Új privát üzeneted érkezett!

Én meg örülnék, ha végre nem magamnak kéne csinálnom,... :cry: :arrow:
snufi

lányok!
lemaradtam, mit csináltok magatoknak, és mi a jó?
sonjus

A tickerem:

Kép
snufi

Zöldi! Mikor érsz már haza és számolsz be az UH-ról?

Kép
bettike
Eger

Nincs kedvem dolgozni :?
Délutánonként meg tanulnom kéne már, ki kéne használni, hogy apa nincs itthon. Ehelyett a babaneten szoktam lógni :lol:

Kép
gaby25

Jé! Robcsi ikertesóm! Olyan galád önző voltam, hogy el is felejtettem, hogy akkor te most hol is tartasz? Csak vársz? Vagy harcolsz még?

Kép
bettike
Eger

Bettike ott tartok, hogy azt mondták, hogy ha időben szeretnék kapni 21. napi eredményt, akkor menjek a kaáliba, ott meg tudják csinálni. Itt helyben nem csak továbbküldenék a vért.
Mivel viszont apa külföldön volt nem nagyon tudtam gyerekestől orvoshoz rohangálni.
Ha most megjön, akkor megyek egy megint új dokihoz :)

Kép
Kép
robcsi03

Csajok!

Ti hány sikertelen hónap után mentetek dokihoz? Ált. kivizsgáláson voltam esküvő előtt. Már gondolkodom, hogy januárban elmegyünk mi is. (6. sikertelen hónapnál tartunk) :shock:
snufi

Snufi nekem ezért még nem kellett mennem. Elvileg a dokik szerint 1 év normális (ja, hát nekik igen, de annak aki gyereket akar :shock: )
Szerintem ha elmész mindenképpen azt mondjad, hogy már több, mint 1 éve próbálkoztok, hátha akkor más lesz a hozzáállás.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi! Ha nekem minden rendben lett volna nem mentem volna, de hát egy megaciklus, brutálgörbe :lol: :lol: után csak felé néztem és így most kezdték, kezdtem el a kivizsgálódást!

Kép
bettike
Eger

Avatart kellett váltanom, mert már nem vagyok úgy befordulva mint a macim volt a képen :) bár rámtört a mensi előtti mindegy csak kaja legyen, de azért még reménykedem!
Benyomtam 3 hatalmas túrógombócot! :)

Snufi!
Én fél év után elmentem dokihoz, aki nem ért rá velem foglalkozni, mert a telefonját buzerálta :evil: ez volt 2005. szeptemberében, aztán mire újra erőtgyűjtöttem már 2006. február volt! Tehát majdnem egy év volt, mire elindult valami!
sonjus

Sonjus, te nem tegnap voltál dokinál? Vagy rosszul emléxem?

Kép
Kép
robcsi03

10-es jelen, bár se engem sem a görbém nem hiányoltátok! Na mindegy csak azért SEM sértődöm meg!! :lol: :lol: :lol:

Szezso, pedig jó volt a görbéd!

Többieknek mennek a drukkjaim!!

Kép
kata05

Kata! Most kötekedni fogok! :lol:
Én azért írom a névsorolvasást, hogy mindenki vegye hiánylásnak!
Nálad mizu?

Kép
bettike
Eger

Kata én is hiányoltalak, csak nem írtam. Muti a görbéd!

Aki szokott méhnyakvizsgálatot tartani, a mensi előtt mennyivel nyílik ki?

Kép
Kép
robcsi03

Na de Robcsi!
Mire is való a tábla?
Ne csak a saját adataidat nézegesd!!! :D
Ma megyek dokihoz! (benne van a táblában is :) )
6-ra megyek, hiába jelentkeztem be, tuti várni kell, nem tudom mikor végzek, de ha hazaértek feltétlen megírom mi volt!

