Új privát üzeneted érkezett!

És ha szilveszter után sem sikerül? Akkor mit fogunk pozitívan nézni??? :shock:
Akkor már nem lesz mire fogni... :D

Kép
szilcsi

Ennyire ne menjünk előre!!!!! És különben is: sikerülnie KELL!!! :lol:
snufi

Milyen jó, hogy ilyen pozitív gondolkodású emberekkel vagyok körülvéve! :lol:

Snufi, te hányadik napon tartasz?

Kép
szilcsi

8. :oops: :shock:
snufi

Olvassátok ezt el. Én nem szimpatizálok Győzikével, de ha ez igaz :cry:

http://velvet.hu/celeb/buksi061127/

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok, 14-es jelen :D

Kismamák, érdekesség az AFP-ről:
http://www.babazo.hu/szakertok/20061102mire.html

Én jövö héten megyek, izgulok miatta.....

Gaby, a pé.t én is a 16.napra tenném, úgyhogy mindent megtettetek :) :)

Mindenkinek sikeres babásodást, legyen már egyszínű ez a tábla sok sok babanetes babával :D .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Robcsi, ez szörnyű!!!!! Brutális lelketlen ember! Hogy csinálhat ilyet valaki? :?: Felháborító!!!! :twisted:
snufi

Én dec. 18án megyek AFP-re!

Kép
elizabeth25

Melcsi, szorítok nektek, de tuti minden rendben lesz a vizsgálaton! Na mibe fogadunk? :lol: :wink:

Robcsi, meg vagyok döbbenve. Én nem szeretem Győzikét, úgy általában a fajtáját sem, sajnos volt velük csúnya ügyem (megvertek).
Na de ez!!! Szomorú, hogy lassan szégyellnem kell, hogy milyen országban, milyen emberek között élek. Csúszik lefelé a társadalmi morál... :(
Őket meg sajnálom, akármilyen emberek, nem érdemelnek ilyesmit, senkit nem bántottak.

Kép
szilcsi

Babástársaim, ki hol tart kg/hízás ügyben? :shock:

Kép
elizabeth25

Eliza, bár én nem vagyok babás, de híztam 3 kilót az esküvőm óta...
:shock: :? :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Melcsi!

Én csütörtökön megyek az AFP-re. Itt a 15. héten csinálják meg. Amit belinkeltél cikket, aszerint a 17-19. héten. Hát én nem fogom magam nagyon idegesíteni vele, ha rossz lesz..többeknek (szinte minden ismerősömnek) rossz lett az eredmény. Volt akivel az amniocentézist is megcsináltatták..aztán az igazolta, hogy szó sincs Down-kórról.

Kép
babancs

Én 4 kg-ot híztam esküvő óta... :D - és én se vok babás...
snufi

Mikor volt az esküvőtök? Nekünk július 22-én! Azzal nyugtatom magam, hogy azóta 3 kg semmi... :lol:

Kép
szilcsi

2006.05.20. - azaz 6 hónapja!!!! :D
snufi

Aki babát vár tud még hason aludni??????? :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dobok egy görbét!

Ferty gondolkodik. Most mégis csak 14 nap volt a pé! :twisted:

Kép

Kép
kata05

Sziasztok! Lehetek még önző? :oops: :oops:

Voltam dokinál! Nem is tudom, hogy ő vagy én voltunk lelkesebbek! :lol:
Tesztnapom (persze, ha addig nem jön meg): 2006.dec.18.
Hű de lassan telik az idő majd!

Rendes volt, mert mondta, hogy ha mégsem jön össze most, akkor se keseredjek el, mert beindítottuk a dolgokat, meg hogy türelem sikerülnie fog akkor is!
Azt is kérdezte, hogy a hétvégén éltünk-e házaséletet? :lol:
Mert ha igen, még akkor is nehéz eltalálni!

De a végén akkor is azt, mondta, hogy hogy elkaptuk, meg ez igen! :lol:

Ceniko! Még nem vagyok babás, de a pé-m óta nem tudok hason aludni! Mindig háton is ébredek, meg oldalt tudok csak feküdni, pedig mindig is hasonalvós voltam! :lol:

Lányok! Szerintem csak télire mindenki tartalékot képzett! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hello Lányok!

