Új privát üzeneted érkezett!

A hőm beállt 37 fokra....:

Kép
snufi

Monyóka
Miért fura a görbém? :shock: :?

Kép
gaby25

snufi hu de meleg vagy :lol: na jo magas homersekletu.)

gabi.nyak es lh alapjan volt ped de a gorbeden ez nem naon latszik :?
na feljebb mehet meg azert.

Kép
monyoka

Enikő, én valamelyik műsorban azt hallottam, hogy a sürgősségi ellátás továbbra is ingyenes marad. Tehát ha rád rádjön Pesten a szülhetnék, akkor ingyé szülhetsz :shock:

Gabi ez a bejelentkezős része a legegyszerűbb az egészben, ezért is tartom hülyeségnek ezt a 3 kórházasdi dolgot. Pofon egyszerű kijátszani. A másik meg igen csak akkor kell fizetni a kórháznak, ha a doki csak miattad jön be, ezért fogják majd a dokik elintézni a programozott szüléseket :(

Monyóka üdv újra a fedélzeten!

Vakond az előző ciklusban én is úgy jártam, hogy már émelyegtem minden bajom volt, aztán csináltam egy halovány pozitívat, ami nem tudom hogy sikerált, majd megjött. Most nem is reménykedem, mivel az uh-n nem láttak értékelhető tüszőt.

Snufi fénypostán küldöm a pelust :D
Látom neked is jó magas lesz az átlaghőd :)

Kép
Kép
robcsi03

Monyoka az én görbém az előző oldalon van szakértsed már meg légyszi

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

UH: jobb nőtt 1 mm, tehát most 15 mm
balon maradt a 15 és 18 mm-esek!

Hétfőn ismét UH! Megnézzük, hogy megrepedt-e?

Szerintetek fogom érezni, ha megrepedt? Vagy lesz valami jel?
Az biztos, hogy ma tartunk egy kis pihit, hogy a hétvégére erős kis katonák legyenek! :lol:

Szirom! Miksának tényleg nagyon gyors jobbulást!

Kép
bettike
Eger

robcsi.en a pet 12 ik napra tennem es a vizszintes vonalat pedig 36,8 ala.persze ez csak egy elmelet.
milyen hosszu szokott lenni a cikluod.

ceni.azert regen volt itt nogyogyid ugye?ha megkerdezhetem ki volt?hallotal mar valamit Dr.radulovic-rol?

Kép
monyoka

Képzeld monyoka először a ferty is oda rakta, de aztán átpakolta. A ciklusom 28 napos szokott lenni.
A 13. nap este és a 14. napon délelőtt fájt a hasam, de a 15. napi uh-n a doki csak 9 mm-es tüszőket látott.

Lányok már annyiszor akartam kérdezni, de mindig elfelejtem. Szóval szerintetek lehet olyan hogy nincs peteérés és mégis felmegy a hő?

Kép
Kép
robcsi03

Monyóka
Hát a nyákban nem avgyok ám biztos :? Az LH tesztnél egy hajszálnyival haloványabb volt a jobb csík, de azt mondták, hogy azért az már +, előrébb fel van rakva a képe. Szerdán du. 5-kor csináltam. A teljes páfrány sem mérvadó, mert egy részen tiszta páfrány volt, de mellette azért volt amorf is :?
Bettikének is volt + LH és UH szerint nem volt pé :shock:

Kép
gaby25

robcsi en nem hinnem hogy pe nelkul felmegy a ho.lehet hogy volt egy masik tuszod ami mar megrepedt 12 cn en.vagy nemtom.

gaby latam a kepet.szerintem is az mar egy pozitiv lh.foggalmam sincs most mi van.lehet hogy holnapra ugrik meg a hod.

betti.gratula a tuszokhoz.
en nem hiszek a pociszurkalasokban mert azt psichesen tudjuk iranyitani,baris en.
csak olyan jelekben hiszek amit nem tudok befolyasolni.

Kép
monyoka

Monyoka egy másik doki is azt mondta amit te. És én hiszek neked :D

Bettike gratula a tüszőcskékhez :D Na nektek már tuti megvan a hétvégi program :D

Tudjátok semmi kincsért nem adnám oda a gyerekem, de egyszer úgy kibírnék egy olyan hétvégét mint régen, olyan egész nap ágyból ki nem kelőst :D

Kép
Kép
robcsi03

robcsi akkor legyen igazam :lol:

Kép
monyoka

Snufi!
Szép vonalzó :wink:

Én most voltam wc-és olyan mintha meg akarna jönni, meg a pocakom is elkezdett fájni.
Fura érzés, mert ugye tudom, hogy hétfőn hívom a dokit és nem is zavar annyira, hogy meg fog jönni :)
sonjus