Ceni!
Hatalmas a szöveg az msn-eden!!!!! :lol: :lol: :lol:
sonjus

Sonjus! Drukkolok! És még szép, hogy megírod mi volt!
Ja és igen! Erre is való a tábla!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Megvagyok, még mindig semmi :wink: Szezso, Vakond, ti hogy álltok?

Enikő! Kérdezted, hogy dobnék-e összehasonlító görbéket. Elemző hajlamúak ide, lássuk, hátha ki tudtok valamit következtetni :wink: :

Kép

Kép

Meg a mai, hogy ne kelljen keresgélni. Ebben a hónapban teáztam is, meg lement egy doboz ampullás méhpempő, illetve 400-as E-vitamint szedtem. A korábbiaknál csak E-vitamint (200-as) és méhpempőt (elég kis adagban, a kapszulás) ettem...
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Hát én nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem a legjobban az e havi görbéd tetszik és szerintem mensi jól elfog kerülni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata
Dehogynem hiányoztál :) Csak elfelejtettük megemlíteni :oops:

Sonjus
Mi az a jó szöveg Ceni msn-én?

Apa ma Barcelonában sétikál és csinál nekem videófelvételt :P Én is ott szeretnék lenni :?

Kép
gaby25

Sonjus: Köszi :) :lol:

Szirom: Hát akkor, idefigyuzzál csak de izibe! na most az első és a második, sztem eléggé egyformaféle.... A harmadik viszont tök más! Sokkal szabályosabb és szebb :) Magasabbak az ívek :) nekem nagyon tetszik :lol: És határozottan babagyanús :wink:
Szeptemberbe teszteltél egy + -at :shock: :shock: ??? Utána 2 napra rá meg egy - -at???? Jól látom???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Jól látod. Októberben (a szeptemberben kezdődő ciklusban). Halvány volt, de egyértelmű, fel is tettem. Dehát mondtam is. A 306. oldalon van, megkerestem neked. Kb. olyan, mint a te első halványad volt, de nem akartam mondani, nehogy megijedj :oops: :wink:

Legyen igazatok Bettikével! Csak végülis is a teától is lehet más ez a görbe, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, kértem Cenitől engedélyt, így leírom mi van az msn-én!

"Violának kis-, Boginak meg kis-kis tesója lesz kurvasoká... :) jövő nyáron bakker, annyit leszek terhes mint egy mamut :) " :lol:
sonjus

Közben Ceni is megérkezett látom! :)
sonjus

Sonjus! Szerintem, ha a teától ilyet lehetne produkálni, akkor azt már rég szabadalmaztatták volna! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom, lehet más a görbe, de a tea alapvetően jót tesz :wink Szal eggyel nagyobb az esély + még eggyel az E vitamin miatt :lol: meg a 3. ami miatt még nagyobb az esély, hogy a november egy termékeny hónap :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Ja! Sonjus idézete annyira megkavart! Szirom neked akartam azt írni!

Kép
bettike
Eger

Sebaj Bettike!
én is iszom a teát és én is gondoltam már arra mint Szirom, hogy attól van! ?
sonjus

Na csajok
Milyen teát érdemes inni??? Igaz van még nekem évekkel ezelőttről gyógytea keverékem, amit felfázásra kaptam, és nem fogyogatott, de a babáért iszok gyógyteát :wink:

Kép
gaby25

Újra csak azt mondom, legyen igazatok, lányok :wink: Gabi, elmondják a csajok a teát, muszáj lépnem, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Peteérésig cickafarktea, peteéréstől palástfűtea. :idea:

Szirom! Nagyon szép a mostani görbe, egész más, mint az előző 2!! Szorítok nagyon!!! :wink:
snufi

És a méhpempő mire jó?
Kép

Kép
gaby25

Kata, Ceniko! Megnéztem a fotóitokat az iwiwen! :D :wink: :D
snufi

A méhpempő a munkásméhek garatmirígy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek - dajkaméhek - a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is.

