Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fioona,
remélem nem lesz semmi gondod a barnázás miatt.

Benita,
szép nagy poci :) Jó nagy lesz az a baba :lol:

Vivi,
én is úgy szeretném a hírt karácsonyi ajándéknak.
Anyukáméknak nem is kéne más ajándék! Ezért drukkolok nagyon Neked is és önző módon magamnak is :D
De már csak pár nap és kiderül !!!

Ág, Porsi és a többi ritkán jelentkezővel mizujs?

Kép
bodzi

halihó Lánykák!

No itt vagyok. Nálunk most indul be az Internet beszerelő program, így most a tesómtól írok (Ő a szomszédban lakik 2 lépésre).

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat!

Jól vagyunk, bár érzem odalent, hogy vannak szerveim. nem mondom, hogy fájdogál, csak érzem. Vérzés nincs, itthon vagyunk. Tegnap be kellett mennem, ma is be kell majd a munkahelyre, de nem sokat. Tegnap ki is fáradtam, 8kor már nyomtam is a szunyát...Reggel fél 8-ig...
Ami érdekes, hogy az nem derült ki, hogy mitől volt a barnázás...bár a kezes technikán kívül (no meg az UH-n kívül) nem néztek mást. Amit nem is értek, mert mér nem néznek belém mikroszkóppal, vagy vesznek kenetet? Lehet, hogy nálam is méhszájseb, vagy valami fertőzés...mert folyásom azért van, nem vészes, bár azt hallottam, ez is normális a terhesség alatt.
No, mindenesetre jövőhét kedden megyek kontrollra, rákérdezek a dokinál.

Tegnap voltam AFP-n (vérvétel). Mondom az eredményt. Adrienna, Neked mennyi lett? Ismeri valaki a határértékeket?:
AFP 19,5
MOM 0,65
MOM(súllyal korrigált) 0,64

Az asszisztens mondta beszéljek a dokival, mert picit alacsonyabb, de a doki azt mondta, ez tökéletes, nem kell mennem sehová. Tyűűűű, ezt megúsztúk!!!!!!!!

Jajjjj, Fanny, úgy sajnálom! Bár lehet, hogy az a vérzés, nem az a vérzés...?

Olvasgatva a leveleteket, rájöttem, hogy milyen jó is, hogy itthoni munkára ítéltek. Akkor kelek, amikor akarok, akkor dolgozom, amikor akarok. Szerintem még hatékonyabb is leszek, mint bent!

Adrienna, nagyon izgi a neme!!!!! Én is úgy várom, hogy kiderüljön, bár nem akarok senkit sem elkeseríteni, valakinek csak a szülésnél derül ki, hogy állva vagy ülve pisilő gyerek -é! :-) Szerintem is jobban lehet vele kommunikálni úgy, ha már tudod.

Bemita, jó nagy poci! Ezek szerint nemcsak én büszkélkedhetek ilyen korai gömbölyödéssel :-)

Lányok, sajnálom, aki nincs jól, vagy nem jött össze!
Annak pedig drukkolok, aki most tesztel, esetleg most van akció idő! :-)

Nem is mondtam, azt hiszem érzetem, hogy mocorgott odabent. Illetve csak bugyborékolást éreztem, és mivel már többen mondták, hogy ez lehet az...hihetetlen érzés volt. Egyik éjjel éreztem, és másnap úgy vártam az estét, mintha nem is tudom, egy randevú lett volna....Izgalom, mintha most bontanád ki a karácsonyi ajándékot. Jajj, nagyon várom már, hogy fizikai mozgást is érezzek!!!!

No, egészen sokat írtam, bocsika.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drágáim!!

Bodzikám :D:D:D
Jól esik, hogy hiányolsz, sajnos most ezer a dolog, úgy 2 hete megnyert a cég 3 új projektet, úgyhogy most kb. 30 fiú anyja lettem egyszerre... ;) Próbálok majd gyakrabban jönni, de nem tudom, milyen lesz az elkövetkezendő időszak....a vizsgáimra is készülök, két szigorlatom is lesz most, az egyik január 2-án :( (szép szilveszterem lesz ;) ), a másik a szülinapom utáni nap....de itt vagyok ám minden nap, csak nem bizti, hogy tudok írni. Veled mi van, lassan tesztelsz!!! :):):):

Vicky :D:D:D
Nagyon örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz! Nem semmi az a rengeteg teher, ami most rajtad van, úgyhogy tessék is csak szépen relaxálni, megnyugodni!!! :) Örültem volna, ha nem vársz meg, de klassz lesz együtt, karira majd csak megjön a kétcsíkos ;) Lebeszélem Jézuskával ;)

Hajnika, Vivi, Fanny, Merike és minden még babára váro, a ti ügyetekben is szólok pár szót ;)

Most mennem kell, de ezer puszi mindenkinek ;) :D:D:D

porsika

Szia Ág! :)
Örülök, hogy jól vagytok!
Csodálatos érzés lehet várni, hogy megmozduljon :lol:
Hihetetlen, hogy már 16 hetes vagy, irtó gyorsan telik az idő!

Kép
bodzi

Bizony Bodzi, nagyon telik! :P
És képzeljétek, a babám olyan sebességgel nő, hogy az elmúlt csütörtökön már idősebbre saccolták, mint a hivatalos kora (15hét 3 nap helyett 15 hét 6 nap!)
Eddig így volt:
5 hét 4 nap helyett 3-4 hét
8 hét helyett 7 hét 2 nap
13 hét 3 nap helyett 13 hét 2 nap (erre mondta a dokim, hogy a babám biztos olvassa az orvosi könyveket)
15 hét 3 nap helyett 15 hét 6 nap.

