Új privát üzeneted érkezett!

Harcimókus (Deszant-nyuszi)! :)
Jó, hogy erre jártál! Még tart a tegnap kapott optimizmus! :lol:

Nyulasz!
NA, akkor már nem kell parázni, nem lesz ciki!
Azért tényleg fura, hogy eddig semmi se volt, most meg igen. Bár azt minden doki mondja, hogy nagyon változó a kiskatonák létszáma, nagy eltérések lehetnek két vizsgálati eredmény között.

Igen, nekünk a múlt hét csütörtökön volt meg a 3. transzfer, most még pár napig várakozunk, és reménykedünk. Mind a 3 esetben ICSI-zték a petesejteket. Az eredmény változó volt. Legutóbb 8-ból 8-t sikerült így megtermékenyíteni, most 7-ből csak 4-et. De lényeg az, hogy így nekünk is van esélyünk. És nektek is :!:

Borsi
borsókás

Nyulasz!
A kérdések felére nem válaszoltam! Öregszem? :twisted:
Szóval elég gyakran lesznek Uh-k, amikre járni kell. A stimuláció alatt sokszor 1-2 naponta is megnézik a tüszők méreteit. Nekem szerencsém volt, mert többnyire sikerült reggelre kapnom időpontot, és ha késve is, de be tudtam menni dolgozni. Persze én elég közel dolgozom a Kaálihoz, és rendes a főnököm. Betegszabira az első két lombiknál a transzfer után mentem, most már a leszívás napjától itthon vagyok. Nekem fizikailag is megterhelő a munkám, ezért jöttem el. De vannak sokan, akiknek nem annyira stresszes, vagy megerőltető a munkája, és a transzfer után is dolgoznak. Ez változó. De szerintem jobb itthon lenni, és kímélni magát az embernek!

Az én párom nem szedett vitamint. Neki volt egy műtéte (ciszta, visszértágulat) januárban, ami után hónapokig szedett gyógyszereket, meg egy Andriol nevű hormont. Amikor ezeken túlesett, már nem lehetett semmit belediktálni. Besokallt szegénykém, természetesen teljes joggal! :)

Borsi
borsókás

Borsi!

Igen,nagyon örülök,hogy írt Harcimókus!Már ajánlották nekem,hogy priviben keressem meg ez miatt,csak tudod új vagyok még itt közöttetek,és nem akartam rárontani ezzel. :oops:

Hú,akkor nektek most nagy az izgalom!
Tudod nem vagyok vallásos,de mostanában rászoktam az imádkozásra.És a másik topicban be is jött.Nagyon jó dolgok történtek a lányokkal,kívánom Nektek is!
Nagyon drukkolok,hogy babás legyél!

Harcimókus!

Visszaolvastam régebbi írásaidat,és írtál Szathmáry Dokiról.
Én éppen egy jó nőgyógyit keresek lehetőleg Budán,de Gazdagrét szuper lenne.nekem csak annyi a problémás,hogy 16 óráig dolgozom.Tehát olyan lenne jó,aki 5-6után is tudna fogadni.Legalábbis eleinte,mert a munkám állapotosan nem fogom tudni végezni,így a későbbiekben már nem fog gondot okozni más időpont sem.Ha írnál esetleg a Dokidról,azt megköszönném.
Vendég

Borsi!

Na sikerült egyszerre írnunk :lol:

Én nem fogok tudni későbbre menni dolgozni,sajna olyan a munkám.Vidékre járok és fix az időpont,amikor el kell indulnom.A GPS miatt lehetetlen,hogy másfelé menjek.Rögtön lebuknék.
Délután is lehet menni tüszőnézőbe?

Ja a vitaminokat az én párom is abbahagyta,mert valami piros viszkető kiütései lettek a lábán,és szerinte azok miatt.Aztán a bőrgyógyász azt mondta,hogy psziches stressz provokálta ki.Kérdezte is,hogy nem történt mostanság valami stresszes dolog vele?
De most,hogy picit javult az eredmény,újra elkezdi.Meg a másik topicban is van egy lány,akinek a párjánál szintén nulla volt az eredmény,és egy hónap szelén meg multi maca után 3millió!Biztos nem csak ettől,dehát az emberlánya ilyenkor minden szalmaszálban próbál megkapaszkodni.Ártani legalábbis nem árt!
Vendég

