Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tvvp! Nagyon sajnálom, ami veled történt, én nem is tudom, hogy kihez fordultam volna, ha dokim közli velem a végén, hogy szabira megy. Hát ez tényleg felháborító!!!! :evil: Még az a szerencse, hogy találtál még időben egy normális orvost.

Velünk minden oké, bár sokat nyűglődünk, de már haladok afelé, hogy rájöjjek mikor mi a baja. Most már egyre többet eszik. Fejni fejek, bár nagyon unom, és borzasztó fárasztó is egyben. A rendszer még nem állt be teljesen, de dolgozunk rajta. :)

Adra!
Sikerült megoldanotok a babakocsis problémát? Nem vagytok könnyű helyzetben ez ügyben. Nagyon szép név a Zsófia, kiváncsi vagyok milyen fiú nevet választotok.

Dóri, ti hogy vagytok?

Finike
finike

Tvvp!
Sajnálom, hogy ez történt veled, és még időben tudtál keresni másik orvost, akihez tudtál ragaszkodni.
Az én orvosom mindig a szüléseim előtt volt szabin, de akkor is tartottuk a kapcsolatot. Sőt a ctg-re is mindig bejött, még a szabija idején is. Igaz kb. 5 percre lakik a kórháztól, így nem volt félő, hogy nem ér be idejében a szülésre. Amikor pedig egyszer nem volt otthon elérhető, akkor megadta a fia számát is, hogy nála utol tudom érni, ha megindul a szülés. Nekem nagyon jólesett ez a hozzáállása, amit felém nyújtott.
Mégegyszer sajnálom ami veled történt, de sajnos mindig van egy-két ilyen is, és te pont ebbe estél bele.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Tvvp! gratulálok a babához. HOgy hívják? mennyi idős most?
hát nem semmi a történeted. Örülök hogy végül találtál egy megbízható dokit, és végül minden oké lett.

üdv Edina
sidney

Sziasztok!

Nem tud valaki valamit Juditról??? Úgy eltűnt, lehet, hogy már boldogan babázik????!!!!

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok

Adra
Oké bármiben adok tanácsot, ha kell, bár elég rég volt már,hogy én szültem.

Én most a 8. hetet kezdtem, sajna a hányinger nem múlik. De sebaj.
Jó lenne ha kislány lenne, biztos örülne a két fiú.
Voltam vérvételen, hát nem volt valami csodás látvány a kórház A szülészet milyen? Szebb, mint a többi rész?
Jó hétvégét mindenkinek.
BOKI
boki

Sidney!

A pöttöm neve Liliána és ma 1 éves, 3 hónapos, 2 hetes és 6 napos. Imádnivaló, de gondolom, hogy a saját babácskájával mindenki így van.

Még annyit, hogy bárkinek a barátaim és ismerőseim közül elmeséltem a dokis sztorit, kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy az lehetett a baj, hogy nem adtam előre pénzt! Végül is erről sohasem esett szó közöttünk, én úgy gondoltam, majd a végén. Most már utólag nem tudom, hogy mi az igazság.
tvvp

Sid!

Rájöttem egyik este a megoldásra:

mivel császár volt az első, a doki szerint a második is az lesz
(ha lesz), így akár lehet munkaidőre programozott :lol: :lol:
Nem Te tudsz hozni olcsóbban P.O.-s bodykat?
Ha igen, küldenél mélt infókkal a coooh kukac freemail pont hu-ra?

Előre is köszi

Tvvp-sajnálom, hogy így jártál.Mikor született pontosan? Szerintem csak pár héttel idősebb az én lányomnál.

KépKép
tibicsoki75

Most látom, hogy pont két hónappal idősebb!Július 22.-én?

KépKép
tibicsoki75

Tvvp!
Te előre lebeszélted a terhesgondozás során a dokiddal, hogy nála szeretnél szülni? Nem akarok szúrkálódni, de sajna nagyon sokan abba a "gödörbe" esnek bele, hogy természetesnek veszik, hogy hozzá járnak gondozásra, és a ctg is a végén ide tartozik, de azt nem beszélik le előre, hogy nála szeretne szülni is.
Akárhogy is volt, akkor is a kismamát érinti a legrosszabbul.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

SZiasztok!