Ha így folytatjuk, óriásbébi lesz :-)

Bár, amikor bent feküdtem, láttam pár újszülöttet (egy szinten voltunk, csak egy üvegajtóval zárták le a szülőrészleget, és azon keresztül mutogatták a bébikéket a családnak (én mindig odapofátlankodtam, hogy én is megnézzem őket :roll: )

És gondoltam, bárcsak már az ajtó túloldalán feküdnék...! Nem azért, mert nem élvezem a babavárás örömeit, de addig annyi kétség, idegeskedés is felmerül... Persze, ha valami időgéppel előremehetnék, hogy lássam, minden rendben lesz a bébikémmel, akkor olyan nyugodtan várnám az utolsó pillanatig!

Érdekes volt, hogy az újdonsült anyukák...szóval nem láttam rajtuk azt a földöntúli boldogságot. Persze nem tudom, én hogy fogok viselkedni, de én büszkén mutogatnám Őkelmét :-) Persze lehet, hogy olyan fáradtak voltak, hogy erre már nem volt energiájuk!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Huuu Benita,de jo nagy pocid van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon szep!!!!! :wink: :wink: :wink:

Fiona,nem hiszem,hoyg barmi gond lenne nehayn csepp barnazas miatt,de emlitsd mega dokidnak!
Nem akkortajt szokott lenni,amikor meg kellene jonnie?

Vivi,hat igen ,a hangulatom nekem sem vmi rozsas :? Olyan szomoru az ido!
En mar azt varom,hoyg jo kis karacsonyi hangulat legyen mindenfele!!!!! :wink: Na attol jobb kedvem lesz!!!!
Nagyon drukkolok,hogy ne jojjon meg! :wink: :wink:

Ragota,vigyazz nagyon magatokra!!!!!Pihizz amennyit csak tudsz!!!
Hat igen,az jo,hoyg be tudod osztani magadnak a melot,es tudsz pihenni!!!!
Mocorgas,de joooooooooooooo!Bizony most mar lassan lehet ot erezni!!Azt en is ugy varom mar!!Fantasztikus lehet!!!!!
Jol mondod,nagyon aggodik az ember,amig meg nem szuletik ez a kis mano...aztan meg majd azert mert ott lesz,es hirtelen nem is tudjuk mihez kapjunk.....(en sokszor ezen parazok..)
Szovalmostantol hozza kell szoknunk ehhez az erzeshez!!!!!!

Porsika,huuu akkor nehez idoszak jon most Neked,nem eppen pihi.... :(

Puszi Mindenkinek,kesobb majd jovok,csak sok a munka megint... :?

Kép

Kép
arwen07

Szisztok!

Egy gyors bekukk, mert ellep a meló :(

Agota, nekem azt mondta a doki néni, hogy az AFP eredményem 1,6 ami tökéletes, szóval most nem tudom, hogy mennyinek is kellene lenni.

Benita, ez nem semmi :lol: nagyon szép kerek poci

Többieknek délután, bocsánat, de tényleg belefulladok :oops: :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Nem volt gépem, benyletem msn-n egy trójai vírust. Tönkrevágta a gépem. Kinyírta a tűzfalam, vírusirtóm. Most lett kész.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Visszaolvasok és jövök.
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom, hogy mindenkinek ilyen sok melója van. :(

Ágota megnéztem neked a kismama újságban, ott ezt írják:

normális: 0,8 és 1,4 MOM között
mérsékelten emelkedett: 1,4 és 2,5 MOM között
emelkedett: 2,5 MOM fölött
alacsony: 0,8 MOM alatt

De olvastam, hogy ezek is egyénenként változhatnak. Ha a doki azt mondta ok, biztos úgy is van!
Olyan jó, hogy érzed mocorogni! Ha elcsendesedett állapotban érzed többnyire, akkor bizti az!!!!!! :lol: Húúúúúúúúúú, az olyan jó!!!!!!!! Én is alig várom. Aztán nemsokára már latható is elsz mikor mocorog! Vigyázz magatokra.
Ami a barnázást illeti, gondolom mitől lehet. :oops: Kép
Ha értitek mire gondolok! :oops: :oops: :oops:
[quote]N írta:em akkortajt szokott lenni,amikor meg kellene jonnie?

Ezt miért kérded? Most specc akkor volt, de mondom és másra gyanakszom. :roll:
Egyépként a karácsonyt én is rettenetesen várom! Szép-szép ez az enyhe idő, de én jobban szeretném már, a frissen hullott hó mély csendjét élvezve készülődni a karácsonyra.
Kép

Bodzi, Vivi, hajrá! Gondolom nagyon lassan vánszorog már az idő. Emlékszem nekem milyen örökkévalóságnak tünt. :roll: De remélem a végén, nagy boldogság lesz!

Most jöttünk haza nemrég a védőnőtől, megint 1,5 órát ott voltunk! :oops: Volt társasága Lillának, annyira jó volt nézni, ahogy a kislánnyal játszott. Viszont fogytam 1 kilót, és koránt sincs még akkora pocim, mint Benitának vagy Rágotának. Biztos máshogy fekszik az én babim, vagy csak másfele terjeszkedik a méhem.
Dec. 11 körül kell mennem AFP-re. Hát nem várom. Nem a vérvétel aggaszt, hanem a bejutás, várakozás,..................... :x

Én is sokat írtam. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

[quote="hajni20"]S írta:hajni20ziasztok!

