Új privát üzeneted érkezett!

Málna, olyan jót röhögtem, amit írtál, hogy mi vár nyúlgyerekre :D

Hát nem is tudom melyik rosszabb, mert ugye a tapadókorong nem tapad a szőrre...viszont nem hiszem, hogy fiúnyúl létére festett körmökkel szeretne járni :lol:

Bár hétvégén felajánlottam neki, hogy az ő mancsait is kezelésbe veszem, ha végeztem a sajátjaim reszelésével-polírozásával, mert már nagyon kopog a körme a parkettán... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Tezsek egy pár képet,Sok lesz.Ezer bocsi :oops:

Sárváron:

Elő bányászott retro ékszerekben pompázott.Mondtam neki,hogy úgy néz ki mint Cesar...Egész este:Cézár vagyok :lol: Remélem ez a hajlam nemmarad meg :shock:
Kép

Ébredés után :D

Kép

Zerdő

Kép

Már itthon:

Máté lőtte(szerinte) :lol:

Kép

Azt mondta,hogy csak kesztyűben lehet megfognai a fedőt mert forró :lol:
OKos!!

Kép

Hogy csináljunk rendetlenséget 1.rész

Kép

2.rész(mindent kipakolt a földre meg a pultra,és a nagyja nem is látszik,azt mondta főz...)

Kép

Melinek az igért üvegmatricák:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!!!!!Málna,az a helyzet,hogy mindig elfelejtek fellépni msn-re.....meg aztán munkaidőben most sok a dolgom-Erzsébet-Katalin.....otthon meg minden napra jutott most valami tali,ma pl.a barátnőm jön,holnap du.én megyek a másikhoz...szóval jó duma,tudom,de tényleg ez van 8) topiktali??!!!Nekem még éjszaka is jó,én már ott tartok!!!De ha nem sietünk,akkor Beához a MÁV-ba kell beugranunk :lol: :lol:

Bea,ez már tényleg a finish!!!!!De jó,úgy várom már a topik első babáját!!!!!!A csomagod remélem már kész :D

Ági,hát a te neved se rossz,de azért a Pásztorka sem utolsó.....Málnának igaza van,a nyusz-musz mindig igazi hölgyként fog ezentúl létezni.....

Gabi,az én védőnénim közölte 2 hete,hogy álljak a mérlegre,előhúzott egy szocreál őskövületet,amin a 0 már eleve nem is ott állt,ahol kellett volna...mondom-levetkőzöm-erre ő-nem kell-erre én-de hát csak a ruha rajtam 2 kiló-erre ő nem baj....persze az őskövületen egyből 67 kg lettem,mondom neki,hogy Ica,ugye tudod,hogy ezt nem engedem beírni?Otthon ruhátlanul reggel digitális mérlegen 64kg vagyok,nem hagyom ezt a 67-et beírni kezdősúlynak,mikor eleve 63-al kezdtem.....hát persze kibuliztam....ezért nekem nem is kell mérnem ott magam,elhiszi nekem az otthon mért súlyt,én meg úgysem csalok,mi értelme lenne,de ami vicces és abszurd,azt nem hagyom :lol: a férjem úgy röhögött,hogy persze itt is érvényesítettem az akaratom :oops:

Most nem írok többet,mert megyek vissza dolgozni,de délután jobban ráérek talán,akkor majd jövök!!!!!!!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó "reggelt" mindenkinek!
Én most keltem fel!! :oops: Ez ne azért van,mert lusta vagyok,hanem azért,mert sajna 3.00tól napi rendszerességgel felkelek ÓRÁNKÉNT!!!Pisilni! :evil: Annyira utálom!
Málna!Máté nagyon cuki!RENDMÁNIÁS!!Na mesélj csak mi is az a vörösbor ott az asztalon?? :wink:

Kép
bea27

Izé,szóval,hogy is mondjam...Hát csak megkellett ünnepelni,már nem is tudom mit.
De ki is mondta,hogy rendmániás vagyok???!!

málna2162

A Máté a rendmániás!! :)
Úgy mutatta meg NEKÜNK,ahogy szétpakolta a konyhaszekrényedet!
Érted már?Most kinek van reggel??Neked,vagy nekem? :wink:
Megyek kajálni!

