Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Csak görbe dob:
Kép

Kép
zölddisznó

Ja, és páfrányosodok! ...ma jön apa, és majd jól "aládolgozunk" az inszem keze alá! Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt

Dobok egy görbét. Hát az enyémre nem lehet mondani, hogy ugrálós :wink: Mikor lesz már végre pé??? :roll:

Kép

Kép
gaby25

Jó reggelt mindenkinek!

Én is elkezdtem E vitamint szedni augusztus elején, hallottam, hogy jó, serkenti a peteérést, meg ilyenek. Gondoltam ártani nem árt!

Coca, hajrá-hajrá! :lol:

Enikő, várjuk a reggeli tesztet! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

S lőn tábla, s dobok görbe

Kép

Kép

(hááát azt hiszem a magas hőm tiszavirág életűre sikeredett :( tudom, még mindig messze van a piros vonal ... )
sonjus

Sonjus
Beteszel a táblába?
Cn: 12
Életkor: 31
Mióta: 2005.okt
Ciklus hossza: 26-29
Megjegyzés: Átjárhatósági vizsgálat volt, további vizsgáatok köv.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bettike tegnap nem vettem már LH-tesztet, gondoltam megvárom vele Mikulást :)

Gabi 1-2 nap és lesz peteérésed, csak az a baj, hogy azzal már nem sokra mész :?

Még visszaolvasok, addig görbe, kezd szép sorminta kialakulni :)

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Hát igen, ez az én bajom :(

Kép
gaby25

Gaby!
Holnap már benne leszel! :)
Ma már nem akarom a topikot terhelni ezzel, hogy dobálom a táblákat :)

Bettike!
Olyan jó, hogy te láttál két csíkot az LH teszten!
Én még soha nem láttam olyat :(
Az bíztat, hogy volt akinek nem jelzett az LH sosem és mégis baba lett!
sonjus

Gaby!
A HSG-d rendben volt?
sonjus

Sziasztok lányok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ki hogy van a mai napon?

Sajnos Pesten az idő nagyon rossz! :cry:

Kép
elizabeth25

Lányok!
Táblával kapcsolatban lenne kérdésem!
A zöld sávban tartózkodóktól kérdezném :) hogy a "Mikor jött össze" alá nekünk mit írjunk? Van ötlet? Ki mikor tervez tesztet? Vagy valami más?
Ha valami adat nem stimmel szóljatok. Nekem van egy két fura, lehet elírás, mindenki nézze meg a sajátját! Köszi
sonjus

Jó reggelt!

Nekem nem olyan jó ez a reggel. Fáj a pocim, olyan mensisen, az este szinte biztos voltam benne, hogy reggelre megjön. De nem jött, így teszteltem egyet, egy 20-ast. Csont negatív. Közben lemerült a hőmérőmben az elem, az uram tegnap nem kapott, így ma a higanyossal mértem. Ha ezt a a mai 37,1-et :shock: a másikkal mérem, akkor azt mondom, érdekes. De így nemtom mit mondjak. Illetve biztos vagyok a sikertelenségben.

Kép

Mindenkinek mennek a drukkok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megnéztem a tegnapi Hír Tv-s műsort, az elején a mi kórházunk van és az a nő aki beszél az a házidokim felesége (ő is orvos).

Hát borzasztó mik lesznek itt jövőre :cry:

Nézzétek meg.

Kép
Kép
robcsi03

Már annyiszor akartam mondani, hogy én hiányolom Áfonyát és Ancsát. Lányok, nem akartok benézni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, tudod a remény hal meg utoljára. Én továbbra is drukkolok neked.

Sonjus, ha Vakond a 29. napon van, akkor nem jó helyen van. Ezt vettem most észre.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom, Ancsa volt tegnap (vagy tegnapelőtt), Áfonyát láttam tegnap meg ma is bejelentkezve, de nem írt semmit. :(

Kép
Kép
robcsi03

Szirom amég nem jön meg , van remény! :)

Enikő, hol vagy??????

Robcsi, mi lesz jövőre?????????????????

Kép
elizabeth25

Robcsi!
Köszi az észrevételt!!!

Szirom!
Ilyen hővel és nem agyalnék, hogy megjön! :)

Hát lányok!
Én majd akkor hiszem el, a változásokat ha látom!!!
Nem akarom előre idegesíteni magam!
Ez olyan mint a munkahelyem! :)
Itt is mindig mondanak mindenfélét, hogy ez lesz, meg az lesz, aztán nem lesz semmi :)
sonjus

Igen, ezzel egyet értek én is! :)

Kép
elizabeth25

Robcsi!
Közben megnéztem, és mivel Vakondnak nincs beírva DPO, de a Cn szám magas, azért van ott :)
sonjus

Athiz!
UH??????????????
sonjus

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek drukk, és gratula!
Kérdés: éjszaka óta fáj, szurkál a cicim dpo:9.nap tehát nem gondolnám, hogy terhesség miatt, tudjátok mitől lehet???

