Új privát üzeneted érkezett!

ja!és most nézem a neten,a lactacyd irrigálót betiltotta az eu!nem semmi.
lola29

Lola,

Szerintem jobb ha elmondod a dolgot holnap az orvosnak, nem hiszem, hogy ne lehetne kikezelni a punkcióig.
Jobb ha mondod, mert egyébként a punkciókor feljebb is juthat a fertőzés.
A lombik lehetőség nem vész el, ha leállítják, hisz az csak akkor számít befejezettnek, ha megtörténik a beültetés is.

Szóval nyugi!
Mka
Vendég

mka!
köszi!
én is így gondolom!
amúgy most nem érzem!
amúgy dicsekvésképpen:Harci írt nekem privit!!!!!ezügyben
lola29

Lola

Harci mit tanácsolt? ez engem is érdekel, mert sajnos nekem is szokott ilyen gondolm lenni.
Amikor csak enyhén érzem, akkor mindig egy Gynoflor kúpot szoktam használni, ez nagyon jól helyreállítja a ph értéket.

Borsókás,

ma is öt tüszőt látott. tényleg neked a fagyiba jutott most?

Zsuzsi
zsuzsi73

Emma :)
Ma nagyon szorítok nektek! Remélem már túlestél egy kétcsíkoson, és mész a vérvételre! 8) 8)

Zsuzsi :)
Ez akkor nagyon jó, ugye? Jól emlékszem, hogy kevesebb szokott lenni? Szorítok, hogy mindből legyen embrió is! :)
Nekem most 7 petikéből csak 4 termékenyült meg. TEhát nem maradt a fagyiba semmi. Ha 3-t kérünk vissza, akkor a legkisebbet egyedül biztos nem fagyasztották volna le. Többek közt ezért is döntöttünk úgy, hogy költözzön vissza ő is.

Ma jön hozzánk a család, csak délután fogok benézni.
Remélem Emma jó híreket hoz addigra!

Szép napot mindenkinek! :P

Borsi
borsókás

Sziasztok

Emma
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164439193.82.jpg[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Csajok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Minden nagyon jól alakult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggel fél 6 kor csináltam egy gyönyörű kétcsíkos tesztet (életemben először), majd irány a vérvétel, eredmények:
HCG 635
Progi 190

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emma1976

Emma!

Gratula!!!!Hurrááá!!!!

Mi tegnap voltunk az első uh-n, Maszatka 6 mm, minden rendeben van vele!
szivvi

Lola! Ha Harcimókus válaszolt Neked,akkor az mindenki tanácsánál többet ér.Remélem megoldódik és ez nem veszélyezteti a lombikodat.

Emma! ???
andrea23

EMMA! Szuper! Gratulálok!
andrea23

Emma :D

gratulálok :D
ez a HCG szint 2 baba?

Zsuzsi
zsuzsi73

Lányok!

Megnéztem a táblázatot és jó depis lettem miatta.Mert ilyen hülye vagyok!Én nagyon kevés olyat láttam,hogy valakinek másodikra sikerül a beültije.Persze ennek valahol örülök is,mert többségben van akinek elsőre sikerült.Csak nekem most lesz a második... És most jól elkenődtem!
andrea23

SZiasztok!

Emma,
gratulálok! :) :) :)
Látod, tuti befutó vagy! :D

Andrea,
ne keseredj el! :)
Januárban együtt babásodunk! :wink:
angel37

Angel! :) Olyan jó,hogy vagy itt nekem... Már el is felejtettem ezt a butaságot,amit írtam! :lol: Megpróbálok nem agyalni!
andrea23

Késöbb jövök! Addig is jó hétvégét!
andrea23

Emma :lol: :lol:

Éljen-éljen!
Gratulálok!

Lona
lona1

Köszönöm, köszönöm, köszömöm! :D Egyenlőre még attól tartok, hogy csak álmodom ezt az egészet!

Szivvi :D
De jó, hogy láttátok! :D
Nekem dec 7-ig kell várnom erre az élményre.
emma1976

Sziasztok

Emma
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164453987.99.gif[/img] Hány babót szeretnél?

Andrea
az idei karácsonyt még 2-esben töltitek, de a 2007-es év lesz a tiéd és Angel-é és persze még sokaké. De jövő karácsonykor már ti is babázni fogtok

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Emma!!