Nem volt gépem, benyletem msn-n egy trójai vírust. Tönkrevágta a gépem. Kinyírta a tűzfalam, vírusirtóm. Most lett kész.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Visszaolvasok és jövök.

Hajni az nagyon gáz. Egyszer nekünk is volt, apa alig tudta helyrehozni a gépet. Nem értem kinek szórakozás ez. Bár mostanában, az az érzésem, hogy a vírusírtó cégek generálják maguknak, piacfejlesztési szempontokból!
Remélem, hogy mostmár minden OK lesz. Inkább a gép legyen vírusos mint ti! :)

KépKép
KépKép
fioona

Fioona,
újra hangulatos kép :)
Fogytál? Mostmár el kellene kezdeni növeszteni azt a pocit nem? :)

Hajni,
jó hogy jöttél! Olyan bosszantó, hogy ennyi idióta van, akinek az a boldogság, ha mások gépét tönkreteszi :evil:

Adrienna,
azért ne dolgozd agyon magad!

Porsika,
köszönöm jól vagyok, de mit nem adnék, ha egy héttel idősebb lehetnék :lol: Nagyon lassan telik az idő és valamiért úgy érzem, ez sem az én hónapom lesz. De ne legyen igazam :D

Kép
bodzi

Lányok, ezt most találtamm az Index egyik topikjában. Nov. 17-én írták. Kismamiknak jó hír, többieknek hajrá, még beleférhetnek. :D (azt hiszem :oops: )

[quote]& írta:#8222;osszevonjak harom korhaz szuleszetet es egyidejuleg csokkentik az a'gyszamot. Sok korhaz szakrendelesere ez var...”

„gicca: én a minisztérium ügyfélszolgálatának felhívása után, valamint az ott dolgozó ismerősöm által kiderített dolgokra támaszkodva firkantottam a levelet, szóval nem csak félinfokon puffogtam :) éééés: friss hír az ügyfélszolgálattól! tegnap elfogadták az egész törvényt, de a terhesekre ez csak júli 1-től vonatkozik!!!! hip-hip-hurrááááá :)))) amúgy pedig pár héten belül hozza majd ki az antsz, hogy kinek melyik a három legközelebbinek minősülő kórháza.”

„csak félig sikerült leírnom a jó hírt, szóval a KORMÁNY fogadta el tegnap a törvénytervezetet, amit beterjeszt, és abban ez van, hogy a már terhesekre ne vonatkozzon. lehet, hogy a napi ötven levélnek nem bírtak már ellenállni :))))))))) a pasi szerint most kezdődik a parlamenti vita, de az teljesen ki van zárva, hogy ott szigorítást szavazzanak majd meg ehhez képest. (inkább enyhítésért lehet továbbra is bombázni a képviselőket levelekkel, most már nem a kormányt.) a vita jövő héten kezdődik, és akár meg is lehet azon a héten az egész törvény véglegesen.

az ügyfélszolgálatos azt is mondta, hogy abba a törvény nem szól bele, hogy magát az orvost hajlandó-e behívni a kórház, vagy sem. (eu munkaidő irányelv folyamatban.) tehát valójában imádkozni kell, hogy ne csináljon a kórházunk olyan hirtelen partizánakciót, mint a szombathelyi. de ez más tészta :))))”

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi, azért nő az a poci. :D Csak, nem akkora!

KépKép
KépKép
fioona

Na, jó! Ekkora volt a pocim, most szombaton!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Bodzika :)
Én is remélem, hogy nem lesz igazad, és egy hét múlva már a zebrincsedet fogjuk csodálni :D:D:D

Fioona :(
Lehet tudni, mitől fogytál? Sokat vagy rosszul (hányinger, ilyesmik), vagy csak nincs étvágyad? Lilla biztosan nagyon édes volt...olyan helyesek, mikor összekerülnek a kortársakkal, a keresztlányom is nagy gézengúz :D;)
Ja, és a havazást illetően maximálisan egyetértek!!!

Ágota :D
Jó hallani felőletek! Hogy Tyunytyi milyen iramban nő!!!!Hihetetlen!

Benita :D
Gyönyörű, igazi babás pocakod van :D:D:D

Adrienna :D
Remélem most már fixen kiderül, hogy mi a baba neme :D De nagyon kis huncut a gyermek, az bniztos :)

Arwen :D:D
Hát nem, ez most nem a legnyugisabb időszak, de valahol még élvezem is... :oops: Szeretek vizsgázni :oops: :oops: :oops:
És persze ezerrel készülök a karácsonyra :D;)

Többiekkel mizu? Hajni, Merike, Vicky, Vivi, Fanny?

Puszik

porsika

Bodzi!
Hozzád hasonlóan én is úgy érzem, ez nem az én hónapom. Délelőtt hívtak a bankból a hitel miatt. Úgy felhúztam magam, hogy azóta sem bírok enni, hányingerem van. És baljósan fáj a hasam is. Remélem csak az ideg miatt, és nem az jön, amit annyira nem szeretnék.

Ágota!
UH-n nem kaptál képet a Manóról?

Porsi: Köszi, hogy beszélsz Jézuskával, aranyos vagy.

Fiona!
Valóban lassan megy az idő, szeretném, ha már vasárnap lenne, (feltéve, ha nem jön meg addig), és akkor talán megvehetném életem első tesztjét.
vivi79

Fiona!
Szép a pocid, én is akarok ilyet.
Sajna egyre jobban fáj a hasam, így nem sok rá az esélyem ebben a hónapban.
vivi79

Na jó Fioona, alakul az a pocak :)

Vivi,
nyugi, ha most készül beágyazódni a picurka, akkor nem jó neki az idegeskedés!
Én tutira nem veszek tesztet a hétvégén, majd csak hétfőn, ha addig kitartok. Ne legyen otthon a kisértés. Jajj lányok, de hosszú ez a hét :lol:

Kép
bodzi

Lányok!