Először önző módon magamról: úgy néz ki, feloldották a felvételi tilalmat a kórházban, úgyhogy mehetek az átjárhatóságira csütörtök reggel fél 8-ra .Aki nem felejti el, gondoljon rám :wink:

Coca: én már nem is csodálkozom...Ha Te egyszer megmondod, az úgy lesz :-D (itt most a ferty által bejelölt pé-dre gondolok)

Vakond: :cry: :cry:

Robcsi: naggyon jól alakul a görbéd, már nincs sok hátra :wink:

Szilcsi: sajnálom, hogy leesett a hőd, bár érdekes, hogy nem érzel semmi mensiset :shock: Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...

Bettike: jól alakulsz Te is.. :-D

Gaby: a Te görbéd és ügyesen kúszik felfelé :lol:

Sonjus: lécci gyere, és írd meg mi volt a telefonban 3-kor :lol:

Enikő: a kolléganőm is kb. ennyi hetesen kezdett el nem tudni aludni (na, ezt gyönyörűen írtam :lol: a hasán...És ugyan még semmi nem látszott rajta, de már kismaminadrágot kellet hordania, mert nem bírta hordani a régieket :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike: de jó, hogy ilyen lelkes a dokid! És mit fog szólni a 6-os ikrekhez? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus! Az oké, hogy még elmentél bevásárolni, de már azért jöhetnél, hogy mi volt a dokival!!!

Zöldi! Már megint kivontad magad a forgalomból? Ejnye :evil:

Kata! Akkor már csak 2-3 nap és teszt? Érzel valamit? Legalább egy női megérzés?

Kép
bettike
Eger

Ceni: én hason alszom még most is a legjobban. Hát préselődik, préselődik, de azért elég puha az ágyunk szerencsére, hogy még tudjak hason aludni. Pedig aztán este akkora a hasam..
Ma egész nap fájt a hasam - mintha menstruálnék. Itt bök-ott bök, görcsölget..
Olvastam, hogy a 15. héten már hall a magzat (így nyomatom neki a babazenéket :D ), a 16. héten meg már van olyan anyuka - aki meg is érzi a mozgását. Hát kiváncsi leszek, érzek-e majd mocorgó pillangót vagy felszálló buborékokat. :lol:

Kép
babancs

Bettike, nincs női megérzés mert pesszimista vagyok!! Holnap reggel próbálkozok egy tesztel, a méhszájam még mindig zárt! És ne mondjátok hogy ne csináljam mert nem tudom betartani! :cry: :lol:
Ma reggel nagyon szúrt a méhem! :cry:

Kép
kata05

Szezso! Nem fogjuk elfelejteni! Drukkolok! :lol:

Hát az ikrekről nem ejtettünk szót csak apával! :lol:
Képzeld napközben felhívtam a munkahelyén és gyorsan mondtam neki, hogy eltűnt mind a három, hátha elkaptuk! Ő mondta is, hogy oké!
Délután itthon azért mondta, hogy hogy is van ez? Egész nap azon gondolkodott, hogy akkor ikrek? Azért láttam rajta a kétségbeesés apró szikráját! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata! NEEEEEEEEEEEEE! Lefogom a kezed! :evil:

Kép
bettike
Eger

Bettike, nem akarok ünneprontó lenni, de nem korai ezen gondolkodni? Nagyot fogsz esni, ha nem sikerül! :cry:

Kép
kata05

Betti, én imádok tesztelni, és nem török össze ha negatív!! :lol:

Kép
kata05

Bettike: ha túl sok iker lenne, szétosztod őket itt a topikon, kettőt megtartasz, és probléma megoldva :lol:
Azért spontán nem olyan gyakori a 3-as iker, a 2-estől meg nem kell megijedni...

Kata: tesztelj, ha úgy kívánja a természeted, csak azt ígérd meg, hogy nem esel kétshake-be, ha negatív... :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, megígérem nem török össze. DE ez az első ilyen tesztem!! Valószínű egy év múlva nem, csinálnám meg a 13.dpo-n!

Kép
kata05

Kata! Akkor reggel várjuk az eredményt!!! Drukkolok nagyon!

Bettike felpörgött... :roll: mintha magamat "látnám"... optimista korszakomban... :wink: Hajrá! :P
snufi

Robcsi
Tényleg szörnyű amit ezek műveltek. Mit ártott nekik az a kutyus :twisted: Szerencsétlen nem tehet róla, hogy nem szeretik a gazdit :evil:

Hízás :shock: Hát én esküvő óta 4 kg-ot szedtem fel, és nem vok babás még :? Igaz esküvő előtt fogytam 2 kilót :wink:

Mi az az AFP? :roll:

Szezso
Gondolunk rád ++++++++++++++++++++++ :wink:

Bettike
Miért mondta a doki, ha voltatok együtt hétvégén akkor is nehéz eltalálni? :shock: És mire érti hogy beindítottátok a dolgokat?

