Sziasztok!
backa nem vagy??
Hát komolyan mondom idegbajt kapok magamtól!!!
Ezt csinálom már hetek óta, mit hetek, hónapok
:Johanna hajnalban 4 körül eszik, valamikor fél négy, negyed négy, kb fél óra alatt megkajál, és minden tortúra nélkül simán bedobja a szunyát, én meg nem bírok visszaaludni!!!!
fentmaradok a reggeli etetésig(6-8 között valamikor), és utána hunyok még egy-két órát.
Ez így nem normális!!
De nem tudok mit csinálni magammal, az alvást erőltetni nem lehet.
de nem jó ez így.
Rambóka jövő hét csütörtökön megyünk! Mi most pénteken kapjuk meg az oltást.
Zsizsik teljesen odavagyok, milyen talpraesett és okos nő vagy, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy magánlabort keressen!!
értékeidet én sem értem. Hogy lehet ez?? neked a pajzsmirigyed rendben van?
dehát mindig mondod is, hogy te amióta metformint szedsz nem javulsz, hanem romlasz(ciklusok, tünetek). Ilyet csak Babancs produkáld, mert neki sem metformint kellett szedni.
Írdd majd meg mit mondott Tűű!
babancs!
Most nem a kilók a legfontosabbak!!
Én is 22 kilót híztam Domival, MINDET leadtam utána. Most is sokat híztam, a fele már lement. Ne félj, le fog menni!!
Sztem se túl jó ötlet csak úgy abbahagyni egy ilyen fontos gyógyszert.
Csillagfény, az évente három hetet, vagy három hetente akart lenni?? Mikor hiányzol a melóból, mert a gyerek beteg. Egy óvódásnál a három hetente a reális!
A te betegséged nem mérvadó, mert a gyerekkel annyit kell táppénzen lenni, hogy mindig egybeesik.
Mondjuk Domival sűrűn kellett otthon lenni óvóda első két évében, kb. hetente váltottuk az óvódát és a betegszabit, de ez csak nátha volt, köhögéssel, én olyankor már nem vittem oviba. Nehéz megoldani, de sok szülő a taknyos és köhögő gyerekét is beviszi, ez szerintem nagyon etikátlan. Mi nagymamátlanul is megoldottuk valahogy mindig, ált felosztottuk a hetet, egy napot én, egy napot férjem, egy napot anyukám(aki dolgozik és Pécsen él
)egy napot bébiszitter, és így tovább...
Mi lesz a kissrác neve?
Bee!!
Szia!!
Hát a tüdőgyuszit nagyon sajnálom, de az új ciklusodnak örülök!!
legközelebb légyszi ne hagydd ilyen sokáig menetelni fánit!
Ginuska, gratulálok a házhoz! Ez az egyik legjobb dolog, saját ház!
Tankcsapdát én is imádom! Jók a szövegeik!
ötödikeseidet viszont sajnálom, hogy valamikor matektanárt kell majd váltaniuk!
nbem is tudtam hogy matekos vagy. Másik szakod mi?
Vöcsök 34. hét?? Ebből már gyerek lesz, akármikor is bújik ki!
ja, mégegy magamról. Iszonyúan szenvedek a pattanásaimtól. úgy nézek ki, mint egy bányarém. Nyakam, oldalt állvonalban, és most már az arcomon is kezdi.
Ott ráadásul nem takarja el a garbó. A hátam és vállam nem is érdekel, tél van, mit számít.
iszonyú csúnyának érzem magam, lelkiállapotom romokban.
Rambóka majd vesézzük ki légyszi a szoptatás alatti metformin szedést. Átmegy a tejbe. Tudom, hogy kevés, de átmegy. És én kb. egy évig szeretnék szoptatni. (Úgy élvezem, hogy megy magától, nem kell napi hatszor fejnem, mint Dominál)