Kép
bea27

Sziasztok!

Muszkuru!
Csatlakozom a gratulálók táborához.És üdvözöllek a kislányt várók táborában.Ne aggódj,nekem is van jópár kék ruhám,amiket egyenlőre elsüllyesztettem a szekrény mélyébe,de sokak szerint az 5.átöltözésnél már nem fog érdekelni,hogy milyen ruhát adok a gyerekre.Na majd meglátjuk :)
Ha mégis ráadjátok nyúlgyerekre a GAP bodyt,készíts róla sztárfotót,lehet,hogy ő lesz a GAP új arca :D

Meli!
Nagyon jó kislány voltál,hogy ennyi ajándékot kaptál :D
Kíváncsi vagyok a névválasztásotokra.
Nem irigyellek az éjszakai nem alvás miatt.Bár ha visszagondolok,eleinte én sem aludtam olyan jól,túlzottan pörgött az agyam mindenen,aztán egyszer csak elmúlt.Remélem nálad is minél előbb ez lesz.

Nika!
Örülök,hogy jók lettek az eredményeid :)
Én eddig 10 szurin vagyok túl.a héten dől el,hogy a doki ír-e fel további 5-öt. A védőnő javasolja.

Kis_Plutó!
Szerencsés vagy,hogy az Elevittől javultak az eredményeid.
A vastablettával én is megkínlódtam már mai a szorulást illeti.A szuri ebből a szempontból jobb.

Málna!
Akkor azért így is jól telt a hétvége.Máté meg különösen élvezhette az avarba ugrálást.Gyönyörű volt az erdő a képen,gondolom élőben még szebb.
Lebuktál,főzéskor te is kipakolod az egész konyhaszekrényt? :roll: Vagy Máté ezt honnan látta?

Anna!
Még jó,hogy a férjednek nem lett komolyabb baja.na meg hogy a gázvezeték sem sérült meg.Izgalmas napjaitok vannak.

Bea!
Látod,feleslegesen aggódtál a hüvelykenet miatt,nincs is semmi gond.
Azt én is észrevettem,hogy egy szimpla séta is több időt vesz igénybe mostanában.Megyek a járdán,és mindenki megelőz :roll:
Huzogatod a táblázatba a magzat mozgást?

KépKép
takido

Anyusziszi!
Remélem piri elkerült :)

Hoppá!
Sikerült befejezni az esti tennivalódat?

KépKép
takido

Szia Dóri,hogy el ne kopogjam,az elmúlt 2 éjszakám isteni volt,talán így is marad.....elaludtam korán,9 körül és csak egyszer mentem pisilni és aludtam 6.30-ig.....
Nekem képzeljétek nagyon jó az emésztésem....pedig szedem az Elevitet....és naponta min.1x,de általában 2x is el tudok menni ....azt monta a dokim,hogy örüljek neki nagyon...hát én meg örülök!!!!

Bea,jó étvágyat!!!!!

Málna,köszi a képeket,tök szépek!!!Máté pedig egy huncut édes!!!!

Kép Kép
meli1118

Ja,Málna,honnan szeditek ezeket a tökjó pólókat Máténak??????Az a Zs,mint zsivány és ez a Talán az ördög bújt belém is nagyon tetszik!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli

A keresztszülei vették neki.Valahol pesten.Találó mi?!

Dicskszem... :oops:
Makoncertre megyünk.Brain Adams
Tesóm kapott 4 jegyet,úgy hogy ma bulizunk.Kár,hogy csak a Robin Hood betét dalát ismerem tőle... :shock: :oops: Legalábbis most nem jut más eszembe. :roll:

málna2162

Málna,ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!Én amikor a Stingre mentem azt hittem,hogy csak egy albumnyi dalt ismerek....aztán az összeset fújtam,mert a rádiók mind játszák és az ilyen jó zenék beleragadnak a fejbe....nem mondom,most kicsit irigykedek :lol:

Kép Kép
meli1118

helló Mindenkinek !

nagyon szorgalmasak voltatok!

