Sziasztok!
Jumam, voltunk a játékboltban, de minden amit kinéztem pont itt a 16 ker-ben nincs
Így megrendelhetem neten és elmehetek érte személyesen ha akarok
Novum, Fanninak én is sok boldogot kívánok! Ő mit kapott szülinapjára ha már egyszer a pisiseket kitárgyaltuk?
A majmocskát én is megkönnyeztem majdnem, de én ilyenkor megyek pisilni, amikor szakadna a film. Vagy a sminkemre fogom
Csajok tudtommal az USA-ban 6 hétig lehetsz rendesen otthon, de nem a gyerek hanem, magad miatt
Megjegyzem én sok olyan csajszit ismertem /pontosabban inkábba dolgozó férjeiket/ akik nem dolgoztak, de így is sitter vigyázott a gyerekekre meg bejárónő takarított. Ők meg eljártak barátnőzni. Ez is egy felfogás.
Egyébként én nem szívesen hagynám senkire Szonját hacsak apuka nem maradna itthon. Rá szivsebben bíznám, persze ha muszáj van az más.
Részemről ez az "ügyeletesnél szülés" nem egy felzaklató élmény. Pontosabban ha minden doki korrekt akkor én továbbra is magához az intézményhez ragaszkodnék inkább mint az orvos személyéhez. Lehet azért, mert engem nem nagyon érdekel, hogy mikor ki, hogyan lát pl szüléskor. Hallottam már azt is, hogy vki nem engedte az ügyeletesnek megvizsgálni inkább várt, amíg nem jött a dokija. Számomra cseppet sem okozott problémát, hogy más is meg akar nézni vagy kötelező neki. Egyébként ez sem "normális" máshol, hogy saját dokid van.
De, elfogadom, hogy nem mindenki érzi így.
N.