Ugye meglepődtetek a pocimon? Köszönöm a dícsérő szavakat. Egyébként ma megvolt az uh. És 1 baba van. Aki köszöni, jól van. Ez megnyugtató. Örültem, hogy mindent rendben találtak. De képzeljétek, 13 + 2 helyett már 13 hét + 6 napot írtak. Jó nagy kölök.

Fioona
A te pocid sem sokkal kisebb az enyémnél! Ne izgulj, mindenkinek máshogy alakul, attól még megnő az a gyerkőc! Van akinek alig látszik még a 4. hónapban is. Nekem pl. a progi-bogyók is rátettek, meg amúgy is puffadós típus vagyok. Különben is reggel nekem is kb. akkora, mint a tiéd, de a képem este készült. :)
Mindenesetre szép a pocid.

Porsi
Mit jelent, hogy 30 gyerkőc anyja leszek. ? Végül is te mivel foglalkozol? Ne hajtsd túl magad!

Ragota
Az afp-hez nem tudok hozzászólni, de a magzatmozgásnak örülök, ha tényleg az! :)

Sajnos, most mennem kell, mert áll a ház nálunk: csőtörés - emeletes ház - keresztbe a csövek - az egész alját kibontották. Képzelhetitek!

Puszi mindenkinek!

Sietek vissza. Ja, és képet nem kaptam!

Benita
benita

Fioona
A szombathelyi kórházban tényleg jól megkutyulták a dolgokat, nem lehet előre dokit választani, annál szülsz, aki épp ügyeletes. De hála Isten, és Körmenden szülök, ott a dokim, ezért úgy néz ki, engem nem érint. Remélem máshol sem lesz ilyen drasztikus változtatás. Kiborító!

Benita
benita

Fiona,nagyon szep poci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szep formas!!!!!! :wink: :wink:

Ennem tudom mi lesz ezzel a korhazasdival..
De nalam sanszos,hogy mondjuk nem juli 1 elott szulok.Ugyan juni 28 a mensi szerint,de mivel nem 28 napos ciklusaim vannak,igy siman juli elejere becsuszunk....
Na most mi van,ha juli 3an szulok?Akkor mar ram nem fog vonatkozni?Vagy mi???
Raadsaul most hallottam vmi olyasmit,hogy a Margit korhazat (Bp) megakarjak szuntetni,,ezen total kiakadtam!De hat en ott akarok szulni!A dokim is Margitos!!Ilyenkor mi van??Mi lesz ha a terhessegem alatt megszuntetik??
Szoval fel van adva a lecke,lehet min idegeskedni....... :( :( :(

Ti mit tudtok errol? :roll:

Kép

Kép
arwen07

Hellóka Mindenkinek!

Adri: én is teljesen úgy gondolom, ahogy te, hogy valahogy „személyesebb” lesz számomra a baba, ha tudom, hogy fiú-e vagy lány. Én is nagyon várom már, hogy megtudjam. Igazából elsőnél tényleg mindegy, a másodiknál már jobban álmodozik az ember róla, hogy mit is szeretne…

Vicky: sajnálom, hogy nem ért oda két csík, remélem az angyalok karácsonyra mostmár kézbesítik.

Fanny: :( azért kérlek ne tűnj el, olvass bennünket és írj, ha van kedved!

Fioona: teljesen normális pocid van, látszik már a babóca :)
A barnázástól ne ijedj meg, állítólag természetes. Főleg ha volt akció és érzékenyebb a méhed :oops:
Egyébként én múlt héten voltam fogdokinál és ő mondta, hogy kismamáknál nem szabad röntgenezni!
Voltál fogdokinál? mit mondott?

Benita: Jó nagy pocid van… aztaaaaaa…. azt hittem, hogy az enyém a csúcs, de úgy látszik mégsem. Az enyém az Fiona és a tied között van nagyságilag...
Én is kedvet kaptam a pocis kép felrakásához, majd a hétvége felé rakok fel, akkor lesz itthon a férjem és lefotózza. Egyébként mindig akarjuk fotózni, csak elfelejtjük… :oops:

Ragota: ugye hogy jó otthon? Legalább tudsz pihenni. Jaj nagyon jó érzés lehet, ahogy bugyborékolt a bébid. :) Nemsokára biztos intenzívebben beindul a mozgása… de jóóó… :D

Arwen: a kórház témához nem tudok hozzászólni, annyi minden elhangzott már, hogy a fene se tudja mi lesz végül.

Ahogy elnézem sokakért lehet izgulni a héten: Vivi, Meri, Bodzi… +++++++++++++++++++

Én is nagyon várom már a karácsonyt. Szoktam meggyújtani fahéjas füstölőt, vagy illóolajat szoktam párologtatni és már ez olyan karácsonyi hangulatot varázsol a lakásba…

Csajok! Ne legyetek szomorúak. Bár az idő kicsit szomorkás, de legyen mindenki happy és vidám, jó??? :D
Én is rakok be egy képet:

Kép
szerika

Sziasztok!

Na átrágtam magam, ez ám a termés. :lol: :lol:

Benita, Fioona:
szépek a pocik.

Kórház:
én már erről lecsúsztam az tuti, de nem is idegelem magam ezzel. :evil:

Porsika:
mivel foglalkozol??