Anyusziszi
pirit elkergetjük !!!!!!!!

Málna
Máté egy csúcs ! Julius Ceasarként nagyon jól néz ki !
konyhaszekrény pakolás közben nem fáradt el ? a barátnőm kisfia 2 évesen kipakolta az összes összepároztatott zoknit a fiókból, szétszedte és ismét összepároztatta a maga ízlése szerint.. :lol:
ezútán a fiók mellett elaludt
a Szabó név mellé könnyű nevet találni, ha fiúnk lesz, akkor Zoltán, ha lányunk, akkor Viktória Szilvia

Meli
jól kivédted a védőnőt !
én nagyon soványka vagyok, nekem a védőnő szerint vasággyal együtt kellene mérekeznem ! :oops:
lehet hogy a soványságom is akadályozza a babásodásomat ? :shock:

Bea
már nagyon közel vagy életed egyik legszebb élményéhez !
nekem ez nagyon nagy erőt és reményt ad, hogy egyre többen babásodtok itt a topikon !!!!
KÖSZÖNÖM NEKTEK !

Musz
ez a nyúlgyerek body-ban nagyon tetszik !
a kutyánkat a húgommal mi is felöltöztettük néha babos kendőbe és régi rugdalózóinkba
még kép is volt róla !
nekünk is volt nyuszink egy évig, a húgomat nem volt könnyű megakadályozni abban, hogy kirúzsozza a nyuszi száját :?
egy év után egy kis faluban élő rokonnak adtuk mikor emeletes házba költöztünk

itt Egerben rettenetes idő van ! esik valami, köd van... és sár mindenhol !!! :twisted:

megyek ismét vizet forralni, mert az előbb sikerült elforralni az edényből...
tegnap meg majdnem a hurkát égettem oda
annyira feledékeny vagyok ! :oops: :oops:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Málna
akkor csápolj helyettem is a koncerten, mert szeretem Bryan Adams zenéjét !

Meli
én mindig hasmenéses voltam, érzékenyek a beleim, de az Elevittel egész jól helyrejött

vvviki

Málna
tök jók a képek.
Szekrényt Kriszti is imádja kipakolni...még mindíg.
Adri nem pakolta :roll: pedig ő a kislány. Ill. a konyhait nem a szobait igen. Nálunk is amit lehetett postás gumival bebiztosítottam :wink:
Majd én is lefotózom a karácsonyi üvegmatricákat :wink: Most nem csináltam sokat, mert az új ablakról letiltottak :oops: Oda nem tehetek semmit :cry: még celux-al sem :cry:

Meli
az éjszakázás folyamatosan változik a terhesség alatt. Én teleholdkor nem tudok aludni, akkor órákat gondolkodom az ágyban :roll:
Most még egyenlőre Esztike jól viselkedik éjszaka, nem kelt fel a mocorgással. Este ha a hátamon fekszem akkor beindul, de utána alszunk :D

Musz
mozgás?????? A múltkori már az volt?

Dóri
szerintem sem fog a szekrény alján maradni az a kék ruhácska.
Jól jön az még... :D

Ja, Mókuska anyuéknál hetel :wink: Hétvégén mi is megyünk, oda most jön a mikulás. Tavaly is apu öltözött be, de ezek a zsiványok egyből megismerték :lol: :lol: :lol:
Majd ha lesz időm keresek képet róla, azért meglepődés az volt ám :D :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Tomi meggyógyult, már jár oviba.
Teszek fel pár képet én is. Musz biztosan nagyon fog örülni, hiszen a szerelme :lol: Ezek az elmúlt hónapban készültek.

Kép

Kép

Kép
Vendég

Most gondoltam bele, hogy már csak egy hónap és jön a Jézuska !!!!!
úgy várom, mint egy gyerek !!!!!!!!!!!!! :oops:
itt Egerben a Dobó teret és a Szécsényi utcát már feldíszítették és a többi bolt kirakatait is kezdik díszíteni !!!

vvviki

Kép [/img]

vvviki

végre sikerült képet felraknom
ez Szilvásváradon készült

vvviki

Kép

ez a banya meg én vagyok.....

vvviki

Kép

ezt a csacsit Szilvásváradon simogattam !

vvviki

Sziasztok!

