Sziasztok,
Jó látni, hogy mindenkivel minden OK. Gyors bekukk, Laura elkezdett kúszni, kicsit mozgalmasabbak a napjaink
Kriszta
Ezt a narancs-dolgot nem értem... Én már kb. két hete adok Laurának narancsos Frutapurát. Én meg kb 2 hónapja iszom a narancslevet, dömpingbe (min napi 0,5 liter, C-vit pótlásra). persze lehet, hogy Máté másképp reagál, de ha lehet 6 hós kortól Frutapurában adni, szerintem Te is ihatsz!
Alvás: mi is megríkattuk Laurát, mostanában kezdte el azt, hogy este szopi után ha letettük, kipattantak a szemei és nem akart elaludni. Ha betettük az ágyba, sírt, mint akinek baja van. Ha felvettem, semmi gond, elaludt rajtam. Majd újra. Na ezt eljátszottuk első este 9-12-ig, majd második este már csak 9-11-ig, majd tegnap előtt és tegnap betettem az ágyba, buksisimi, alszunk-csssssss-alukálunk-csssss, buksisimi, kb. 2 perc és aludt. De ehhez kellett az előző két este amikor üvöltött, szó szerint. Én a ház túlsó végében, becsukott ajtón keresztül fogtam a kispárnát, hogy ne menjek be hozzá. Apa tartotta a frontot. Sikerült!
Nagyon megérte, mondanom sem kell... és jól is alszik. És éjjel sincs már, hogy ok nélkül felsírna. Ha felsír, akkor szopi kell és szépen visszaalszik, ha beteszem az ágyikójába. Fel a fejjel!!!
Stella
Nem semmi a hasonóság! Gyönyörű kisfiú!!!!
Babykomp? Jól nyomják a skacok???
Melcsi
Minden OK? Jól vagytok?
Norka
Köszi a tanácsokat, szedem az L-Thyroxint, ma voltam kontroll vérvételen, de most 1 napja szárazan köhögök, ez elég gáz. A héten lesz eredmény, majd megyek vissza a dokihoz.
Reno
Mi a helyzet Hannával? Mesélj már!!!
Almodo
Veletek minden rendben?
Lara
Megyünk Csepelre valami nagyon jó gyerekszemész van ott. Heim Pál meg marad februárra. Hátha addigra már nem is fog kelleni
Mizujs a vesécskével?
Puszi