jobban fog menni, mind az időzítés, mind a várakozás!
sonjus

Bettike!

Van görbém, csak fogalmam sincs, hogy rakjam fel ide. Katának lehet, hogy igaza van, talán nem lesz két fázisú a görbém. Abban azért reménykedek, hogy peteérés volt, legalábbis a 37 fok ezt mutatta, de mint már mondtam, néhány nappal vagyok ez után, tehát a görbe második fele gyakorlatilag még hiányzik. Viszont annyira vágyom már a babára, hogy nagyon. Ezért izgulok ennyire.
harangvirág

Harangvirág ments le a gépedra a görbét, alakítsd át jpeg formátumúra, ha kell kicsinyítsed le 600*600-as méretűre. Ha kész, akkor itt a szövegdoboz alatt látod, hogy melléklet feltöltése, oda kattintasz és már fel is tudod tenni.
Így látatlanban nehéz bármit is mondani, de ha látjuk a görbédet biztos tudunk mondani valamit!

Bettike küldtem privit, amiből a lényeg kimaradt, hogy köszi a zebra jóslatod. :D

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Kata: Nem jó ám nem első pisiből nyomni a tesztet :( 13. DPO-n vagy! Még semmi sincs veszve :) Nem mindenkinek termeli a HCG-ét a szervezete olyan nagy ütemben ám.....

Mindnekinek drukk++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Megkezdtem a mérést én is, simán nyitottam 36,9-cel :shock: Görbét még nem teszek, hiszen egyetlen érték van benne. Lehet, inkább a jó kis hőmérőmbe kéne elemet tenni, mint ezzel a higanyossal vacakolni. Bár biztosan jól mér, mert teszteltem. Csak azért nem szeretem, mert sokáig kell mérni vele, és ha Miksa ébred közben, akkor hozzá azonnal kell ugrani.

Szezso! Én drukkolok csütörtökön ám! :wink:

Kata! Ebből még akármi is lehet :wink:

Harangvirág! Sonjushoz hasonlóan nekem is mindig magas hővel jön meg :roll: .

Sonjus! Elárulod, hogy ki a doki? Akár priviben?

Bettike! Tényleg nem lehet azt mondani, hogy ellustizzátok a dolgot :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Már felkeltem a padlóról 3.cn, kicsit nehéz volt, nekem annyira furcsa, hogy az első két gyermekem azonnal megfogant a harmadik pedig nem akar. Igaz, hogy párt cseréltem aki mellesleg pesszimista (szerinte Ő olyan szerencsétlen, hogy biztos steril, tehát ne aggódjak), de akkor is nem értem, hogy miért nem sikerült másodjára sem.
Csajok asszem öregszem :wink:
klarissza32

sziasztok.

sonjus ne mar hogy megjott:(
a francba.

mar regen volt itt zebra.

Kép
monyoka

Klarissza nálam dettó ez volt a helyzet! Az első kettő "ránézésre" a harmadik meg a 4. ciklusra sikeredett! Totál ki voltam ez miatt! Én is öregszem :shock: , na de ennyire!!!!! Te hány éves vagy????

ceniko
Szeged

Szirom!
Nem titok Urbancsek prof.

Dobok még egy tábla, mert durvára munkaundorom van és a tábla sem volt igazán olvasható! A színek még változhatnak ááám :)

Kép
sonjus

Cenikő nálam helyzet ugyan ez, első 2 azonnal, de most a 2 kezem összetenném, ha valaki azt mondaná, hogy a 4. ciklusban sikerül :D

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus ez a tábla jobb mint a másik (vagy egyik jobb, mint a másik) :D

Képzeljétek felöltöztünk, mennünk kellett volna egy csomó helyre, keresem a lakáskulcsom sehol. Felhívom apát, hogy reggel hova tette, mert az én kulcsom volt a zárban. Ja, hát az ott van nála. :cry:

Ennél jobb, már csak akkor volt, amikor még terhes voltam a Rékával még melóztam, ő külföldre el az én kulcsommal együtt. Az egész melóhelyem rajtam röhögött. Még az a szerencse, hogy akkor csak 1 napra ment el.

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus! Mivel nekem is kétoldali munkaundorom van, ezért kötekednék jó?
Azaz inkább kérnék egy olyat, hogy 3 dpo! Magamnak! Meg még a megjegyzéshez teák és e vitamin! Ha lehetne! :oops: Ja és a ciklushossznak meg akkor tűzzük ki, hogy 28 nap!