Tibicsoki! HURRÁÁÁÁÁÁ!!!!!! lesz tesó!!!!! Éljen a magasvérnyomás!!! :D /ugyi nem érted félre/ de most már elmondhatod hogy minden rosszban van vmi jó!!!!!
igen én vagyok a PO beszerző. írok!

Tvvp! Nagyon szép neve van a kislányodnak. Nekem is nagyon tetszik ez a név.
Hát nem csodálom, én is kiakadtam rajta.
TErhesgondozáskor nem adtál Neki pénzt? nem magánrendelésre jártál? Nem volt megbeszélve hogy nála szeretnél szülni? csak számodra volt egyértelmű?
Nem tudom én annak idején mikor mentem első vizsgálatra első terhességgel akkor megkérdeztem a dokimat hogy akkor ez hogy működik Nála, és mondta hogy mennyi a gondozás, akkor még szülés tarifája nem volt most már az is van, ami sztem szerencsésebb, mert nem vacilál az ember hogy na mennyit is? :oops:
ja és én kérdeztem is félig viccesen hogy szokott e járni síelni, vagy ilyesmi de mondta hogy nem lesz szabin.

Mindegy lényeg hogy minden oké volt és jól vagytok. ha tudsz tegyél fel képet, én mindig készülök csak le kéne kicsinyíteni és az nem megy.

jó éjt Edina
sidney

Mtücsök! Judit azt mondta ír sms-t én megadtam neki a számom vmelyik nap még leveleztem vele. azért lehet hogy már van vmi?

Edina
sidney

Sziasztok Csajok!
Gondoltam bejelentkezem :lol:
Sajna "róka" ügyben nincs sok változás, sőt a mai nap talán az eddigi legrosszabb volt :?

Kíváncsi vagyok Juditnál mi a helyzet, szerintem már babázik!!

Tvvp!
Én is sajnálom ami történt, de azért összességében nem volt rossz a kórház, nem?
Igen, nálam is úgy volt, hogy kerek-perec rákérdeztem nála, hogy én nála szeretnék szülni is, és mindez mennyibe fog kerülni. Ő megmondta, így nem ért se engem, se őt meglepetés.

Boki!
Sajna a látszat a kórházban mindenhol ilyen, de ne aggódj, a szakmai tudás ezt kárpótolja :D

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok Csajszik,

Nem, sajnos még nem babázom :( Ahhoz képest, korábbra igérkezett a kisasszony, lehet, hogy túlhordás lesz a vége... Azért remélem, hgoy nem, mert már tényleg nagyon nyűgös vagyok. Mindenért felkapom a vizet, két percre nem tudok leülni, mert állandóan csinálnom kell valamit, különben megőrülök. Most éppen ágyat húztam, most tergetem ki a kimosott ágyneműt. Ha így folytatódik a dolog, még ablakpucolás lesz a vége :D
Ráadásul Danca is beteg :( Semmi komoly, taknyos és hőemelkedése van. Viszont így nem nagyon tudom kivinni, itthon viszont nagyon nehéz vele egyedül. Ezért is remélem, hogy nemsokára már történik valami. Tegnap este kb. 1-2 órán keresztül 7 perces fájásaim voltak, de aztán elmúlt. Keményedni, állandóan keményedik, néha fájogat is, de nem rendszeresen.

Szóval ez a helyzet errefelé.
Hátha ma éjszaka történik valami.....

Puszi mindenkienk:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok,

jól eltűntem bocsi, de elég sok minden van minden nap, és nincs időm irogatni, de persze olvaslak Titeket :)

Mi jól vagyunk, a 9.hétben járunk :), minden rendben, hányinger akad még, bár ritkábban, de annál erősebben... Álomkór az viszont nagyon-nagyon van, ma délután is majd' 3 órát aludtam :lol: :roll:

Fricky,
kitartás róka-ügyben, már csak pár hét, és el is felejthetjük ezeket a gondokat (majd lesz helyette más :lol: :lol: )