Ragota:
apf. Elvileg 0.8-jó, a felső határt nem tudom. De ha orvos azt mondta, hogy az jó, akkor biztos úgy is van. :wink:

Bodzi, Vivi:
Nektek nagyon drukkolok. :lol:

Még sokatoknak akartam írni, de mennem kell. éhes a gyerkőőőőő.
azt meg munka... levagyok maradva:(

Puszikkkkkk
Vendég

Fioona :D:D
Nagyon szép a pocid, nem értem, miért nem akartad felrakni a képet...azt meg pláne nem, milyen hájrétegről beszéltél annó, arra hivatkozva, hogy azért nem rakod fel. Nagyon szép kis igazi babás pocid van, büszke lehetsz rá!!! :D:D:D

Benita :D
A 30 fiú nem gyerkőc, hanem felnőtt emberek (25-45 között), de néha rosszabbak egy csoport óvodásnál :):) A cég, ahol dolgozom banktechnikával foglalkozik, a fiúk járják az országot és telepítenek, szerelnek...én meg koordinálom őket. :) Imádom őket egyébként, de néha iszonyú önállótlanok, de az a helyzet, hogy titokban nagyon élvezem, ha gondoskodni kell róluk. :oops:
A múltkor pl. 5-en mentek egy hétre Zala megyébe, volt nagy fejtörés, hogy hol fognak aludni...úgyhogy kinyomtattam nekik a térképet, és kis házacskákat rajzoltam azon települések mellé, ahol találtam nekik való szállást, egy másik térképen pedig berajzoltam a legrövidebb utakat odáig :D Teljesen meg voltak hatva, és ez nagyon jó érzés :D:D:D Hát dióhéjban ennyi a történet ;)
Szép nagy a babád, gratulálok hozzá, és örülök, hogy minden rendben van!!

Arwen :D
Sajnos én szinte semmit nem tudok erről a témáról, de engem is eléggé aggaszt, hogy mi lesz, mert én abszolút személyhez ragaszkodom, ő viszont sajnos pont nem a 3 legközelebbikórház valamelyikével áll szerződésben....hát majd meglátjuk, de szerintem nagyon gáz ez a szitu. A szülés annyira bizalmi kérdés, és én nem vagyok hajlandó a gyerekem életét (és a sajátomat is) az első szembe jövő nőgyogyi kezébe adni!

Millió puszi

porsika

Arwen arról a kórházról nem tudok, de pont ma néztem meg egy videót, a HírTV oldalán http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/&article_hid=125107 Ott egy csomó pesti kórházról szó esik, na meg pont az enyémről, itt Komáromban. Mutatják is, egy szép kastély.
Viszont csunya híreket mondanak rólla. Lehet, hogy csak "elfekrő" kórház lesz. Nem tudom. MOst megint ott vagyok, hogy nem tudom melyik városban szülök. :evil:

Porsi, ne tévesszen meg a fotó, alapból 44-es ruhát hordok. :oops: :roll: Hi-hi van ott háj, hidd el. De apának jó vagyok így, sőt. Nem szereti a csontos lányokat. (bocsi, ezzel csak az egyéni izlésére utaltam)
A fogyás miatt, meg hogy kicsi a hasam, egyáltalán nem aggóddom. Teljesen normális. Szerintem az étvágytalanság, meg a lassú emésztés, illetve, hogy kezd normalizálódni, áll a háttérben.

Szerika még nem voltam, ma néztem meg mikor rendel. Kérdeztem a védőnőt is, és ő is mondta, hogy szerinte nem fog röntgent csináltatni. Úgy legyen! Inkább húzza ki, de nem akarok kockáztatni. Ha nem lenne semmi baja tölle, akkor is végig aggódnák miatta.
Nagyon várom a poci fotódat!!!!!!!!!!! Érdekes ilyen, majdnem napra pontosan egyidős pocikat összehasonlítani! :wink:
Amúgy szerintem már kissebbnek látszik, most, hogy nem vagyok folyton felfúvodna. (kopp-kopp, még csak 2 napja)

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, nem elküldte a rendszer, pedig csak előnézni akartam. :oops:
Azt akartam még írni, hogy bár megvan a Kismama újság 9 hónap különszámának egyik régi (2002-es) kiadása, de ma megvettem a frisset is! Már hetek óta szemezek vele, de eddig a józanész döntött. Lényeg az, hogy egyből az első oldalon láttam azt a nevet, ami a babainak szánunk, ha lány lesz. :evil: Pedig egyik fő vonzereje az volt, hogy nem hallottam még. Nagyon mérges lettem, apa meg nem érti miért. :roll:
A helyesírási hibákért bocsi, de írás közben nem tudom figyelni, ellenőrzés helyett meg, véletlen elküldtem. :roll:
Elég is lesz belöllem ennyi. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

fioona:
mi is a Védával szemezünk. Ill. én a Vítával, de azt apa leszavazta. :evil:
Vendég

opsz.... :oops:
Most gondolkodom, h lehet , h direkt nem írtad a nevet?
Júj de figyelmetlen vagyok, ne haragudj. :oops: :oops: :roll:
Vendég

[quote="hajni20"]o írta:hajni20psz.... :oops:
Most gondolkodom, h lehet , h direkt nem írtad a nevet?
Júj de figyelmetlen vagyok, ne haragudj. :oops: :oops: :roll:

