Hahó,
Körkérdés: kinél mit eszik (Tücsi ne hari....
) a gyerek reggelire? Már tegnap is akartam kérdezni, mert ezzel gondban vagyok. Általában egy abonettet rágcsál el Marci...de lehet, kéne valami változatosság...
Ilba, nemtom miért nem kaptad meg. Majd megnézem, és küldöm újra.
Hááát, le a kalappal a különköltözéshez...Én még nagyon nem vettem rá magam...
Drukkolok!!!
Jedi,
köszi, értem. Meg a házonkívülöst is, mert azt meg akartam nézni, de elfelejtettem...nem is értem, hogy gondolják ezt az egészet. A nők szerintem 70-80%-a biztos hogy az ellenkezőjére szavaz.
Ja meg tegnap még akartam írni, hogy Eszti neked is emelem a tökfödőt. És sosem fogyóztam, és nem vagyok biztos abban, hogy képes lennék a kaját megvonni magamtól...mármint azokat a nem túl egészséges kajákat, amiket nagyon szeretek!
Tücsi hogy vagytok?
Gergő javul, ugye? Te hogy vagy? Te is gyógyulsz ugye?
Függönyök kész vannak?
Ne mérgelődj a kaján. Ha te rossz evő voltál, akkor ne csodálkozz, ha Gergő is az. Éhemn nem fog halni, és előbb-utóbb rájön, hogy enni bizony kell. Esteleg próbáld te is ki, hogy változtatsz az etetés menetén. Mármint, máshol, máshogy. Pl. nem kötöd be, csak leülteted az öledbe, és magatokra terítesz egy rossz lepedőt, vagy esteleg biztos vannak kedvenc játékai, azokat a kezébe adod addig, vagy nem is tudom. esteleg beülteted a fürdőkádba...
Lehet, hogy a kádba enne. Kitörlöd szárazra, és ruhába berakod Gergőt. esetleg te is beülsz vele. Na??? (hülye vagyok, mi...?
)
Gabi, te is gyógyuljál ám meg!!! (remélem már neked is feleslegesen mondom
)
Ja igen Noddy....nem találkoztunk, mert elfelejtettem elkérni Erikától....
bocsánatot kívánok...
Hétfőn eskembeskem elhozom mostmár....
Dia, nagyon vagesz képek...ilyeneket rólunk is csináltak régen...csak fekete fehérben...
Tali: nem tudnátok egy kicsit korábban jönni? 3h körül már el szoktunk onnan szállíngózni....Inkább olyan dél - 1h körül gyertek ha tudtok, mert akkor még talizni is tudunk, és a gyerekek is találkoznak. Na?
Jaj, azt is elfeledtem mondani volt nektek, hogy Marci tapsizik vagy 3 napja....
Valami annyira édes, hogy meg kell enni!!!
Tök magától kezdett el. Most meg már annyira belejött, hogy szopi közben is rákezdi.....képzelhetitek..
Na, most megyek mert teregetni is kell.
Pussz.