Új privát üzeneted érkezett!

Az lh tesztről:
Én a netről rendeltem lh tesztet, elég olcsón (6000 huf 40 db lh teszt + 10 HCG teszt vagy vmi ilyesmi ), de nekem mindíg világosabb a tesztcsik. Amikor vérvétellel lh csúcsot mutattak ki, a pisilős lh teszten kb. csak fele olyan erős volt a tesztcsík mint a kontrolcsík... Ez kb 2 nap amíg van csík, a többi nap pedig csak leheletnyi kontrolcsík, vagy totál fehér..
macspacs

Sziasztok!

Garatulálok a zebrákhoz és drukk a tesztelőknek.
Szoktalak titeket olvasgatni és néha kérek tanácsot is.
Mint pl.most
Szerintetek létezik az,hogyha eddig 14-15-16.napon volt a pé-m akkor ebben a hónapban hamarabb volt.A 9.napon.
Így néz ki most a görbém.Most még berakta a pé-t de holnap átfogja rakni a 13-14napra,de akkor nem volt pé-m,Volt tojásfehérje,de nem fájt a hasam úgy ahogy szokott.Most én is éreztem ,hogy hamarabb volt.Mitől lehet?

Kép

málna2162

Sziasztok lányok! tegnap nem jött meg és csináltam egy tesztet, mert ma már az 5. napja késik, de negatív lett, viszont még mindíg nem jött meg. tegnap délután aludtam és utána megmértem a hőmérsékletem és 37,5- volt.én nem értem ezt! :cry:
kicsi moncsi

Kicsi moncsi! Szerintem korán volt a teszt! A nőgyógyim is mindig azt mondta, hogy legalább egy hét késést meg kell várni!
Szóval fel a fejjel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Teljesen el vagyok keseredve, hogy nem bír összejönni!Tanulnom kellene, mert hétfőn vizsgázom, de már ahoz sincs kedvem.
kicsi moncsi

Macspacs nem tudom én kikértem egy másik doki véleményét, aki azt mondta, hogy láttatlanban annyit tud mondani, hogy mivel éreztem alhasi fájdalmat a 13-14. napon, az uh a 15.-en volt ha volt vezető tüsző, akkor azt a doki NEM LÁTHATTA.

És ezt olyan dokitól kérdeztem, aki nem szépítgeti a dolgokat, csak azért mert én mást szeretnék hallani.

Azért Bettike kíváncsi vagyok rá, ha ma is csinálsz tesztet az milyen lesz.

Málna szerintem 14. nap volt peteérésed.

Kép
Kép
robcsi03

Moncsi vegyél egy másik tesztet, ha az is - akkor menj el dokihoz, mert ekkora késésnél már a napközbeni pisiből is ki kellene mutatnia a pozitívat.

Kép
Kép
robcsi03

Málna! Csatlakozz hozzám és Robcsihoz! Szerintük is volt pé, igaz túl korán! Nekem is 9. napon! Szóval passzolom a kérdést! Én is csak reménykedem, hogy egy-két nap múlva a hőmből és a következő UH-ból többet fogok tudni!

Kép
bettike
Eger

Köszönö a bíztatás bettike!nagyon aranyos vagy. Azért egy picit még én is reménykedtem. :lol:
kicsi moncsi

moncsi:
Hallgassal robcsira! A keses hattereben lehet egy csomo minden. Erdemes elmenni egy dokihoz, aki megnez uh-val.

baratodildi

Ok Robcsi! köszönöm nektek, puszi! Na most akkor megyek és veszek egy tesztet. Sziasztok! :P
kicsi moncsi

Moncsi írjad majd meg, hogy mi lett az eredmény. Szurkolunk neked! :D

Kép
Kép
robcsi03

Ja még valami, azt írtad, hogy vizsgázol, nem lehet, hogy a stressz miatt késik?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
Nem teljesen értem....Miért nem láthatta a doki a vezető tüszőt?
Az én esetemben kb a 7-8 nap már látható a vezető tüsző, ami akkor kb 9 mm-es. Pé kb. 17-19 nap szokoptt lenni. Amikor pé-előtt elmentem a dokihoz, Ő mondta hogy nem tudja megállapítani uh alapján vérvétel nélkül hogy egy érett tüszőt lát-e, vagy egy megrepedt tüszőből kialakult sárgatestet..
macspacs

Olyan jó lányok, hogy írhatok ide, meg minden! Ahhoz képest, hogy még egy órája legszívesebben sírtam volna, hogy selejtes vagyok!
Egész összeszedtem magam! Már alig várom, hogy csináljam az LH tesztet, meg végül is csütörtökig lehet nagy tüszőm is! :lol: És a hőm is ki tudja még merre megy, hisz még tényleg csak a 10. napon vagyok! Na teljesen felvidítottatok, tök jó!