Meli, Boldog Szülinapot! :D
Az Elevittel nekem sem volt problémám, pedig riogattak vele.

Málna, Máté nem ördög,hanem tündér. Nagyon jók a képek. ( Tegnap vendégség volt nálunk, elküldhetnéd Mátét játszani a konyhámba. :lol: )Ja és nagyon irigyellek a Bryan Adams koncert miatt, jó bulizást, biztost szupi lesz!

Takido, szurkolok ,hogy ne kelljen több szurit kapnod. Séta helyett roller? Akkor biztos nem előznek meg. :lol:

Bea, milyen pólót szeretnél Ádikának?

Plútó, hogy van Esztike? Három hónapig fel kellett kelnem pisilni minden éjjel. Aztán történt valami és végig aludtam az éjszakákat. Most megint kelnem kell, ráadásul nem bírok visszaaludni, egy órát forgolódok. :evil:
Milyen jó lesz, ha majd megszületik... 3 óránként kelhetünk szoptatni :wink: (tudom, ez nem biztos)

Négy napos családi köszöntés után (Anya és férjem szülije volt) most szervezem a hétvégi baráti összejevetelt hozzánk.(baromira untkozom mi? :wink: ) de utána már kezdődik a karácsonyi hajsza és senki nem ér rá. Szóval megyek mosogatni, üdv mindenkinek.
Mamen
mamen

Meli, úgy látszik, mi már csak ilyen kis alkudozósak vagyunk. És is megbeszéltem a védőnővel, hogy mi kerüljön a kiskönyvembe, amikor a 65 kg-t akarta beírni :evil: . Mondjuk a cipőmet levettem, amikor ráálltam a mérlegre ( :lol: ), de 15 hetesen voltam nála!
(A kezdősúlyom 57,5 volt… :oops: )

Bea, én sem tudok éjjel aludni. És ennek köszönhetően apa sem…
Tegnap hajnali fél kettőkor fekszem az ágyban, mire átnézek apához, és ő is fekszik nyitott szemmel az ágyban. Erre elkezdett röhögni, és azt kérdezte: mondd, mi a francért nem alszunk!? :lol:

A barátnőm tippje: azért, van, mert készülünk ordító nelli egérre, és az éber éjszakákra.
Lehet, hogy van benne valami. :shock:

Dóri, meggondolandó :roll: . Még modellkarriert is befuthat. Csak nem akarok abba a hibába esni, hogy a szülő a gyerekével valósíttatja meg a saját elmaradt álmait 8)

Vvviki, édes a csacsi!
A nyuszinak nincs is szája – illetve van, de nagyon pici. Hova akarta kenni a húgod azt a rúzst? :shock:
És nem is vagy banya :!:
Csak túl sokat beszélsz :wink:
Hehehe, ne vegyél komolyan!
Puszi :D

Gabi, azt hiszem van, és azt hiszem a múltkori is az volt. Csak akkor még nem ismertem fel :shock:

Sziszi, köszönöm, hogy gondoltál rám :D
Bár lehet, hogy inkább a leendő lányom az esélyesebb Tominál :oops:

Nem is meséltem tegnap, hogy az UH alatt Nelli egér jógázott
Az egyik lába majdnem végig fent volt a fülénél :shock:
És az UH végén meg rászorította a kezét a fülére.
Olvastam valahol, hogy a babák nem szeretik a gép kattogását. Hát ez nálunk bejött, már akartam szólni a dokinéninek, aki csinálta, hogy mostmár hagyja abba, szegény gyereknek elég volt a szereplésből :?

Musz

KépKép
muszkuru

megyek takarítani, este pedig Tesco látogatás a párommal ( ez itt a reklám helye..)

sajnos, tényleg sokat beszélek :oops: :oops: :oops: :oops:
a párom már megszokta, szegény :shock: :shock:

vvviki

Itt vagyok!