Jó vagyok mi? Én találtam ki, hogy legyen tábla, te meg csinálok! Fene a pofámat!

Ja! És nekem ez a tábla sokkal, de sokkal jobban tetszik! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi: Erre szoktam azt mondani, hogy "férfi" meg hogy ész hová mész? :lol: Bakker enyim is ilyen dinka ám, esküszön unalmas óráikban továbbképzésre járnak bénaságból.... :lol:
Drukk a 4. ciklushoz ++++++++++++++++++

Sonjus ez az új tábla király :)

ceniko
Szeged

32 a párom 30
klarissza32

Tényleg szép a tábla lassan kiismerem rajta magam, meg titeket :lol:
klarissza32

nekem az ütötte meg a szemem, hogy Kata mindig 2 hónapja fog próbálkozni :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Görbém:

Kép

Visszaolvasok és jövök! Ez nem fenyegetés volt ám! :D
snufi

Sziasztok
Nektek munkaundor, nekem meg tanulásundor :lol:

Sonjus
Nekem is 3. dpo :wink: és szedek elevitet, tegnap elkezdtem az E vitamint is :)

Robcsi
Ez nem lep meg, én férjem az ismerkedésünk elején, a péntárcáját ott felejtette a szüleinél, kicsit ki is akadtam :shock: Azóta megszoktam, hogy rá kell kérdezni, midene meg van e :lol:

Az nem baj, hogy nem a ciklus elejétől szedem az E vitamint, ugye? Én azt olvastam, hogy az a beágyazódához segít hozzá :wink: Apának is adtam egy levéllel, meg C vitamint is. Na kiváncsi vagyok szedni fogja e, szerintem tuti elfelejti :?

Kép
gaby25

Gaby: Ki kell neki készíteni és akkor nem feljti el. Én minden nap behozom neki a vízben feloldott vitaminos pezsgőtabit, mert ha rajta múlna nem inná meg.....
Az E vitamint én is mensi után kezdtem el szedni, sztem bajod nem lesz tőle, sőt feltöltödik a szervezeted a beágyazódásra..... :wink:

Klarissza: És a gyerekeid hány évesek????

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Klarissza! Nálam is ue. a helyzet! Az első két gyerekem szinte azonnal összejött, most a harmadik nem akar. Nekem is új párom van, de szerencsére ő nem pesszimista:))) Bár csodálkozik, hogy nem megy elsőre, azt mondta, ha ezt ő tudta volna..... (bár mondtam neki, hogy amikor nem akarta volna, biztos összejön, ha nem vigyáz:( )
Most a 4. ciklusban vagyunk, és most mindent bevetettünk, hőmérőzés, LH tezst, PG53 . Remélem, jó lett az időzítés!!!:)))
zsebi_baba

Ceniko
Ha itthon lenne apa, én is a kezébe nyomnám, de ma reggel elutazozz megint :( Majd küldök neki sms-t, hogy VITAMIN :D

Kép
gaby25

Visszaolvastam... :!:

Szezso, csütörtökön gondolok Rád! :wink:

Kata, várjuk az 1. pisis tesztet! :P

Harangvirág! Én is melegvérű vok, nézd meg a görbém!!! :idea:

Klarissza, Ceniko, Nektek legalább már van gyereketek, ráadásul 2. Mi az 1.-n dolgozunk,.... :cry:

Sonjus, sirály a tábla nagyon!!! :P Beleírnád, hogy E vitamint is szedek? Köszi. :lol:
snufi

A gyerekeim 8 és 6 évesek. A páromnak sajna nincs senkije (édesanyja februárban halt meg Ő volt az utolsó hozzátartozója), ezért nagyon szeretne egy saját gyereket. Szereti az én lurkóimat is, de a saját mégiscsak más.
klarissza32

Ja és a volt férjemnek már van mégegy gyereke :lol: :lol: :lol:
klarissza32

Most olvastam, hogy állítólag a Szulák Andrea is terhes.

Kép
Kép
robcsi03

Képzeljétek levették az internetről az ingyenes Jónás-naptárt :!: :?:
klarissza32

mert nekem még mindig nincs kedvem dolgozni ...

Kép
sonjus

Sziasztok!

Sonjus!
Nagyon ugyi vagy!!!!!! :D

Klarissza!
En elmentettem a kedvencek koze!Nekem meg meg van!
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
Bar igy lehet hogy az en adataimmal adja be! :?

