Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa: remélem nekem sem fog fájni a HSG...nekem is a röntgenes verziót csinálják...persze csak ha feloldják addig a felvételi zárlatot a calici vírus miatt :evil:

Elmondom nálunk hogy volt az Apavizsgálat. Magán urológushoz mentünk, az "anyagot" úgy kellett vinni. Szerencsére :wink: Ez ugye eggyel kevesebb kellemetlenség...Ott vártunk vagy negyed órát, majd újabb negyed óra a rendelőben, és kész. Se kórház, se SZTK, se várakozás hetekig az időpontra. Az egész procedura össze sem hasonlítható azzal a megkönnyebbüléssel, amit akkor éreztünk, mikor megtudtuk, higy minden rendben :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Mi a szabolcs utcába jelentkeztünk be. És ott is aznapra meg van az eredmény. 1 héttel későbbre tudnak időpontot adni ha betelefonálsz. Gondolom a magándokinál is kellett időpontot egyeztetni. Mennyibe került?

Kép
gaby25

Ja, és ide is lehet vinni az anyagot :) 6- fél9 között kell beérni vele, és nem lehet másfél óránál régebbi. Aztán dél körül kell visszamenni eredményért.

Kép
gaby25

Jó ötlet a magándoki, Szezso. Én is valami "fájdalommentesebb" megoldásra gondoltam :wink:

Gabi! És a Szabolcsban is "hozott anyagból" dolgoznak? Szerintem abba könnyebben belemennek a pasik, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Igen, párom is ezt a variációt választotta.

Kép
gaby25

Azért belegondoltam abba, hogy a pasik mennyire nincs kedvükre ez a vizsgálat, ami fájdalommentes, mit szólnának egy HSG-hez :shock:

Kép
gaby25

Gaby: 5500 ft volt az urológus (ebben az elemzés, vizelet és fizikai vizsgálat is benne volt). Egyszerre megvolt az eredmény.

Szirom: remélem, sikerül meggyőzni az Uradat...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csak egy gyors görbe, szerintetek???
Nem tudom, hogy elkeseredjek-e vagy ne??? 2 tized nem olyan nagy esés, nem??? És ha holnapig nem jön meg és nem esik tovább a hőm, tesztelek egyet... :shock:

Kép

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje! :lol:

Kép
szilcsi

Szezso! Én is remélem, bár tényleg azt mondta, hogy ha nagyon muszáj, akkor ok.

Gabi! és miket mondtak el nektek, mi a teendő? Van valami időhatár, amíg be kell érni a cuccal, vagy ez csak az én téves elképzelésem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso
Akkor ez nem is volt drága. Mikor volt, idén? De nézem, hogy te vas megyében vagy, szerintem Bp-n drágább.

Kép
gaby25

Szezso!

Bocsi, emailt küldtem!!!! :oops: :oops: :D :D
kisfóka

Szilcsi!

Én nem tesztelnék, csak a leghosszabb ciklus szerinti időpontban várt mensi elmaradása után. De ha már tűkön ülsz, akkor tesztelj nyugodtan.

Kép
zölddisznó

Szirom
Feljebb írtam, hogy 6-8.30 között kell bemenni, attól függetlenül, hogy viszi, vagy ott produkál mintát. Ha viszi, akkor másfél óránál régebbi nem lehet, szóval reggeli akció kell :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi
Szerintem várj hétfőig :wink:

Kép
gaby25

Köszi Gabi, akkor most már ezt is tudom :wink: Bocsi, feljebb nem olvastam :oops:

Szilcsi! Igaza van Zöldinek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby, holnap lesz hétfő!!! Azt mondom, hogy holnap reggel tesztelnék...
Én már szombaton is tűkön ültem, de párom lenyugtatott. :lol:
De ha tovább esik holnap reggel, akkor nem tesztelek...
Köszi mindenkinek! :lol:

Gaby, jó volt a hétvége???

Én bűnöztem egy kicsikét: anyu névnapja alkalmából ittam egy kis alkoholt, de csak picit... De olyan lelkiismeretfurdalásom volt utána! :D Pedig nem is biztos, hogy van ott valaki... :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Egészségedre! Kép Az ég világon semmi bajod/tok nem lesz tőle! Csak ha rendszeresen vedelsz nagy mennyiséget.

