Új privát üzeneted érkezett!

Szezso, nem azért mondtam, mert kevés az X, azt nem is figyeltem. Azt nem tudtam, hogy nálatok apának jók az eredményei. Én nyomom az Uramba, mert fogalmam sincs milyenek a kisfickói, és ugye semmit nem hagyunk a véletlenre.

Purc

Kép

Kép
purc

na, megyek én is aludni...

Kép
zölddisznó

Szezsó!
Talán azért, mert nagyon szerettem volna, ha spontán jön össze!

Ceni!
Köszi, de az a gond, hogy az előző doki sosem hívott vissza később, csak megnézett 14. napon, mondta, hogy kicsi a tüsző és kész. Emelt a closti adagon, oszt csókolom.
Egyszer tudtam kierőszakolni, hogy talán később is nézzen meg, és akkor a 17. napon látott először elég nagy tüszőt a repiszurihoz. Lehet, ha ez előtt fél évvel is vette volna a fáradtságot, hogy többször megnéz, és többször kapok repiszurit, talán előrébb lehetnék!!!

A tegnapi "jelkérésem" szerintem megérkezett! :)
Ma reggelre visszament a hőm, na erre varjunk gombot :)
Párommal hajnalban tudtam 2 mondatot váltani, szegény délutános, 11-re ért haza és még kómás volt, de mondta, hogy beszéljük meg mi volt tegnap :)
Megbeszéltük, hogy ha most meg is jön, idén már nem csinálunk semmit. Majd jövőre! Azt mondta, hogy méregessem a hőm, ha gondolom, de ne foglalkozzak most mással, majd januárban.

Jaa és kérdeztem a doktornőt a méhszáj nyitva-zárva ügyről, mire ismételten fura képet vágott, és közölte, hogy ez túl akadémikus megközelítés, félidőben kicsit jobban nyitva van és ennyi. NA?

Én is lenni iwiw tag! :) Jelöljetek!!!
Péter Sonja
Az lesz az érdekes, hogy lehet, hogy vannak közös ismerőseink, nem? :)

görbe
Kép

tábla
Kép
sonjus

jó reggel
Mai hőjelentés

Kép

Minden bizonnyal ma van pé. Repülőre üljek? :lol:
Most érzem a jobb oldalt, roppant érdekes, vasárnap a baloldalt éreztem, akkor az mi volt? :shock:

Kép
gaby25

Jó reggelt Lányok!

Gaby: és ha erősen gondolnál Apára? :lol: A görbéd tök jól alakul, tankönyvi, 14. napi pé-vel... :lol:

Sonjus: én is mindig arra gondoltam, hogy nemá, hogy nem jön össze spontán...Aztán abban reménykedtem, hogy nem kell elmennem már a vérvételre, mert összejön...Aztán abban, hogy nem kell felhívnom a dokit a HSG miatt, mert összejön...És most abban reménykedek, hogy a HSG után egyszerre mehetek inszemre, és az sikerül...MÁr nem érdekel, hogy hogyan, de jöjjön a baba. 2 olyan közeli ismerősöm is van, akik átmentek már mindenen, és most lombikbabákat várnak. Ez elég nagy lendületet adott nekem is :lol:

Na, pá Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
Na igen, csak azért az lenne az igazi, ha menne minden magától!
Már javítottam a cn-ed bocsi, én még a tegnapnál tartottam!
A nick nevekből próbáltam kiokoskodni, hogy ki is jelölt be az iwiw-en :) Azért csak összeraktam, hogy Te vagy az :)
sonjus

Sziasztok!

Sonjus, az iwiwen Péter Szonja csak egy van és azt nem hiszem hogy te vagy :shock:
Doki téma szerintem menj el abba a meddőségibe amit ajánlottak, ha jövőre, akkor akkor. Ott sokkal felkészültebb orvosok vannak, lehet,hogy kapásból tudnak mondani valamit és nem csak találgatnak, mint a mezei nődokik.

Bettike jelöltelek!

Gabi sajnálom, hogy nem tudott várni egy kicsit ez a peteérés :(

Én egész éjjel úgy éreztem, mint mensi előtt, úgy feszített a hasam. Már azt se bánnám, ha megjönne, legalább minél hamarabb túllennék a dolgon aztán tudnék valamerre lépni. Ez a görbe is annyira nyomorék, hogy szinte már hihetetlen.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Téged hogy lehet meglelni az iwiw-en?

Kép
gaby25

Gabi jelöltelek!

Kép
Kép
robcsi03

elfogadtam :)

Kép
gaby25

Robcsi!
Én Sonja vagyok nem Szonja!
Tudod olyan flancolósan :)

Lányok!
Az endometrium vastagsága milyen értékek között jó?
sonjus

Februárban 3 mm volt a 15. napont, márciusban volt 5 mm mikor megvolt, augusztusban a 13. napon 6 mm, most meg 9 mm és még nem jött meg. Van összefüggésa vastagság és az éppen aktuális állapot között? Mert ahogy én látom növekvőben van és nem tudom ez mit jelenthet!
sonjus

OK Sonjus így megvagy :)

Kérdésed passzolom. (ne nézz hülyének, de ez a nyálkahártya vastagsága?)