Szia Nyulasz!
Szathmáry doktorról csak felsőfokban tudok beszélni.
Együtt dolgoztam vele a János Kórházban mint szülésznő, sok babát segítettem vele együtt világra. Dolgozni is jó vele, meg mint orvos is jó. Szakmailag is, kézügyességileg is. Mindig tudtuk kik az ő szülőnői, mikor gyerekágyra voltam beosztva, mert azok már aznap úgy ültek mintha nem is szültek volna, ellentétben a többiekkel, akik inkább nem is, vagy féloldalasan ültek csak. Embeséges, nagyon kedves, nagyon jóképű, bár már megőszült. / 60 körüli/ Később nála szültem, és egy kisebb és egy nagyműtétet is ő csinált nekem. Maximálisan megbízhatsz benne.
Szerdán és csütürtökön rendel gazdagréten 16-tól 20 óráig. Időpontot az asszisztens ad. Számot megírom, ha kell.
harcimokus

Szia Harcimókus!

Igen,a számot megköszönném!
Szerinted már mostanság menjek el hozzá konzultációra,vagy ezzel még nagyon ráérek,ha majd a Kaáliban véget ér a pályafutásom?
Vendég

Nyulasz! :)
Igen, most izgulunk rendesen, nagyon hosszú ez a várakozás. De már csak pár nap van hátra! Nagyon köszönöm a drukkokat!

Természetesen lehet menni délután is a Kaáliba, de én nem igazán tudom, hogy meddig. Nem nagyon voltam még 2-3 óra után. Harcimókus ebben is tud segíteni!!! :)

Borsi
borsókás

Borsi!

Nagyon hosszú az biztos!
Bezzeg amikor az ember elmegy nyaralni pikk-pakk elrepül 1-2 hét!
Bárcsak mi is már itt tartanánk!
Vendég

Sziasztok!

Erika13!

Igen a második stimut én fogigátló nélkül kezdem elvileg dec.elején.Nálad ez hogy, volt és milyen gyógyszereket szedtél?
Jól emlékszem hogy, te is a második stimu előtt állsz?

Szép vasárnap estét mindenkinek!
beu9

Borsó :)

Megkérdeztem a dokit, hogy 1 vagy 2 szerinte, de azt mondta, nem érdemes találgatni, csak az uh tud biztosat mutatni.

Igen, megnyugodtam.

Veled mi van? HOgy érzed magad? Hogy próbálod elterelni a gondolataidat?
emma1976

Szeretnék kérdezni v.mit!Bár lehet,hogy primitív és egy picit gusztustalan de itt megmerem kérdezni.Elfelejtettem megkérdezni a dokimat az előző lombikomnál is és most is,hogy a fogigátlót a menszem első napján kell elkezdeni szedni.ez idáig rendben van,de a barnázás is már az első napot jelenti? aki tud segítsen légyszíves,mert elméletileg holnap kéne elkezdenem szedni a Marvelont.
andrea23

Harcika! :lol:
Köszi a gyors választ!
andrea23

Sziasztok Lányok!

Stella, ha még jársz erre kérdezni szeretnék tőled, Zsebi mondta, hogy esetleg te tudsz erre nekem valamit válaszolni.
Én is ikres vagyok, januárra várom a lányokat, de 4-5 napja éjszakánként őrülten viszket a bőröm nem csak a hasamon /lábam,karom mindenhol/.
Neked is volt ilyened a terhesség alatt? Ez valami rosszat jelent?

Előre is köszönöm a választ.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Emma! :)
Akkor ikrek-ügyben ő sem mondott semmit? Kár! Ti mit szeretnétek?

Most értünk haza a Vörösmarty térről. Gondolataink elterelése érdekében kimentünk megnézni az adventi vásárt, gyönyörű mint minden évben. Egyébként én teljesen jól vagyok, egyelőre semmi ijesztő jele a kudarcnak. Időnként kicsit begörcsölök, de pár perc alatt elmúlik.
De azért rettenetesen izgulok, messze van még a kedd nagyon. :?

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Nyulasz!
A páromnak is nagyon gyenge a spermaképe.Szedett Maca Vibe-t,E-vitamint és cinket+csak langyos vízben zuhanyzott és 3 hónap alatt javult az eredmény.Azt nem tudom,hogy mi hatott rá,de nekünk bevált.Bár a lombik nem jött össze.