Hajni, egy decemberi pozitív terhes tesztel kiengesztelhetsz! :wink:
Valóban direkt nem írtam, de gondoltam, hogy bárki kikövetkezteti könnyű szerrel, így egyáltalán nem haragszom, viszont a + teszthez ragaszkodom. :lol: És akkor az se bánt, ha mindketten Védák lesznek! :wink:
Amúgy van még ezen kívül 2 nevünk, de az egyik sztem ez lesz.
Fiúnév egy sincs. :( Pedig keressük azt is. :roll:

Képzeljétek tegnap óta beizzítottam a palackos rendszert, így többet iszom, és jobban is vagyok. Este 5-től alvásig megittam 1,5 litert! :shock:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fiona,en azt olvastam egy kismamis konyvben,hogy rontgenezni lehet,mennyiben a pocakon olyan melleny van...tudod :oops:
Amuyg nem!
A barnazashoz meg azert irtam,hogy nem akkor kellett volna megjonnie...mert azt irjaka szakkonyvek,hogy a szervezet "emlekszik" es ha epp aktualis lenne a mensi bejatszhat egy kis barnazas.
Koszi a linket :wink:
Hat Te sem vagy konnyu helyzetben a korhazzal kapcsolatban :?
Amugy ezt a 44es rucit el sem hiszem,olyan karcsu vagy a kepen!De tenyleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak a babapoci az ami van!!!!!Ennyi!

Porsika,jo melo lehet :lol:
Mondjuk en is csupa pasival dolgozom,en vagyok az egyeduli no az irodaban :lol: :lol:

Szerika,kerunk pocifotot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne viccelj hogy eddig meg nem tettel be!!!!!!

Csajok a vedonohoz kellett vinni vizeletet?vagy azt hol nezik meg?ahol a vervetel van?
Jo lenne,ha azt legalabb a vednononel le lehetne tudni.....

En epp mosok,mosogatok,es vasalni is kellene..... :roll:
Ja es furdoszobat is takaritottam!Felemelo volt
:shock: :shock:

Puszi Nektek,szep estet!!!!

Esztoraval mi ujsag???

Kép

Kép
arwen07

Fiona kiraly vagy az ivassal :lol: palackos rendszer,ez jo :wink: :wink:
Nekem mostansag nem megy,az emelyges miatt...pedig amugy siman lecsuszik a 2 liter,de most :roll:
Nekunk nem lesz Veda :wink: nyugi :wink:
Viszont lanynevunk nekun is van 3 is,de fiu...sokkal nehezebb!Igazabol van par,de egyik sem az igazi!
De en ugy gondlom,hoyg majd kesobb megerzem,hogy mi "illik hozza"....ez butasag? :roll:

Pusz

Csajok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Meri 23an vizsgazik,vagy rosszul emlekszem?Drukk megy neki ezerrel!

Kép

Kép
arwen07

Hú, tényleg Méri holnap vizsgázik!

Nagy drukkk hegyek! Olyan jó lenne, ha végre letudhatná, pihenne egy nagyot, és mi is visszakapnánk. :D

Arwen azért nem látni a 44-es mérethez tartozó arányokat, mert nagyon magas vagyok, és az is slankit. No meg nekem a medencecsontom nagyon széles, az is számít. Higgyétek csak el, ez van. De legalább könnyebb kihordani a babát. Legalábbis ezt mondják. :roll: Nincs összehasonlítási alapom........ :lol:

A nevekről amit írsz, szerintem nem butaság. Ha kommunikálunk a magzattal, miért ne lehetne ezt is "megérezni" "megbeszélni" vele.
Én is ezért nem görcsölök még. Azért nézegem, mert jó érzés. "Kostolgatom" a neveket. Azt is elképzelhetőnek tarom, hogy ami most tetszik, az később nem.

Látszik, hogy jobban vagyok, túl sokat fecsegek......... :oops: :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt Csajszik!

Vizeletet mindig levesz a védőnő, és egy lakmuszpapír-féleséggel megvizsgálja, de ez nem helyettesíti a kórházi labort!
Ha jól tudom 4x kell elmenni védőnőhöz, 2x fogorvoshoz, 1x körzetihez, ahol megcsinálják az EKG-t.

Múltkor voltam természetgyógyinál, talán meséltem, és mondta, hogy nekem a csípőm nem tud tágulni, ezért mindig előrefelé terebélyesedem...kajálás után is, illetve most a babóka esetében is. Akinek széles a csípője, annak később látszik meg a poci, mert van helye a babónak eltehénkedni oldalirányba :-)

Képzeljétek, tegnap oljan szarul voltam! Mintha leesett volna a vérnyomásom. Enni sem tudtam, felállni sem, mert úgy éreztem elájulok, olyan gyenge voltam, és remegett kezem lábam. a szívem nagyon hevesen dobogott. lázam nem volt. egészen estig fent állt ez az állapot. Mára már jól vagyok. Viszont most nem érzem az alsó fertályamat!!!!! :-)
Anyuval konzultálva, mindig is úgy volt nálam, hogy bármi nehézségem volt, történt velem valami, abban a pillanatban keményen álltam a sarat, és utána napokkal esetem össze...lehet most jött ki a kórházi tortúra...

Benita, írtad a progi-bogyót. Miután kijöttem a kórházból, felírtak egy progeszteron tablettát, de én nem vettem be. Egyrészről mert azt írta, hogy a terhesség 2. és 3. szakaszában májkárosodást okozhat (ez nem a lehetséges mellékhatások között volt feltüntetve, hanem a gyógyszer leírásában). na most nekem amúgy is gallyra van menve a májam, no meg a hormonháztartásba belekontárkodni...
Szóval nem vettem be. Te mire kaptad? Én a vérzésre.