Miközben a méhanya naponta a saját testsúlyánál nagyobb mennyiségű pempőt eszik, képes lerakni naponta 1000-1500 petét, melyeknek össztömege hasonló nagyságú, mint az anya saját testtömege, és mindezen túl 3-5 évig él természetes körülmények között.
Ezt a jelentős különbséget a méhpempő okozza, ill. teszi lehetővé.

A méhpempő összetétele nagyon összetett. Sokszor és sokan elemezték, de az anyag néhány százaléka még ma is ismeretlen. Fő tömege rendkívül jó minőségű fehérje. Legfontosabb összetevői a vitaminok: a B-vitaminok teljes sorozata megtalálható benne. Ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják. Az egyes alkotó elemek egymás hatását erősítik.
snufi

Én is szedtem régebben méhpempőt, de nem tudtam hogy kifejezetten ajánlják a teherbeeséshez :?

Mivel nem tudok még babás képeket küldeni, ezért megnézhetitek az esküvői fotókat :D HA van kedvetek :?

http://gaby750125.spaces.live.com/photos/?_c02_owner=1

Kép
gaby25

Gaby! Gyönyörű voltál! Szép volt a ruhád nagyon! :D
snufi

Gaby!
Tényleg nagyon szép voltál :)

Ez milyen épület? Mert az is szép :)
sonjus

Snufi, hogy találtál meg engem?

Kép
kata05

Email cím alapján. Ahogy Cenikot és Gabyt is! :wink:
snufi

Tényleg, aki regelve van az iwiw-en az priviben elküldi az elérhetőségét?

Sonjus bocs ma kb. 5-x néztem meg a táblát megjegyzésekkel együtt. Ezek szerint mégsem elégszer.

Kép
Kép
robcsi03

Leleményes vagy nekem ilyen eszembe sem jutott! :lol:

Itt a görbém, ferty átrakott a 14-ről 17-re!

Kép

Kép
kata05

Kata szerintem rosszul tette a ferty.

Az iwiwen ha megtalállak bejelölhetlek?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, bejelölhetsz.
A vicc az hogy én 13-án éreztem az összes lehetséges tünetet!

Kép
kata05

Robcsi!

Rékádnak mekkora szemei vannak!!! Gyönyörű! :shock: :D
snufi

Köszi Snufi! Ti is nagyon szépek voltatok az esküvőn.

Gabi te is gyönyörű menyasszony voltál.

Hát ezért komolyan még egyszer férjhez mennék. Én amikor vissza kellett vinni a ruhámat majdnem bőgtem.

Kép
Kép
robcsi03

En is vagyok iwiwen ha valaki akar bejelolhet! :D
Borsodyne V.Aniko

Kép
Kép
ancsa81

27-es megérkezett.
Bettike, a türelmetlen! ...hát, elmentem még egy kicsit vásárolni - kész vagyok Karácsonyra, yeahhhh!

3 tüsző, 16 mm körüliek. Holnap repi, péntek katétersex.

iwiwen: talosgy@freemail.hu
kattanjatok rám is!

Kép
zölddisznó

Hello Lányok!

Köszönöm, hogy sajnáltatok :lol: Mikulásbáccsi megérkezett, pedig hol van még dec.6. :lol: Ha megunja itt nálunk, bezárom a pincébe, hogy ne találjon meg senkit :-D

Itt vannak a görbék az összehasonlítás végett:
1. Első E vitaminos hónap (csak 100mg)-azóta folyamatosan szedem
Kép
2. szeptember
Kép
3. mostani-első teás és 200 mg-ra emelt E-vitaminos
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Most majd 400mg-al fogom sokkolni magam :lol:

Kata, Ancsa: bejelöltelek :-D

Coca: én nem találtalak :-(

Beraktam ez emilcímem, jelöljetek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: Sajnálom hogy megjött nagyon nagyon :(
De picit nagyobb dózisba kéne azt az E vitamint nyomni? Nem? Legalább 400 mg-ot naponta :wink:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?