Sziasztok!
Na, nekem is feltűnt ez a mondat, Edit, de látom már más is megkérdezte, és válaszoltál is.
Hű, micsoda titokzatosság, kaját váltottatok?
Örülök, hogy jó volt az éjszakátok.
Amióta mondtad, hogy a Győzike alatt indult be nálatok a szülés, én meg ugye mindig nézem, mindig eszembe jutsz róla.
Barbi!
Örülök, hogy Ádám teljesen rendben van, azért nagyon ügyesek vagytok ám! Fülfelszúrás nélkül megúsztátok, és teljesen rendben van minden. Grat! Remélem ezzel jó sokáig le is tudtátok a betegeskedést!
Julcsi!
Fura egy vevőtök van, nálam kb. az utolsó dolog lenne az új lakásomba függönyt venni. De hát nem is ezért szeretitek, gondolom.
Köszönöm a vígasztaló
szavakat, elhiszem akkor, hogy ennek a felállós-nem leülős időszaknak is vége lesz egyszer. Egyébként örülök ám nagyon, hogy Marci így ügyeskedik, szóval nem bánom, hogy örökké álldogál, csak néha besokallok, meg hát aggódom is eléggé. A veszélyes dolgok likvidálásával csak az a bajom, hogy akkor egy gumiszobát kéne kialakítanom a saját megnyugtatásomra, az meg nem megoldható.
Tegnap találtam ezt:
100 Ft-ért csinál egy csaj karácsonyi képeslapokat,500Ft-ért meg naptárakat.
Mindegyikből 3 féle háttér van ha jól emlékszem.
A Tesz-veszen volt, ha vkit érdekel elküldöm az email címét,mert már nincs fent. Elküldöd a képeket és ő visszaküldi a lehetséges mintákkal, így megnézheted hogy melyik tetszik. Pestieknek személyesen is átadja, vidékre postáz.
Én sem tudok ennél többet, meg a minőséget sem, de ha valakit érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét. Ide nem merem felrakni, mert nem tudom, hogy nem lenne-e gond.