Jó érzés látni a pocakban a Maszatot!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Erika :D
Nagyon örülni fogunk az egynek és a kettőnek is. Ha egy lesz, arra gondolok, hogy simább a terhesség, ha kettő arra, hogy ha már több nem lesz, akkor is szuper. Szóval csak jó helyen legyen(ek) és szépen növekedjen(ek) semmi más nem számít.
emma1976

Emma!

Nagyon nagyon nagy gratula! Boldogsággal teli kismamis hónapokat kvánok neked!

Mereszt!

Mi nem ismerjük egymást de szívből gratulálok a kislányotokhoz!

Lányok!

Van olyan köztetek aki fogigátló nélkül kezdi a stimut?
beu9

Szia Emma!
most értem haza, és már ugrottam is a gép elé!!!
Gratulálok!! most mondjam azt, hogy én megmondtam? de hát, ha így van, mit tegyek! ? :oops:
Újból mondom, a vérzés teszt előtt egyre inkább úgy tűnik, a megtapadás jele! Példa van rá bőven, de ezt tudjátok, nem sorolom.

Lányok!
az első próbálkozás /is / 30 % -nak sikerül!! Az, hogy itt esetleg maradtok többen, és a többedik próbáknál is fenntartjátok a kapcsolatot az nem azt jelenti, hogy az a gyakoribb, ez megtévesztő.
pl. itt van Emma, Erika, Kismókus, nekik elsőre megvolt talán még Icsilyának az ikrek is...
Fertőzés kezelhető, és kezelendő minden esetben.
mindenkinek minden jót!
priviben megtaláltok :wink:
harcimokus

Emma!
:lol: :lol: :lol: HURRRÁÁÁÁ!!!!!
Szívből gratulálok! Nagyon nyugodt , boldog babavárást kívánok nektek! :P :P

Borsi
borsókás

Sziasztok

Beu
mi tavaly fogigátló nélkül kezdtük a lombikot
te is anélkül?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Drága Emma:
Ügyesek vagytok! Nagyon örülök, vigyázzatok magatokra!

PéZsé!
pézsé

gratulálunk!!!
10% mi???? TE ANYUKA!!! :D :D :D
nem semmi, 2 kis pocokmarci :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emma!
GRATULÁLOK! Ez szép teljesítmény! Hogy is volt az a nagy-nagy kétségbeesés? :wink:
Boldog babavárást kívánok!!! :D

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Emma! :)
Csak miattad megszegtem a fekvést, hogy láthassam mi újság!
Gratulálok! :lol:
A következő táblázatban már Neked is lesz zebrád!!! :lol: (először egy, aztán majd meglátjuk mennyi :lol: )

Megyek vissza feküdni, és róka komával bírkózni, aki 3 napja folyamatosan itt tanyázik nálunk :evil:

Kép Kép
kismokus

Orsi :D
Nem tudtam hova túntél szerda óta...
Szerinted kettő?

Jaj, utólag ég a képem, hogy kétségbeestem egy hete....
emma1976

mindenki átmegy ám a "nem sikerül" érzésen. normális :D
11. nap nem?
tuti akkor szerintem. :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Emma/Eszter!
Szuper hogy sikerült, gratulálok, jó babavárást!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Emma!

Hatalmas gratuláció nektek!!!nagyon boldog hónapokat kívánok!
mereszt

szia lányok!
tegnap voltam a kaáliban!semmit nem kellett várni!nem volt dokinéni,a szép dokibácsihoz kerültem!alig tudtam megszólalni!
jobb oldal 5,bal oldal 4 tüszőcske!csüt vagy péntek punkció!!!!!!jajdejó!főleg hogy végetért a szurkálás!!!!!!
holnap reggel 8 körül jön valaki?
EMMA!!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!JAJDEJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÜGYI VAGY!!!
andi!
köszi a választ!remélem nem lesz gondom!
zsuzsi!
azt tettem amit harci javasolt!szóltam,de nem írtak fel semmit,mert nincs folyás,ilyesmi.
vettem tejsavas lemosót,de holnap újra megemlítem a dokinéninek,ha egy picit érzem is még...
nálam ez kicsit pszichés jellegű,annyira félek,ne legyen semmi...
tegnap vettek vért!
bárhol bárki veszi következő a forgatókönyv:bal kar jobb kar,bal kézfej,jobb kézfej,szól egy másiknak.én az ájulás szélén.annyira rendesek voltak,úgy sajnáltak,ráadásul nem ittam,nincs vénám kínszenvedés.most úgy fáj a kézfejem, hogy éjjel is ráébredtem!
nyáron a pungi előtt semmit nem ihattam,már az egész stáb ott állt,doki,biológus,mindenki bemosakodva,és nem tudtak vért venni!
mindenkinek drukk!
lola29

