Sziasztok,
gyorsan írok, mert megy a werder meccs, és így lemaradok róla...de inkább titeket választottalak...
Na szóval, mit is akartam:
Fanni, boldog szülinapot!
Emlékszel? Marci is boldog szülinapot kíván!! Így
:
Gabi,
nekem az volt az első, mielőtt Marcinak az orrába dugtam, én is kipróbáltam....az tényleg lényeges hogy nyitva legyen az ember szája, de akkor szerintem nem olyan gáz....cNálunk Marci nem is az orrszívás miatt aggódik, hanem inkább a porszívótól fél...mindig is félt tőle...
Sóska: úgy ahogy a csajok írták...csak fokhagymával.
Livi nagyon édi!!!
Kórház:
Én is az orvosomat akarom, és a kórházamat. És a gyerekemet is oda akarom vinni, ahova akarom. Ezt az egész mizériát akkor lehetne bevezetni, ha a kórházak egyformán működnének. Csak sajnos ma Mo-n iszonyatos nagy különbség van kórház/orvos, és kórház/orvos között. Sajnos.
Hajrá Ádám!!! Akkor lassan, lassan jöhet a kergetőzés is majd a talikon. De jó lesz majd amikor rohangálunk 10-en 11 felé...!!!
(Mint ahogy Gabi és Timi szokott..hihi...)
MIt akartam...Ja Zsódajumam:
HOGY MARCI TEKINTETE SZELÍD???!!!! Aranyos vagy, hogy szelídnek látod! (én is csak viccőtem ám...épp egy bulátát rágcsált, és úgy nézett fel,a mikor szóltam neki....csak oylan komoly volt, hogy csak a szemöldökráncolás hiányzott..
) Bár, ha jobban belegondolok, egy gyereknek a tekintete miylen lehetne más mint szelíd....
Édes Julcsi a lábrágóson! Tényleg ő is már milyen nagy!!!
Jut is eszembe, ma voltunk méreckedni: 8650 g és 75 cm. (25 dkg, és fél centi egy hónap alatt...
)
Nem tudjátok elképzelni, mit rendeztünk ma ebédnél...ahhhh. Már az egész kajálást a pokolba kívánom, mert NEM BÍROM MARCIT BENNTARTANI A SZÉKBAN. ISZONYAT!!!!! olyan az egész, mint egy burleszk-film, csak kár hogy én vagyok az egyik főszereplő. Énekelek, vagy tv megy, vagy egy kézzel etetek, a másikkal, meg rakosgatom vissza az asztalra a ledobott játékokat, (egy perc alatt 80x, és az eltelő fél óra alatt annyira elfáradok ebbe, hogy nagyon. A türelmem is néha alábbhagy a végére, és már egyszer-kétszer rákiabáltam Marcira, hogy fejezze be a hisztit. Nyávog, és közben tekeredik ki a székbő. Vagy lecsúszik az aljára , hogy csak a feje látszik ki. És akkor ordít, mert alig tudja visszatornázni magát. El kell mennünk pántot venni a székre, mert egyszerűen nem akar egyhelyben megmaradni. 8-10 kanál, és utána elvágták a cérnát...küzdelmes, de nagyon. és ez már legalább két hete így megy....
Ja tudom még mit akartam:
Ma kifizettem a maradék lóvét a klubba:
Erika is egy kicsit furcsán nézett, és kérdezte, hogy biztos, hogy szektát akarunk névnek????Aszonta, hogy rágjuk még egy kicsit meg ezt a dolgot, mert annak olyan negatív felhangja van....én egyetértettem vele, de a többség dönt.
Akiről úgy gondoltam, hogy összedobhatnánk a részüket, mert igen ritkán jutnak el talizni, és jó lenne, ha amikor nekik is összejön tudnának jönni):
Mamac, Sasha, Kormi, Jucus, ez most össz 1600 lóvé, 14 felé osztva. nagyjából 115 ft lenne fejenként. (persze csak ha ti is úgy gondoljátok...
és így keresek 10 ftot...
)
Aki meg lóg nekem:
Gabi 200,
Vanília 200
Timi 400
Eszti 400
Dia 400
Mancs 400
asszem ennyi. HA valakit kihagytam, szóljatok... és bocsi érte:oops:
[size=12]És mégegyszer a következő tali: DECEMBER 5-én délben.[/size]
Na most nemtom mit is akrtam még. De mindegy, megyek, mert apa megeszi az összes csipszet.