Na, ma vettem 400-as E vitamint, hátha van ott más valaki és segít neki megtapadni :wink: Apának is adok belőle, meg vettem neki C vitamint is, hogy felpörgesse ficánkáit, ha most mégsem sikerülne :?

Kép
gaby25

Tudtam vogy valamit kifelejtek :?
Apa holnap megint elutazik, most Franciaországba megy :( Szerdai kiskatona vizsgálatot megint le kell mondanom. :?
Szóval ma nem sokat tanultam, holnap bele kell húznom :?

Kép
gaby25

Igaz, ha itthon lenne, sem lenne jó a szerda, mert hát 3-5 napig nem lehet előtte akció. :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Arra gondolt a doki, hogy sikerült hamar, vagy könnyen kicsikarni a clostyval a pét!
Gondolom a nehéz eltalálni, arra gondolt, hogy végül is két-három napon belül volt a pé, de ugye így is ha jól olvastam, ha mindent összehozunk egyszerre, akkor is csak 25% az esély a babóra!

Snufi! Így igaz felpörögtem! De ez csak egy hirtelen fellángolás! Hamar visszatérek a földre ám! De a mai napom az ilyen lesz, azért is! Kiélvezem! Most amúgy leginkább annak örülök, hogy mi mindent megtettünk a cél érdekében, ami tőlünk telt!

Kata mire értetted a korai még ezen gondolkodnit? :roll:

Kép
bettike
Eger

Ja Kata az ikres dologra értetted?
Amúgy mi biztos tök ellentétek vagyunk! Nálam nem hiszem, hogy sokmindenki lehet optimistább! Ez van! :lol: :lol:
És imádok optimista, naív lenni! :lol:
Ha nagyot esek majd, akkor is hamar talpra állok!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Ja, én nem is emlékeztem rá, hogy te szedtél closty-t :oops:
De ha már ilyen szépen peteértünk, és beletrafáltunk, akkor karácsonyra legyen meg a legszebb ajándékunk, amit csak kaphatunk :wink: :D

Kép
gaby25

Gaby! Szívemből szóltál! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, jó látni ezt az optimista hozzáállást! Viszek belőle magammal haza egy kicsit! :lol:

Gaby, én az esküvő előtt egy hónappal 7 kilót fogytam - betegség miatt. A romlott hot dog csodákra képes! :? :x A menyecske ruhámat kétszer vitte el a varrónő esküvő előtt 3 nappal, mert totál kifogytam belőle! Sajnálom apátokat... Rossz lehet, hogy ilyen sokat utazik.

Kata! Teszteljünk együtt! Én egy nappal járok előtted, de megegyeztem Enikővel, ha nem esik tovább a hőm, megpróbálok egy tesztet! Az összetörés megvolt ma reggel, olyan voltam, mint a bili füle, úgyhogy holnap már nem érhet nagy csalódás. :lol:

A női megérzésről annyit, hogy egyik percben ezt súgja,a másikban meg amazt... :lol: Szóval nem valami megbízható...

Ja, enyim párom azt mondta, örülne az ikreknek! :roll:

Kép
szilcsi

Ilcsi, Kata: iszonyat mennyiségű drukkok mennek a holnapi teszthez :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én már most érzem a hasam! Este hasra feküdtem (hason alvó vagyok) és nagyon nem volt már kényelmes :shock: Mondjuk nekünk kemény ágyunk van. A játszótéren is kiszúrták, hogy előrébb van a hasam :lol: Olyan aki nem tudott a babáról és a projectről sem.... :shock: Mondjuk a 3. gyerekkel sokkal előbb nől... mert eleve a méh is nagyobb már ekkor. Van egy bnőm aki szintén a 3.-kat várja. Már most akkora a hasa mint amekkorával a 2.-kat szülte :lol: , pedig most múlt félidős :lol: :wink: rajta is nagyon nagyon hamar meglátszott a baba :wink:

Amúgy normál állapotomban PÉ-től mensig nekem is felpuffad a hasam...
Hát akkora leszek mint egy ház :lol: Ez van! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocsi, de elég ritkán olvaslak benneteket, meg akkor se tudok mindig visszaolvasni, annyit írtok :shock:

Azért néha jelentkezem, ha nem gond...

