Új privát üzeneted érkezett!

Szezso!
Franc a Kép -be!!!

Rádkattantam iwiwen!

Kép
zölddisznó

Köszönöm a bókokat csajok, jól esik, hízik a májam :lol:
Egyszer az életben hercenő voltam :D Azóta visszamentem bosziba :lol:
Az éplet a Károlyi palota a Múzeum utcában. A ruha valóban gyönyörű volt, (és drága) :wink:

És akkor egy LH teszt. Asszem ez már akár + is lehet, egy hajszállal még most is haloványabb a jobb oldali :?

Kép

Vélemény?

NA majd én is garázdálkodok az iwiwen :wink:

Szezso, sokkal szabályosabb a görbéd a több E vitaminnal, lehet nekem is rá kéne szoknom? :? Mondjuk Ceniko szerint nagyon szép szabályos görbém van, "álomgörbe" :D

Kép
gaby25

Szezso soha többet nem fogom eltéveszteni a neved, most már értem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon sajnálom mikit, nekem hétfőn kéne nem megjönnie. Izgi!!!
Imádok tesztelni, vagyis azzal a kütyüvel szórakozni. :oops:

Kép
kata05

Szezso
:( Na majd decemberben babásodunk, mi meg lemaradtunk most róla. ok? :wink:

Kép
gaby25

Egyébként én 400-as E-t szedek és nem szabályos a görbém!! Gaby,szerintem ez pozitív, csak véleményem szerint a katonák már nincsenek.

Kép
kata05

Tegnap ennél halványabb volt a teszt, előtte meg még halványabb. Ha ez most pozitív, és a tegnapi nem akkor holnap van pé gondolom. Az nekünk már késő. Ez van. Lehet hogy a mi is késő lett volna. Nem agyalok ezen inkább.

Kép
gaby25

nem mi is késő hanem ma is késő :lol:

Kép
gaby25

Köszi, hogy együttéreztek :lol: Szuper csajok vagytok!

Enikő: jövő hónaptól 400mg E vitamin!

Gaby: szedd csak nyugodtan az E vitamint! Jó lesz!!

Kata: :lol: :lol:

Gaby: benne vagyok a decemberi babásodásban! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

most hánytam........ :evil: :roll: :shock: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
Hát ez ezzel jár :wink: De persze nem jó :( Szegény Elizabethben délelött nem maradt meg semmi :(

Kép
gaby25

ÚÚÚÚgy szeretnék én is hányni....

(ÚÚÚÚgy szeretném megpróbálni dallamára kell énekelni...) :lol:

Enikő: azért remélem nem fogsz túl sokat :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok

En is jelolgettem az iwiw/en, de Ancsa, Coca titeket nem talaltalak!

Eniko, ha nyugtat a tudat, mi ma meg korhazban is voltunk, infuziot kaptam, annyira hanytam es rosszul voltam, hala a baba jol van!

Az iwiw/en az en mail cimem> vadsonja@freemail.hu

Kép
elizabeth25

Szezso: Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni...után szabadon :lol:

"Úgy szeretnék én is hányni,
vagy legalább megpróbálni,
azt mit velem tett az éééén éééén babááám.... :lol: :lol: :lol: "

Gaby: tudom, hogy ezzel jár Violával 22. hétig sugárba hánytam... :wink: :shock: :evil:

ceniko
Szeged

Melinda: Nem nyugtat meg :( nagyon sajnálom :( :cry: :cry:

ceniko
Szeged

Tudom Eniko, csak akartam, hogy tudd, szolidaritok! :lol:

Remelem te jobban meguszod, mint en, vagy mint Violaval!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Tegnap írtam, hogy felrakom a görbémet, most megpróbáljuk! Kép görbe
kisfóka

Sikerült!

Ezt a férjem kreálta nekem!!!!!!!!!! :D

Szeretném a véleményeteket kérni?
Szerintetek nagyon szörnyű?
kisfóka

Fókuci!
Láttunk mi már karón varjút!

Kép
zölddisznó

Ceniko
Ez a Kovács Kati után szabadon nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Zöld Coca!

Ezt most hogy érted?Ennyira rossz?
kisfóka

Elég alacsony, de ha csak jövő augusztusban menstruálsz legközelebb, akkor Kép így is!!!

Kép
zölddisznó

Zöld Coca!
Ja, értem!!!! :D Már majdnem félreértettem, amit írtál! :oops:

Én annyira nem értek ehhez, mert még csak most csinálom először a hőmérőzést.Volt márciusban egy endometriózis műtétem és kaptam fél éves hormon kúrát, amivel mesterséges klímaxot idéztek elő.Lombikot tanácsoltak az orvosok, de mi adunk magunknak egy pici reményt, hátha.Nem akarok hormonból hormonba ugrani!

Mindenkinek saját magához kell viszonyítani, ugye?Így is alacsony? :( De én azért még reménykedem!!!!!!!
kisfóka

Snufi
Artad, hogy megtaláltál az iwiwen, de nem jelöltél be gondolom, mert nem jött át nekem semmi :?

