Új privát üzeneted érkezett!

Jajj csajszik! Alig tudok ülni, úgy görcsölök.
Móni!
Kaptam utrogestant, orálisan szedendőt. 3*2-t írt elő a dokikám. Köszi a kátrányt, aaaakarom mondani szurkot!

Kép
zölddisznó

Kata!

Boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
babancs

sziasztok csajok,

gaby, jól elkaptad apát, :wink:

Áfi, szerintem a 13. nap volt, a hüvelyi talán megbizhatóbb, de ha te nem vagy biztos, akkor én pláne nem lehetek :)

Coca, ha görcsöl a hasad, akkor haladéktalanul pihenj... Drukkok a kiscocáknak.

Sonjus :cry:

Mennek a drukkok.

Purc

Kép

Kép
purc

Kata, Boldog Névnapot, előbb kimaradt.

Robcsi, te kérdezted azt hiszem, hogy a 28 napos ciklusodhoz képest, hogyan lehet a 17 vagy 18 napon a pé. Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és 18-19 napon szoktam pé-ni. Úgyhogy az simán lehetséges...

Purc

Kép

Kép
purc

Purci!
Pihenek én, egész nap az ágyban fetrengek. Most inkább ücsörgök egy kicsit. A dokim azt mondta, dobjak be egy konyakot. Hát, az most nincs itthon, csak sör. Lehet, hogy rácuppanok egy dobozra...

Kép
zölddisznó

Zöldi, jól teszed :lol: Nekem Apa has simije sokat segít ilyenkor, tutira valami guru ősei vannak :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Na visszajöttem, elintézem a dolgomat :lol: :lol: :lol: És még nincs vége a napnak :wink: :D

Kép
gaby25

nem elintézem, hanem elintéztem :lol: De majd elintézem mégegyszer :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Purc
Pont azon gondolkoztam én is, hogy már 16. nap van, és akkor hosszabb lesz a ciklusom mint szokott. De ezek szerint nem biztos. Akkor nem feltétlenül van meg 15 dpo. HAbár remélem ez a ciklus 9 hónapos lesz :D :wink:

Kép
gaby25

hello,
26-os is bejelentkezik (hmm, most hirtelen megzavarodtam, lehet, hogy 25-os vagyok??? :roll: )

gaby, bettike, zoldi es mas nagy akcioban levok:
hajraaaaaaaaa!!!

afonya,
en mindig ugy tudtam es minden dokitol azt hallottam, hogy csak a huvelyben vagy popsiban mert ho mervado. a szajban mertet az is befolyasolja, ha pl almodban kinyitod a szadat...meg ilyenek.

sonjus,
sajnalom, hogy megjott, majd kovetlek...

nekem is tovabb esett, ma 36.9- lett reggel (akkor is, ha visszadugtam meg 5 perecre :oops: ), eshat nekem ez szinte a vizszintes vonal, szoval reggelre meglesz a miki...de hogy akkor meg miert nem jott meg idore??? :shock: neha ugy erzem teljesen remenytelen a dolog :cry: .

ja, a gorbet nem engedi felrakni.
vakond
vakond

Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket, szerintem is a hüvelyi a jó, csak attól féltem hogy az én véleményem az is befolyásolja hogy mit akarok, és nekem most rövid ciklus kéne, és tartottam tőle hogy ezért szimpatizálok a hüvelyis görbével... de mivel ti is erre szavaztatok többségében, így el van döntve, sikerül a rövid ciklus és kész! :D
Vendég

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi üdvözlést!!

Kép
kata05

Purc, Gaby: ha egy 28 napos ciklusban 18-19. napon van a pé, akkor a luteális fázis csak 9-10 napos. A normális hossz 10-16 nap, de szerintem a 10 nap már nagyon kevés, és érdemes megemlíteni a dokinak....
Az a normális, hogy ahány nappal később van a pé, annyi nappal hosszabb a ciklus, a luteális fázis ált. állandó egy nőnél.

Vakond: még nem jött meg ugye? :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Hát ha majd megjön, akkor kiderül. De remélem nem jön meg 9 hónapig. Nekem 26-29 napos szokott lenni a ciklus, és ha ma van pé (ami holnap majd kiderül a hőből remélhetőleg) 16. napon, akkor most gondolom 29 lesz.Én csak most kezdtem el a hőmérőzést, szóval egyelőre nem vagyok még tisztában hogy milyen hosszű a luteális fázisom.

Kép
gaby25

szezso, ezen már én is gondolkoztam, mert igen akkor nekem 10 napos volt a luterális fázisom, és az lehet kevés. Bár lehet, hogy ha nincs baba, akkor ez számít... vagy jelent valamit...

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok!

Felrakom a görbémet, bár még mindig ugyanannyi.Nem bírtam ki, ma reggel is teszteltem egyet és negatív lett! :( Bár tudom, hogy legalább hétfőig várnom kell/ kellene.