Köszi Melcsi az AFP-s cikket, én is már nagyon parázok.
Nekem szerdán kell mennem vérvételre. Korainak tartom, de itt nálunk is a 15. héten veszik le, csakúgy mint Babancséknál. Én viszont aggódok emiatt. Ha rossz az eredmény, majd szépen felidegelnek, izgulhatok, meg mehetek mindenféle egyéb vizsgálatra, ami lehet tök fölösleges főleg ha kiderül, hogy a babának semmi baja. Én egy héttel előrébb tartok a méretek alapján, így végülis szerdán már 15 hetes és 5 napos leszek, de ez akkoris korai, nem????

Én már az elejétől nem tudok hason aludni, mert nyom, pedig úgy szerettem úgy aludni :( Hát ez van.

Nagyon várom már, hogy megmozduljon a bébim! :) Remélem karácsonyra meglep vele, a legszebb ajándék lenne a babámtól :) bár azt se bánnám, ha mindezt hamarabb tenné :)

Liza: szerencsére én még nem híztam. 55 kg vagyok, ennyivel is indultam.

Mindenkinek mielőbbi babásodást, a kismamáknak pedig rosszullét mentes időket kívánok!
Szorítok MINDENKINEK!

Pusssszzzanccccsss
szerika

Szerika, akkor te is mázlista vagy, mint én, idáig! :) Remélem nem is fogunk sokat hízni! :)

Apával pont arról beszélgettünk, hogy tök furi, hogy már hárman leszünk karácsonykor! :))

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

A tesztem egyértelmű negatív lett, viszont sajna nem első pisiből csináltam!
A hőm felment.
Viszont úgy fáj a gyomrom, szerintem az epém szarakodik! :cry:
Az érzéseim ugyan azok mint eddig voltak! Este még jövök majd hogy mi van!
Kép

Kép
kata05

jó reggelt

Kép

Miért lett alacsonyabb a nyavajás? :twisted: :shock:

Kép
gaby25

Gaby, fog az még alakulni!

Bettike, én tegnap nem akartalak megbántani a babás dologgal!

Kép
kata05

Na, jól bealudtam maci után...
Iszonyatosan álmos vagyok az utrogestan szedése miatt.
Ennyire:
Kép
De sebaj! Majd alszom szünetekben. :lol:

Bruhühűűűű! Megszaggatta a vonalamat a ferty!
Kép
Ki hogy van?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Én még nem teszek görbét, nincs rajt semmi látnivaló...Napok óta 36,6 a hőm, legyen elég ennyi :lol:

Kata: jó jel, hogy felugrott a hőd, kíváncsi vagyok, hogy alakulsz....pár nap múlva újrázhatsz a teszttel...első pisiből :wink:

Gaby: egy hő nem hő, a legtöbb görbén van egy ilyen furi esés pé után, majd szépen felkúszik, és jól ott is marad :-D

Coca: ahogy én téged ismerlek, megy az a hő még feljebb...most jön majd az uncsi, egyenes szakasz, tudod :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Úgy legyen :D

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Bocsi, hogy tegnap már nem jöttem, de így jött össze!
A görbém abszolut unalmas még, úgyhogy csak táblát rakok!

Zöldi!
Annyian reklamálnak, hogy hiányzol a táblából, hogy mostmár akkor nekedszegezem a kérdést, hogy szeretnél-e benne lenni?

Szóval doki!
December 19-én megyünk, délre, viszünk mindenféle eddigi leletet!
Ennyi!
Elmondtam neki a mondókámat, hogy ki vagyok és kitől kaptam a számát, és hogy 2 éve sikertelenek vagyunk baba ügyben, majd ezután mintha nem lennék egyértelmű, megkérdezte, hogy akkor gyermeket szeretnének? Nem vazze kiskutyát! :)
Na mindegy, úgyhogy teljesen fel vagyok dobva, és minden okés lesz!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Kata, Kata elkapkodtad azt a tesztet, úgy mint én a múlt hónapban.

Szezso én tuti gondolni fogok rád csütörtökön. Remélem megúszod egy ici-pici fájdalommal és tökéletes lesz az eredmény. :)

Bettike irigylem az optimizmusod, nekem is vannak ilyen szakaszaim, aztán visszaszállok a földre és újra realistán nézem a dolgokat. Teszt: dec. 18 hát tényleg tuti karácsonyi ajándék lenne.

Coca a ferty hülye, boszorkányold meg egy kicsit :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Szezso!

Akkor most megjósolom magamnak a hosszú, uncsi, egyenes szakaszt, mondjuk 37 C környékén :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?