Judit,
így a végére sok türelmet, kitartást kívánok, meglátod hamarosan a kezedben tarthatod Szonját, és kárpótol ezekért a nehéz napokért :D Könnyű szülést kívánok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lehet, hogy én hibáztam, de már ott tartottunk, hogy a szülésznőt majd a legközelebb kiválasztjuk.........
Talán meg kellett volna beszélni az anyagi oldalát, de eléggé szomorú, hogy enélkül már nem is lehet az ember nyugodt, attól tartva, hogy a dokija mikor dobja ki.......
A kórházba jártam hozzá, úgy tudom, hogy nincsen magánrendelője. A közbenső vizsgálatok alkalmával nem adtam neki pénzt....

Fricky! Sajnos nem tudok véleményt mondani a kórházról, mert nem sok időt töltöttem ott. Csak a nőgyógyászaton.

tibicsoki75! Igen, július 22-én született!

Sajnos képet nem tudok feltölteni, mert a hely nagyon szűkös és Lili baba nem fér bele.
tvvp

Csajok![

Judit hajnalban bement a kórházba, már órák óta vajúdik, ha meglesz a baba írok!

Addig is szurkolok neki!

Üdv: Dóri
Vendég

Lányok!
Milyen érdekes helyzet állt elő Juditéknál is... Danca is 13-án született, pont egy hónapja volt 2 éves, és a kis Szonja is 13-án fog megszületni, reméljük simán, és teljesül Judit álma.
Nálunk is a 13 szerencse szám lett, mivel Petra 08.13-án született, az esküvőnk 09.13-án volt, a férjem pedig 10.13-án született. Mondták is nekünk, hogy az egyik lányunk miért nem lett Szilvia, mert akkor megvolna a folyamat.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!
Már nagyon rég óta olvaslak Titeket, hiszen én is a dél-pestiben szültem, tavaly november 25-én.
Tvvp! Nekem is a Weidner doki volt az orvosom és meg kell, hogy védjem. Igaz, én minden vizsgálat után adtam neki pénzt, mikor mennyit, de kb. félidőben lehettem, mikor kérdeztem tőle, hogy akkor vállalná-e a szülést. És előre szólt mindig, hogy mikor lesz szabin. A szülésznőválasztást nálam is rám bízta.
Egyébként szerintem a doki (még) nem AZ a fajta, aki CSAK pénzért képes bármire is. Nekem 1/4 11 körül kötötték be az oxy-t, és bár aznap rendelése volt, 1-kor már ott volt velünk a szülőszobán, kb. félóránként megnézett és Ádám csak este 7-kor született meg. Végig tök kedves volt. Úgyhogy lehet, az lehetett nálad a baj, hogy nem rendeztétek azt a dolgot, hogy vállalja-e a szülésedet. De nem akarok okoskodni.
Most megyek, pert a picur ébredezik.
cicalány

Helló Csajok!

Dóri!
Köszi a jó hírt, én is nagyon drukkolok Juditnak és a kicsi Szonjának! :)

Veled egyébként miújság? Vércukor eredményed milyen lett? Mikor mész vizsgálatra legközelebb? Nekem pénteken reggel kell UH-ra mennem. Azt mondta a dokim, hogy most már 2 hetente kell találkoznunk.
Ma reggel tudtam meg, hogy a múlt heti vizelet vizsgálatom eredménye negatív lett! :D

Tvvp!
Sajnálom ami veled történt, és örülök annak, hogy végül sikerült új orvost találnod akivel elégedett vagy.

Finike!
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan beáll nálatok a rendszer. Az jó, hogy Viki baba egyre többet eszik! :)
Végül sikerült eldönteni, hogy milyen babakocsit veszünk, bár elég sokáig gondolkodtunk rajta. Az is segített a döntésben, hogy a pénteki fősulis találkozómon sokat beszélgettem az egyik fiúval akinek most fél évesek az iker lányai. Jól kifagattam babakocsi ügyben, így sikerült a végleges döntést meghoznunk. Most már csak a színét kell kiválasztani, de ez már nem lesz nehéz feladat.