Kép
bettike
Eger

Málna sztornózom azt amit az előbb neked írtam :D

Az hogy mitől lehet korábban nem tudom, de ahogy Bettike írta ebben a hónapban nekem is és neki is korábban volt a szokásosnál. Szerintem nem feltétlen kell mindigy ugyan akkor lennie. Miért gondolod, hogy átteszi a ferty, és ha átteszi az csak egy program, a lényeg te vagy aki tudod, hogy mit érzel. Tényleg beírtad neki az ovulációs fájdalmat?

Kép
Kép
robcsi03

Macspacs!
Azért nem szeretnék oda menni, minden okés nálunk (legalább is eddig) és így remélem, hogy spontán összejön!!!
Na persze lehet, hogy még ott kötök ki :) ez nálam hangulatfüggő!
Egyik percben türelmetlenkedem és mennék, a következőben meg azt mondom magamnak, hogy majd jön az a bébi ha akar!
NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK!!!!!
A párom papírjára ráírták, hogy inszemre alkalmas, tehát nála is minden ok. Csak rossz belegondolni, hogy egy inszem után mennyire tudnék parázni! Rosszabb lenne mint most, hogy akkor megjön vagy sem! Nem is tudom hogy bírják lelkileg akik épp ebben vannak! Coca pl!
Mondjuk most, hogy így rákérdeztél, már megint azon gondolkodom, hogy mégis mire várok és mennem kéne :)
Na mindegy holnap sima nőgyogyi, aztán ha nem olyat mond, ami tetszik :) vagy nem úgy áll hozzám, ahogy én azt szeretném, akkor már van egy telefonszámom és a tettek mezejére lépek :)
sonjus

macspacs! Bocsi! Én meg téged nem értelek! HÁt nekem sok kicsi tüszőt látott, azok 8-9 mm-esek! Akkor ez most hogy is van?

Kép
bettike
Eger

Macspacs, a dokim válasza a te kedvedért. Én csak az tudom mondani, amit ő nekem.

"ha a vezet"o tüsz"o megrepedt (a 13-14 napon amit érzett is), akkor a 15. napon már csak a többiekb"ol (sok van még ami nem jut el a teljes érésig, látott egyet...
A megbízható módszer a progeszteron mérés. Ha UH-val akarjuk ellen"orizni a peteérést, akkor azt a 8-9 naptól, naponta kell nézni, strapás, jobb az egyszeri vérvétel."

Bocs, de ezzel én a témát lezártnak tekintem, elfogadom a te álláspontod, de én éreztem amit éreztem, az uh monitort nem láttam, de a ahogy hallottam, akit aznap betettek uh-zni nem egy uh-zseni.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, Macspacs
Most jól összekavarodtatok, mi? :lol:

Macspacs
Milyen oldalon lehet ilyen olcsón lh tesztet venni? :shock:
Nekem is vost halovány csík volt, tegnap is, meg vasárnap is. Viszont a hőm egyhelyben topog, szóval a vasárnapi tényleg tuti negatív, de holnap reggelre felszökkene a hőm, akkor a tegnapi halovány lh mégis csak pozitív lenne :roll: Ezt most jól megkavartam :lol:
Viszont a papíron azt írják, ha egyáltalán nincs csík, akkor kevés a pisi, és csöppentsek még rá. Szóval kontrol csík nélkül nem értelmezhető.

Kép
gaby25

A kórházválasztásról megtaláltam a hozzászólást itt: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=
Akinek ez így nem nyílik meg, annak: www.velvet.hu/poronty, itt a 2007-es tavaszi,nyári babák, ezen belül a 12. oldalon pacsuli hozzászólásai(össz. 2 asszem ezzel kaopcsolatban).

Kép
elizabeth25

Fú! Teljes zűrzavar a fejekben! Akkor a negítv LH mégis pozitív! A 8-9 mm-es tüszők már vezető tüszők vagy csak vannak és ebből lesz egy? Enikő szavaival élve ááááááááááááááááááááááááá

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: lh tesztet akármikor lehet csinálni, nem reggel ajánlatos, mint a terhességi teszt? Ha pozitív, akkor mennyi időn belül kell "összebújni"? Köszi.
snufi

