Na végre. Reggel sikerült visszaolvasnom és mire írni akartam kidobott a babanet és nem is engedett vissza. Mivel nem aludtam sokat bocsi, ha szétszórt leszek.
Edit, Először is: Boldog Névnapot Virágodnak.
Aztán: ne vedd magadra amit Márti írt. Ezt nem negatívan és pláne nem rólad/rólunk írta(szerintem). Szerintem ki vagy idegileg, mert Barni beteg(remélem már jobban van!!! írj ha időd engeni, csak annyit, hogy hogy vagytok) és rettegsz nehogy Virág is elkapja ezt az izét. Legalábbis remélem, hogy "csak" ezért vetted ennyire magadra a dolgot. Hidd el (ahogy drev írta) nem a kiló számít. Hanem, hogy minden meglegyen, minden a megfelelő számban. Látod drevnek hiányzik némi agysejtje(ezt alá is tudom támasztani). Mégis boldog. Lelkiismeretfurdalásod van amiatt, hogy nem 5 kilósak lettek a csemetéid? Szerintem ezen legalább annyira felesleges rágódni, mint a szopin. Most már úgysem tudsz semmit tenni a múlt megváltoztatásáért. A gyerekeidnek meg(szerencsére) semmi káruk nem lett a kissebb súlyból. Látod elmúlt. Mint a Virág rossz evése is. Egyszer majd a fogzás is elmúlik, akkor majd a "dizsibe" járó gyerekeinkért fogunk aggódni. Na jó remélem hamarabb abbahagyják a fogzást. Ne generálj maganak felesleges fájdalmakat. Van elég a jelenben. Most pl. ez a kórság. Léci, léci, ne érezd magad rosszul emiatt.
Edit/h-ek, Könyörgöm ez a csapat megélt már egy-két nehéz esetet. Állítom, hogy a szopi kimaradás is sokunknak itt oldódott meg ill. nyugodtunk meg lelkileg. Nem akarjuk egymást bántani. Csak szerintem így írásban elég nehéz olyan dolgokról beszélni ami egy-két embernek trauma. Merthogy szóban szerintem fel sem tűnt volna, hogy a Márti mit írt, hiszen ott halljuk a hangsúlyt és érezhettük volna, hogy nem bántólag mondta azokat a szavakat. Amúgy én nem is tudtam, hogy genetikailag adott ez a mekkora gyereketszülök. Akkor én most hova tartozok? (Livi 2170, Dorka 2780.) Ne bántódjatok meg, Márti te meg el ne tűnj mert átmegyek és megverlek!!!! Különben is odamegyek és mindenkit megverek. Egy ilyen éjszaka után.... Livi megint fogzik... Dorkával kézenfogva. Hát nem untakoztam.
Andi, jók ezek a kis szösszenetek, amik olyan jól feldobnak.
Barbi, na akkor várhattam én azt a tortát. Pedig nyitva volt az ablak.
Zsuzsi, azért a pörköltes kenyér nem semmi. Én még nem adtam nekik olyat, habár finom az (szerintem), de akkor is. Különben is miért bírálják felül amit te úgyis jobban tudsz a saját gyerekedre levetítve? Látom Szandi szemez a macsekkal... Pár hónap és annyi a cica... szőrének.
Timi, gyere sűrűbben. Mesélj, képek sztorik. annyi gyerek mellett tuti akad...
Rólunk. Fogzunk. Ill a csajok. Vasárnap felváltva üvöltöttek alvás helyett, majd a camo...homeós bogyó lenyugtatta őket. De Livi 10 perc múlva megint sírva kelt végül már nem tudtunk mit csinálni vele adtunk neki nurofent. Éjjel meg felváltva sírtak fel én meg nem aludtam sokat. De apjuk aludt a másik szobában, hallottam... még itt is zavart a horkolása.
Én előrelátó voltam alapból a csajokhoz ágyaztam. Liviből két napja csak a nyafit hallani, vinnyog mint egy kismacska. Új játékot talált ki amit mi nagyon nem értékelünk.
Hát ez az...
Szóval kedves gyermekünk túl sok lekváros kenyeret kaphatott(még az anyaméhben mert olyat még nem evett), mert ilyen kis bivalyerőske lett. A kiságy keresztpántjára rálép, felkapaszkodik az ágy tetejére és mászik, lépeget felfelé. Várjuk, hogy mikor tottyan át a másik oldalra és parázunk az "nagykopp" esetleges következményeitől. Ezért tegnap apja jól el is verte. Kapott egyet a kipárnázott, pelenkás fenekére. Na jól meg is sértődött... Szóval jó játékot talált megint.
Amúgy meg felhánytorgatjátok(Márti, Barbi), hogy keveset írok. Basszus, ezt is egy órája írom, de anya zargatása és írásbeli segítése is a gyerekeim legújjabb játéka. Beírok egy szót majd kitörlök 20 karaktert, mert elérik a billentyűzetet.