Kép
Kép
robcsi03

Ha igen, akkor asszem 10 mm körül már jó (de ezt tényleg ne vedd készpénznek)

Kép
Kép
robcsi03

És még azt szeretném megkérdezni, hogy a párom eredménye a 24 millió fincike és az 50 % progresszív gyorsaság az jó? Igaz, hogy a doki azt mondta, hogy jó, de több tapasztalat többet mond nekem!
A fejhiba mennyire befolyásoló tényező? Mert az elég magas % :(
A doki azt mondta, hogy az kevésbé számít! Szerintetek?
sonjus

Hahó!

Nincs időm lányok másra, csak arra, hogy görbét dobjak. Nem jött még meg :lol: Picit azért megint esett, de talán nem vészes.

Iwiwn én tegnap elkezdtem nézegetni, találtam 3 Zöldit, aztán fel is adtam :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy aludtatok?

Sonjus, halál jó a görbéd! :) Bakker csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!
Hány napos szokott lenni a ciklusod? Fog tesztet csinálni?

Kép
elizabeth25

Gaby! Köszi a bókot!

Robcsi! Vissza jelöltelek!

Szirom! Nézd azt meg, hogy közös ismerősök és ha valamelyikünk benne van az Zöldi! :lol:

Gaby! Fene, hogy most van peteérés! De esetleg hátha még a szombat!

Szirom! Izgulok érted!!!

Sonjus! Ehhez sajna nem értek! :cry:

És akkor:
Névsorolvasás!

Görbe

Gondoljatok rám, megyek de. UH-ra!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Gondoluk rád +++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szirom
Én is 3 Zöldit találtam, és nem jöttem rá melyiket jelöljem :wink:
Megy a drukk, hogy most már ne is jöjjön meg úgy 9 hónapig :D

Sonjus
Hát a fejhiba az nem jó szerintem. A sógornőm férjének írtak fel rá valamit. És azt mondta a doki, hogy amíg nem jön rendbe, addig ne is próbálkozzanak, mert nagyobb az esély arra, hogy nem lesz egészséges a baba, vagy elvetél :? Jó lenne másik dokival is konzultálni :wink:

Kép
gaby25

sziasztok,
26-os bejelentkezik !!! :lol: ma ujra megprobalok gorbet rakni. jobb kedvuen, mert picit felment. (igaz, hogy elszunditottam es igy 8 percig volt bent a homero, ez gaz? :roll: )

Kép

hurraaaa, sikerult!!! pamparararam...

iwiw: szoke kinga :oops:

Szezso,
sajnalom... :(

Ceniko,
en is akarooook hanyni....

Sonjus,
valts dokit! sztem!

most melo....
vakond
vakond

Bettike
A szombat az már nem igen jó, petécském csak 24 óráig éldegél :wink:

Kép
gaby25

Bettike!
Én drukkolok!!!! Az Uh-n gondolom tüszőt nézegetnek a closty miatt!? Majd írd meg mivolt!

Eliza!
Na igen, ilyen jó kis hőt még magamnál sosem láttam :)
Bár azt monda a dokinéni, hogy a hőmérőzés nem megbízható, nekem a ferty által bejelölt pé után pont 13. napra meg szokott jönni, így most úgy számolom hétfő a napja! Az a 34. nap lesz. Volt már 35 napos ciklusom is, így lehet várok majd még pár napot!
Adja az ég, hogy legyen mire várnom!!!!!
sonjus

Jó ez az iwiw, úgy kell találgatni ki kicsoda! :lol:

Szőke Kingából csak 8 db van :lol:
sonjus

Sonjus és szorítok neked ezerrel! :)

Kép
elizabeth25

ne, sonjus, komolyan??? :shock: akkor radkeresek, tobbiek sonjusnal keressenek a fenti neven...csooook!!!
vakond

Vakond! Az iwiwn többen is vagytok! Neked van kint olyan képed, hogy férjed és kisfiad? Vagy nem? :oops:
Ügyi vagy görbeileg! :lol:
A 8 perc szerintem nem baj!

