Sziasztok!
A fotók szuperek! A Petra-Vuka sorozat is meg a Livicsek-Gabus is! Marci pillantásához meg nem kell kommentár
Gabus, ti ilyen pehelysúlyúak vagytok vagy meg van erősítve a kiságy? Én már attól is félek, hogy szonja alatt leaszakad nem hogy alattam
Mancsusz, ha van kedved mazsolázni érdemes a Babaszoba-babakonyháján is, mert nekem ott is vannak tetsző receptek. Hátha neked is szimpi lesz valamelyik. Ha a mellet meg a combot kevered akkor nem olyan száraz. Nekem vannak száraz mellgombócok lefagyasztva, de főzibe ejtve már nem szárazak
Páromnak elmondta, hogy betegeskedés van a topkon,....meg itt a szomszéd barátoknál is. Erre felszólított, hogy mivel viszem Szonját a 9 hós kontrollra a dokesz okvetlenül nézze meg a torkát meg a fülét
Szóval, van a családban aki jobban odafigyel
Ja, após csak nem érti miért nem ehet Szonja süteményt
Meg miért répát adok neki rántotthús helyett
Amikor meg kenyérhéjat majszolt az asztalnál, hogy ő is velünk lehessen akkor meg ott sajnálkozott felette mindenki, hogy neki milyen szar, hogy az anyja csak kenyeret engedélyez neki
Aztán após feltette a megtarített asztal közepére. És meg se hallotta amikor mondtam, hogy ezt nem szabad! A végén anyós vette le, Szonja meg természetesen elkezdett nyúkálni a kések, villák után. Após meg jót mosolygott. Legszivesebben pofon vágtam volna
Hát, lehet ezek jó poénok, de én nem tudom viccesen felfogni.
Ja, továbbra is szopi nélkül alszik el. És ma csak 5 után ébredt egy rövid szopira
Ilba, mi az a piros hal?
N.