Bettike
Jót kacagtam a hozzászólásodon
áááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Bettike ikertesóm és a többiek, nektek nincs (néha, vagy állandóan) olyan érzésetek, hogy mi mindig mindent túlaggógunk? Szerintem itt némelyikünk egy-egy orvosi témában simán ledoktorálhatna.
Nem jobb azoknak a nőknek, akik csak minimális infóval rendelkeznek a dolgokról?
nekem sokszor eszembe jut, hogy le kéne kattanni a témáról, de valahogy nem sikerül. :)
ti hogy vagytok ezzel?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsy,
Ha szúrást éreztél biztos volt pé-d, és ahány doki, annyiféle képpen méri ai uh-s tüszőméreteket, és tényleg nem mindegyik ért hozzá olyan nagyon.....Egyáltalán nem biztos hogy az én dokimnak van igaza, én is lefogadom a Te álláspontod.
Én is szoktam erre gondolni, hogy le kéne kattanni a témáról, de egy idő után ha nem sikerül, az ember újra rákattan... Ördögi kör...
Rá kellene a dokikra bízni magunkat, agyaljanak Ők helyettünk...
macspacs

Gaby,

www.accuratepregnancytests.com -on lehet megrendelni, kb 1-2 hét a szállítási idő ha jól emlékszem.
macspacs

macspacs pussz :D
az az igazság, hogy amikor terhes voltam, akkor mindig láttam, hogy a dokim az egérrel kattintgat és méregeti amit kell. Most én nem láttam semmi méregetést, szerintem saccra belőtte azt amit jobban látott, aztán szevasz.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Már rég nem irogatnék ide, ha le tudnék kattani az ügyről! Tényleg jó lenne, ha nem is foglalkoznék vele, aztán majd lesz valahogy! Csak kár, hogy naponta kb. 3-4-en kérdezik meg, hogy és baba? Ettől mindig beparázok, hogy lehet, hogy nekem nem is lehet! És akkor ahogy írta macspacs ördögi kör!
Főleg, hogy minden nap van valami remény, hol egy UH, hol egy vérvétel, hol egy LH teszt, hol hőmérőzésnél egy pont jó hő!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Ez nekem most kattant be, ahogy írtad! A múlktor UH-n csak úgy kattingatott, meg nézegette a méreteket, meg sorolta a számokat!
Most meg semmi! Csak nézte, nézte, aztán közölte, hogy nincs vezető tüsző!
Na mindegy!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Irtó sokat termeltek, nem is nagyon tudok most reagálni ezekre. Kicsit mégis :wink:

Málna! Én is a 14.-re tenném inkább, de tényleg csak a hő alapján. A tüneteket te érzed, azt te tényleg jobban tudod. A 9. napon nem is a szokásos időben mérted...

Moncsi! Át tudom érezni a helyzetet, főleg egy negatív teszt birtokában :? ! Én is mennék dokihoz a helyedben, 5 nap nem kevés.

Áfi! Engem érdekel, hogy mi van veled, szóval nyugodtan írj magadról! Gondolom, a többiek ugyanígy vannak ezzel!

A drukkokat mindenkinek köszönöm szépen. Még nem jött meg, de tényleg fáj. Olyan hülyén, mintha izomláz lenne a pocimban. A múlt hónapban ugyanez volt. Tudom, hogy mindkét okból fájhat, Miksával is fájt annak idején, még mondtam is a zuramnak akkor, hogy biztos nem sikerült, úgy érzem, meg fog jönni. De most ez olyan igazi mensis fájdalomnak tűnik, meg ha nem lett volna a negatív teszt ugye... Gravi Hcg, szerintem az jó teszt. Szóval most várok. Ja, és a mellem kevésbé fáj, mint egy normál hónapban szokott. A hőm meg nem mindig esik le a mensi napján, főleg, ha este jön meg, akkor reggel még tutira magas. Kicsit összeszedetlen vagyok, bocsi :roll: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj Áfi tényleg! Kíváncsiak vagyunk rád ám! Látod én is van olyan, hogy csak magammal vagyok elfoglalva! :oops:

Szirom! Akkor szedd össze magad! Kitartás! Bár szerintem a várakozás az már mindenkinek nagyon megy! :lol:

Kép
bettike
Eger

szirom, de a múlt hónapban ha ugyanez volt az most még jót is jelenthet. a múlt hónapban volt egy pozitívod, de megjött, most van egy negatívod és nem fog megjönni. OK? :)

Kép
Kép
robcsi03

Bettike elszállt amit neked írtam.
Szóval szerintem ilyen mm-es dolgoknál nem elég csak szemrevételezni a dolgokat. Meg szerintem ha a vizsgálófejet ha csak egy kicsit is elfordítja már láthat más dolgokat is.
Mindegy hagyjuk abba az agyalást, nekem legkésőbb jövő hét végén kiderül mi van.

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm mindenkinek!

Szirom

Ugyanabban az időben mértem,csak beírtam hozzá az ovulációs fájást azért lett üres karika.

