Sziasztok!
Éppen informatika versenyen felühgyelek
.A gyerekek dolgozna,kígy én is elütöm az időt
:D:D!
Hűűű,de furi ez a billentyűzet
...
Miki-parti: én benne lennék,de szt kimaradunk...
Ez a hétvége gondolom,már ugrott,jövő hétvégén nem leszünk tthon, dec. 9-én pedig sulim van (péntek szombat,nem tudom,hányadika...).
Utána meg....?
No,majd eldöntitek,legfeljebb gondolok rátok
!
Igaz,nem tudom,hogyan lesz a jövő htvge,mert anyum vigyázna a csemetékre,de nagyon rosszul van a hátával-derekával.Már régóta fájdogált neki és a háziorvos kezelgette,mindenféle gyógyszerekkel,amik ideig-óráig hatottak.Aztán már injekciókat kapott,ma már nem tudott felkelni,éjjel az ügyelete jött ki és adott neki fájdalomcsillapítót.Mondanom sem kell,se egy röntgen,se semmi...
Így ma a párom felhívta az ő reumatológusát (aki nyáron itthon kezelte) és kért tőle időpontot,most vannak rtg-n a kórházban...
Azért örülnék,ha nem kéne lemondanunk ezt az utat,de anyum nem tudom,hogyan tudja majd vállalni...
Na,kipanaszkodtam magam
!
Orsi
Juj,írj még ilyen megnyugtató szavakat
.Ahogy írod,olyan egyszerűnek tűnik minden...
.
Csak nekem mindig egy film jut eszembe (Final destinacion -ha jól írom,nem tudom a magyar címét...),ahol egy srác megálmodja,hogy le fog zuhanni a repcsije...
Jó,tudom,hülyeség,de ez van
!
Párizs karácsonyi hangulatban!!!!
Tuti lesz,ez igaz
!
Ne depizz,nemsokára itt a tavasz
.
Andi
Juj,nem ezért kérdeztem,hogy miért irigykedsz,csak nem rtettem
.De most már értem...hát nem kellemes ez így az biztos...
Én ilyenkor mindig arra gondolok,hogy majd lesz jobb is
.Tudom,ez nem vigasztal...
Én is voltam így,ahogy Te,minden nap egyforma volt,nem tudtam felnőttekkel érintkezni...hát ezért is mentem vissza fél állásban dolgozni...ez kellett a lelkemnek
.
Szoptatás:hát ezen ne pirulj,neked kell tudni
.Biztosan szokás kérdése is,de gondolom,Te is szívesen végigaludnál már egy éjszakát
:D:D!
Bulcsú nekem is elég sokáig szopizott,igaz,akkor már csak reggel pár szippantyú,aztán kész
.De még ettől is elhűlnek sokan
.
Lilla és a himbilimbi
.Villőnek is tetszik,de nem a szó
:D:D!Mindig meg akarja fogni,Bulcsú meg nevet rajta
.De tök jó,hogy így utánoz már mindent
.Villő még csak most kezdi....
Szilvi
Krupp
.Hát a fiúk már csak ilyenek
.Még jó,hogy nem túl vészes,de azért készüljetek fel,lehet rosszabb is....
A lényeg,ha fullad,akkor bebugyolálni,ablakot ki,és odaülni a jó hidegre vele
.
Valami rémlik a vásárlással kapcsolatban,még kérdeztem is asszem,hogy Fehérváron hol van a Retz...hát lehet,hogy felhívjuk őket még előbb...de meg kell rendelnünk a bútorokat,mert 4-5 hét a szállítás...
Icsilya
Gratula a pöttömhöz
.hogy megy az idő...
Juj,képzeljétek,hogy jártunk a Retzben....
A kinézett árak kb 3
évesek,szl kb ugyanannyi minden,mint a KIKA-ban...
De itt adnak engedményt nagyobb összegnél...
Na lépek,mert mindjárt vége a felügyeletnek
!
Pusz