Tibicsoki, Sid!
Most akkor mi van :?:
Tibicsoki!
Jól értettem, hogy jön Nálatok a kistesó? :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Megszületett Szonja baba Danca hugicája. 3250gr és 48cm.
háromnegyed 10kor kaptam Judittól az sms-t

Gratulálok Nekik.

üdv Edina
sidney

Judit!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Adra!

Cukorterhelés jó lett 8)

Nekem kedden lesz vizelet eredményem.

Legközelebb a jövő héten megyek UH-ra.
Már várom, olyan jó látni őket, meg tudni, hogy minden rendben van-e.

Tegnap vettema csajoknak hazajövős bodyt meg vastag rugit (50-eset)
A Kenguru Goldban még 44-es is van, de nem tervezek koraszülést.
Január 1-től megszűnik a Koraszülött Közalapítvány mert a mentő veszi át a koraszülötszállítást, csak nekik meg nincs hozzá felszerelésük, szóval jó kérdés, hogy mi lesz....

SZóval már van hordozónk, kiságy megrendelve, ágynemű, pléd, meg áthordtam Ági cucait. Ha dec. közepén megjönnek a kiságyak elkezdem berendezni a szobát.
Babakocsiból eddig csak sport kocsit vettünk, mert ez 8 kg! és színben olyan, mint a hordozó/gyermekülés.(Peg Perego, jó lenne újszülött kortól, csak nem dönthető vízszintesig :cry: )
A másik kocsin még gondolkozunk, mert nem szeretnék fix kerekűt, ugyanis kipróbáltam és azzal lehetetlen közlekedni....De most találtam egyet a neten, lehet, hog yez lesz a befutó.
Ti milyet néztetek ki? ÉS hol/ mennyiért?

Judit!

Nagy Gratula!

Vendég

Sid!
Dobj már légyszi a nevünkben is sms-t Juditnak, hogy nagy gratula! És ha jön, akkor természetesen a beszámolóról ne feledkezzen meg :lol:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Judit!

Nagy-nagy gratula Mindkettőtöknek! :D

Dóri!
Látom már nekiálltál te is beszerezni mindenfélét. A hétvégén mi is vettünk egy csomó mindent: ágy és ágynemű már régóta megvan, komódot átalakítottuk pelenkázóvá, pelenkázóra feltét, kád + állvány, takarók, törülközők, lázmérő, mellszívó + cumisüvegek, egyéb babakozmetika, a kifogókat és textil pelusokat anyósomtól megkap(om)tam.
Babakocsit mi is Peg Peregót veszünk. Aria Twint. Ti is ezt néztétek ki? Mi azért válaszottuk mert a legkönnyebb, és a lehető legkisebbre csukható. Mi másikat nem veszünk. Szerintem 1-2 hónapig úgysem lehet velük majd kimenni (a hideg miatt), utána pedig egy kis aláágyazással 1-1 órára ebben a kocsiban is ki lehet őket vinni.
Hordozót még nem vettünk, de már kinéztük azt is, csak most elfelejtettem, hogy milyet.
Ruhát sem vettünk, mert kaptam a barátnőmtől és a sógornőmtől is, és van közte szinte teljesen új 50-es, így kórházból hazahozósat nem is nagyon kell venni. Ami még kell, az a téli ruházat. Mi bundazsákot biztos veszünk. A férjem múlt héten volt egy gazdagréti kis üzletben. Nagyon pici, de azt mondja, hogy nagyon sok mindent lehet kapni, és sokkal jobb dolgokat mint máshol. Itt látott nagyon klassz bundazsákokat. A héten fogunk együtt is elmenni. Majd beszámolok, s ha tényleg olyan jó az üzlet kínálata, mint mondja, akkor esetleg megadom a címét.

Örülök, hogy jó lett a vércukor eredményed! :) Biztos nem lesz a vizelettel sem gond! Ha tudod az eredményt, akkor írd meg!
Kár, hogy nem egyszerre megyünk megint dokihoz, de még annyit kell menni, hogy biztos lesz alkalom találkozni.

És az Alapítvány felszerelésével mi lesz? Az nem kerül a mentőkhöz? :(

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adri!