Kép
bettike
Eger

Gaby én úgy gondoltam, hogy hátha átcsúszna holnapra az a pé! Habár párod még így is csak szombat du. jönne igaz?
De azért soha nem lehet tudni! :wink:

Sonjus! Viszont drukk!!! :lol: Amúgy tényleg jó ez az iwiw! A legtöbb időm azzal ment el, hogy kilogikázzam, vajon az ő-e, akire gondolok! (Hű de magyarosan írtam! :lol: )

Kép
bettike
Eger

Kivételesen a munkahelyemről írok, mert lehalt minden rendszerünk :lol:

Sonjus: itt egy link, hogy mi a jó kiskatona eredmény :lol:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/1tabl.htm

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike
Nem hiszem hogy átcsúszik holnapra, hiszem ma esett le a hő :shock:

Liza
Jól vagy? Ne felejtsd el felhívni a védőnőt :wink:

Kép
gaby25

igen, azok mi vagyunk :)
vakond

Megérkezett a számlámra a 13. havi fizetés :D :D
Kép
Nahát, ez aztán meglepetés volt a számomra :shock: Múltkor még arról volt szó, hogy az is lehet, hogy csak januárban kapjuk meg.

Kép
gaby25

Gaby! Az oké! De ha engem veszünk, nekem még ma is ugyan úgy lent van a hőm, mint tegnap! Ha meg még az UH-n kiderül, hogy nagy tüszőt/ket látnak, akkor aztán teljesen hawai lesz! :lol:
De akkor kidobom az LH tesztet, a hőmérőt, meg mindent az ablakon! :lol:

Vakond! Szerintem jól tettem és bejelöltelek így találomra is!

Kép
bettike
Eger

Jé de jó Gaby! Mi tegnap kaptunk kajajegyet jó sokat, jutalomként!
Hogy-hogy ilyen hamar kaptátok?

Kép
bettike
Eger

Vakond!
Ez a görbe bíztató és a 8 percen nem aggódnék! :)

Eliza!
Köszi szépen, szükségem is van rá, szerintem!
Begyűjtöm a drukkokat egy zsákba és hétfőn belebújok :lol:

Bettike!
Repiszuri is lesz?

Gaby!
Én azon lepődnék meg, ha egyáltalán kapnék 13. havit :)
sonjus

Sonjus! Nem lesz, hisz még ez az első closty-s hónap! Meg a dokihoz az eremdényt hétfőn kell visszavinnem! És még utána lesz szerintem vérvétel! Tehát annyit szeretnénk kideríteni, hogy van-e peteérés, meg megreped-e magától a tüsző!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Így már értem hogy gondoltad hogy átcsúszik a pé. De szerintem ma van, de majd holnapra kiderül :wink:
Én sem értem, hogy hogy most kapuk meg a pénzt de szupi

Kép

Sonjus:(
Miért nem kaptok??? :(

Kép
gaby25

Mert ezt a munkahelyet nyomdafestéket nem tűrő módon tudnám csak jellemezni! :evil:
sonjus

Liza
Hol vagy??? A messengeren nem láttalak, csak itt.

Kép
gaby25

Köszi Szezso a linket!
Nálunk csak a morfológiai értékek nem stimmelnek (de azok nagyon nem), a prof viszont ott a Szabolcs u-ban azt mondta, hogy minden ok, sőt ami fontos 2 adat az több mint jó, és rá is írta, hogy spontán is és AIH-ra is alkalmas!!!
sonjus

Most kaptam sms-t apától. Már pakolják a kamiont, ha minden igaz szombat dél körül hazaér :D Azért pé nélül is összebújunk :wink:

Kép
gaby25

Nem tudtok véletlenül egy fórumot, ahol egy dokitól megkérdezhetném, hogy ő mit gondol, milyen esélyeink vannak a ficánkák fejhibáival egyetemben?
sonjus

Gaby! Akkor nagyon-nagyon drukkolok, hogy csússzon át a pé-d holnapra valahogy, akár égi segítséggel és akkor elkaphatjátok apával!

Kép
bettike
Eger

Kép
gaby25

Sonjus! www.orvosaneten.hu!
Én ott regisztráltam és azt hiszem másnap már kaptam is választ!
Meg lehet a www.scheringclub.hu-n is ha jól emlékszem!

Kép
bettike
Eger

Köszi lányok, máris lépek és megnézem!!!!
sonjus

Sziasztok!

19.-es jelen!

Szezso! :cry: A picskuliba!

Gaby! Az ideio babásodában én is benne vok! :wink:

Ceni! Én is hányni akarok!!! :twisted:

Csajok! Iwiwen engem papprita@vipmail.hu mail címen megtaláltok. Én nem akartam jelölgetni, mert az életbe rá nem jöttetek volna, hogy Snufival egyenlő... :oops:

Görbét később dobok,...
snufi

Kép
gaby25

Gyors görbe:

Kép
snufi

Snufi
Bejelöltelek azz iwiwen. :wink:

Kép
gaby25

Mi ma megyünk el 4D-sre sikerült időpontot kérni valahol!
Este 7-re megyünk, drukkoljatok!
Puszi

UI: A barátnőm volt tegnap itt, és 2D-es és 4D-set is csináltak neki, felvették neki dvd-re ingyen, mert vitt dvd-t. Meg is tudták neki egyértelműen mondani, hogy kislánya lesz, állítólag valami hiper-szuper készülék!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?