Robcsi

Igen beírtam(így utólag)
Az az igazság,hogy kipróbáltam mit csinál a vonalkám,ha beírok egy holnapi adatot....hát elpakolta a vonalkámat.
Nem tudom mennyire hisztek a Jónás módszerben ,de az alapján meg a 9.-10 napon voltam pé közelében... :shock:
Na most legyek okos...Majd kiderül.
drukkolok mindenkinek

málna2162

További szép napot mindenkinek,
Lépek mert nemsokára ECDL vizsgám lesz szövegszerkesztésből.
Pussssssz
macspacs

[quote="macspacs"]T írta:macspacsovábbi szép napot mindenkinek,
Lépek mert nemsokára ECDL vizsgám lesz szövegszerkesztésből.
Pussssssz

Sok sikert a vizsgához, bár gondolom nagy gondot nem fog okozni :D

Kép
Kép
robcsi03

Csak jó hírt jöttem közölni, remélem Enikő nem haragszik meg érte! Most beszéltem vele, a reggeli tesztje tök +++++++++++ lett! :)

Kép
elizabeth25

Málna milyen hőt adtál meg neki holnapra?

De különben most is csak azt tudom mondani neked, hogy ne a fertynek higgyél, hanem magadnak!

Kép
Kép
robcsi03

Okés Robcsi! Agyalást leállítottam! Szóval mostantól csak agyatlan dolgokat írok! :lol:

Eliza! Te kis árulkodó! :lol: :lol: Hurrá Enikő! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi

Adtam neki alacsonyabbat,magasabbat és ugyanennyit.Mind a 3-nál átpakolta.

málna2162

Málna, ha esetleg tényleg a fertynek lesz igaza és a 14. napon volt peteérés, akkor sincs semmi baj, előző nap volt eksön.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Ez biztos!Semmit nem bízunk a véletlenre :lol: :wink:

málna2162

Enikő! Gratu még1x!!! :D

Újra megkérdezem:

"Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: lh tesztet akármikor lehet csinálni, nem reggel ajánlatos, mint a terhességi teszt? Ha pozitív, akkor mennyi időn belül kell "összebújni"? Köszi." :oops:

Köszönöm. :lol:

Szirom! Türelem, fel ne add!!!
snufi

Snufi!
Pont nem reggeli első pisiből kell, hanem későbbiből és a folyadékbevitelt előtte 2 órával csökkenteni kell!

Kép
bettike
Eger

Snufi! Reggel nem ajánlott az LH-teszt, mert tévútra vihet. Délután-este ajánlják, általában azonos időben. 24-36 óra van még utána, bár nálam szerintem kevesebb volt. Szóval szerintem pozitív teszt, usgyi összebújás! :lol:

Minden rajta van egyébként a teszt használati utasításán, elég szép, részletes leírást találtam mindegyikben :wink:

Enikő! Mégeccer óriási gratula!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, Szirom!
Tehát, ha jól értem, a "peteérés gyanús" napokon napi 1 Lh teszt "elfogyasztása javasolt lehetőleg azonos időben? :D :D :D Köszi.

Csajok!
Elkezdtük a Zurammal az E vitaminozást és megvettem a fürdősót is!!! Azt milyen gyakran használjam?
snufi

Húú, teljesen lemaradtam, most sok melóm volt :wink:

A lényeg csajok, hogy nem baj az, ha az ember tájékozodtabb, és nagyjából tisztában van a folyamatokkal ami a női szervezetben végbe megy, de semmibe nem szabad többet belemagyarázni mint ami, nem kell olyan dolgokon agyalni, amin változtatni nem tudunk, és főképp senki ne legyen görcsös, és ne stresszelje magát :wink: :D
Most nagyon bölcs voltam :lol: Pedig múltkor amikor megjött én is kicsit lehangolódtam :? Igaz másnapra már nem görcsöltem rajta.
És a bölcs mondásomohoz híven, most már nem foglalkozok mikor érik a petém, ha most lemaradunk róla, akkor következő hónapban majd beletrafálunk,k és kész :wink:

Kép
gaby25

Na, hova tűnt mindenki, egész idáig pörgött a topik, míg nekem keményen kellett dolgoznom, most már végeztem költségtervvel, és itt meg sehol senki. Irgum-burgum :evil:

Kép
gaby25

Vagyok csajok, csak itt vannak anyukámék és el vagyok havazva!
Visszaolvasni se tudok, csak egy gyors teszt! Ma reggeli : :lol:
Kép

Este megpróbálok jönni, de haza kell vinni apukámat, mert anyu elviszi az autójukat, megy fel pestre tesómhoz, és az én autómmal hazaviszem. Lehet kint alszunk apuéknál a csajokkal.... :D Még nem bizti....
Na szal mindenkinek drukk+++++++++++++++
tesztelt valaki?????????????
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?