Új privát üzeneted érkezett!

Ja, képzeljétek (lekopogom), már ez a 4. napja, hogy idáig nem volt róka.....és tegnap visszajött a farkas étvágy.....úgyhogy remélem, hogy vége a rókás időszaknak! :shock:
HA igen, akkor most nagyon észnél kell lennem, hogy ne hízzak, mint egy disznó! :twisted:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Zöldi igen-igen-igen remélem jól megboszorkányoltad Miki bácsit, mert nekem és Katának szükségünk lesz rá a héten! :D

Tegnap nagy ablakpucolásban, függönymosásban voltam, úgyhogy nap végére teljesen kész lettem. Mondjuk már de. 10 órakor tök álmos voltam, este 8-kor sikeresen el is aludtam Törpillával. Éjfélkor megébredtem és nem tudtam visszaaludni, mert ha betakaróztam akkor szakadt rólam a víz, ha kitakaróztam akkor meg egy idő után elkezdtem fázni.

Szirom én is teljesen úgy érzek, mint te. Nekem januárban jár le a gyed-em, utána meg a gyes, hát te tudod, hogy nem valami sok. Most úgy vagyok vele, hogy május elejéig várok, ha addig semmi, akkor vagy visszamegyek a régi melóhelyemre, vagy keresek valami mást.

Szilcsi, nehogy már lelkifurdid legyen 1 pohárka bortól. Teszteltél? Remélem + :D Egyébként meg szerintem nem lehet úgy élni, hogy mindig azt mondjuk magunkban, hogy mi van ha most ott van valaki, mert abba az ember 1 idő után becsavarodik.

Bettike, tankönyvi 14. napi peteérés :D Ott lesz az a zebra a fa alatt :D

Tőlem is kérdezte apa mit szeretnék karácsonyra, mondtam hogy most az nem kerülne neki pénzbe, csak úgy 9 hónap múlva :D

Na felteszem a görbém, amitől egy kicsit sem vagyok elájulva :(

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, nálunk ez meg úgy zajlott, hogy nekem közel van egymáshoz a névnapom, szülinapom, és a kettő között van a Karácsony, és én meg azt mondtam apának, hogy ne vegyen semmit, mert már, igaz kicsit előre, de megkaptam az ajándékot! :) Erre azt mondta, hogy ő is! :lol: Hát nem tünci-pók? :oops:

Kép
elizabeth25

Eliza!
Majd csak este tudlak tájékoztatni, mert vásárolni megyünk, de majd igyekszem!

Robcsi!
Ne aggódj, elindult ez felfelé!!!
sonjus

Hát mi is nagyon örünénk egy ilyen karácsonyi ajándéknak :D de még a nagyijelöltek is :wink: :D

Robcsi, dfeljebb ment ma a hőd, miért vagy tőle kiakadva?

Sonjus, szurkolunk ++++++++++++++++++ :D

Liza
Na a farkaskoma amit küldtem, lehet végleg elijesztette rókakomát :D

Kép
gaby25

Gabi nem tudom, valahogy összességében nem tetszik a görbém :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Robcsi! Annnyira, de annnyira, de annnyira jól esett most amit nekem írtál, hogy el sem hiszed!
Szépen elindult a tied is fel!!!

Akkor nézzünk hozzá görbét! :lol: Görbe

Meg legyen már itt a hétvégi pihi után egy kis:
Névsorolvasás!!!

Ma is megyek UH-ra! Remélem most már papírom is lesz a tüszőrepedésről! :lol:

Lányok, de jó annak, aki már tud neveket!! Nekem lány névhez ötletem sincs! :cry: :cry:

Sonjus! NAGYON KAFA TÁBLA!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Még nálunk sem végleges, csak tegnap elővettünk egy naptárat, és kinézegettük ezeket :wink: Viszont a babaszoba weblapon sokkal több név van, mivel ez egy régi naptár volt anyósoméknál, 94-es :lol: :lol: :lol:

Rájöttem időközben, hogy ilyen eseménydús hétvége után apának nem is lett volna jó a hétfői vizsgálat hiába van itthon :wink: Viszont ki nem hagytuk volna a világ minden kincséért sem :D

Kép
gaby25

Gabi a babaneten a neveket a vezetéknévhez is hozzá lehet próbálni, meg elég sok feltétel szerint lehet keresgélni.

