Sziasztok lányok!
Hónapok óta nem jártam felétek, de remélem néhányan azért még emlékeznek rám.
Most, hogy benne vagyunk a 3. lombikban, megint olvasgatom a fórumot, és gondoltam be is köszönök az ismerősöknek!
Icsilya!
Szívből gratulálok a babócádhoz! Hogy vannak a pasik?
Ari!
Teljesen megértem a felháborodásodat. Kicsit több mint egy éve ugyanezt zongoráztam végig én hsg-vizsgálat ügyben. ( Szerintem ugyanaz lehet a Kaáliban a dokim, mint neked) Abszolút felfoghatatlan, miért kell az egyébként indokolt hsg előtti nőgyógy-i vizsgálatot a doki magánrendelésén csináltatni. Nem akarom szítani az ellenérzésedet, de szerintem ha tudsz másik dokit, csináltasd meg nála tb-re. Amúgy az ajánlott orvos rám teljesen megbízható benyomást tett, és az egész vizsgálat alatt nagyon komolyan odafigyelt rám.
Az meg, hogy egy órát várni kell, sajnos még elő fog fordulni. De velem sokszor az is megtörtént, hogy ha előbb érkeztem, előbb be is kerültem a dokimhoz. Kiszámíthatatlan sajnos nagyon, mert rengetegen vagyunk.
Minden ismerősnek, és egyelőre még ismeretlennek szorítok a mielőbbi babásodáshoz!
Emma:)
Neked ismeretlenül is mennek a drukkok! Ha jól látom a táblában, aznap volt a transzfered, mikor az én punkcióm.
Kitartás, lassan véget ér ez a nehéz két hét!!!:)
Borsókás