Sziasztok!
Tegnap délután hazajöhettünk a kórházból, itthon folytatjuk a kezelést. Kap antibiotikumot, Pulmicort aeroszolos "puffot", köptetőt, orrcseppet és szívom az orrát ezerrel.
Danit tegnap reggel behozattam a fülészetre. A füle szépen javul, kis arcüreg gyulladása van még, de hátsó szándékkal hozattam be, meg akartam röngenezetetni. Szerencsére neki nincs tüdőgyulladása, ellenben homoküreg gyuszija van, ami a háziorvosunk szerint lehetetlen, ugyanis 6 éves korig ott nem alakulhat ki ilyesmi... Nafene. Dani egy csodabogár ezek szerint. Ezért volt nyűgöske... és még mindig az. Fáj a feje! Pedig már megevett 4 doboz ab-ot (3 nap kihagyással 2 félét) és ma reggel még írt fel neki a háziorvos egyet, mert elfogyott és még szednie kell csütörtökig!!! Gabi is randán köhög, őt is megmutattam. Tüdeje felől semmi sem hallatszik, csak a felső légutakban lehet valami, majd csütörtökön őt is elviszem a fülészetre. Össznépi fülészeti vizsgálat lesz. Ami azt illeti nekem is el kéne már mennem, mert iszonyat milyen randán köhögök, fáj a homlokom, ha hajolok, és ha az orrom fújom (amiből nem épp egészséges színű trutyi jön
) mintha az agyamból jönne le. Nem vagyok jól na. De most már ez is 1 hete tart és nem szedek rá semmit, úgyhogy gondolom magától nem fog elmúlni...
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Kutyafuttában olvastam ám el a dolgokat, mert nincs időm több oldalt visszanézni.
Coolasa!
Kisfiú (utóbb azért csak kiderítettem, hogy 3 éves, nem 2,5, de még így se valami nagy gyerek) anyukájával nem történt semmi. Mivel együtt vették fel a fiammal az osztályra, így láttam, hogy az anyja hozta be a férjével és a nagylánnyal. Szombaton az egyik drnő felhívta a szülőket a kicsi könyörgésére és mondta, hogy a drnő az anyának, hogy jöjjön be, mert a gyerek igényli a jelenlétét, mire közölte, hogy majd ESETLEG BEJÖN A FÉRJE, Ő NEM. Aznap nem jött. Vasárnap bejött az apja a gyereknek és hozott neki 3db pelenkát és volt ben talán 20 percet. Se ruhát, se kaját, se semmit! 3db pelenkát.
Mancs!
Én is megölelgettem, meg játszottam vele, levittem az udvarra, vittem neki kaját, csipszet, csokit, gyümölcsöt és játékot...
most mennem kell, mert mindját kelnek a gyerekek és nekem még sok a dolgom.