Jó reggelt,
szegény dimetkém, mi a fenének kell neked ilyenkor is dolgoznod ??!!! El akartalak csábítani egy kis 11 órás aerobicra, ha már tegnap lemaradtunk a tornáról.
Eszter napok óta azt csinálja, hogy időnként hatalmasakat sóhajtozik, és ha megkérdezzük, mi a baj, akkor azt mondja, hogy nem kap levegőt. Aztán egy -két este óta lefekszik, elkezd köhögni, és nem bír elaludni. de napközben nem köhög, csak ha lefekszik. Tegnap mikor mentem érte az oviba, elkapott az egyik dadus, hogy mi van Eszter tüdejével.
Nem értettem, mire gondol. Azt mesélte, hogy a gyerek az udaron leült, sóhajtozott, és mikor megkérdezte tőle, hogy mi a baj, akkor azt mondta, hogy fáj neki ott bent a tüdeje. Na ennek fele sem tréfa, el is mentem vele tegnap a dokihoz, aki megállapította, hogy arcüreg gyulladása van, és a válladék folyik le a torkán a nyelőcsövébe, és az birizgálja. Antibiotikum, orrcsepp, ACC100.
Kicsit furcsállom ezt a diagnózist, mert én semmiféle jelét nem láttam rajta az arcüreg gyulladásnak, nem volt beteg, nem folyt az orra korábban, nem fáj az arca. De hát mégis csak ő a doki, remélem, nme fogott mellé. a tüdejét is meghallgatta, és nem mondott semmit. Én csak attól félek, hogy nehogy valami kis tüdőgyuszija legyen,amit esetleg nem ismert/ünk fel....
Rambóka,
kis húsgombóc !!! Már elég stabilnak tűnik, úgy megdögönyözném !!!