Köszi a választ.
klarissza32

Sonjus
Nem HSG volt, nem nézték közben sem uh-val sem röntgennel, hanem altattak, és a kontrasztanyagot felnyomták, először nem ment, de gondolom nagyobb nyomással végig ment, és ezt az anyagot visszaszívták valahonnan. Volt eü küret is. Nem is baj, hogy altattak, mert a HSG nem kellemes ha jól tudom, főleg ha így nagyobb nyomással át kell fújni :?

Szirom
Most már új hőmérő lesz a mérvadó, és holnap is magas lesz vele, akkor az nem véletlen :wink:

Kép
gaby25

Klarissza
Magasabb progi szint, szerintem

Kép
gaby25

hello, jo reggelt!

en elkezdtem hulni, szoval ennyi volt a remenykedes :( ...vegul is nem tudom minek eltem bele magam, megiscsak jol ereztem, hogy bal oldali volt ebben a honapban...

nem engedi feltenni a gorbemet! azt irja ki "hiba tortent", pedig mar kicsinyitettem is meg minden.

sonjus,
12.-ik dpo es koszonom....

szirom,
drukkolok nagyon!!!

vakond
vakond

sziasztok.

eniko.gratulalok a babahoz.vigyazatok magatokra.

tobbieknek drukhegyek:)

Kép
monyoka

Gaby!
A hideg is kirázott!!!
Tényleg jó, hogy altattak!

Nekem volt HSG, na hát ott nem altattak, 2 pillanatra úgy éreztem besz@rok :)

Vakond!
Beírtam!
sonjus

Monyóka!
Hogy vagy?
sonjus

sonyus koszi a kerdest,megvagyok.

varom a menzit hogy megnezethesem a hormonaimat.csak aza gaz hogy meg csak a 7ik cn en vagyok.legszivesebben mar holnap vetetnek vert de csak a kovetkezo menzimnel lehet.

te?latom csak lett ped vegul.dukolok nagyon:)

Kép
monyoka

Monyóka!
Örülök, hogy nem tűntél el!
Nem lehet könnyű neked, de hát ha 1x már majdnem sikerült :)
szerintem hamar jön az a bébi, aki ott is marad nálatok!!!
Ez a várakozás valóban idegtépő, mikor nem akarjuk, hogy megjöjjön, aztán meg azt akarjuk, hogy minél hamarabb legyen már ... :)

Na igen, egy olyan kései pé-t csak bejelölt
Hogy őszinte legyek nem tudom, hogy jól jelölte-e!
Holnap visszamegyek a régi dokimhoz, konzultálni, hogy mi legyen, mert a mostani nem foglalkozik velem, azt mondogatja, hogy nincs semmi bajom, de ő nem tud segíteni, menjek a meddőségibe.
Én meg nem szeretnék!
sonjus

Szirom,
tündér vagy hogy hiányolsz, de sajnos nem tudom követni a topikot akkora lett a forgalma, így csak néha néha olvasok bele, akkor meg mit írjak? Azt sem tudom kivel mi van, csak magamról meg nem akarok írni. :( De nem tűntem el teljesen, amikor tehetem és van kis időm olvasok! :)
Vendég

szonjus szerintem tok jo a gorbed.

na jah a varakozasbol igencsak elegem van.foleg igy hogy tudom milyen jo erzes terhesnek lenni.

Kép
monyoka

Bocsi lányok, de most egy kicsit önző leszek!
Megnéznétek a görbém?

Görbe

Kép
bettike
Eger

bettike:
Meg nem volt peteeres szerintem. Turelem! :lol:

Afonya:
Hat en is igy vagyok vele. :?

Vakond: :(

szirom:
Ennyire nem mutathatna mast, ha ugyanott mered! Szerintem esesrol biztos nem lehet beszelni! :wink: Az en pocim is fajt es meg most is neha :?

baratodildi

Na és akkor az UH!

Nincs domináns tüsző! Csütörtökön kontroll! (Ez azért fa..a, mert már foggalmam sincs, hogy hogy megyek el munkahelyről!) :cry: :cry:

Le vagyok törve, mint a bili füle!
(Ráadásul a papíromra nem jól írta a nevem, meg azt írta, hogy ma a 9. napon vagyok! :cry: )

Most mit tegyek? :cry:

Kép
bettike
Eger

bettike:
Ne aggodj, vard meg a csutortokot, hatha akkor lesz mar tuszo. Ha hosszabb a ciklus, akkor siman lehet, hogy a 10. napon meg nem latszik dominans tuszo. Ha nem lenne valamilyen okbol most se peteeres, annak utana lehet jarni es mindenre van megoldas. Nekem sem volt, aztan jo sok utanajaras, kivizsgalas es miutan megvolt az ok, egy kis rasegitessel megis sikerult! :wink:

baratodildi

Köszi a biztatást! Holnap utánig még lehet, hogy lesz domináns tüsző! :?: Nőhet annyit?

