Extra igényű liba LOL
Tök jó, hogy tisztázod előre magadban is, hogy mit akarsz, sztem az a gáz, ha a szülő anyukának ott helyben, vagy még jobb, ha utólag jut eszébe, hogy mit akart volna varázsolni, és csak utólag reklamál. És szar volt az egész és mindenki mekkora paraszt egyébként is. A másik meg az urban legend, hogy hallotta, hogy béna az egész kórház, és bunkók és ugyehogyugye? Ettől szoktam agyvérzést kapni
Úgyhogy ne aggódj, a legjobb, amit tehetsz, hogy kérdezel. Akár itt, akár a dokidat. Hiszen, ha nem tetszik, amit kaphatsz, akkor max. nem veszed meg. Tiszta sor.
Én biztosan csak jót tudok mondani! Igaz, hogy nem voltam egy extra igényű liba
csak az egyágyas kórterem volt a parám. Szerencsémre épp volt egy üres. A többágyas szülőszoba réme nem is zavart előtte, hanem a kórtermi szobatársaké...
A szüléssel kapcsolatos extra dolgok sose merültek fel bennem, teljesen rábíztam magam az orvosra és a szülésznőre, és nem bántam meg. Valahogy természetes volt így is minden. Természetes, hogy mellretették rögtön a babát, varrás után azonnal megmutatták a szopizást, és két órát együtt voltunk szülés után. Aztán amikor másnap konstatáltam, hogy a kis babakocsiban van odakészítve cukros víz, rákérdeztem, és a csecsemősök azt mondták, hogy végül is rám bízzák. Mivel velem volt a baba, nem nekik nyígott volna ha éhes. Logikus. De ha beadja valaki, akkor ne csodálkozzon, ha jól megetetik az éhes gyermeket, nem?
Egyébként én is adtam neki, minden nap kétszer is, mert tutira éhes volt. De én is megnyugtatlak: másfél éves és még mindig szopik
Gátmetszést asszem csak az első szülésnél csinálnak automatikusan, úgyhogy még az is sanszos, hogy meg tudod beszélni.
Majd azért referálj, hogy mire jutottál!
M.