SZiasztok!
Jó hallani, hogy megint milyen jól éreztétek magatokat -szemernyi sajnálat vegyül a hangomba, remélem, észlelitek!
Kár, hogy megint nem tudtunk jönni, de a képeket nagyon várom én is, olyan jó nézegetni őket!
Látom, megy a csemeték összeboronálása ezerrel!!
Timi!
Sok gyógyóriást küldök Hannának, azt hiszem, a manók lassabban érnek oda, ha még mindig betegeskedik szegényke!
Köszönjük, hogy ilyen részletesen elmagyaráztad, mi is van a kulisszák mögött. Azt már régen lehet hallani, hogy a szülészorvosok túlterheltek és hát ez látszik is nap mint nap.
Ezzel az intézkedéssel tul.képpen esélyt kaphatnak olyan orvosok is, akiknek nem olyan nagy az ügyfélkörük és tehermentesitik a nagyon elfoglalt kollégákat.
VISZONT: szerintem nem véletlen, hogy éppen a szülészetek esetét vették elő a tévések is. A szülés ugyanis nem pusztán orvosi ügy, hanem egy hosszú hónapok, évek alatt kialakult bizalmi viszony megkoronázása, ha lehetek ilyen patetikus. Épp akkor fosztanák meg az ember lányát a biztonságot nyújtó dokijától, amikor életében a legnagyobb szüksége van rá? !
Igazatok van, az a nőci, aki hivatalból nyilatkozott valószinűleg nem szült gyereket, fogalma sincs, miről beszél.
Ja, és plusz szemétség, hogy pont a kisbabás családokat akarják duplán megsarcolni. Pont arról megy a beszélgetés évek óta, hogy fogy a nemzet, mert annyira sokba kerül egy kisbaba, hogy van, aki szó szerint nem engedheti meg magának.
Erre tessék, kitalálják, hogy a magas hálapénz mellé még egy adagot legombolnak az emberről és ráadásul lutri, hogy milyen orvos lesz melletted a legfontosabb pillanatban.
Nem a kismamákkal kéne megfizettetni a kórházak hiányzó bevételeit, hanem állambácsinak kéne okoskodni valamilyen irányban már végre.
Uff, beszéltem. Bocsánat, de nagyon alávalónak tartom ezt az egész dolgot, nyilván, ha szülészorvos felesége lennék, akkor inkább üdvözölném.
Emma!
Ugye te irtad, hogy anyukád anyakönyvvezető? Meg tudnád kérdezni tőle, hogy mi van akkor, ha a férjem nagypapája viselt utoljára egy bizonyos előnevet vezetéknévként, amit azóta sem apósom, sem a férjem nem használ/anyakönyvezve sem ezzel a névvel lettek/, viszont most szóba került, hogy Boti újra viselhetné a hosszabb vezetéknevet. Visszamenőleg az egész családot újra kéne anyakönyvezni?
Előre is köszi!
Sára!
Tök ari Vincus vonalzója, nagyon klassz lett! Jó időtöltést a szabadnaphoz!
Nálunk most úgy van a menetrend, hogy Boti ebéd után fél egykor alszik el. Délelőtt fél 11 körül indulunk sétálni, ami valóban a korábbi alvásideje, de gondoltam, megpróbálom, hátha kibirja ebéd utánig és szerencsére működik a dolog. ÖRülök neki, mert mire felébred a szunyókálásból, már sötétedik - vagyis du. 3-kor
, hihetetlen ez a tél .
Arra kell csak figyelnem, hogy 12-re itthon legyönk, mert ha álmos, nem ebédel rendesen, hanem hisztizik.
Hát, hogy kellene-e örülni a hisztinek, az jó kérdés.
Én se örülök neki, ez szerintem csak megnyugtatja az anyukákat, hogy a pszichodokik szerinte akkor fejlődik jól a kölök, ha akaratoskodik is.
Csak a pszichodoki nem tudom, hányszor állt már tanácstalanul egy céklavörös fejjel orditó gyerek fölött, aki épp nem akarja elengedni a 220V-os csatlakozót....
Na, most lépek, mert albumot kell gyártanom Botiról, anyós akarja mutogatni a világnak az unokáját. Ha kész vagyok , megmutatom nektek is!
Sziasztok!
Kinga