Kép
zölddisznó

Én meg a rendszeres vedelés... :lol: :lol: :lol:
Azt mondják egyébként, napi egy pohár vörösbor még jót is tesz, vérré válik az emberben. :wink:
Szirom, Miksa jobban van már?
Coca, tetszett ez a "2 napos a babánk" szöveg! :lol:
A miénk 12! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Úgy látszik bolhát ettem: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Tegnap óta feszít a bal oldalam! Most már jobban, nem is olyan, mint a hasizom láz! Remélem ez csak jót jelent!

Visszaolvasok!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi: Hát te itt vagy? :) Milyen volt otthon??? Én is akkor tesztelnék, ha a hőd marad és a méhszáj zárt! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Jobban van Miksa, köszi szépen! Már nem lázas és nem fáj a füle sem. Nagyon eleven, kicsit nyűgös, és nagyon dacos :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi!
Én is vörösbor-párti vagyok!

Bettike!
Ahányszor Te Kép , szinte tök mindegy, mikor volt/lesz peteérésed! :lol:

Miksanyu!
Jó, hogy gyógyul a manód! Ha rosszcsontkodik, az már jó!

Kép
zölddisznó

Lányok!

A méhszáj akkor is zárt mensiig, ha nincs baba? Nekem még zárt, de feszít a pocim már két napja, és elég sok a hüvelyváladék.

Bettike, látom te a trapézokra és a háromszögekre gyúrsz a görbéd alapján!

Ceni, te hogy vagy?

Robcsi, Áfi?!

Kép
kata05

Zöldi! Igaz, ami igaz! Igazszág szerint teljesen eltökéltem, hogy én a karácsonyfa alá "babát" teszek! :lol: :lol:
Így nem is bízom a véletlenre! :lol: :lol:
Legalább nyugodt vagyok, hogy én, azaz mi mindent megtettünk a cél érdekében!
:lol: :lol:

Ja! Köszi a jó kis infókat fogzás ügyben!

Kata! Innentől már a vonala lesz a cél!!! :lol:
Ha jól emlékszem mensi előtt kinyílik! :wink:

Szirom! Örülök, hogy a gyógyulás útól ért titeket!

Hű Szilcsi! Nagyon kííííváncsi vagyok ám, hogy mi lesz?

Gaby! Drukkolok, hogy ne legyen szükség mintavitelre!!! Nekem amúgy most esett le, hogy mi elvileg egyszerre babásodunk! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi
Bocsi, nem tudom miért gondoltam, hogy ma szombat van :shock:
Jó volt a hétvége, remélhetőleg eredményes is lesz :)

Bettike
ez jó, bolhát ettél :lol: :lol: :lol: Nekem nem ugrott nagyot felfele a hőm, de remélem odatesszük azt a zebrát a fa alá :wink: :D

Kata
drukk +++++++++++++++++++++ :wink: :D

Kép
gaby25

Gaby!
El ne felejts holnap dolgozni menni!

Kép
zölddisznó

Coca köszi az infókat.

Szirom, örülök, hogy Miksa jobban van...

Különben, ha szükségünk lenne a kisfickó vizsgálatra, apát is nehezen venném rá az tuti. Még úgy is, hogy be kell vinni az anyagot.

Szilcsi mennek a drukkok. ++++++++++++++++++++++++ Én várnék még a helyedben, de ezt mindekinek magának kell eldöntenie, meddig tud várni.

Szezso totálisan igazad van, hogy nem kéne a progit csak úgy beszednem, úgyhogy hagyom is, és nem görcsölök. Már komolyan bebeszélem magamnak, hogy nincs velem rendben valami. Mikor erre semmi jel nem mutat.

Most össze fog jönni! :lol: Fő a pozitiv gondolkodás...

Megy mindekinek a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Zöldi
Nem megyek holnap dolgozni :wink: :D Tanulnom kell :( Kedden megyek vizsgázni :?

Kép
gaby25

Miből?

