Lányok!
Mi köszönjük, hogy jöttetek, úgy örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!! Mi is nagyon Bendegúzzal!!
És képzeljétek teljesen megtáltosodott, és nem elég hogy egyedül felállt, és ezt utána többször is gyakorolta, aztán még el is indult, és odajött hozzám egyszer jópár lépéssel, tök büszke kis pofival, aztán meg egyszer csak nekiindult a szobának. Úgy örültem neki!!
Ő is jól kifáradt, de cuki volt, próbált még játszani apájával, amíg én negyedóra alatt rendbevágtam a szobát, és kiporszívóztam a maradványokat. Bár pancsolni már nem volt ereje. Három perc alatt elaludt.
Manka!
Jack nagyon tetszett Lacinak, többször is mondta milyen kis helyes volt ahogy örült neki, hogy adogatták egymásnak a cumitetőt!
És köszi a finomságokat amit hoztál, meg a helyes kis bogyós csokrot, olyan szép kis színfolt a szobában.
Ayse!
Isteni a birssajtod! Hogy kell tárolni? simán szabadon, vagy fóliában, hűtőben? Bár nem lesz hosszúéletű, de spórolni fogok vele!!
Lilinek külön pusszantás, hogy olyan aranyosan foglalkozott a gyerkőcökkel, és odacipelte őket a mamájukhoz! Jó kis képeket csinált, majd abból is teszek fel párat, de még át kell mazsoláznom. A kék villódzó tüskés gumibigyóról 12 fotót csinált!!
Kriszta!
Én is örülök, hogy megismertelek Benneteket személyesen is! Bence egy kis huncut vagányka. Remélem jól alszik majd, biztos jól elfáradt ő is.
Cleo!
Örülök, hogy jöttetek!! Gyertek máskor is! Maja is belopta ám magát Lacinál!
Csinált is jó fotókat róla!
Timi!
Nektek is köszi a finom gombócgolyókat, én azóta is nassolok. Fanni aranyos kis nőci lett! Hogy hagyta magát tolni a bébitaxin Bendegúzzal!
Valaki itthagyott egy kis kékszegélyes kiskecskés előkét.
Manka!
Ittmaradt a piros kiskanál.
Ki volt készítve a konyhában. De hamarosan találkoznunk kell megint!