Orsi
nem, 12. nap et után

Lola
Nekem ugyanígy volt, 5 és 4 tüsző :) az szuper :)
emma1976

Emma :)
MA éjjel azért már nyugodtabban aludtál ugye, mint 1-2 napja! NAgyon irígyellek, szeretnék már én is 2-3 nappal idősebb lenni.:roll:
Nem kérdezted meg benn, hogy mit jelent ez a nagy hcg? De szerintem ez még a 12. napon is lehet 2 babó! :)

Lola :)
9 tüszőcske? Az nagyon szép teljesítmény! CSak növesztgesd őket szorgalmasan a pungiig! Drukkolok!! :)

Borsi
borsókás

Lola!

Nagyon szép tüszőid vannak!Csak így tovább.

Kép
Kép
mereszt

Suép jó reggelt Mindenkinek!
andrea23

Az a "Suép" Szép akart lenni... :lol:
andrea23

Sziasztok!

Én is szeretnék gratulálni Emmának! :wink:

És szeretném a segítségetek kérni.Nem is tudom,hogy írjam. :oops:

Szóval mi is a Kaáliba járunk,bár még nagyon az elején vagyunk.Azoospermiával kerültünk oda,de nem fogadták el az előző két vizsgálat eredményét,ezért ott megint kellett mintát adnia a páromnak.
Tegnap mentünk,hogy az eredményt megbeszéljük,és hogy hogyan tovább.Nagyon lehangolóan kezdte a Doki az egészet. :( Azt mondta,hogy nagyon rossz az eredmény.Teljesen leblokoltunk,mi lehet a nullánál rosszabb.Aztán kiderült,hogy találtak elvétve kóros szerkezetű spermiumokat.És végül az is kiderült,szerinte nem kell herebiopszia,ez már nem azoospermia,egy speciális lombikra használható. :lol: Gondolom az ICSI-re gondolt.
Kell még kromoszóma vizsgálat,meg hormon,meg a Papp Profhoz is elküldte vizsgálatra.
Mikor kijöttünk,utána már bántam,hogy nem kértük el az eredményt átolvasni.Nagyon bízom az orvosban,de olyan jó lett volna látni mi a változás.A mennyiséget meg a minőséget.
De legközelebb csak dec.közepe-vége felé megyünk,ha már a többi eredmény is meg van.
Szerintetek ha bemegyek személyesen,a recepción odaadják,hogy elolvassam?
Vagy ez nagyon ciki? :oops:

Mindenkinek szép vasárnapot!
Vendég

köszi a drukkokat!
tegnap találkoztunk a kaáliban E.T-ivel a big brotherből.
lola29

Nyulasz!

Szerintem biztos elkérheted a recepción,de azt magadnak kell eldöntened,hogy ciki vagy nem. Azért nem lehet könnyű Nektek sem! első lombikod lesz?
andrea23

Szia Nyulasz! :)
Mi még nem ismerjük egymást, de azért gondolom nem baj, ha leírom a véleményemet! :)
Először is gratulálok a párod eredményéhez. Ez azért nagyon jó, hogy nem kell műteni. Látod, minden relatív. Ami a dokinak "nagyon rossz" eredmény, az nektek öröm. Biztos, hogy a ICSI-re gondolt. :P
Papp prof.-hoz kaptatok már időpontot? Én úgy hallottam, hogy mivel ő az egyik legnagyobb szaktekintélye a témának, elég soká kell várni egy vizsgálatra nála. Mi annak idején épp ezért mentünk egy másik androdokihoz.
Sajnos abban én nem vagyok biztos, hogy megmutatnák neked a recepción az eredményt. Többnyire az eredmények közlését mindig orvos végzi. De ha legközelebb mentek, a dokid biztos szívesen megmutatja.

Lola :)
Hát, itt a példa. Ez a dolog nem válogat!

Borsi
borsókás

Szia Andi!

Köszi.Azt már eldöntöttem,hogy igen ciki. :oops:

Könnyűnek aztán ez tényleg nem mondható.De legalább már ott tartunk,hogy lehet közös babónk.Mert eddig ugyebár csak abban bízhattunk,hogy biopsziával találnak valamit.

