Jó reggelt!
De jó, hogy ilyen sokat írtatok!
Lola!
Szerintem nekem a lombikos vérvételeken csak ösztrogént néztek!
(ők úgy nevezik, hogy E2) Ebben biztos vagyok! LH-t tavaly néztek mindig a sima stimus hónapokban!
Mit sikerült kinyomozni telefonon?
Lehet, hogy azért nem nézik az LH-t, mert úgyis kapsz egy bazi nagy adag tüszőrepesztőt, mindegy mennyi LH van benned magadtól. Nem?
Barátnődnek gratula! Remélem nemsokára rólad is ilyen híreket olvasunk!!!
Ariel!
Király!!! Mennyit kaptál vissza végül? Akkor jutott a fagyasztóba is, ugye??
Vigyázz magadra nagyon! Sok pihi, semmi stressz! Jelentkezz, ha tudsz!
Krisz!
Nem tudom, miért az első napra hívtak! Nálam úgy szokott lenni, hogy a ciklus 2. felében van egy cisztakizáró uh, és akkor felírja a protokollt. (az első 5 napi injekciót és az 5. napra vérvételt-uh-t ír ki) Nálam eddig mindig short volt.
short p. : a ciklus első napjától megy fog.gátló és stimuláló injekció.
long p. : az előző ciklus kb. 20. napjától megy a fogigátló, a köv. ciklus 1. napjától stimu.
Úgy vettem észre, hogy inkább annál alkalmaznak long-ot, akinek magától is elég jó a rendszere, mivel ilyenkor a saját hormontermelésedet le kell állítani.
Nálam ezzel nemigen van gond, szerintem nincs is spontán pé-m, bár az utóbbi egy évbnen már rendesen megjön. Pco-m van, emiatt azelőtt évente 2x jött csak meg.
Arra gyanakszom, hogy neked long lesz. Most megnézik a hormoneredményeket, aztán gondolom kiírják a fogigátlót a 20.naptól (kb) és a következő ciklusodnál kezdődik a stimu. De ez csak tipp! Majd mesélj, mi volt!
Lexa!
Megáll az eszem! Még a végén kiderül, hogy van petevezetőd???
Ma mész a dokihoz? Gyere ám a hírekkel!!!
A kutya-sztori úgy volt, hogy volt egy 8 éves magyar vizslánk, akit 6 hetesen vettünk. Imádtuk, az ágyban aludt!
2 éve szilveszterkor valaki egy petárdát dobott az udvarunkba és ő kiugrott a kerítésen és eltűnt. Soha nem csinált ilyet, póráz nélkül lehetett sétáltatni, nem ment el. Egész éjjel kerestük kocsival mászkáltunk hegyen-völgyön. Meg még hetekig. Hírdettem mindenhol, plakátoztunk, telefonáltam mindenfelé, de nem lett meg. A netre is feltettem sok helyre. erre egyszer csak hívott egy csaj Érdről, hogy ő talált egy vizslát, aki nem a miénk, de szörnyű állapotban van és nem tud mit kezdeni vele. Hát, befogadtuk. Össze-vissza volt verve, csontsovány volt és úgy félt, hogy a legkisebb zajtól bepisilt. Egy hónapig csak evett és aludt, aztán lassan helyrejött. Még most is vigyázni kell vele, mert megijed az erős hangoktól, zseblámpától, söprűtől. Soha nem értem meg, hogy képesek emberek(?) ilyet tenni egy másik élőlénnyel!
Bár bennünk már bízik, de soha nem fogja kiheverni szegény...
(bocs a sok off-ért!)
Zsani!
Ne hülyéskedj! Hogy lenne szégyen??? Asszed én tudtam ezeket korábban? Az életben nem tanultam volna meg, ha nem visz rá a kényszer! Pedig végigültem egy-két biosz órát!
Hát, tényleg őrület, mi van! És ráadásul úgy csinálnak, mintha valóban ingyen lenne minden, pedig nekem szűken számolva is 250-be kerül minden próbálkozás!
Még jó, hogy a Boga ilyen emberséges, mindig próbál segíteni!
Még nem vagyok a januári listán, remélem nem lesz késő hozzá a negyedike! Szeretném minél előbb!
Proverát kaptál??? Remélem megjön! Kicseszés lenne, ha csúszna!
Wandrea!
Meg kell zabálni ezt a kis jószágot! Irtó aranyos!
Hát, van mozgás nálatok is, látom! Biztos, hogy késő a hétfő?? A pco-nál gyakori ám a 18-20. napi pé!!! Hányadik cn lesz a hétfő?? Nem méred a hődet? Az sokat megmutat ám! Én a múlt hónapban nekiálltam és asszem érdemes! Mi is hajtunk a spontánra, vannak még csodák!
A suli=stressz összefüggés nálam is játszik! Számolom a napokat a téli szünetig!
Most nagyon szar! Aptya reggel fél 7-kor megy, du 2-kor jön, én fél 3-kor megyek, este 10 után jövök. Tehát összeadva napi 1 órát látom. A péntekem szabad, van az a délutánunk, de ő dolgozik szombat délelőtt és vasárnap délután is, tehát az is csak két fél nap együttlét. Nem tudom, mi lesz így! Alig várom a jó kis lombikos táppénzt! Remélem júúú hosszú lesz! (min. 3 évet szeretnék!
)
A sima stimu sokkal olcsóbb és semmi bajod nem lesz tőle, kb tizedannyi hormont adnak, mint lombiknál. Pláne, hogy lement az inzulinod, így még kevesebb kell! Itt csak egy vagy két tüsző kell, sokkal kevesebb hormon is elég. Pláne, hogy nem kapsz fogigátlót sem, tehát csak a saját hormonjaidat kell támogatni! Meg sem érzed majd!
Na, lelövöm magam, mert velem van tele az oldal! Írjatok jó sokat ti is! Puszi!