Húúúú, de izgulok Lányok! Képeket akarok!!!! Meg teszteket!
Nagyon drukkolok Nektek!

puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,igen,ha magas vagy,akkor meg plane nem latszik az a 44es :wink: :wink: :wink: De tenyleg!
Egyebkent en is elkepzelhetonek tartom,hogy ami nev most bejon,az kesobb nem :lol: Ugyhogy nagyon keplekeny ez meg!
van idonk :wink:

Ragota,EKG csak egyszer van a terhesseg alatt?
Az elejen nem?
Na majd megtudom a vedonomtol....Bar attol felek,hogy ez is mindenhol mas.En mar olyan sztorikat hallottam....tok eltero dolgok vannak egy varoson belul is..rohej!
Na akkor nalam vanhelye a babonak terpeszkedni,mert szeles a csipom :wink:
Viszont azt vettem eszre,hogy estere van pocim...reggel kisebb,de vmi latszik mar.lehetseges?vagy csak bekepzelem? :roll:
Dragam szerint mar van!De o mar nagyon varja poct,szoval lehet os is odakepzelni :lol: :lol:
Rossz lehetett ez ategnapi....de en is megfigyeltem magamon,hoyg oylan dolgokat produkalok.....neha total szarul vagyok.... :(
Estenkent leggyakrabban...nem tudok mit kezdeni magammal,mert semi nem jo!Semmilyen testhelyzet...semmi! :( Emelygek,faj a fejem... :?

Drukkolok ezerrel az ujabb babakert!!!!!!!

Esztora tenyleg eltunt.....

Puszi,var a munka :x

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Bodzi: igen, tudom, hogy az idegeskedés nem tesz jót, de én ilyen vagyok sajnos. A hasam már talán nem fáj, így bízom benne, hogy nem jön meg.

Benita: miért nem kaptál képet? Nem kérdeztél rá?

Szeri, Hajni: arik vagytok, hogy izgultok értem/értünk. Bízom benne, hogy lesz eredménye
vivi79

Vivi,en is nagyon izgulok erted!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen!
Te is Drága vagy, de sajna lecsúsztam erről a hónapról. Talán majd legközelebb.
vivi79

Viviiiiiiiiiiiiiiiii,most miert mondod ezt??Megjott?
Mert ha nem,ne beszelj itt nekem lecsuszasrol!!! :wink:
Irgumburgum!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Tovabbra is mennek a drukkok!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Vivi, mi van????
Máris megjött??

Kép
bodzi

Vivi:
megjött???

Fioona: Te kérdezted múltkor, h mi a Maybe baby mikroszkóp ugye?
Ma jött meg, kiványcsi leszek jó lesz e:)
http://www.babatervezo.hu/index.html
itt van egy leírás. én is innét rendeltem. Van haol 13-18 ezer. :evil:
Vendég

Vivi
Tényleg, miért mondod, hogy lecsúsztál már? :shock: A vonalzód szerint még van pár napod!!!! Ne mondj le róla előre!!! Ejnye!!! Szurkolok neked én is! :P :P :P
Nem tudom, miért nem adtak képet, kb. 2 percig feküdtem az asztalon, úgyhogy nagyon gyors „rutinszerű” vizsgálat volt, nem foglalkoztak azzal, hogy kell-e kép, vagy sem. Egyébként nem a saját nőgyogyim csinálta, hanem egy külön orvos, aki ezzel a fajta uh-val foglalkozik.

Arwen
Szegénykém, a rossz estékkel nem vagy egyedül. :? Sokszor én is azt sem tudom, hogy vagyok magammal, ülni-állni-feküdni ugyanúgy gáz. No meg az esti kaja!!! Ha sok a vacsi, akkor az a baj, ha kevés, akkor az! Szörnyű!!! De majd csak lesz valahogy! Ezek a kölkök minden pénzt megérnek, mi?
Arwi, én a védőnőhöz vittem a vizeletet, és ő küldte tovább. A vért pedig a nődokim vette le.

Ragota
Én a bogyikat a vetélés miatt kaptam, és a 14. hétig kell szednem. Sárgatesthormon-erősítő, hogy több termelődjön, és ne vérezzek. Májkárosodás????? :shock: :shock: Jajjjj, ne!!! És Duphastont szedtem, abban nem olvastam ilyenről. És te?

Merinek megy a drukk!!!!! +++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

Szerika
Már várom a hétvégét, hogy felrakd a pocidat!!!!!! :) :) :D :D :D Ez a kiscsaj tündéri!!! Megmosolyogtat.

Porsi
Hú, nem mondom, jó sok pasi vesz körül akkor!!!! Biztos jó meló lehet. Igazad van, a pasik valóban olyanok tudnak lenni, akár az óvodások.

Fioona
Megvetted a Kismama 9 hónap legújabb különszámát?? Irigy vagyok. Én is arra pályázok, de sehol nem kaptam még. :( Majd ránézek a neten, hátha van valami róla. Lánynevünk már nekünk is van, de a fiú az nálunk is gázabb!!!!

Benita
benita

Sziasztok Lányok!

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SIKERÜLT a vizsgám. :D :D :D :D :D

Inkább még két diplomát vállaltam volna be, kevesebb bajjal jár.
Képzeljétek a szóbelim 5 lett. Most nagyon büszke vagyok ám. :P

Rettenetesen kifáradtam, ma is 1-kor keltem még tanulgattam. Annyira örülök, és akkora teher volt.