Az első lombik lesz.Szerintem talán januárban vagy februárban.Nálam a hormonok jók lettek.Legalább egy gonddal kevesebb.

Nagyon pörög ez a topic,szoktalak néha olvasni Titeket,de azért teljesen nem vagyok képben. :oops: Van köztetek olyan,akinek hasonló rossz eredménye van?Vagy volt,és már elörrébb tart mint mi?
Kóros szerkezetű spermiumokkal is tudnak valamit kezdeni?

És mégegy kérdés.Milyen vitaminokat javasoltok.A Multi Macával meg a cinkkel már próbálkoztunk.Lehet,hogy annak köszönhető a "javulás"?
Vendég

Szia Borsókás!

Dehogy baj,nagyon örülök neki,hogy írsz.Eddig is a lányok tartották bennem az erőt,egy másik topicban.Nem is tudom mi lett volna velünk nélkülük.

Papp Profhoz dec.13-án kell mennie.Nincs igazából értelme mást keresnünk,mert a többi eredménye is csak 3 hét múlva lesz meg.(holnaptól számolva)Szóval nem csúszunk az időpont miatt.

Erre én is gondoltam,hogy lehet ki sem adnák az eredményt.Már volt egy próbálkozásom telefonon,mielött a Dokihoz mentünk volna,mert a Doki nem volt itthon,én meg már lerágtam a körmöm,de azt mondták nincs erre felhatalmazásuk.De gondoltam,most már,hogy tudjuk az eredményt,nem árulnak el vele titkot,hátha könnyebben menne.De lehet nem eröltetem a dolgot.
Vendég

Nyulasz!

Én nem ebben a cipőben járok,mint Te... De,ha olvasgatsz minket biztos fog jönni valaki,aki tud Neked segíteni!Így konkrét nevet én sem tudok mondani Neked akinek hasonló lenne a problémája.
Én úgy hallottam,hogy a Maca Vibe az nagyon jó!
andrea23

Andi!

Köszi szépen. :wink:
Vendég

Nyulasz!
Ezt én is nagyon jól ismerem. Mi már a 3. lombikban vagyunk benne. Az elsőnél ez a topik tartotta bennem a lelket. Mindig volt valaki aki bíztatott, elmagyarázott valamit, vagy csak meghallgatta az épp aktuális parázásomat. :lol:
Akkor nem is kell sokat várnotok a prof-ra, szerencsétek van. Mikor mi akartunk hozzá menni, akkor 1,5 hónapra adtak volna csak időpontot.

Kérdezted Anditól, van-e itt, aki hasonló cipőben jár, mint ti. Mi igen. Nálunk oligozoospermia van, pár 100.000 spermával, de túlnyomó részük rossz szerkezetű, és lassú. De nyugodj meg, ha a doki azt mondta, akkor jók lesztek ti is ICSI-re. Ügyesek a biológusok, meg fogják oldani! :)

Borsi
borsókás

Borsi!

Na ezért is szerettem volna megnézni a pontos eredményt.Gondolom nálunk is oligozoospermia van,mert a doki azt mondta,hogy nem azoospermia mint ami az előző leleteken volt.Furán is kérdezte,ki csinálta azokat?
3.lombik?Nektek is ICSI-vel?

Mennyi szabit igényel majd ez?Mert nálunk nehéz lesz megoldani a hiányzásokat.Vagy táppénzre mentél?
Ti próbálkoztatok vitaminokkal?
Vendég

Nyulasz!
spermiogramm erdményének másolatát minden további nélkül kiadjuk. A betegeknek joga van a másolathoz. Kell hozzá a párod személyivel, vagy te is elég vagy , ha ad a párod meghatalmazást, hogy elhozhatod te is. Lemásoljuk és máris viheted.
Bármelyik hétköznap 8- 16 között.
Mereszt!
nagyon boldog vagyok én is és gratulálok!
Nálad most rájöttünk, hogy miért nem sikerült! ha ez a csodaszép Dórika hozzátok volt rendelve a sors által, akkor nem kerülhetett volna oda, ha sikerül :wink:
Én így látom....
harcimokus

Harcimókus!

Köszönöm,hogy írtál!Teljesen megnyugodtam!
Köszi mégegyszer!

Mereszt!
Ez a kislány tényleg gyönyörű!Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?