Coca
Nem talállak az email alapján az iwiwen.

Sőt nekem senkit nem dobott ki email alapján

Kép
gaby25

bizti nem mindenkinek ugyanaz az email címe mint a msn email

Kép
gaby25

Nos lányok, megjöttem a dokitól!
Míg hazaértem próbáltam előszedni a kis maradék humoromat, főleg azért, hogy ne kezdjek el pityeregni.
Kezdhetem a kályhától!
Megint closti és repiszuri csak most legalább azt mondták, hogy min. 3-4 hónapig és ha nincs semmi akkor meddőségi!
Nem tudom, hogy nem kellene-e ezt a rész kihagynom és elmenni a Baross u-ba (ott ajánlottak valami spec prof-ot)
Azt hiszem inkább hozzá kellene fordulni.
Jaaa és simán otthagytam 8 e Ft-ot mert ultrahangot is csinált! És bennt voltam vagy 10 percig!
Ami még érdekes, hogy mondtam neki, hogy nekem általában 30 napon túliak a ciklusaim, de ő akkor is a 13-14 napra hívott vissza. Na igen akkor már csak 2 e Ft-okat fogok fiezni, de hányszor is, mert az utóbbi egy évben egyszer, a 17. napon volt elég méretes tüszőm, és arról is én győztem meg a dokit, hogy talán később is meg kellene néznie! Na mindegy kicsit elegem van mindenből, és bocsi, hogy most csak magamról írok és hogy nyavalygok :(
sonjus

Szezsó!
Sajnálom
sonjus

Szezso, sajnálom, én a helyedbe adnék apának is 400-at az E-ből hihi :lol:

Sonjus, hát most erre mit mondjak, én nem lepődök ezeken már meg komolyan. Én a helyedbe mennék máshoz, de persze ezt neked kell mérlegelni :roll:

Kiskóka, hány naposak is a ciklusaid??? tényleg elég alacsony a hőd, én a 18. napra tenném a peteérést, de nem vagyok biztos benne, sőőőt, eléggé bizonytalan :oops: Bocs. A hozzáértők szóljanak inkább valami biztosabbat.

Gaby, tényleg nagyon szép voltál az esküvőn. Én is zokogtam mikor vissza kellett vinnem a ruhámat, és életemben először, és utoljára azt mondtam magamra, hogy hmmm nem rossz :lol: Az Uramat kellett volna látni mikor meglátott a templomba hihi :lol: Szerintem ő is ezt gondolta.

Ha gondoljátok engem is jelölgethettek :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso :(
Sajnos sok doki pénzhajhász :?

Kép
gaby25

Sonjus, ez nem nyavajgás! Anno én is sokat nyavajogtam a lányoknak! :) Ezért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást, esetleg tanácsot adjunk ha tudunk.....és társai! Jó kis csapat ez, szerintem az egyik legjobb topic! :) IGAZ LÁNYOK???? :lol:

Kép
elizabeth25

Bocsi, az előző hozzászólás Sonjusnak szól :oops:

Kép
gaby25

Szezso, Coca, Purc jelöltelek benneteket.

Most ennyi, majd reggel jövök.

Kép
Kép
robcsi03

Purc!

28 naposak a ciklusaim.( illetve voltak a fél éves hormon kúra előtt), a peteérésem, én úgy gondolom a 15.dik napon volt, hő szerint is, meg PG teszt szerint is, meg LH teszt szerint is! :oops:
kisfóka

Purc
Nekem azt mondta a párom mikor leértem hozzá a lépcsőn, hogy tudtam hogy szép leszel, de hogy ennyire... :shock: Aranyos volt.

Sonjus
Nem lenne jobb mégis csak meddőségibe menni? Az tb alapon van, nem kell a gyatádat is ott hagynod :?

Liza
Igen ez egy nagyon jó topik :)

Kép
gaby25

Én úgy tudtam, hogy amikor lemegy a hő és felmegy, akkor van peteérés!!!!És az nekem a 15.16. napon volt!
Akkor rosszul tudtam?????????????????????

Mindenki azt mondja alacsony! :( :( :( :(
Mihez képest?Másokhoz képest?De nekem az alaphőm, a peteérés előtt, ha átlagot veszünk 36,2 körül volt, és akkor nem alacsony a 36,5 nem?
Peteérésem van vérvétel alapján tuti!
kisfóka

Kisfóka, akkor tutira akkor volt. És akkor jókor is volt. Mennek a drukkok ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Kértem egy jelet,(tudjátok, onnan fenntről) hogy mégis merre menjek tovább, nem tudom mikor érkezik "válasz" azt hiszem elteszem magam holnapra, mert a mai nappal már nem tudok mit kezdeni!

Most mi a bánat szúrkál a bal oldalon????