Kép
Kép
ancsa81

mer vettek le?bar en nem hiszek benne azert tegnap elmentettem a naptaramat:)

Kép
monyoka

ancsa ti most hogy altok?jon valami vizsgalat?

Kép
monyoka

Monyoka!
Majd ma kiderul!Este megyek megbeszelni a lapart a dokival!Ha sikerul akkor januar elejen szeretnek tullenni rajta!
Te most hol tartasz a ciklusodban?Nem csinalsz vonalzot?

Kép
Kép
ancsa81

A Jónás módszer nálam nem jött be!!
A következő hónapban pedig pé után 3 nappal kellene nekifogni szerintem ez nem igaz!
klarissza32

Mar latom a tablaban! :oops:
Latom felidoben vagy!DRUKK,DRUKK...

Kép
Kép
ancsa81

klarisza en ugy szamoltam a jonas 28-30 napos ciklusoknal mindig felidore tezi a probalkozas napjait.en nem hiszek benne.

ancsa remeljuk hogy kapsz idopontot es vegre te is bebabasodsz a mutet utan.
hat nem tudom mikor lesz pem,amugy sem fontos most.hetfon valszeg megyek a dokihoz vervetelbeutalorert.remelem nem karacsony es ujev kozt kell mennem a masodik verszivasra mert az eleg gaz lenne.

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!

Már megint itt vagyok.Mondtok nekem valami,okosat,biztatót,és szépet :D

Kép

Köszönöm előre is :!:

málna2162

Málna! Szerintem a 7 dpo beágyazódási esés! :lol:
És most szép a hőd! Maradjon is így!

Kép
bettike
Eger

Bettike

Köszi.De ezt inkább beágyazódási levánszorgásnak mondanám. :lol: Remélem azért lesz belőle valami.
Reggel óta fáj a hasam.Szurkál a petefészkem környéke,olyan mint amikor felfázik az ember

málna2162

Málna miért ezzel csináltad a görbéd, nem jobb a ferty?

Bocs, de én nem tudok mit mondani a görbédre, tedd fel holnap is, meg holnapután is, akkor már lehet, hogy tudok valami okosat is mondani :D

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza, Zsebi baba: nekem a 2. és 3. számú gyerekemnek egy és ugyanaz az apukájuk! A Bogim mástól van, aki jól otthagyott terhesen... :? :oops: (1 percig se bántam, de azért nagyon kemény volt egyedül) A 2.-kal elég problémás volt a terhességem (Hellp szindrómás lettem vele -terhességi toxémi legsúlyosabb formája) Ha megint gond lesz,. akkor gén ügyileg nem illünk össze a mostani párommal :shock: :? Bár sztem akkor meg se fogant volna egyikse...nem? És azért Viola ránézésre sikeredett. Kitaláltuk áprilisba másjusba köv PÉ-kor megfogant! Most öregszem azért nem jött elsőre.... Még hogy jó, hogy nem maradtunk az eredeti tervnél, hogy majd 5 év múlva vállaljuk be a 3.-kat..... addigra bakker :shock: :shock:
Drukkolok nektek 3-askához :lol:

Snufi: Jó mi lépéselőnyben vagyunk 2-vel, ez igaz! Én is 24 voltam amikor az elsőt szültem! Időbe hozzáláttunk..... Le kell vonni a tanulságot és ahogy megszülöd az elsőt, gyorsan be kell vállalni a tesót (tesókat) ha már az első ilyen nehezen jön össze :(

ceniko
Szeged

Tudjátok mit, én bevállalnék elsőre kettőt is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert én már 32 vokk (leszek januárban) és még nincs egy bébink sem :cry:

Kép
sonjus

Halihó!

Kata, fej fej mellett haladunk. Sajnálom a negatív tesztedet, nekem is az lett ma reggel.
Nem értem, pedig emelkedett a hőm egy picit, mikinek pedig semmi nyoma. Azért a 14. dpo-n csak ki kellett volna mutatnia!

Sonjus, én nem nagyon vállalnék be ikreket, elég egyszerre egy is! Azért persze ha sikerülne, örülnék neki, de félnék is rendesen! Kép

Kép
szilcsi

Ceniko! Igazad va, megfogadom tanácsodat! Nem lehetett egyszerű egyedül maradni, sok mindenen keresztülmehettél... :roll: Mi az a Hellp szindróma/terhességi toxémi ? :oops:
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?