Kép
zölddisznó

Vámeljárás az EU-ban :?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Lányok! Olvastam itt, hogy a méhszájnak zártnak kell lenni.
Én "megvizsgáltam", az hogy zárt az mit jelent? Mit kell éreznem?
Ne tartsatok bénának,de nem tudom! :oops: :oops:
kisfóka

Sziasztok,

Zöldi, pont a gyerkőcneveket nézegetem a neten és van egy lánynév Zöldike címszóval :D

Csak ajánlani akartam :D Nektek. :D

Puszika

Kisfióka, szerintem ezt elég nehéz megmondani, nálam ez úgy nézett ki, hogy amikor nyitott volt, akkor elérés után egy picit be tudtam tenni az ujjam hegyét. Mikor zárt, akkor egyáltalán nem, csak egy pontocskát éreztem ott. Persze ez én vagyok.. Bocsi aki nem bírja ezt a témát.... :oops:

Kép
melcsi6

Melcsi!

És választottatok már nevet? Vagy van ami nagyon tetszik? (a Zöldike se rossz :lol: )
Nálunk a Domonkos és a Blanka a nyerő.

Hasfájás: nekem is szokott fájni. Szerintem ez természetes, ahogy tágul a méhünk.

Kép
babancs

Tényleg Melcsi, nálatok név? :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Lizi, Babancs, köszi hasszurka hozzászólásokat.

Szóval, ha kislány:
Júlia
Julianna
Gréta
Nóra
Laura

Fiúnév:
csak egy van eddig:Márk

Nálatok? :)

Kép
melcsi6

Ja a lányneveket tetszési sorrendben írtam :)

Kép
melcsi6

Ja a lányneveket tetszési sorrendben írtam :)

Kép
melcsi6

Melcsi
Mi is pont ma nézegettük a neveket apával :)Nem baj az ha jó előre eldöntjük :wink: De még nem dőlt el egyelőre, csak kigyűjtöttünk párat :)

Kép
gaby25

Gaby, sosem lehet elég korán kezdeni :D , nálatok milyen nevek a befutók?

Kép
melcsi6

Melcsi, mivel mi tudjuk, hogy fiunk lesz, ezért Dominik Tamás lesz! :) Ez már eldöntött tény! :)

Kép
elizabeth25

Melcsi
Eddig ezeket néztük ki
Fiú:Marcell, Bence, Márk, Balázs
Lány: Fruzsina, Csenge, Brigitta, Emese

Aztán majd meglátjuk :wink:

Kép
gaby25

Gaby: Ezek tök jó nevek :) Mndjuk a Márk most tucatnév, kb minden 3. kisfiút úgy hívnak! A Bogi csoportjában 5 Nikolett van :lol: Akkoriban az folyt a csapból is....

Melcsi: Nagyon tetszenek a lányneveid :) :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Coca visszavonul az ólba. Jó éjszakát kismamik, és jelöltek!

Kép
zölddisznó

Jjjjjjó reggggggelt!

Jó hírem van! A héten senkinek nem kell tartani a Mikitől! ...elküldtem nyaralni:
Kép

...ahogy tegnap boszi anyátok megjósolta:
Kép ...jól van, na! Csak piros vonalakat jósoltam, magas hőt nem! Majd holnap. Ne legyetek telhetetlenek! :wink:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt

Kép

Szépen megy feljebb a hőm, holnap már nekem is berakja a vonalat, kipróbáltam :) És szombatra rakta :D

Kép
gaby25

Zöldi
Ne csak a hétre küld el nyaralni :wink:

Kép
gaby25

Oké, beszélek vele!

Kép
zölddisznó

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól aludt, és jól van!

Kellemes napot!

Puszi

Kép
elizabeth25

Zöldi!
Neked drukkkkkkolokkkkkkkkk nagyon!!!

Szezso!
Ma kell telefonálnom doki ügyben, alig bírom kivárni a 3 órát :)
Párom leletei áprilisiak, hogy miből kell új lelet, vagy vizsgálat még nem tudom, ha beszéltem a dokival, talán többet tudok majd, vagy ha behív, hogy megnézze mink van, akkor csak utána....
bocsi, ha össze meg vissza vagyok, csak be vagyok sózva :)

Tábla
Ha elírás van, szóljatok!!!!
Kép
sonjus

Szia Sonjus!

Háromkor kell hívnod a dokit? Utána mindenképpen gyere msn-re mesélni!

A tábla nagyon szuper, és szép szines is! Nagyon ügyes vagy! :lol:

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?