Mi is Aria Twin :D
De ebbe 5 hós kor előtt még aláágyazással sem lehet beletenni :cry: Ez Sportkocsi.
Ágival is használtunk ennyire dönthető sportkocsit, és tényleg nem lehet újszülött kortól használni. Vannak olyan kocsik, amik ennél jobban dönthetőek(175 fok) azokat talán lehet, de ezt nem :cry:
5 hónap pedig hosszú idő itthon ülni :shock:

Nekem is ez a kocsi jött be leginkább (piros/szürke huzatú).

ÜdvD: óri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én csak rossz hírekkel tudok szolgálni. Sajnos át kellett térnünk a tápszerre, mert Viki nem volt hajlandó erősen, ütemesen szívni, így már nem is termelődik olyan sok, bár fejem ami még van, minden cseppet megpróbálok neki odaadni, de lassan el fog apadni. :( :( :cry:
Nagyon lusti még a cumisüvegen is nyammog és sokszor beájul. Ez van ezzel én sajnos nem tudok mit csinálni. Kicsit bosszantó, hogy van, azaz volt tejem, de mégsem szívja le, csak azt ami könnyen jön. :cry:
Tápszerből most annyit eszik, mint egy háromhónapos baba, beakarja pótolni a lemaradását! Nagyon elkezdett hízni nemsokára egy hónapos és most 3340 gr. :lol:
Már hurkásodik a lába és a keze, a pofija nagyon szépen kerekedik. :D

Judit!
Gratulálok Szonjához, nagyon sok egészséget, boldogságot és sok tejcsit kívánok Nektek!

Adra!
Ti már nagyon jól álltok a holmik beszerzésével! Tök jó,hogy már ennyi mindent meg tudtatok venni.

Zsókuci!
A hányinger lassan el fog múlni remélhetőleg. Az aluszékonyság majd a végén fog csak igazán fokozódni! A hányingerre Magne B6-ot bevehetsz, ha már nagyon nem bírod.

Szép napot Mindenkinek!

Finike
finike

Finike!
Ezért azért ne legyél szomorú! Ha tápszer, akkor tápszer. A lelkiismereted tiszta, te megpróbáltad!
Bence ugyanilyen lusta volt 8)
Próbáld, hogy először a cicit adod neki, és amikor már érzed, hogy nem szívja, csak akkor a tápot. Ezzel megkaphatja az előtejben lévő fontos vitaminokat, tápanyagokat, meg ami az immunkerősítéséhez kell. Azért próbáld a cicit, ne add fel könnyen. Mindig utána add csak az üveget.

A gyarapodásnak meg gratulálok :lol:

Pá Mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Finike! sajna-bajna Viki lustasága!! hát ez van. lényeg hogy fejlődjön. Görcsölhetnél, erőszakoskodhatnál, csak magadat készítenéd ki. azért fogadd meg Eszti tanácsát és először cici aztán cumisüveg. Mondjuk én is többször azt hittem hogy na ennyi volt a szopi aztán Bulcsú még mindig követeli. le sem írom mennyi idős. Johanna viszont 5-6hónapos korától tápszert kapott. Én vele mindig azon görcsöltem hogy szopizott e eleget.
Örülj neki hogy elfogadja a tápit és ízlik neki.
Remélem nem vagy elkeseredve, mert sztem ettől nem függ semmi. a szeretet, gondoskodás a lényeg. :D
Egyébként minden oké? jól bírod? éjszaka alszik? napközben jó kislány?

p: Edina
sidney

[quote="Léna"] írta:LénaSziasztok!