Mamen!Már mindene megvan Ádinak!Nem kell már póló!
A bodykat már megvettük a múlthéten!(6db-ot!)Meg örökültünk is egy jó párat,hála...............!
Muszkuru!A kislányod ne hagyja aludni a családot?Nahát,nahát! :wink:
Akkor mostmár tudod,hogy mit élek át hónapok óta!
Bár most eljött az álomkor,és éjjel-nappal csak aludnék!Már innom kellett teát!Hogy ébren tartson,mert ha ilyenkor alszom akkor éjszaka kukorékolok!Tudodm,hogy majd visszasirom ezeket a LIGHTOS napokat,ha Ádi meglesz,de nemtudok mit csinálni!
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyenek lesznek az éjszakák! :shock: Szerintem nem lesznek egyszerüek! :x
Na mindegy..............!Ezt akartam!Erre fel kell készülnöm!Bár szerintem nemlehet!
Na odébb állok!!Majd még lehet,hogy benézek!Ha nem,akkor majd holnap jelentkezem!

Kép
bea27

Sziasztok,

Mindenkinek, aki képet tett fel: imádom a képeket nézegetni! Csak így tovább!

Sziszi, fel a fejjel, majd karácsonykor odatesszük a csíkos tesztet a fa alá :roll: , meg az uh-s dvd-t, vagy videókazettát ajándéknak, jó? Többi még-nem-babás lányok, csatlakoztok???

Bea, már csak 28 nap!!??? :shock: Mindjárt itt van. De lehet, hogy már előbb is meglesz?! Használd ki még a lehetőséget, amíg aludhatsz, ha Ádika itt lesz, nem sok időd lesz pihizni!!

Takido, remélem már nem kell szuri több... És amúgy mi van veled? Mekkora a pocid? Ez szól a többieknek is, de csak a kismamik tegyék ki a pocakjukat :lol: , a hájakra (ami nekem is van) nem vagyunk kíváncsiak :wink: De ne aggódjatok a háj miatt: tök jó lesz, ha felmegy a gáz ára, majd spórolnak vele mindenhol.. A hidegben pedig csak melegít valamit, nem? :lol:

A tegnap esti cucc: a suliba kellett az igazgatónak egy táblázatot leadnom a képzésekről, semmi izgalmas, csak meg kellett csinálni.

A hokimeccsek pedig nagyon szuperek voltak! Történt egy érdekes dolog is: a 2. meccs előtt sétálunk be a stadionba, jön szembe velünk a csapat másodedzője. Azt mondja a férjemnek: Imi, milyen mez van rajtad?? :shock: Mondja a férjem, hogy a sajátja, 75-ös számmal, Lics felirattal (így hívják). Erre az edző: oké, vedd le!! Kll nekem ,mert ellopták 2 játékos mezét. Úgyhogy az egyik játékos a férjem mezében játszott, persze leragasztották a nevét, de (szerencsére :lol: ) kb 2 perc után leesett. :wink: Így a srác Lics néven hokizott... (naaaa, ne értsétek félre :oops: ) A férjem meg gyorsan lefotózta, és itthon feltette az iwiwre "önmagát" hoki közben. Ha valakit érdekel a neve: Lics Imre, itt megnézhetitek a mezben...

Meli, gazdag szülinapod volt, kaptál jó sok mindent. Ti hogy álltok a nevekkel? És a többi kismami?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Mamen, te is jól bírod a vendégségeket. Még vége sincs szinte az egyiknek, jön a másik.. Mi lesz a menü??

Na lépek, megyünk megint hkimeccsre, majd este sztem fél 10 felé jövünk.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

hoppá

Kép

vvviki

Kép

ez a kutyusunk !!

vvviki

Kép

vvviki

S.O.S!!!Ki tudja,hogy hol tudom beszerezni a málnalevél teát????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

helló !

a párom ma tiszta dilis, holnap lesz a nagymamája temetése és napok óta kiabál velem, egyre türelmetlenebb, de megértem, mert tele van feszültséggel :cry:

vvviki

Bea,
most néztem, ezek szerint vajúdást segítő teát akarsz inni!? Szerintem bármelyik gyógynövényboltba kapsz, de lehet, hogy gyógyszertárban, sőt meg merem kockáztatni, hogy esetleg nagyobb hipermarketben is lehet kapni!