Szia Monyóka!
Örülök, hogy itt vagy!
Berakjalak a táblába, hamár ilyen bőszen hőmérőzöl újra? :)
sonjus

Robcsi! Hát igen! Nekem szerintem pont ilyen hétvégém lesz, amiről te álmodsz! :lol: :lol:

Tegnap este óta úgy érzem, mint akinek hasizomláza van! Pedig nincs is hasizmom! :lol: :lol:

Gaby! Amúgy látod az enyémet is! Nekem már 3 pozitív LH teszt, ma megugrott hő és még mindig nem repedt meg! Szóval jó lesz a hétvégétek nektek is! Bízd ide! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Úgy legyen, Ámen :D :wink:

Kép
gaby25

sonjus ha nem jelent kulon munkat betehetsz:)
nev.monyoka
cn.10
ciklus hossza.30-35
miota.2005.majus.21
korom.23:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Lassan, de biztosan esik a hőm, vasárnapra nem várom mikit.
Csak azt tudnám miért fáj már 4. napja a cicim, most már mindkettő, amikor soha nem szokott.

görbe: www.fertilityfriend.com/home/173e38
klarissza32

Klarissza, ez érdekes.... Vonal alá nem ment, még bármi lehet,... :roll:
snufi

Klarissza szerintem is még visszaugorhat.

Kép
Kép
robcsi03

Monyoka: nem ismerem ezt a dokit én a Simic-hez jártam Palicsra a magánrendelésére.
Figyu te nagy méhszáj szaki vagy! A mensi előtt hány nappal szokott kinyílni? Avagy ha pl a 12. DPO-n tök zárt akkor az babagyanús???

Bettike: Ezek tüsők jóóóóóóóóók :) A méhnyálkahártyára mit mondott az is okés??? Hány mm?
Én szoktam érezni ha megreped a tüsző, fájdogál a hasam, olyan szúrka érzés, kellemetlen... és iszonyatosan kívánós vagyok olyankor :oops: :lol: Apának nincs menekvés :lol: :oops: :lol:

Robcsi: én már nem hiszek a csodákban, letagadják, hogy ott jött rám a szülés, azt mondják direkt alakítottam így, hogy X helyen szülhessek....... Simán kitelik tőlük... :cry: :shock:

Klarissza: drukk++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép
Kép
robcsi03

Enikő tök jó, hogy megkérdezted Monyotól engem is ez foglalkoztat napok óta, de senki sem tudta, hogy mikor nyílik, záródik :D Írtam Tonticának privit, de nem válaszolt.

Kép
Kép
robcsi03

ceni en is voltam 2x a simicnel,de nem tudott velem mit kezdeni.

nalam igy van.menzikor nyitott,aztan bezarul majd pe.kor ujra nyitot es pe utan ujra vbezarul.
12 dpon meg mindenkinek zart,kiveve az anovu ciklusoknal .
ha 15 dpon is zart na akkor lehet remenykedni na persze ha 100 % hogy 15 ik dpon vagy.mivel fel nap alatt is siman kinyilhat.

Kép
monyoka

Apa most hívott, úgy néz ki hajnalban hazaér, most Velencénél vannak :D :D :D

Kép

Kép
gaby25

letámadhatom akkor is ha fáradt lesz? :? :shock: :oops:
Naná :lol: :oops: :wink: majd felélénkítem :wink: :D

Kép
gaby25

Gabi drukkolok, hogy hazaérjen időben :D
Tegye meg amit meg kell tenni, aztán pihenhet :D

Kép
Kép
robcsi03

gaby ez szuper.)

Kép
monyoka

Reméljük 1 hét kihagyás után le tudja küzdeni a fáradságot :) Amúgy tudja hogy dolog van :D :wink: Majd várom kávéval, fürdővízzel, masszírkával :D

Kép
gaby25

Gaby! Mondtam én!

Ceniko! Azt nem nézte, nem tudom! :cry:
Ja és az ugye nem biztos, hogy megreped! :cry:

Egyre jobban hasizomlázas vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Forró fürdőt ne!!!

Kép
bettike
Eger

Én is hasonló 7végét terveztem magunknak... már alig várom, hogy hazaérjek... :oops: végre elment Miki bácsi, mienk a terep... :wink:
snufi

robcsi:
Sajnos lehet olyan, hogy peteeres nelkul felmegy a ho, de azert a ciklus vegere kiderul, hogy nem volt igazi peteeres, mert nem elegge ment fel ahhoz, hogy a gorbe alajan is biztosra lehessen mondani, megis valamennyire ketfazisu es megjon a menzi latszolag idoben. :( Nekem sajnos sok ilyen ciklusom volt, ahol uh-n neztek sehol peteeres es agorbe meg megtevesztett volna :(

bettike:
Gratula a szepen novo tuszoknek! Hajra, hajra!