Harcika!
Köszönjük.Nekünk is egyből az ugrott be,hogy csodák sosem történnek véletlenül. :P Szerintünk Dórika nekünk van rendelve,ide akart születni.Remélem a kistesók majd összejönnek lombikkal,úgyhogy még fogunk találkozni.
Puszika
mereszt

Sziasztok!

Mereszt!

Megkérdezhetem,hogy mennyi lombikotok volt eddig?

Gondolom most egy ideig nem fogtok lombikozni,met hát ott ez a gyönyörű picur nektek!
Milyen volt az első éjszakátok?
Vendég

Sziasztok

Beu
igen én tavaly fogigátló nélkül kezdtem, Suprefact-tal (ha jól emlékszem akkor mellette pár nap múlva megjött, majd mentem UH-ra), majd jött a Gonal-f és a többi.
Igen dec. 7-én megyünk a dokibácsihoz tesóügyben (megpróbáljuk még 1x)
Ti hogy hogy fogigátló nélkül kezdtek? Vagy mi alapján döntik el hogy kinek kell és kinek nem? Habár én gondolom hogy nekem miért nem kellett.

Borsókás
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz
látom már megkaptad a válaszokat amiket szerettél volna

Nviki
a gyógyszertárban lehet kapni nagyon jó gyógyszertári kenőcsöt száraz bőrre, nagyon jó (igaz egy kis tégely januárban még valami 400Ftkörül volt) nekem a kórházban volt nagyon száraz a bőrőm, zuhanykor olyan volt mintha égett volna a bőröm, és ez a krém nagyon nagyon jó volt

Sziasztok

Mindenkinek nagyon nagyon szép álmokat kívánok!

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika :lol: köszi a tanácsot.
Remélem neked lesz igazad és csak azért viszket mert száraz. Holnap kiderül, mert hívtam a dokimat és be kell mennem vérvételre, májfunkciót néznek.
Remélem minden rendben lesz. :roll:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nyulasz!

Csak egy lombikunk volt,de a következőre sincs több esélyünk,mint erre. :cry: Volt 7db.tüszikém de csak egyben volt petesejt.azt mondta a doki,hogy nem tudja mi a vaktüszők oka.Tehát valami miatt nem úgy reagáltam a szurikra ahogy kellett volna,úgyhogy szerintem a következő is csak egy kísérlet lesz.Engem ez egy kicsit elkeserít.Jobb lett volna azt hallani,hogy ez és ez miatt történt így és tudják rá a megoldást.Ja,és velem elvileg semmi probléma!
2-3 év múlva azért még egyszer meg fogjuk probálni.Szeretném átélni az áldott állapotot.Bár amióta Dóra az én kislányom már el tudom fogadni a helyzetet,nem bánt annyira.Ha egyszer összejön nagyon boldog leszek,de hogyha nem akkor sincs semmi baj.
Az első éjszakánk kicsit nyűgös volt,mert ő 2 hétig volt bent a kórházban és megszokta,hogy zajok veszik körül,szólt a zene,tv,nálunk pedig sírí csend van.De most már tudjuk kezelni a problémát:szól a rádio. :wink: Most még felébred ha csend veszi körül,de napról-napra hallkabbra veszem,remélem hamarosan ki is kapcsolhatom. :? Ezt leszámítva nagyon nyugodt,jó baba.Éjjel is csak egyszer kel fel enni.
Kívánom,hogy hamarosan te is anyuka legyél!
mereszt

Emma :D
még akkor is szerintem :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

A Vörösmarty térre mi is ki szoktunk menni gyönyörködni,töki pompost enni és puncsot inni.Imádom a karácsonyt és a készülődést,annyira izgalmas! :oops: Mintha még mindig gyerek lennék.Sajnos idén nem hiszem,hogy kijutunk,mert Dórika még olyan kicsi,nélküle meg semmi sem jó.De majd jövőre!!!! :P
A kedd egyáltalán nincs messze!Már csak 2-t kell aludnod!
Drukkolok,hogy karácsonykor ti is hárman (négyen-öten) legyetek!
mereszt

Mereszt! :)
Mi is a hangulatát imádjuk: a hangokat, szagokat, ízeket. Teljesen ráhangolja az embert a készülődésre. Remélem, jövőre már mi sem kettesben sétálunk kinn.:)
Majdcsak kibírjátok ti is valahogy, hogy idén nem tudtok kimenni, ugye? :lol: :lol: :lol:
Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges, amit írtál az első éjszakákról. Milyen hamar megszokják a babák az őket körülvevő zajokat! De nagyon ügyesen alkalmazkodtatok hozzá! :P

Köszi a drukkokat!