Bettike neked is érdemes lesz megkuksizni! :)

Kép
Kép
robcsi03

lanyok,
nekem megjott tegnap, ugyhogy lehet javitani a tablat : 2. cn :(

legyen szep hetunk!!!
vakond
vakond

Bakker Vakond!!! És akkor most hogyan tovább? :oops:

Robcsi! Én nagyon reménykedem, hogy nem kell nézegetnem a neveket majd, mert fiú nevünk az van! És én fiút is szeretnék!
De tudom, hogy egy kicsit túl sokat kívánok! :oops: Legyen most baba, meg még fiú is! De én már csak ilyen telhetetlen vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Reggelt!

Sonjus szupi a tábla :)

Gaby: Sztem meg a 16. napon volt PÉ. Hazavárta apát ügyesen
:wink:

Coca: +++++++++++++++++++++++++++

Bettike: Amikor Bogit vártam (fiút akartam) szinte csak fiú neveim voltak :) Lányom lett :lol: Violával volt fiú és lány is, de fiúnév sokkal több. Most meg szinte csak lánynév van :lol: :lol: Hát ez ilyen :wink:

Robcsi:Mi a bajod a görbéddel? Sztem nem rossz :wink:

Hol van ez az utóneves akármi? Amihez hozzáilletheted a családnevet???

Mivel én ragaszkodom a magyar utónevekhez ezért én erről a oldalról választok majd nevet a csemetémnek :)

http://www.rockszerda.com/hagyomany/utonevek.html

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vakond: Nagyon sajnálom :( :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

ceniko
Szeged

Cenikő

http://www.babazo.hu/index.html
itt látod majd, hogy babanév kereső.

Vakond :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Megnéztem ezen az oldalon a kínai fogamzásnaptár! Na és szerinted mit írt ki? Hát persze, hogy fiút! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike az szerint nekem is fiam van :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Jó-jó! Tudom, hogy eléggé "hülyeség", de azért jó volt megnézni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vakond!
BANYEEEEEEEEEK :(
sonjus

Megnéztem, nekem lány jött ki :D Én szeretnék cuncist, de nem bánom ha kukacos lesz, csak legyen már :wink:

Kép
gaby25

Nekem a Jónás szerint is és a kínai szerint is lányom lesz 3.-nak is :lol:
És mind a kettő (Jónás, kínai) a már 2 meglévő gyerekemre is lányt ír :lol:
Szal nekem eddig bejött 100%-osan :) :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Vakond :(

Kép
gaby25

Sziasztok!

7végén jártam itt, de csak olvastalak Titeket, írni nem volt időm....

Sonjus, :cry:
A tábla super! :lol:

Kata, utólagos boldog névnapot! :D

Kisfóka, teszt? :shock:

Vakond, :cry:

Gaby, remélem elcsíptétek, és tényleg akkor volt pé. :wink:

Táblát nemsokára teszek fel!

Ja, 19-es voltam!!! :P
snufi

Vakond! A fenébe, nagyon sajnálom :cry:

Gabi! Ügyesek voltatok :wink:

Nálunk lánynévben maradt a Léna és a Zorka egyelőre, de ez még változhat, mint ahogyan változhat az Artúr is, amit az uram szeretne. Én először tiltakoztam, de már nem tiltakozom, mert rájöttem, hogy nem tökmindegy, hogy hívják azt a gyereket, csak legyen már :wink:
Nálunk fontos volt, hogy ne kapjon gyakori nevet a gyerek, ne legyen sok belőle. Bence, Benjámin, Gergő, Máté, Márk nekem hiába szép, meg még lehetne mondani sok ilyet, irtóra sok gyerek kapta ezeket. A szülőotthonban olyan 17-18 gyerek volt, abból öt Bence. Lányokból az Anna ilyen például. A tesóm kislánya is Anna (most 7 éves), de akkor még nem volt annyira jellemző. És jól megy a vezetéknévhez. Bezzeg utána jött az áradat, és most nagyon sok Anna van :roll: .
A BM Adatnyilvántartó Hivatalából le lehet tölteni a tavalyi statisztikát, ha valakit szintén érdekel a gyakoriság :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A görbém:

Kép
snufi

Képzeljétek reggel óta megy a hasam, a múlt hónapban is hasmenésem volt mielőtt megjött pár nappal.

