Sziasztok!
Nálunk zajlik az élet...
Mostmár megyek kifele a depiből, éljen!
Nem kicsit vagyok egoista, mi? Kezdem magammal...
Eszem egy hete a Béres Csonterőt napi 2 szemet, és már nem fájnak a térdeim annyira.
Pedig nem hittem benne, de működik. Ja, meg elkezdtem enni, mert már nem vagyok rosszul a metformintól, megszoktam a napi 1000 gr-t, most ebédre megkockáztatom a harmadik harmad felét, hisz 1500-ra kell emelni... meglássuk...
Pé-m még nem volt...
Ja, meg a vitamintól + evéstől úgy megerősödtem most hirtelen, hogy csak dobálgatom belefele a nagy új babakocsit az autóba, meg a ruhástul 9,5 kg lányomat a levegőbe.
Továbbá voltam fodrásznál, meg sem ismernétek, de tépett fiús hajam lett, 10 éve most a legrövidebb, ugyanis a harmada-fele kihullott hetek alatt...
teljesen lekrepálódtam...
És még fogok könnyebbülni Bogit illetően is, már érzem. Ugyanis csütörtökön elviszem egy Pető Intézetis konduktorhoz. Szerintem nincs nagy baj, maximum egy pár játékos foglalkozást fognak ott vele csinálni a Dévényezés mellett, de kelleni fog, érzem. Az anyai ösztönök ezt súgják. Ugyanis a Dévényen gyönyörűen lazul kifelé, de mozogni ennek ellenére nem akar.
Olyan szinten megszokta az ölben levést. És érdekes, az apjával meg jobban hajlandó segítséggel fordulni, biciklizni a lábával hátán, de ha én következek, akkor egyből zokog, hogy vegyem fel, ültessem az ölembe. Kis hatásvadász... tudom, hogy ez nem jó, és nagyon elrontottam, de még ha biztatom is, mellé hasalok a földre, ott vagyok vele, képes úgy csápolni meg vergődni, hogy lehetőleg rám kerüljön. Abszolút szimbiózis...
Az éjszakák is kezdenek jobbak lenni megint, most volt egy kis (nagy) növekedési ugrása, emiatt hajnalban kért enni szinte minden nap. Hát én utána nem tudtam visszaaludni, este meg már használhatatlan voltam. Olyan szinten, hogy semmiféle munkát nem csináltam. A Figyelősök most várhatnak, nem vállaltam cikket.
Írtam is Kavicskának, hogy olyan lelkifurim van, hogy ilyen használhatatlan s nulla vagyok... mások meg szuperanyák, meg tudnak felelni mindenkinek! Hát én mostanában nagyon nem!
Andika! Bizony, nem könnyű az elsőslét. Már most felmérőt íratnak Natival?
Hm... anyu is elsősökkel van most. Ő pedig azt mondja, ez a jelenlegi követelményszint, amit beállítottak központilag, nagyon gyenge...
Teljesen le van akadva, hogy 30 évvel ezelőtt volt divat a szóismétléses olvasás, és megint bevezették. Bár ha nálatok már tollbamondás van, akkor itt valami nem stimmel a tantervharmonizációval...
Kavicska! Nem érzem komolynak ezt a lassú sperma dolgot...
A baktériumos gyulladás simán tud ilyet okozni. Valószínű, hogy várnotok kell most majd, kezelik a férjecskédet - nálunk is ez volt az inszemes korszakban. A Kaáliban ez már alap az inszemhez...
nem mindig kell ennek felülni. Szerintem sokkal döntőbb a mennyiség és az alakiság. De majd meglátjátok.
Rambóka, én még mindig nem értem, hogy kell nyelvvel feljátszani a kaját...
még soha nem láttam ilyet. A tápilenyeletés etetésen jót nevettem.
Az ember kreatív lesz baba mellett, az biztos.
Az orchideás tudásod az döbbenet... kezd összeállni a kép, szerintem a németes precizitás mintaalakja lehetsz az élet igen sok terén.
Nem fáradsz el????
Biztosra veszem, hogy annak idején minimum 95%-os felmérőket írtál az isiben mindig.
Én nemes egyszerűséggel minden fotoszintetizáló lényt kinyírok.. nálam csak az emlősök maradnak meg, de azok igen jól.
Ginuska, én is azt láttam, hogy volt pé-d. Szerintem nem tökéletes a hőmérőzés technikád, vagy nem jön be neked. Higanyos, nuniban, 6 óra vízszintes póz után, felkelés előtt 5-10 percig? Nekem csak így sikerül pontosan mérni.
Zsizsik, hát igen, apja lánya...
természetében is?
Nálunk Bogi nagyon kifogta, mert apja lánya (inkább), de természetében... hát... inkább enyém.
Mindent visszakapok keményen!!