Borsi
borsókás

Emma :P
A kis nyafogós :lol: és lám-lám, mégiscsak ott csücsülnek a babák :D Gratulálok!

Borsi :P
Már "csak" 1 nap!

Zsuzsi :P
Kíváncsian várom, hány petesejtet produkáltál!

Viki :P
Stella a Kaális babás topikon van!

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Nyulasz,
üdv itt! :)
Látom, már kaptál egy rakat infót! :wink:

Borsi,
holnap lesz a nagy nap! :) ++++++++++++

Zsuzsi,
drukkolok! :) Gyere majd a hírekkel!

Csajok,
kedvet csináltatok a Vörösmarty térhez! :D

Mereszt,
mi az a töki pompos? :shock:
angel37

Sziasztok csajok!!!!

Zsu vagyok! Páran lehet hogy emlékeztek még rám! A tábliban még benne vagyok! Az igazság az hogy két nagy pofonért jöttem hozzátok, és egy kis lelki segítségre. Nov. 13-án volt a fagyis Et-m a Kaáliban. Emmával feküdtem egy szóbában:) Szia Emma!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!:)
Szóval a jó hír az hogy van egy csomó két csíkos tesztem!:) DE! Sajnos elég sokszor megtréfált már a sors és most annak ellenére hogy verném a seg...-et a földhöz, iszonyat kétségbeesés vett birtokába. Vajon tényleg terhes vagyok? Vérvételre nem akarok felmenni mert hosszú az út odáig és az előző terhességemnél a 6. héten már kórházban feküdtem vérzéssel. Megfogadtam hogy végig fekszem az egészet. Most görcsösen számolgatom hogy mikor menjek Uh-ra hogy lássak valami terhességre utaló jelet. Szóval tiszta hülye vagyok és mindenki csak néz bután rám hogy most miért nem örülök. Csak ők még nem élték át mindazt a borzalmat amivel engem "megáldott" a sors. Szóval azért írok nektek hátha ti egy kicsit jobban megértetek.
Régen törzstagja voltam ennek a topicnak, de egy kicsit rossz itt lenni úgy hogy mellőled mindenki átmegy a kismamisba és te egyedül maradsz. Szóval ez az oka annak hogy csak olvasó üzemmódban vagyok, és mindenkinek borzasztóan drukkolok, de írni már nem mindig van kedvem. Most pedig a segítségeteket kérem hogy rázzatok meg egy kicsit!
Köszönöm:Zsu!
bzsuska

Kép
Ez a 14. napon készült de már a 11. napon is volt csíkom!
Zsu![/img]
bzsuska

Sziasztok!

Mereszt és Emma! Csak gratulálni szeretnék Nektek! Némi irgységgel:) és sok-sok örömmel. A jóhírek szerintem mindenkit csak remménnyel telitenek meg! Nagyon sok egézséget és boldogságot a picihez és a terhességhez.

Kismókus, sajnos írhatod át a 39-et 40-re :(

Zsó
zsofian

Bzsuska! :)
Épp tegnap gondoltam rád, mikor megnéztem a táblát! Jó hogy jelentkeztél! Ráadásul ilyen jó hírekkel! Gratulálok!!! :)
Hát persze, hogy terhes vagy! Mi a franctól produkálnál különben ennyi zebrás tesztet! Szerintem hidd el végre, hogy neked is sikerülhet, még ha annyi kudarc ért is korábban!!!! :P Betelefonáltál már a dokidnak? Én elmondanám neki a félelmeimet, és megkérdezném mit tanácsol! Jól emlékszem, hogy Krizsa az orvosod? Biztos meg fog érteni, és szívesen ad tanácsot is, hogy mikor menjél, mit tegyél!!!
De addig is nyugodj meg, és legyél nagyon boldog! Ezzel teszel legjobbat magadnak, és a babódnak is!!!! Fel a fejjel! Minden rendben lesz! :P

Borsi
borsókás

Zsu :)
Még valami! Otthon nem tudsz bemenni valahová vérvételre?