Gaby:
Drukkolok, a jo idoziteshez!

baratodildi

B.Ildi! Köszi! Remélem jól kinevelgetem őket!

Akkor már Kata, Zöldi, Snufi, Gaby és én leszünk hétfőn jó fáradtak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Egy görbe: Kép

Kicsit elkenődtem most. Én 12. dpo-n vagyok, és zárt a méhszájam. A ferty szerint a 10. dpo-n, szerintem inkább 12. Már azt hittem, hogy baba, de ezek szerint nem biztos...
És lehet, hogy úgy járok, mint Ildi (druszám :lol: ), hogy csak megtéveszt a görbém és közben meg sehol semmi.
Ma akarok venni tesztet, de párom lehurrogott, hogy korán van és ne éljem bele magam. :(

Gaby, jó hétvégét nektek!!! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Kellemesen elfáradunk :wink:

Bettike
Tudom már, hogy nem jó a forró fürdő, apára rá is szóltam emiatt, mert amúgy szereti :? Lehet ez is baj volt, hogy hancúr előtt mindig jól beleült a forró vízbe :? , igaz 10 percnél tovább nem áztatta magát. :roll:

Kép
gaby25

Gaby: Errőla forró fürdőről Eliza tudna mesélni.... Nekik 15 hónap forrófürdős próbálkozás alatt nem jött össze! Egyszer tusolt egy 2 perceset a Zura és egyből babás lett! :wink: Szala forró fürdő baromira nem jó!!!!!!!!!!!!!!! Ne engedd apának! Vagy fürödjön majd ha megtermékenyültél . :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Elkenődésre semmi okod! A párodnak igaza van, egy kicsit jó, hogy visszarántott a földre!

Ja és a + pozitív tesztnél meg még az orra alá dörgölheted, hogy bezzeg a múltkor nem engedted én meg már akkor is mondtam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, tényleg ez milyen jó! Amúgy sem akartam hétfőig tesztelni, csak nem leszek a hétvégén itthon és nem tudok hol tesztet venni hétfőre, ezért akartam ma megvenni.
Meg jó az, hogy ha van otthon... :lol:
Ezt a forró fürdős dolgot nem is tudtam... :shock: :?

Kép
szilcsi

Ha forró fürdő tilos, akkor hogy használjam a vmelyikőtök által ajánlott fürdősót? :shock: Langyos vízben? :roll:

Kép
snufi

Sziasztok!

Dobok egy görbét, azt visszaolvasok!

Kép

Kép
kata05

Snufi! A párodnak tilos a forró fürdő a kiskatonák miatt!

Hűha Kata! Megy az felfelé szépen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata! De most akkor mikor is volt pé-d?

Kép
bettike
Eger

Jajj, de hülye vok... Látszik, hogy péntek délután van,... kicsit elfáradtam így a 7 végére... Köszi Bettike!

Kép
snufi

Kata, szép görbusz!
Na ilyen szép magas nekem sose lesz a hőm... :shock: :?

Kép
szilcsi

Lenne 1 kérdésem:
mi van akkor, ha valakinek napi 2*1 clostytól sincs rendes peteérése? olyankor mit csinálnak, vagy mit lehet csinálni? Felemelik az adagot? Azon kívül?

baratodildi és amikor neked ilyen "anovu" görbéid voltak, akkor a ferty tett be vonalakat?

Kép
Kép
robcsi03

Kata lehetséges, hogy a 17. nap volt peteérés? Az nagyon késői nem, ha 26-28 naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
robcsi03

Olvasgattam, amit írtatok, de ha nem haragudtok, akkor én most nem szállok be a beszélgetésbe. Miksának kétoldali fülgyuszija van, 39-es láza (az már csak volt remélem, mert megkapta a gyógyszereket), most alszik. Nagyon ki van készülve a kispasi.

Én se vagyok a helyzetem magaslatán, úgyhogy most egy kicsit hátrébb húzódok. De szabadulni azért nem szabadultok tőlem, nyugi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi, én az összes pé-s tünetet 13. nap éreztem, és hétfő óta be vannak durranva a cickóim. Kizárt szerintem a 17. nap.

Kép
kata05

Bettike!

2-szer láttam az első sorból a Rómeó és Júliát, és most megkaptam dvd-n is!!!! :lol: :lol: Én is nagy rajongója vagyok.

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?