2002.szeptember 24-én szültem kislányomat. Császáros szülés volt, mivel a CTG eredmények rosszak lettek (késõbb derült ki, hogy kislányomon 3x tekeredett körbe a köldökzsinór). Orvosom, Hartmann Gábor azonnal visszasietett a kórházba, megérkezéséig engem elõkészítettek. Aznap éppen a fõorvos ügyelt (vagy csak éppen ott volt??), de végig velem maradt, a szülésznõkkel egyetemben tartotta bennem a lelket. A mûtét alatt végig bennt volt. Az összes dolgozó szaktudása, határozott hozzáállása bátorságot öntött belém és mára egy gyönyörû, mosolygós, nyugodt baba anyukája vagyok. Epidurális érzéstelenítést kaptam, ezért rögtön láthattam kislányomat. Sokat segített a szülésre való felkészítõ tanfolyam. Egyedül a csecsemõs nõvérekkel volt gondom, mint tapasztalatlan "elsõgyerekes" anyuka több segítséget vártam. A szoptatás kín volt, és sajnos csak 1 hónapig volt tejem. Ez annak köszönhetõ, hogy a befelé forduló mellbimbó miatt nem tudott szopni a kislányom. Mire (3 nap múlva) az egyik nõvérke kiderítette a baj okát már nagyon kisebesedett, így inkább kínként éltem meg ezt a csodálatos dolgot. Az vigasztal, hogy emiatt (mármint, hogy nem szoptatok) senki nem kritizált. Inkább engem bánt a dolog, de megfogadtam, hogy második gyermekemet ameddig lehet szoptatni fogom. Kb. 2 év múlva tervezzük a kistesót, akit ismét ebben a kórházban, ismét Hartmann doktornál fogok megszülni. Kicsit "szocreál" kórház, de felszereltsége magas színvonalú. Én már csak a kellemes élményre emlékezem, kislányom elsõ pillantására emlékezve maig napig melegség tölt el.
Tehát bátorság! Mindenkinek, aki itt fog szülni azt üzenem: Jó kezekbe került! Sok sikert mindenkinek!

Léna

Ui: Ezt a történetet azért is írtam meg, hogy egy kicsit Hartmann doktor is kapjon a dicséretekbõl! Õt egyébként tényleg szívbõl ajánlom mindenkinek, akinek még nincs fogadott orvosa! Nagyon jó fej!
helló Léna Én megértem az örömödet de nekem nagyon furcsa hogy mindenki császárral szül Dr.Hartmannál. üdv:P andi
p andi

Helló Mindenkinek!!
Szeretném ha írnátok sok sok információt Dr.Hartnam Gáborról természetesen ha tudtok minden érdekel róla jó és a rossz is.Előre is köszönöm a segítségeteket.

Üdvözlök: Mindenkit
p andi

Szia!

Nekem is ő az orvosom. Én személy szerint nem tudok róla rosszat mondani. Türelmes, figyelmes, megértő. Röviden a lényeg: egy olyan nőgyógyász, aki szerintem minden nő álma. Nála mindig és mindenkor biztonságban érezheted magad. Röviden itt a fórumon ennyit írnék róla, ha tudok segíteni, privibe válaszolok a kérdéseidre.

nyimo@freemail.hu

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok Lányok!

P Andi!
Nekem ugyan nem Hartmann dr. az orvosom, de ő csinálta a 18 hetes genetikai UH-t nekem a saját orvosom kérésére. Csak jót tudok róla mondani: nagyon alapos, felkészült és kedves volt.

Finike!
Sajnálom, hogy lusta szopizni a kislányod, de szerintem ne érezd magad emiatt hibásnak. Te mindent megpróbáltál és ami fő, hogy gyarapszik a pici lány. Ha tápszeres lesz is Viki baba, szerintem akkor is az a legfontosabb, hogy továbbra is megkapja az anyukája szeretetét, odaadását és gondoskodását.

Dóri!
Mi újság veletek? Hogy bírod?
Hű .. nekem az utóbbi pár napban olyan érzésem van, mintha ólomgolyók lennének a pocakomban, amik mindig kétfelé akarnak gurulni. Amúgy imádom érezni azt, ahogy mozognak, ilyenkor tudom, hogy minden OK odabent. :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Andi! Hartmann dr-ról én is jókat hallottam és szimpi volt mikor szülés után vizitelt. Nekem nem ő az orvosom. Ő a dokid? hol tartasz, hány hetes vagy?

üdv Edina
sidney

Adra!

Megvagyunk! :wink:

Egyre nagyobb bálnának érzem magam...
Ági meg egyre jobban bújik hozzám.
Tegnap este a pocimra tette a fejét és úgy tévézett :lol:

A mozgás egyre nehézkesebb, de megvagyok.
Várom a jövő heti UH-t!