Ma egész nap talpom voltam, kicsit érzem a hasam.
Annyira bízom, hátha sikerült.... Kép görbe
kisfóka

Fókácska!
Türelemre intelek. Ez még csaj a 13. nap volt!

Kép
zölddisznó

Gaby: hát, elég jól időzítettetek, úgyhogy esélyes, hogy sose derül ki, milyen hosszú ez a ciklusod... :wink:

Purc: szerintem nálad progeszteron probléma lehet...Ha 10 napos a luteális fázis, ez azt jelenti, hogy 10 napig van progeszteron termelés, aztán megjön. E vitamint szedsz, ugye?

Kisfoka: a hasfájogatás bármitől lehet :wink: Hétfőn szerintem ki kell derülnie. Bár az mindenképp jó jel, hogy nem esett le a hőd.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Figyuzzatok, lányok, akik HSG-n átestetek...

Már kértem, de még senkitől se kaptam semmi intést, vagy jótanácsot a csütörtöki HSG-mhez :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi a válaszokat, várok türelemmel!

Szezso!
Nekem volt HSG-m. Nem akarlak megilyeszteni, és nem is mindenkinél van így, de nekem fájt, nagyon.Mondjuk, azt hozzá teszem, hogy el van a bal petevezető záródva részlegesen!

Leírjam részletesen, mi hogy fog történni?Leírom szívesen, ha az is érdekel!
kisfóka

Szezso,

E vitamint eszek, remélem segít. Sajna HSG-hez nem tudok hozzászólni... :(

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok! Na ma jól eltűntem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Utólag egy görbe:
Kép Görbém

Kisfóka! Mit mondtunk! Irgum-burgum! Túl korai teszt! :evil:

Hű Kata, Robcsi! Hogy telik az idő! Már csak 4-6 nap és minden kiderül! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezsó!
Nekem is fájt, de csak 5 perc volt az egész. (ultrahangos volt)
Azt mondták, hogy előtte egy órával be kell kapni egy marék nospa-t, vagy v.milyen görcsoldót. Pl. pálinkát...

Kép
zölddisznó

Kisfóka
Megcsináltam a görbéd a fertyn. Hát elég érdekes. Először a 12. napra tette a pé-t, utána átrakta a 18. napra. De nem biztos benne, ezért jelzi szaggatottal a pirosat.

Kép

Kép
gaby25

Szia Gaby25!

Köszi szépen!
A 18.napo is együtt voltunk!!!!!! :D :D

Én nem értek ehhez a fertihez.Én a hőmérőzésről, csak azt tudom, amit egy természetgyógyász mondott, hogy a peteérésnél leesik, utánna napon felmegy és a lényeg, hogy a pé után ne essen le, olyan alacsonyra, mint a pé előtt az átlag volt!
Én azt nem tudtam, mint amit írtatok nekem, hogy a pé-nél az átlaghő felé emelkedik, én azt hittem, hogy az mindegy, meddig megy fel, csak felmenjen!

Tényleg köszi, hogy megcsináltad, nagyon örülök neki! :D

Akkor már csak egy kérdés, ha a 18.napon van a pé, és a ciklusom 28 napos, akkor most ezt , hogy kell értelmezni???????????
kisfóka

Valaki esetleg tudja, hogy a progeszteront túl lehet adagolni? Lehet valami rossz hatása, ha szedek progi tartalmú készítményt és mégse lenne rá szükségem?

Purc

Kép

Kép
purc

Ja, és nekem a páfrány és lh teszt szerint 16.napon volt pé-m!

Csajok, akkor ez most hogy is van?

Mert együtt voltunk a 18.napon is, mert akkor is páfrányos volt!!!!
De nekem ez magas!
kisfóka

Kisfóka
A ferty is tévedhet, másnak is volt hogy átpakolta, és nem igazán akkor volt. Pl. Liza, aki a 14. napon érezte a peteérést, és a ferty áttette a 17. napra. Te éreztél valamit valamikor?

Kép
gaby25

Szerintem ha túl lehet adagolni, akkor most gyorsan végtendelkezem, mert nekem nem alacsony, és mégis napi 3*2-re ítélt a dokikám Kép

Kép
zölddisznó

Igen, azt elfelejtettem írni, korábban már írtam,hogy a 15.napon, amikor leesett a hőm fájt a hasam és folyásom is volt!

Na, mindegy, mert mind a kettő esésnél együtt voltunk, bebiztosítottuk magunkat!
Csak, akkor mikor teszteljek???????????????????
Maradjon a hétfő????????
Kedden lesz a szülinapom, szép ajándék lenne, egy baba, 3 év várakozás után!!!!!
kisfóka

És hallott valaki progeszteron krémről valamit? Az is lehet annyira hatásos, mintha gyógyszert szedek be?