Kép
bettike
Eger

Ildi
Miből gondolod hogy nem volt Bettikének peteérése? Az LH teszt is pozitív lett :shock:

Bettike
Akkor nekem az -LH tesztel lehet hogy van ma peteérésem? :lol:
MAnapság már semmiben nem lehet bízni? :? :evil:

Kép
gaby25

Szia Monyóka!
Örülök hogy már jobban vagy!! Hidd el gyorsan elszalad majd ez a hónap, karácsonyi készülődés, ajándékok keresgélése, stb....
Beetike,
Nehéz ügy a munkahelyről orvoshoz járni. Én mindíg kiatalálok vmit: számítógépes suli, fogorvos, hitel ügyintézés.
Egyébként hány naposak a ciklusaid? Ha a 20-23. napon lesz pé. akkor nem baj hogy nincs domináns tüsző. Mindenesetre szorítok hogy csütörtökön legyen min egy DOMINA :wink: :lol: :lol: !!
Szirom,
Sztem ismételd a tesztet 3 nap múlva. A holnapi hőd döntő lesz. Ha nem vagy babás :cry: ,akkor holnapra egy picit már esnie kellene. Ha babás vagy fent marad :lol: :lol: Szorítok a magas hőért!!! Érzel vmi tünetet?
Sonjus,
Miért nem akarsz meddőségibe menni?
Nem gondolod hogy ott nagyobb tapasztalattal tudnánakl segíteni, mint egy sima nőgyógyász, aki nem erre a témára van specializálódva?
Gaby,
Tényleg nagyon jó hogy altattak. Sajnos amikor nekem csináltak HSG-t, nem is melítették az altatás lehetőségét....
Áfi,
Jó hogy benéztél! :lol: :lol:
macspacs

Macspacs! Hát ha tudnám, hogy milyen hosszú egy ciklusom, akkor az könnyebb lenne! :lol: Úgy 33 - 51 nap között mozog talán! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sonjus, MAcspacs
Gondolom az eü küret miatt altattak, mert egyúttal azt is csinált, azt mondta, hoyg utána fogékonyabb leszek :?

Kép
gaby25

Gaby,
basszus, lehet hogy nálam az a probléma, hogy májusban nem csináltak eü küretet amikor kiürült a petezsák?????
Uh alapján döntött a dokid a küretről? Utánna három hónap pihi???
macspacs

Nem csinált UH-t :? Csak így döntött. Nem kellett 3 hónapig pihi, csak 1 hónap :wink:

Kép
gaby25

Macspacs
Ez tavaly novemberben volt, és nincs babuci :? :evil:

Kép
gaby25

Bettike Robcsi szindrómában szenvedsz? :D

Szerintem ennyire az LH-teszt nem vághat át. Lehet, hogy te is úgy jártál mint én, hogy a megértett, megrepedt tüszőt nem látta a doki.

Kép
Kép
robcsi03

gaby:
Az LH teszt akkor pozitiv, ha mind a ket csik ugyanolyan eros, vagy a tesztcsik esrosebb a kontroll csiknal. Utana 24-48 ora mulva van az ovulacio. Nem tudtam, hogy bettinek ilyen volt, csak a gorbejet neztem. :oops: Az alapjan mondtam, hogy nem volt peteeres, mert nem latok rajta ugrast, de lehet csak en nem latom.

baratodildi

Robcsi,
A megrepedt tüsző is még kb 5 napig látható, hiszen sárgatestként funkcional. Még rögtön pé-után is látható, de 5-6 óráig be van lapulva, abból látják hogy megrepedt. 5-6 óra elteltével szinte össze lehet keverni az érett tüszővel...
macspacs

Macspacs, a vetélésed után volt uh?
Ha jól emléxem, neked egész kicsi terhességed volt, ez kiürül a mensivel, de utána szoktak egy uh-t csinálni.
Egyébként ha benn maradt volna valami, akkor nagy valószínűség szerint gyulladás lépett volna fel, magas lázzal.
Szóval nyugi!

Én most nem tudom miért, de olyan nyugodt vagyok! Ja a Mokkában a Csillag Lilla is megmondta, hogy a bikáknak szerencsés időszakuk van. De jó, de akkor milyen lesz amikor szerencsétlen időszak jön? :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Én már azon gondolkodtam, hogy legyél te a bnetes ikertestvérem! Te úgy jártál tegnap, mint én a múltkor! És mikor kijöttem UH-ról arra gondoltam, hogy lehet úgy jártam, mint te!
Na de mindegy délután csinálok megint LH tesztet, aztán csütörtök lesz nemsoká! Ha akkor sem lesz semmi, akkor úgy jártam, mint te, de a vérvétel majd biztos kimutatja!
Pedig aranyos volt az UH-s nő, mert nézegette, nézegette! Meg meg is dícsért, hogy szép teli hólyaggal mentem! :lol:
Csak az asszisztense volt birka! Miért írta azt, hogy 9. napon vagyok? Ez hülye! Nem tud számolni! Azt, hogy Krisztinát írt a papíromra már mellékes! :lol:

Tényleg, te hogy állsz a vérvétellel?

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?