Borsi
borsókás

Bzsuska!
Veled beszéltünk et után?
Látod, minkettőnknek milyen jól sikerült :)
Hát a teszt egyértelmű :D
De megértelek, nekem is nagyon jól esett hallani a vérvétel eredményét. Szerintem fontos, hogy megnézzék ezt a 2 értéket (a progi szintedet is). Hozzá közelebb nem tudom megcsináltatni? nőgyogyiddal pl?
Én még mindig nem hiszek abban, hogy a fekvésen múlik, leszámítva ha vmiért indokolt.... Én 2 napig feküdtem, azóta tök normál életemet élem, csak nem emelgetek nehezeket, meg többet alszom. Szóval a lényeg: Ne rettegj ennyire!!!!!! A babóca már mindent érez odabbent. Én állandóan elmondom nekik, mennyire szeretném, hogy velünk maradjanak, meg elmondom, milyen jó lesz ebben a családban, de semmi rosszra nem akarok gondolni. Ha olvasok egy újságot, és vmi rosszkimenetelű babás történetet látok, azt el sem olvasom.
Természetesen a 12. hétig nem 100%ig nyugodt az ember, de én nagyon élvezek minden napot ebben a boldog tudatban :D Ezt kívánom neked is!
emma1976

Zsuska,
meg tudom érteni az érzéseidet, de hidd el: TERHES vagy! :D Itt ez sok-sok duplacsíkos teszt! :D Gratulálok is hozzá!

Próbálj arra gondolni (tudom, nehéz), hogy most már csak jó következhet! :) És csörgesd meg a dokit! :wink:
angel37

Bzsuska!

Terhes vagy! A teszt pozitív irányba nem csal. Lehet negatív, mert még alacsony a hormon szint, mutathat hülyeséget, de 2 pozitív teszt tuti!!!!!
És nem attól fog elmenni a baba, ha elmész dokihoz, vagy bárhova. Ha befészkelte magát és maradni akar, maradni fog. Ha elmegy, annak sok oka lehet, de az nem, hogy elmész vhova! Hívd fel a dokidat, mondd el neki az erednményt, és ő majd elmondja a folytatást.
És ne izgulj, a babádnak pont nem a parára, hanem a bizalomra és a pozitív gondolatokra van szükség.
Ja és a legfontosabb: GRATULÁLOK!
örülj neki nagyon, és akkor a kis jövevény is még jobban érzi magát!
zsofian

Zsuska :P

Teljesen megértem a félelmeidet, de az azért egészen biztos, hogy terhes vagy! A helyedben én is keresnék egy közeli helyet, ahol megnézik a hcg-d és a progi szinted, ahogy Borsi írta. Attól meg fogsz nyugodni.
Én külön köszönöm, hogy írtál, ugyanis nekem 3 lombik után most 1 fagyibabás jön és ahhoz sokkal kisebb reményeket fűztem... de ezek szerint így is tererbe lehet esni!
Próbáld elfoglalni magad valahogy és jelentkezz sűrűbben :lol:
Még1x nagy gratula.

Fanni
fanni73

Csajok!

Borzasztó kedvesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Indulunk Pestre vv-re!
Nem bírom tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Majd jelentkezem:) :roll:
bzsuska

Zsu! :P
Nagyon jól döntöttetek! Csak bátran! Ennyi rossz után most már végre jó fog következni!

Nagyon várjuk az eredményt!!! :)

Borsi
borsókás

Huhh, Zsuska, nagyon drukkolok!
Majd azt is írd meg, hogy hányadik napi a hcg-d!
Puszi,
Fanni
fanni73

Zsuska!
Gondoltam rád, sokszor, nagyon szorítok!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
736
14.nap
Az ikrekkel 11. napon 235 volt. Úgyhogy ebből most semmire nem következtetnék:)

Köszönöm a bíztatást lányok! Ha ti nem vagytok akkor még mindig itthon rágnám a kefét. De így most teljesen megnyugodtam! És Én legyek az élő példa ezen a topicon hogy igenis sikerülhet a fagyis transzfer is. Remélem akár duplán is! :lol:
Lányok nem feladni!
Istenem én már hányszor feladhattam volna! És ami érdekes hogy egyre nagyobb bizalommal indultam neki a következőnek. Idáig egész jól bírtam tartani az optimizmusom, csak hát ma reggelre eltört valami bennem. Nyílván a hormonok!!!!!

