Szia!
Hát a 35-ös láb már csak a múlté, mert mivel meghíztam, a lábam is velem puffadt. Így hiába 35-ös a hosszmérete, nem férnek bele a dagadt csülkeim azokba. Most 38-39-es cipőket hordok.
A puffadt has szindróma ismerős.
Jópárszor megkaptam a magamét, amikor megláttak ismerősök, meg olyan is, aki csak rámnézett, mindig azt kérdezte, hogy mikor jön a köv. gyerek, mert ugye terhes vagyok.
Pedig akkor még nem voltam az. Ilyenkor mindig összeomlottam, mert amúgy sincs valami nagy magabiztosságom. Szóval a kisebbségi érzésem már szinte eltűnt, úgy összezsugorodott ilyen beszólásokra. Pedig szoptatás után szépen lefogytam. Csak visszahíztam, mivel szerettem volna másik babát, és ezért tömtem magamba a terhességi vitaminokat, hogy megtermékenyüljek. Viszont így szépen visszamásztak a kilók.
Majd szülés után megint fogyizok. Vagyis a szoptatás végén. Csak az még hol van...
Én is mókamiki vagyok, és valószínűleg ilyen is maradok, habár nagyon sokat komolyodtam az első terhességem óta. A férjem sem egy morci, szinte állandó viccparádé az élete, és így az enyém is.
Lehet, hogy a gyomorsavam is sok, de a gyomrom olyan, mint egy kelttészta, kemény és óriási. Valószínű a terhességtől. Remélem, most már hamarosan elmúlik, meg a hányinger is, mert már marhára unom.
Hú, szabadidő??? Nem tudom, konkrétan nem nagyon van olyanom, de általában amikor a bébi alszik, és nincs házimunka, akkor pihizek, olvasok idióta szerelmesregényt, vagy tévézek.
Nagyjából ennyi. Nem valami nagy dolgok, de örülök, hogy még egyenlőre ennyi is jut. Ha meglesz a másik poronty, valószínűleg fele ennyi sem lesz. Sőt...
Az éjszakai nem alvás utáni "macskajaj" nálam gyakori, szinte nincs olyan éjjel, amikor végigalszom. Persze ki vagyok mint a liba ilyenkor napközben, de hiába, ha egyszer felébredek éjszaka, nagy valószínűséggel nem tudok visszaaludni. Szilárd szerencsére már nem nagyon szokott éjjel felébredni.