Sziasztok skacok!
Ma épp itthon vagyok - még vagy 2 órányit, aztán megyünk vissza Dunaújvárosba, egyik kedvenc barátném lemezfordító bulijára, ami meglepetésparty is lesz egyúttal. (Lemezfordító party = a 30. szülinap, egyik barátunk zseniális találmánya. Értelmezése: most következik a B oldal, de azért ott is vannak jó számok:) Az én lemezfordítómon épp 3 hónapos terhes voltam - nem vagyok mai csirke no - de ha ilyen a B oldal, akkor nagyon fogom szeretni
És hétvégén újabb szülinapozás a barátokkal - ez egy másik társaság, most itt Bp-en. És ma leadtam ismét egy határidős kütyüt. Szóval jó a kedvem.
Samu mindeközben a legédesebb korszakát éli: elkezdett eszeveszetten pakolni. Mindent, amit lehet, elvesz a helyéről, aktuális kedvence a ruhaszárító csipeszek dobozból való kiszedegetése. Közben óriásiakat kurjongat. Ja, és most kezdték el nagyon érdekelni a képeskönyvek. Imádja a kisvakond képeit - azt sokat nézegetjük, és mindegyiket meg akarja fogni, és tök ügyesen lapoz (pedig ez nem keményfedeles dolog).
Ádámnak boldog 8. hónapot! Nagyon vagány abban a járókütyüben, és tök helyes a nagypapával. Barbi, írtad, h nem hallottál még valódi storyt a komppal való borulásról. Jelentem: én vagyok az élő példa, hogy kiba* nagyot lehet zakózni vele. Nekem volt kiskoromban ilyen cuccom, és anyu szerint 1x akkorát estem, hogy az ügyeleten kötöttünk ki agyrázkódás gyanújával. A bűnös a küszöb volt. No, onnantól kezdve komp száműzött lett.
Kriszta is nagyon bájos a fotókon, nagyon ügyesen ül, térdepel vagymi. Edith, nagy gratula a sikeres babamama klub megszervezéséhez. Iszonyú ügyes vagy - és azért remélem, hogy
1x személyesen is lesz alkalmunk találkozni.
Márti: dec. 16 nekem OK - be is írtam a naptáramba. Zsombi nagyon édes, Szoni tündéri a fotókon. És végre a jövő héten mennék mamuszért, kereslek nemsokára konkrét időpont ügyben.
drev-Márti: nehogy elkzedjetek itt Frenákot elemezni, mert leteszem a hajamat
(csak az irigység beszél ám belőlem:)
Andi: Samu pontosan ugyanezt csinálta kedden éjjel, mint Marcid - talán már írtam is: éjjel 11-től folyamatosan ébren volt 3/4 2-ig, és kézben elvolt, sőt néha el is szundított, de ahogy letettem, már jött is a bömbi. Viszont volt is eredménye: tegnap egyszerre tört át a két felső-középső foga - de olyan durván, h délután vérezgetett is egy kicsit. Nálatok volt már ilyen? Talán az történt, h az alsó fogaival a duzzadt-érzékeny ínyre ráharapott...
reméljük, h Marcinál is hasonló az ok, és akkor hamarosan néhány foggal gazdagabb lesz.
No, ennyi első nekifutásra, amjd még jövök!
RÉ