... elszállt ez az átkozott
ED
örülök h ok a neurológia! Kár h nem tudtatok bejönni! Az ötlet jó volt,nekem tetszett, majd Daninak is fog
, most még kicsit kicsik vagyunk, de már volt érdeklődés
TALI
Jó volt!!! Kár h "csak" ennyien tudtunk összejjönni. Azt a 18, 5 percet pedig én is élveztem , amennyit beszélgetni tudtunk
Hihetetlen h Csilla néni milyen jól lekötötte az összes gyereket és hogy a gyerekek h figyeltek rá...
Érdekes volt személyesen is találkozni, Krisztire barnábbra emlékeztem egy kóbor fotó alapján. Ildit jobban megismertem az iwiw fényképe alapján. ( anno gondolkodtam kitűzőkön
) de most szemeztünk
Kriszti Marcija volt a legügyesebb, de csak azért mert Ildi és Botondja későn érkeztek...
... Botond viszont szépen sógyurmázott amit Dani szájától vontunk el, ő inkább a szájával gyúrta volna...
Dani megmászta a bordásfalat(!) kétszer velem és egyszer Krisztivel,egy idegen nőcivel (!!!)
, ha égig ért volna tovább is ment volna...
Fotókat stikába csináltam
, de valamiért homályosak lettek, vajon miért ?... de csak később tudom feltenni, mert apuka gépére töltjük , amin hogy hogg nem nem működik az internet kapcsolat, az ittenivel pedig zsínórhegyek közt ülök (ma amikor már infraegerek repkednek) és már nem is tudom hová dugnék egy újabb programot
Ildiről az jut eszembe, hogy a Colgate-nél volt egy főnököm,akinek volt 3 lánya... és volt egy kollléganőm (brtnőm) akinek 3 fija
Egyikük sem mert belevágni a 4. esetleg más nemű gyermekbe, és az esetleges cseréről beszélgettek,minden második értekezlet után
Többiek
Várunk Benneteket is ...legközelebb, és kérek szépen priviben, vagy iwiw-ven mobiltelefonszámokat...
JóÉjt, A.
UI: asszem ennyit akartam mondani