Kép

Kép

hoppá

Igen!Ez a tea olyan,hogy a méhet késziti fel a szülésre!És a 35.héttől ajánlatos inni!Sokan esküsznek rá!Ha jól emléxem rosszat még nemhallottam róla!Viszont itt a mi gyógyszertárunkban nemlehet kapni,sem a Rossmannban! :cry:
Ezért nemtudom,hogy hol kereseem!Mert a környékünkön nincsen gyógynövénybolt! :cry:
Na mindegy!Hátha holnap valaki tud segiteni!
Mára elbúcsúzom,nem nézem a tv-ét sem,mert nincs olyan műsor,ami lekötne!Kicsit még netezek,aztán belülről nézem a szemhéjamat,egészen reggelig! :wink: Mindenkinek Jó éjt!

Kép
bea27

Bea, itt egy oldal, ahol bár licitálni lehet, (lehet, hogy már nem lehet licitálni rá?) de egy csajnak van 2 csomag Pesten.

http://www.teszvesz.hu/item138914831_ma ... somag.html

Kép

Kép

hoppá

Bea, nem vagy már itt? Pedig találtam neked teát!

Kép

Kép

hoppá

Hát, már nem vagy itt :cry:

Akkor jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Zsizsik, most látom, itt vagy. Mi van veled?

Kép

Kép

hoppá

Bea
én anno a málnalevélteát gyógyszertárban vettem. Próbálj meg telefonon érdeklődni a környéketeken. Herbáriákban, gyógynövényeseknél tuti lehet kapni.
Rossmannban és DM--ben nem árulják, ott kár keresni.
BETÖLTÖTT 36. háttől lehet csak inni, mert koraszülést okozhat!!!
Reggel egy csésze lehetőleg üresen.

Nekem 2 héttel előbb jött Tomi 2 óra alatt vajúdással együtt. Baártnőmnek 1 héttel később és 8 óra alatt. Ez is alkati, hogy ki hogyan reagál rá.

Kismamik!!!!!!!!
Mindenesetre érdemes kipróbálni, mert ártani nem árt. Segíti a tágulást és gyorsítja a vajúdást.
Vendég

Csajok,
Most gondoltam csak bele, hogy áprilisra már mennyi újszülött és csecsemő lesz a topikban, nem győzzük majd olvasni a napi eseményeket. :D

Remélem az elsőbabásoknak tudok majd segíteni. Nyugodtan kérdezzetek, szívesen segítek bárkinek.
Nálunk sajnos mindenből kijutott. Nekem a második gyerek már nem tudna újat mutatni. Tomi végigment a listán pontról pontra. :lol: :twisted:

puszi
Vendég

Sziszi
hidd el fog tudni újat mutatni a második gyerek is :wink:
Szerintem nekem a harmadik is :wink:
Mind külön kis egyéniség, ez már a pocakon belül is megmutatkozik, de jó is ez így.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
Sajnos Tomi annyira megnehezítette az első 9 hónapot, hogy azt nem lehet felülmúlni.
Csak jobb lehet, de ezt nehéz elmagyarázni, a lényeg teljesen kivoltunk az apjával együtt, mert pl. 9 hónaposan aludt először 4 órát folyamatosan.

Nem akarok vitázni, mert kívülállók mindig ezt mondják, de még a gyerekorvos is azt mondta, hogy soha ilyet még nem tapasztalt, hogy egy baba mindent így végig produlákjon a várható nehézségekből.

Mai napig Ő az egyetlen például, aki sír reggel az oviban és sírt a bölcsiben is. Azt mondták majd elmúlik, hát 2 év után sem múlt el. Azt mondták majd az oviban már könnyebb lesz... Ma sem tudtam beadni, csak üvöltve. Óvonők is okoskodtak, amikor beiratkoztunk, most meg törik a fejüket..., minden praktikát bevetnek.