Zsu!
bzsuska

Zsuska,
szuper hír! :)
2 hét, és az is kiderül hányan vannak! :wink:
angel37

Szia Bzsuska!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164635203.04.gif[/img] Nagy nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De akkor mostmár ne izgulj, nehogy megártson a babókáknak!
Csak pihenj és pihenj és pihenj............................ nagyon nagyon sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Zsu :P
Akkor mostmár tényleg gratulálok!
Hogy hányan vannak, az 2 hét múlva kiderül.
Hány embrikét kaptál vissza? Hány sejtesek voltak?
Puszi,
Fanni
fanni73

Hja és mennyi a progeszteron szinted?
Fanni
fanni73

Ja és még valami!

Ez a harcimókuci egy angyal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő a lombikosok védőszentje:):):):):)!!!! :wink:
Ezúton is köszönök mindent!

Zsu! (a parakismami)
bzsuska

Sziasztok!
Köszönöm a szép szavakat! És ezt a csudabébit a gyólyánál! :lol:
Szóval a progim 130
nem tudom hány sejtesek voltak
3-ból kettő élte túl a hibernálást

Egyébként csak hogy mondjak valamit, ne figyelgessétek ezeket az adatokat! Az ikreim 7mm-es mnyh-ába ágyazódtak be és két naposan kaptam vissza őket 4 sejtesen. Szóval még messze voltak a blastotól. Egy kicsit meg is ijedtem hogy most miért kapom vissza őket ilyen korán? Ennyire bénák lennének? De aztán bebizonyosodott hogy csúcs kölkök voltak és nem rajtuk múlt hogy életben maradhassanak!
bzsuska

Zsu!
Hát ez fantasztikus!!!! Szívből gratulálok!!! Tényleg ott csücsül valaki a pocidban, és valószínűleg nem is egyedül! :)
Kép

Most már tessék lazítani, és csak a szép babaváró hónapokra koncentrálni! Kívánom, hogy ezúttal minden csodásan, és simán alakuljon!

Borsi
borsókás

Na igen, utólag mindig könnyű azt mondani, hogy ne figyelgessünk, de előtte igenis mindig figyelgetünk... ez már csak így van, még ha valóban nincs is sok értelme...

De mindenesetre egészen megjött a kedvem a fagyis transzferhez :P

Zsuzsika, merre jársz? Mi lett az eredmény?

Fanni
fanni73

Lányok

Fanni, de aranyos vagy, hoy így vársz már, msot értem haza, pedig első voltam. 5 petesejt lett. annyira örülök. 4 jó tüszőm volt, meg egy kicsi, és abban is volt mégis. úgy örülök :D
majd kicsit később vissza olvasok

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :)
Ezek nagyon jó hírek! NAgyon ügyes vagy!
Pocakod hogy van? Pihenj sokat!

Nagyon szorítok, hogy 5 kis embriócska legyen belőlük holnapra! :)

Borsi
borsókás

Zsuzsi!
Ez nagyon jó hír! További drukkokat küldök!
Puszi,
Fanni
fanni73

Borsókás, Fanni,

köszönöm. jól vagyok, nem fáj a hasam se. szerintetek mennyi az a maximum, amennyit vissza lehet kérni? persze én abból indulok ki, hogy mind az 5 megtermékenyül.

Fanni,

szerintem a fagyisnak is épp olyan jó az esélye, nekem meg se fordulna a fejemben, hgoy kisebbek az esélyei. most a jó hír halaltán, hogy Zsuzskának sikerült, nagyobb reményekkel kérheted vissza

BZsuzska

szívből gratulálok neked :D
épp valamelyik nap emlegettelek, hgoy vajon mi lehet veled. én itt voltam már akkor is, amikor Te aktív tag voltál, tehát sajnos nem költözött még át mindenki a babaváró-ba, abból az időből. meg Fanni is itt van még mindig.
Próbálj nyugodt maradni, és NE FÉLJ!!!!!

Zsuzsi
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?