Amúgy 100%-ig meg vagyok győződve róla, hogy megjön.
Ha nem akkor azt csak Zöldinek köszönhetem! :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
csak akkor lesz 100%, ha már megérkezett miki, addig nem :wink:

Kép
gaby25

Na de Robcsi!!!!!! Mi az, hogy 100 %??? :twisted: Ejnye- bejnye!!! :x
snufi

Sziasztok!

Vakond sajnálom!

Robcsi biztos ne legyél benne hátha elment nyaralni miki!! :lol:

Kép
kata05

bibibiííííííííííííííííííííííí!

GÖRBÉM

És nekem erről papírom van! :lol: :lol:

Azaz UH-n mondták, hogy mind a három tüszőm szépen eltűnt! Szóval ovuláció történt! :lol: :lol:

ROBCSI!!!!! Ez neked is jó jel!!! Hisz nekem sem láttak már semmit!!!!! Tehát neked is ez volt!!!!!!!

Lányok! Ugye ez nem azt jelenti, hogy mind a 3 megrepedt és akár 3-as ikrek is lehetnek! :oops: :roll: :?:

Kép
bettike
Eger

Bettike most te írtál olyat ami nagyon-nagyon jól esett. nem hiába vagyunk ikertesók ugye? Szeret-szeret :D

Nagy-nagy gratula neked és nem lesznek 3-as ikrek, max. 2 :D

Többieknek köszi a bíztatást!

Kép
Kép
robcsi03

Bettike! És ha szépen osztódnak, akkor akár három egypetéjű ikerpárod is lehet :lol: Asszem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Mai görbe:
Kép
Nem is teszteltem ma, szépen eltettem a tesztet a polcra. :cry:

Még nem talált meg miki, de szerintem ami késik, nem múlik... :cry:

Kép
szilcsi

Bettike : :lol: :lol: :lol: Hajrá++++++++++++++++++ tessék szexelni. előtte bezzeg nyomtátok állandóan, PÉ-kor meg csak 1 volt? irgum burgum :evil: :wink: Tessék nem lustálkodni :wink:

ceniko
Szeged

Robcsi! Hát tényleg!! Valahogy majdnem ugyan az történik velünk! :lol:
De tényleg, ha belegondolsz, akkor neked a 15 napon nem láttak semmit! :lol: Na nekem csak egy nap eltérésem van, de hát elvileg én is két nappal ezelőtt peteértem! Tehát neked sem lehetett látni semmit! Szóval ott volt a pé-d mikor érezted!!!! :lol: :lol:

Azért a kettes ikrekkel nem nyugtattál meg! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, szép görbe! Szép nagy ugrások vannak benne!
Mit jelent az, hogy egy szem kék vonalat tett be? :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi, Bettike beírta a fertynek a peteérés napját és akkor ilyen vonalat tesz be. Majd holnap, vagy holnapután beteszi neki magától is.

Egyébként bizti vagy benne hogy megjön? (kérdem ezt én)

Kép
Kép
robcsi03

Ilcsi küldtem mélt megkaptad?

ceniko
Szeged

Ceniko! Igen is! Megyek, sietek munkából majd és letámadom apát!!! :lol:
De még előtte dokihoz is kell mennem vinni a papírjaimat!
De szerintetek rá ér most már szerdáig is nem? Majd elviszem akkor!!! :lol:

Szirom! Na még írjál ilyeneket! :roll: Jó, hogy a párom nem látja, mert szívinfarktust kapott volna!

Jaj még tickert is javítanom kell!
Meg Sonjus! Átkerülhetek a másik sávban????

Kép
bettike
Eger

Bettike! :lol: :lol: :lol:

Szilcsi! Én még drukkolok NEKED!!! :wink:
snufi

Enikő, igen, megkaptam! Mindjárt válaszolok! :lol:

Robcsi, nem vagyok benne bizti, egyáltalán nem érzek semmi rá utaló jelet.
De ha tényleg a 19. napon volt pé és rá 14. napra kéne megjönnie, akkor az nekem holnap lesz. Átlagban is 30-32 napos a ciklusom.
Semmi de semmi jel... Egy ilyen pocsék hő megérne egy tesztet mondjuk holnap reggel, ha addig nem lesz semmi? Bár gondolom, holnap tovább esik majd...

