Sziasztok!
Minket is utolert a natha.. ma el is vittem Rekat dokihoz, mondvan, hogy szorcsog, neha levego utan kapkod, kohog, ejjel is felebred. Mondjuk, ez a kohoges gyanus, szerintem sokszor direkt csinalja, jatszik a budos. Kettot kohhint, aztan harmadikra nem sikerul, akkor mar csak a hang jon: eee
Doki azt mondta, kicsit nathas, ha ir fel gyogyszert, akkor 1 het alatt meggyogyul, ha nem ir, akkor 7 nap
En vettem azt a Cebion-cseppet, ami C-vitamin folyekony formaban, azt adok neki, es hat porszivozunk. Itt a babaneten olvastam arrol a Sterimar-orrsprayrol, ami igazabol tengeri sooldat,na azt vettem, mert elotte ez a porszivozas eleg nagy hisztivel jart. Ez a spray szepen fellazitja a cuccost, es nagyon konnyen kijon, nem is sir, hallgatja a szorcsogest
Sir helyette, amikor besprayzem
, de az hamarabb megvan.
Ilke,
nem teljesen magatol ul fel, kell valami, amibe kapaszkodhat. De onnantol kezdve felhuzza magat, bar vedono szerint /s egyetertek/ nem kell siettetni, a gerince miatt. Nekem van jo kis gerincferdulesem, ezert ovom Ot
Ha elkuldod a kepeket Lilirol, szivesen osszerakosgatom egybe Neked.
Kiabalas: nem nagyon van, eleg csendes baba, aggodom is neha. Khhh- ezt jol tudja mondani, aztan egy kis sikongatos nevetes, ennyi a a tudomanya. Bar vedono azt mondta, nemelyik baba mozgasra gyur, nemelyik meg hangban eros
bera: Aranyos Lili, jo latni, hogy fejlodnek, nonek
Beszti,
errol a "haaaaa"-s vasarlasrol jutott eszembe: mi is vasarolni mentunk, lanykam a kezemben, odajottek ismeretlenek, hogy milyen edes hajasbaba, mennyi idos, stb... erre Reka akkorat, de akkorat bofogott /bufinek mar nem lehet nevezni
/, hogy szerintem a haz sarkabol is visszafordultak sokan
Csics,
nem tudod "ellopni" azt a cumit? A tukor, az edes lehetett
Azt, hogy az en-kepuk eleg keson alakul ki a gyerekeknek, azt tudtam. De hogy az nem zavarja Oket, hogy Anya szembol /a tukorbol/ vigyorog rajuk, es uakkor mellettuk is all egy, aki raadasul beszel is.. Ennyit az "anya csak egy van" teoriarol
Zsuzsa,
Elod hasrol forog hatara? Ugyes kis ficko
Reka is csinalta egy ideig, aztan elfelejtette, most forgathatom en
Kryss,
Nektek is gratula
Reka sem emeli a popojat a hasrafordulashoz, az mar a visszafordulasi probalkozas resze /szerintem
/
Nyuszi,
elso olvasasra nekem is a vashiany jutott eszembe. Ill. az alacsony vernyomas, de azt kizartad.
Kezbeszorulas: hamar meg fogja tanulni kiszabaditani
, grat. Nektek is. Tevere vigyazz, nehogy fuggove valjon
/ez felig komoly/
Sasha,
hajra, tenyleg idovel javul azert a helyzet am. Pelenkazni ejjel miert szopi utan kell? Berottyant kozben? Mert elotte azert jobb lenne alvasilag... Mondjuk ugy remlik, egy honapos Reka is mindig szopi kozben rotyizott. Meg napkozben ha tudod, inkabb bufiztesd szopi utan, aludjon a valladon inkabb, ne maradjon fekve. Foleg, ha nem kap levegot, kapkod szopi kozben, mert akkor biztos sok levegot nyel, attol meg ugye fajhat a hasa.
Koszmo: huu, azzal mi is kuzdottunk egy hetig, mire legyurtuk. Raadasul Rekanak ugye jo nagy haja volt mar akkor is, hat nem volt egyszeru. Olajozni mar 2 oraval elotte beolajoztuk, jo boven, hogy felpuhuljon es mosaskor erosen dorzsolte az Aptya
Na, eddig Aptya vigyazott a Kolokre, azert volt idom ennyit irni, de most mar jelenesem van.
Nyugodt ejszakat mindenkinek:
-Afonya
ui: valakik irtatok, hogy fel napra kimenot kaptok, meg valaki moziban is volt, uuuugy irigykedtem. Nomeg a ho miatt is, imadom