Képzeljétek az egyik csajnak közülünk 18 hetesen elvették a babáját, mert meghalt. Az első vizsga körül halt meg a doki szerint. Ráadásul ő panaszkodott amikor kijött szóbeliről, hogy görcsöl és bekeményedett a hasa. :( Azt mondta nem tudják mi baja lehetett, de az afp-je picit magasabb volt a normálisnál.
Rettenetes volt látni az arcát és tudni azt, hogy nincs mit tenni. Ha jól emlékszem Ágota is akkor került kórházba és írta a sok vetélést. Na, ilyenkor úgy megrémülök, hogy nagyon. De akinek meg kell születni, az meg is születik bármi áron, ugye???!!!!!!

Remélem mindenki jól van, holnap még húzós napom lesz. Van mit bepótolni a melóhelyen, de hétvégén visszaolvasok mindent.

Addig is nagyon hálás vagyok, hogy sokat gondoltatok rám és drukkoltatok lám meg is lett az eredménye. Az oklevelemet arnyba öntetem, azt hiszem.

Na, jó éjt én lefekszem pihizni.

Ja, még annyit már írásbelin rosszul lettem, aztán szóbeli után hánytam párszor. :?: :?: :?: De ennek korai lenne a számomra már nagyon várt ok valószínűleg. Biztosan a sok idegesség, feszültség a ludas.

meriann

Meri,
GRATULAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bodzi

sziasztok
itt vagyok újra igaz rövid ideig.na szóval az emlegettet péntek,belőlem szó szerint és röviden ömlött a vér aznap!
gyorsan mentünk dokihoz és mondta hogy ez gyakran előfordul (alsó pólusban kis bevérzés ).kicsi????????és milyen a nagy????????
amikor először mondta hogy ez egy élő terhesség fel sem fogtam.jó volt a szivhang.feküdnöm kellett egészen máig de még nem ugrálhatok igy sem.ma megint megnézte és már 6-7 hetes szépen halad előre ahogy ő mondta és mehetek a védőnőhöz.
kaptam e vitamint rutascorbint és magnéziumot kell emelt dózisban szedni.
Meri gratulálok!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
Öülök, hogy renben vagy, pihenj sokat!

Kép
bodzi

Esztora, pihenj sokat, kemény lehetett az az ijedtség, amit akkor éreztél. Jó, h rendben a picike, és Te is!

Arwen, az én fiam neve is úgy alakult ki, h , egy név kapcsán, ami esélyes volt már, de még nem döntöttünk, beúszott egy nagyon kedves, szelíd kisfiú képe. Ennek akkora ereje volt, h tudtam dönteni, és ez lett a neve.

Fogröntgenről többször írták a Kismamában, h nem gond, a megfelelő köpenyben, amia pocit takarja.

Aproró, gratula a pocikhoz. Én is fényképezkedek majd!

VOltam uh-on, azt is berakom majd, ha a fiam hagy egy kicsit nyugiban gépezni. De nem szóltak, h előre kellett volna mondanom, h kérek képet. Így csak az utolsó felvétel van meg, amin nem látszik sok minden, de persze nekünk borzasztó aranyos! :)
És a lényeg: ő rendben van!! Én továbbra sem, holnap is infúzió. Alig bír bennem megmaradni folyadék!
Kíváncsi vagyok majd a vérképemre is, ezek után...

A mindenféle képeknek borzasztó örültünk a kisfiammal együtt, a kislányos-békaszobros képet beraktuk neki háttérképnek. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, nagy-nagy gratula!!! Jöhet a jól megérdemelt pihi!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Arwen, Bodzi, Hajni, Benita!
Köszi az érdeklődést, aranyosak vagytok. Még nem jött meg, de napok óta fáj a hasam. Ami biztossá tesz az az, hogy vetettem vért, és egyértelműen negatív az értékem, ami már kellene hogy változzon, és mutasson valamit. Sajna ez már nem változik. Ez tuti. Szóval ezért vagyok biztos a dolgomban. Szomorú vagyok, de ez van. Talán a jövő hónap lesz az enyém.

Bodzika: Neked továbbra is szurkolok, és a saját részre szánt reményemet is küldöm Neked.

Merike: gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy. Akkor hétvégén már mentek is a hegyekbe???

Esztora: gondolom, hogy nagyon megijedtél, örülök, hogy minden rendben van Veled.
vivi79

Sziasztok!!!

Sajnalom Vivi.....de majd decemberben megfogan!!!!!!!Drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Te teszt helyett vert vetetsz :wink:

Meri,szivbol gratulalok a vizsgahoz!!!!!!
jaj nagyon szomoru ez atortenet a kismamarol....ilyenkor mindig ramtornek mindefele felelemek.... :(
Par nap es teszt,drukkolok!!!!!!!!!!!! :wink:
Mikor indultok a hegyekbe?

Esztora,ereztem,hoyg vmi baj van!!!!!!!!!!!!Olyan reg nem voltal...
De hala istennek,hoyg minden rendben!Gondolom rettenetesen megijedtel....szegenykem!!!!
Eros kismano ez!!!! :wink: Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,szuper,hoyg ujra lattad a babat!!!!!!!!
Majd kerun kepet!!Babasat es pocisat is!!! :wink:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Szia Arwen!
Nekem egyszerűbb itt a munkahelyemen a vérvétel, és korábban ad biztos eredményt, mint a teszt.
Pedig hónap elején még azt hittem, hogy ebben a hónapban tesztelni fogok, de csak 2-3 nap késés után. Aztán türelmetlen voltam, és nem akartam hiába reménykedni. Nekem könnyebb elviselni, ha korábban tudom meg a rossz hírt, mintha várnék, reménykednék és utána koppanok.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?