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike
Érdekes ez az LH teszt :shock: Én azóta nem néztem :? De szerintem nekem sem számyított + nak az a szerdai. Csak nem akartam pazarolni, mivel leesett a hőm csütörtökön, bizti voltam benne, hogy akkor van. No mindegy, remélem holnap jó magasra felível a hőm, de ha hétfőn az se baj, apa holnap is itthon lesz :)
Azt látom apát lefárasztod rendesen :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
gaby25

Köszi Coca, hát recept nélkül lehet kapni itt pogi krémet, na most fogalmam sincs, hogy ez is hatásos lehet-e valamilyen szinten, vagy totál fölösleges a dolog :(

A ferty elég gyakran téved, kisfóka inkább hallgass az érzéseidre.

Purc

Kép

Kép
purc

Kisfóka
Szerintem maradjon a hétfő :wink:

Kép
gaby25

Oké, gaby!

Akkor marad a hétfő, és a ferti szerint az a 13. dpo! És ha még esetleg akkor is negatív? Akkor sem keseredek el addig, amíg esetleg nem jön meg!Mert hát ugye, a remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!!!!

Egyébként mi az a dpo?
kisfóka

Gaby! Ma csak úgy poénból csináltam már meg az LH tesztet! Amúgy most mind a két csík sokkal halványabb volt, de egyformán!

Hát igen! Szegény apa! Már mondta is, hogy csak hülyítem, hogy minden nap pé-m van? :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Az ovuláció utáni luteális fázist számolja ha jól tudom

Kép
gaby25

Értem, köszi szépen!

És köszi mégegyszer a görbét!!!!!!!!!! :D :D
kisfóka

Bettike
Közben csak nimfomán vagy, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

DPO= days past ovulation
(az ovuláció után eltelt napok száma)

Kép
bettike
Eger

Gaby! Hát igen! Lebuktam! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok lányok!

Lenne egy kérdésem, bár nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel!
Hallottam egy-két rémhireket azzal kapcsolatban, hogy a terhesség annyira megviseli az ember fogait, ill. inyét, hogy van akinek ki is hullott, meg ínysorvadást kapott meg ilyenek! :(
Nekem nem valami jók a fogaim, de járok folyamatosan fogorvoshoz, még van három fogam amit tömni kéne, de amég ez a hányósos időszak tart, nem nagyon merek elmenni! Nem szeretném ha kihullanának a fogaim, mert esetleg kapok egy ínysorvadást stb. Ajánlotta a barátnőm és vettem is Elmex fogkrémet, meg Tovita+D3 csonterossítő tablettát...ezeket használom! Van akinek van valami jó tipjje, amivel végre befejeződne a paráma foghullással kapcsolatban??? :cry: :cry:

Kép
elizabeth25

Gaby, én is ma teszteltem egy hatalmas pozitiv LH-t, úgyhogy remélem együtt babaásodunk :wink: Apa nem menekült, de holnap reggel még elkapom, állitólag hajnalban "szokott" repedni az a tüsző :lol:

Lizi, erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is hasonló félelmeim vannak. Pont ezért vettem kálciumot gyorsan, hogy 2-3 naponta bekapjak majd egyet. Bár lehet ez édes kevés :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok
mai hőjelentés

Kép

Hát azt gondoltam jobban fel fog menni. :? Mindegy, végül is ma itthon von apa, és bepótuljuk a 1 hetes elmaradást :wink:

Liza
Az amit szedsz az biztos jó. Amúgy szerintem azért nem potyognak ki, hanem inkább romlanak a fogaid.

Purc
hát ha nekem hajnalban repedt, akkor résen voltunk :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

azt figyeltem meg, hogy a tegnapi 5 órás mérés miatt, a 7. és 8. napi mérés is kijavította fehér pöttyre :shock: :?

Kép
gaby25

Gaby! Kép a hőd!Szegény apa! Ma sem bír pihenni...

Ma csak az kap felmentést, aki az alábbi ok miatt nem tud írni:
Kép

...még kap tőlem egy napot a ferty, hogy betegye szép, nem szaggatott vonallal az inszeminációm napjára a peteérést!
Kép

Lizi!
Mindjárt összeszedem magam, és írok a fogas kérdésedre.

Kép
zölddisznó

Zöldi
milyen szabályosan 2tizedekkel halad felfele a hőd :wink:
szerinted nem kellett volna jobban emelkednie a hőnek? szerintem a tery a menzesz alatti magas hő miatt feljebb fogja rakni a piros csíkot, nem?

Kép
gaby25

zöldi
ja a kérdés az én görbémnek szólt, nem a tiednek :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Tegnap fríssitve lett a Mozillam azóta a fertybe nem enged belépni! :twisted:

Szval próbálkozom azt majd felteszem!

Kép
kata05

Segítség!!

Exploreről, hogy tudom ide feltenni a görbét?

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?