MOST JÓL KIFAKADTAM, ELÉG IS LESZ...
Vendég

Helló!!!
Itt vagyok!Anyusziszi!Köszi a tanácsot,megfogadom! :)
Viszont én már a Doki szerint 37 hetes vagyokcsak szerinte vagyok 36!Viszont a kiirt időpontom dec.9,ami meg azt jelenti,hogy 38 hetes vagyok!Igy én már NYUGODTAN ihatom!! :D
Ma nem maradok sokáig,mert megyünk el anyuval!Veszünk sopis melltartót a tesóm barátnőjének az üzletében a Pólusban!
Aztán ma már össze lesz készitve a KÓRHÁZI csomag! :shock:
Dóri??
Málna??
Többiek??

Kép
bea27

Bocsika!Ez a hozzászólás nagyon nem sikeredett helyesre,mert kihagytam itt-ott egy két betűt!Hát igen nekem még KORÁN van!És nemlátom jól a billentyűzetet!! :oops:

Kép
bea27

Sziszi s a többi tapasztalt anyukák várjuk a tanácsokat!

Bea!
De jó neked, hogy most vagy csak álomkórós most lettél én mindjárt elalszom itt a cégnél. Tegnap volt egy kis gyomorégésem így későn tudtam elaludni.

A doki nálam is azt mondta, hogy szép fejlett baba szorítsunk, hogy a 36.héitg kibírjuk.

Ma megyünk tornára.!
Puszi

Kép
nika04

helló !

már dolgozom !

jó napot mindenkinek !!

vvviki

Sziasztok,csak egy pill.van!!!!!!!Sziszi,sajnálom,hogy Tomi kicsit problémás volt,de vigasztaljon,hogy valóban gyönyörű gyerek......és a tapasztalatokat oszd meg nyugodtan,én is vevő vagyok rá!!!!!

Málna mág biztos húzza a lóbőrt a koncert után :lol: :lol:

Bea,szerintem a teát megkapod akármelyik Herbáriában!!!!!!

Bocsi mindenki,de most tényleg nincs sok időm!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziszi, köszönöm a felajánlott segítséget, szavadon foglak és ha gáz van, csak átszaladok a kórházból, vagy a szomszédból :D

Edina, én is álomkóros vagyok, már reggel úgy ébredtem, hogy nem ébredtem :?
Délelőtt egy sima munkaszerződés módosításnál fél órát töprengtem, hogy hogyan kell leírni az „augusztus”-t…
Hát nem vagyok túl hatékony :oops:

Csajok, bocsánat, de hülyeséget fogok kérdezni:
Az UH alatt Nelli egér egyik lába végig a fülénél volt. Normális ez?
Hogy 17 percen keresztül jógázik?!
:shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Jó estét kivánok mindenkinek!
Ma elintéztük anyuval a bevásárlást,aztán amikor hazjöttem ledőltem az ágyra (a sötétbe)!Itt volt a villanyszerelő,és elég sokáig nem volt áram!Ha jól emléxem valamennyit aludtam,de pontosan nemtudom,mert az órát nemláttam az áram miatt!!
Szóval!Vettünk 1 db szoptatós cicitartót,meg 3 db textil pelust,már van egy csomó!Ogy már elég is lesz!!Meg vettünk hasleszoritót!!Ami olyan,mint Anyunak a derekára való fűző!Meg vettünk egy csomag (5db)eldobható bugyitartót a szülés utáni vérzésre!Azthiszem ennyi!!Ma még mindig nem készitettem össze a kórházi csomagot,de holnap már SZERINTEM biztos összerakom!
Dóri!Neked már össze van rakva??
Ja!!Jut eszembe!!Vettem málnalevél teát!! :D Holnaptól ihatom!!
Most teszek fel egy FRISS képet a pocimról!!
Mindenkinek jó éjt!!

Kép
bea27

Kép Kép Kép

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?