Hahó, csak gyorsan...
Köszi mindenkinek az aggódást!!! NAgyon jólesik ám!!
A helyzet szinte változatlan...
Már nem tudom hány hűtőfürdőn, és kúpon (a 2. dobozt kezdtem ma este el), nurofenen, és panadolon vagyunk túl. A legutóbbi fürcsi fél9h-től volt, most 38 körül van, és alszik, de nagyon nyugtalanul. Azért sem írok sokat, megyek mellé, mert akkor a cicin jól megnyugszik.
Dokinéni is megnézte, ő sem lát semmit. Holnap reggel viszem a pisijét a laborba. (még szerencse hogy ha kérem, akkor pisil!!!
) hátha abból kiderül. Aszonta dokinéni, hogy holnap, ha tudja a vizelet eredményét, akkor ad antibiotikumot, ha kell. Vannak néha láztalan órák, főleg éjjel, vagy amikor alszik napközben, de akkor is hőemelkedése van. Már csak félüvegnyi kaját tudtam beletukmálni most este, de lehet azért, mert előtte egy órával szopizott 2!!! ciciből. Szóval egyenlőre aggódom továbbra is. Mivel marhára nem tudják a dokik mi van vele sztem. Csak tippelik a vírust. dehát egy röpke 3 perces vizsgálatból nem is derül ki sajna így.
Nem tudom meddig kell várni, hogy végre lemenjen a láza legalább egy fél napra.... hjaj, ha látnátok....egyszerűen alig tudom már fékezni azt, hogy játszani menjen a játékaival, meg labdázzon. Szinte egész na őlben tartom ha ébren van (jól elfárad a derekam
), vagy együtt ülünka szőnyegen, de nem lehet egyhelyben tartani, és persze ha elindul, akkor 20 percen belül 39 fokos a láza....
Most este elengedtem, és annyira kis gyenge, hogy amikor megy, akkor 2-3 lépést tesz imbolyogva, aztán lecsücsül. felkel, megint 2 lépés, megint lecsücsül. Van hogy térdre esik. Hááát, már nagyon elég volt a lázból. Ez már a 3. nap volt.
Vanília,
nálunk pont nem gyakori a láz - hála az égnak - csak a hőemelkedés volt eddig gyakori. Minden este leginkább. de dokinéni aszonta azért, mert annyira felpörgeti Marci magát esténként. van benne valami. Szóval a hőemelkedés az biz nem ugyanez. Most lázas MArci életében másodszor, az elsőt egy kúp elintézte. két hónapja volt. Most bezzeg....
Gabi, Cool,
Gabinak volt valami király spray-e a torokra nem?Cool, jobbulást.
(csak felületesen olvastam vissza, bocsánat...
)
Új lány, aki az Istvánban fogsz szülni, nem emlékszem a bejelentkező nevedre...elnézést. Nekem csak jók az élményeim, bár az alagsori tisztaság lehetne egy kcsit nagyobb. Amúgy velem szinte mindenki rendes volt végig, és örültem, hogy az Istvánban szültem. Ha lesz egyszer MArcinak teső, akkor is odamennék! A többiek a részleteket jól leírták.
Tücsi,
reméelm télleg elmentél ma a dokihoz!!!!
Többi betegnek babáknak gyógypuszikat, mamáknak, tesóknak, mindenkinek jobbulást kívánok.
Télleg, azt nem értem, hogy ha vírus, akkor én nem kapom el? Vagy ha elkapom, akkor mikor???
Gabi, mit kerestél februárban?
Na jó megyek, mégegyszer köszi a segítséget is, ja Eszti a könyv már meg van véve az tuti!!!
(jó a marlketingje...
), és az aggódásokat is, meg a jókívánságokat is. Mindent! Remélem talira felépülünk!
Na pussz, jó éjt!