Kép
szilcsi

Enikő, igen, megkaptam! Mindjárt válaszolok! :lol:

Robcsi, nem vagyok benne bizti, egyáltalán nem érzek semmi rá utaló jelet.
De ha tényleg a 19. napon volt pé és rá 14. napra kéne megjönnie, akkor az nekem holnap lesz. Átlagban is 30-32 napos a ciklusom.
Semmi de semmi jel... Egy ilyen pocsék hő megérne egy tesztet mondjuk holnap reggel, ha addig nem lesz semmi? Bár gondolom, holnap tovább esik majd... Ez a bizonytalanság a legrosszabb az egészben.

Kép
szilcsi

Bettike
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ha mind három elűnt akkor mind 3 megrepedt? :shock: Nemkérdeztem meg az UH nénit? Megijesztett Szirom mi? :lol: 3 petéből egypetéjű ikrek az 6 babuci. Jóbol is megárt a sok :lol: Szóval elég lesz 3 babuci, minden petéből 1 :lol: :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi most már várd meg a holnapot, aztán lesz, ami lesz.

Tudod mi bánt engem? Az, ha most meg is jön, akkor mi már csak karácsony után tudjuk meg, hogy a következő hónap sikerült-e.
Én komolyan most azon izgulok, hogy ha már meg kell jönnie, nem lehetne hamarabb :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Bettike nyugi 6 babád egyszerre úgyse lesz, egyenlőre várjuk meg a pozitív teszted, aztán majd izgulunk a babák számát illetőleg :D

Kép
Kép
robcsi03

bettike:
Nekem 3 tuszobol 1 baba lett most :)

Na ebbol is latszik epp csak az oldal veget van erom elolvasni. A varandosag eluralkodott rajtam, meg a hetvegi utazas is kifarasztott. Szoval epp csak bekukkra van energiam. :oops:

Most olvastam ezt a peticiot, aki ugy erzi es teheti segitsen kerem! A szabad doki valasztasrol van benne szo. nem tudom mennyit hasznal majd, de tuti osszefugg az alairas szamaval, hogy mekkor a sikere.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

baratodildi

Bocsi, kétszer ment el...
Snufi, köszi! De már nem merek bizakodni....

Bettike, akkor most szerdáig nonstop action lesz nálatok??? :lol: :lol: :lol:
Elmegyünk ebédelni aztán jövök.

Kép
szilcsi

Bettike, ha már ilyen neked ilyen sok lesz, nem adnál kölcsön belőle???
:lol: :lol: :lol:

Robcsi, igen, én is azon agyalok, hogy akkor jöjjön már meg MOST, mert nagyon rossz ez az idegtépő várakozás...
Viszont ha most nem sikerült, gondolj bele, legalább szilveszterre lenne mit ünnepelni!!! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi igazi újévi ajándék? Na jó beleegyezek :D

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi! Hát igen! Már a múlt héten úgy belejöttünk, hogy még a héten is folytatjuk! :lol:

Baratodildi! Köszi! Nagy kő esett le a szívemről! Bár nem gondoltam komolyan, hogy 3-as lesz! Gondolom a legnagyobb megrepedt a másik kettő felszívódott!!!

Robcsi! Gaby! Köszi! Hisz a cél úgy is 1 babó egyenlőre! :lol:
Ja és Robcsi! Úgy is együtt teszünk zebrát a fa alá, hisz te vagy az ikertesóm! :lol:

Gaby! Az UH-s néni sietett csak gyorsan mondta, hogy eltűnt mind a három a továbbiakat beszélje meg orvosával! :lol: (Úgy hangzott mint a reklámokban: kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!)

Rájöttem, hogy most jön a nehezebb része! A várakozás!

Kép
bettike
Eger

Én is ilyeneken agyalok: ha megjön, lesz egy utolsó ereszd el a hajam szilveszterünk...! :lol: Próbálom pozitív oldalról nézni... :shock:

Sonjus! Zöldi miért nincs benne a táblázatban?
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?