Na, szóval nem fügönyök, hanem függönyök
Tamesz!
Kényeztesd is magad, amikor csak tudod, biztosan új energiákkal tölt fel már valszeg az is, hogy egy picit a lurkók nélkül vagy. Hát őszintén továbbra sem irigyellek, na nem a gyerkőcök miatt, hanem ami gond-baj velük jár pláne, hogy egyik kicsi másik pici, ez tuti nem az én idegrendszeremnek való lenne. Főleg, hogy most Lizi annyira megszokta, hogy mindig vele volt vki a szüleimnél, hogy már ha el tudok mosogatni az nagy szám, mert szegénykém állandóan majdnem sírva könyörög, hogy menjek vele játszani. Na, de könyörgöm, mi lenne velünk, ha mindent(főzés, mosás, takarítás stb) abban a 1,5 órában akarnék megcsinálni, amikor alszik, amiből kapásból min 15 perc az altatás. És akkor ide beleképzelem, hogy még egy picurka, aki szopik, sír meg miegyéb, hááááááááát.....
Sztem is iszonyatosan értik,hogy hogyan kell az embert bosszantani. Én lánykám most felvette újra azt a régi szokását, hogy ledobálja a kaját a földre. Méghozzá úgy, hogy néz rám, kinyújtja a kezét oldalra, és izomból leba...a a földre a katonát vagy vmit, és végig néz. Próbáltam én először csak szépen, hogy ejnye nem szabad, más baba örülne, ha megehetné stb., de annyi volt a hatás, mintha a falnak mondtam volna. Aztán kipróbáltam, hogy egyszerűen észre sem vettem(mármint látszólag), de semmi változás. Ezek után már volt többször, hogy jó ráhúztam a kezére, nekem fájt, ő meg röhög rajta. Úgyhogy Timka örülök, hogy írtad, hogy időnként Fannira Te is rákiabálsz, legalább nem gondolom azt, hogy én vagyok egyedül ilyen goni anya.
Ja, meg Tamesz arra gondoltam, hogy sztem a sütést egy időre próbáld kihagyni. Ha nagyon ráizgulnak a fiúk vegyétek meg cukiban. Tudom az nem olyan jó, mint a hazai, de átmenetileg megteszi, nem? Merthát az olyan sok időt elvesz, helyette inkább pihizhetnél.
Majd' el felejtettem, hát még az a fürdős kép Marciról
, nem semmi az a bendő!
Juc!
Örülök, hogy végre már mogyorós is van
, ez jó jel. És, hogy neked mire nincsenek energiáid??!!! Tök szép dolgokat csinálsz!
Évi!
Hát nem egyszerű ez az ájulásos figura Violánál. Azért sztem is inkább várj egy kicsit ezzel a vizsgálatta. Vhogy csak az lenne a megoldás(persze, ha megoldható, hiszen én nem tudom milyen is lehet, remélem nem is fogom megtudni), hogy megakadályozni, hogy ez a hiszti folyamat eljusson az ájulás pontig.
Na, az etetésről ne is beszéljünk. Lizi is olyan, hogy ha azt szeretném, hogy egyen is valamennyit, akkor vagy meséskönyvből kell nagy beleéléssel mesélni, vagy a pénztárcámat adom oda, hogy guberálja ,mert azt imádja, és így elterelődik a figyelme. Másként nem nagyon megy ez. Én is tudom,hogy ez nem helyes, de mit tehetnék?
Timka!
Nem semmi, hogy Fanni fogyott a szopi csökkenésével. Nem gondoltam volna. aztán ne aggódj, hogy mi lesz két csemetével, Fanni már csak nagyobb lesz egy picikét, mint most Kunka. Meg aztán bízzunk benne, hogy egy tök nyugis baba lesz.
Nyuszkó!
Na még ez a dokinőd??!! azért teperhetett volna egy kicsit jobban is, nehogy őt is le akard váltani. Nekem Lizit már a 19. héten megmondták, hogy kiscsaj, mondjuk a gép iszonyat profi volt, nyilván azon is múlik. De legközelebb már biztosan meg tudják mondani a pocilakód nemét.
Ákos továbbra is nagyon cuki gombszemű kislegény
Na, persze, hogy nem tudom, hogy még kinek és mit akartam írni, mindenesetre is kellemes vasárnapot mindenkinek!