Megmutattam a görbéimet a dokinéninek, mire fancsali képet vágott, de megnézte úgy futólag és mondta, hogy szépen emelkedik, de mivel azt is mondta, hogy hamarosan meg fog jönni, így már ebben a hónapban nem reménykedem tovább!

Köszi mindent lányok!
sonjus

Kisfóka, de jól tudtad, csak azért gondoltam, hogy a 18. napon van, mert általában az átlag hő fölé emelkedik másnap pé után. De ha LH mutatta, hogy 15. napon volt, akkor az sokkal biztosabb. Az alacsonyat én is az átlaghoz képest mondtam.

Purc

Kép

Kép
purc

Kata, Ceniko, Ancsa, Szezso, Gaby, Purc bejelöltelek titeket az iwiwen! Jó? :lol:

Zöldi! Eliza! Iwiwen nem talállak! :cry:

Robcsi! Küldtem privit az iwiwhez, ha gondolod!

Szezso bakker! :cry:

Zöldi! Nem türelmetlen vagyok, hanem kíváncsi! :lol:

Sonjus! Szerintem próbálkozz máshol! Bár az én dokim is csak a beszélgetésért, meg a closty receptért 3000 Ft-ot kért el! (S persze a receptet nem jól töltötte, így nem tudtam kiváltani!) Csak azért maradok, mert nagyon pozitívan állt a dologhoz!

Kisfóka! Magadhoz képest nem alacsony, de jobban én sem értek hozzá!

Kovács Kati új dala jó! :lol: Én is akarok hányni!!! Bár ez könnyen megoldható! Az a nehezebb, hogy azért hányjak, amiért ti! :lol:

Gaby! Végre neked is + LH teszt!

Ja az enyém ma már megint pozitív! Bár halványabb, mint tegnap! Na majd holnap reggeli hő, meg de. UH után meglátjuk!

Kép
bettike
Eger

[quote="sonjus"]
írta:
sonjus
Ami még érdekes, hogy mondtam neki, hogy nekem általában 30 napon túliak a ciklusaim, de ő akkor is a 13-14 napra hívott vissza. Na igen akkor már csak 2 e Ft-okat fogok fiezni, de hányszor is, mert az utóbbi egy évben egyszer, a 17. napon volt elég méretes tüszőm, és arról is én győztem meg a dokit, hogy talán később is meg kellene néznie! Na mindegy kicsit elegem van mindenből, és bocsi, hogy most csak magamról írok és hogy nyavalygok :(

Sonjus ez úgy van, hogy a tüsző akkor kezd el érni, amikor vége a mensinek, azaz folyamatos a munka odabent.... Na mármost, a 13-14. napon látja a doki hogy mekkora a tüsző, akkor is látja hogy nem pont akkor van PÉ-d. Szal sztem az időponttal nincs baj...csak a többivel.....
A pénz sóvár dokinak való fizetés, a kilástástalanság, a VAGY EZ VAGY AZ a bajod, meg a sok TALÁN...na ezekkel van a baj... :cry: :shock: :evil: :evil:

ceniko
Szeged

Bettike, Puskás Melinda néven megtalálsz! :)

Kép
elizabeth25

...engem meg Tálos Györgyi

Kép
zölddisznó

Coca, megvagy :lol:

De a robcsi jelölését nem látom :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike
Azért látszik a képen, hogy egy picit még most is halványabb az a jobb csík. Ha holnap felszökik a hőm esetleg, akkor tegnapi még haloványabb csíkot is pozitívnak tekintsem? :?

Kép
gaby25

Zöldi! Meg vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Eliza! Te is! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, vissza is jelöltelek! :)

Kép
elizabeth25

Purc!

Igen, minden az mellett szólt és még a has szurkálás is, meg folyás is, de ha a 18.napon volt sincs gond, mert akkor is együtt voltunk apával! :D

Azért én még reménykedem, hogy nem fog megjönni és esetleg sikerült! Ha nem sincs gond, mert elvileg már több mint fél éve, arra készülünk, hogy lombik lesz, csak én még akartam egy kis időt nyerni!Hátha sikerül...jobb lenne természetesen, mint lombik! :D
kisfóka

Kisfóka, Drukkban nem lesz hiány ne aggódj..... Mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mikor tesztelsz??? Csak hogy tudjuk mikorra kell összpontosítani a legtöbb drukkot :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Hello LÁnyok!

Visszajelöltem mindenkit iwiw-en! Furcsa, hogy most már arcok is társulnak a nevekhez :lol:

Purc: apának nem kell E vitamin, mert ollllan jók az eredményei :lol: Vagy nem ezért írtad? Ja, kevés az iksz a görbém alatt? Nem írtam be mindet :oops:

Kisfóka: ugyan van egy esés, ami olyan peteérés szerű, de utána kicsit magasabbnak kéne lennie....E vitamint szedjél, 400 mg-ot vagy idd a csodateát:cickafark pé előtt, palástfű utána. :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus: megkérdezhetem, hogy ha volt már laparod is, miért nem mentetek inszemre?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?