Majd írj, hogy a holnapi UH-n mi volt.
Olyan izgi, hogy lassan 30 hetes leszel, még 6 hét és már nagy baj nem lehet! kop-kop-kop

Milyen lesz a babakocsi színe?
Még az jutott eszembe, hogy lehet szerezni ilyen "ékpárnát" ( a szomszéd kismama használt ilyet), azzal már 2,5-3 hós kortól tudod használni egy meleg lábzsákkal. Addig meg a hideg miatt úgysem nagyon fogtok sétálni.

Te mikor pakolod össze a kórházi cumót?

P Andi!

Kolléganőm simán szült a dokinál és meg volt vele elégedve (40 perc alatt megvolt a bébi 8) )

Üdv :Dóri
Vendég

Sziasztok!

Juditnak nagy gratula!!!

Finike! Gergő is ilyen kis lusta volt, áll. elaludt cicin, és csak addig szopizott, amíg könnyű volt, nem kellett dolgozni érte. Ezért én is adtam neki tápot kiegászítés képpen. Aztán eltelt pár hét, ügyesebb lett, és ismét csak cicit kapott. Fejni én is utáltam.

Szombaton voltam uh-n. Minden rendben van. :D Vert a kis szíve, és már 46mm volt. A vérömleny is kezd kisebbülni, már alig látszik. Legközelebb 2 hét múlva megyek, akkor megint megnézi, és kapok beutalókat. AFP-re is.

Én megkérdeztem, és területileg a baross utcához tartozunk, a másik ami lehet a dél pesti, vagy a szent istván.

Gergő megkapta a 15 hós szurit. Azt mondta a dokinő, hogy 7-10 nap múlva piros pöttyök lehetnek rajta, de hamar elmúlik. Remélem ezt megússzuk, mert jövőhét vasárnap lesz a keresztelője.

jucus1

Helló Csajok!

Jucus!
Nagyon örülök, hogy minden OK a Kistesónál! :D

Dóri!
Mi a toffee színváltozatot fogjuk választani, de még nem vesszük meg, csak ha megvannak a babák, hiszen addig sem ketyeg a garancia ideje. Persze nem hiszem, hogy bármi gond lesz a kocsival, hiszen mielőtt döntöttünk alaposan utánajártunk, hogy milyen véleménnyel vannak a kocsiról azok akik ilyen használnak. Igazából semmilyen konstrukciós hibáról nem írt senki, a negatív vélemények nagy része pedig szerintem szubjektív volt.
Igen, mi is úgy gondoltuk, hogy ezzel az ún. ékkel ágyazunk alá. :)

És nem nyomta Ági fejecskéje a hasadat? Annyira érdekes, hogy a nagyobb tesók mennyire érzik, hogy egyre kevesebb az idejük anyuval ketteseben. Asszem Judit is írta, hogy az utolsó hetekben alig bírt Dancával.

A kórházi cuccot még nem pakoltam össze, de már egyre érik rá a helyzet. Még szoptatós melltartót kell beszereznem, s ha ez is megvan, akkor a sajátomat már összepakolom. A babákét még húzom egy ideig, de fejben már nagyjából az is megvan.

Egyébként én is éppen a napokban gondolkodtam el hogyha 6 hét múlva már megszületnének, nagy baj talán már nem lenne. Persze minél tovább bent vannak, annál jobb nekik!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Helló Mindenki!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget,mert én Pilisvörösvári vagyok és nem ismerem csak egy ismerős vitt hozzá és Ő csinálta a rák szürésemet.Szóval még nem tartók sehol sem mert beteg vagyok három éve a Kaáli intézetbe mentem mert nem sikerűlt a terhesség.Ott kiderűlt hogy pajzsmirigy beteg vagyok és kezelni kell de azota is csak kezelnek és nem javulok igazán,és nem sikerül a terhesség én azt amit átélek 37 évesen senkinek sem kivánom mert ebbe bele lehet lelkileg pusztulni.szoval ez van ha még esetleg valakinek volt már méh átfuvása akor kiváncsi lennék hogy az micsoda,mert azt mondták hogy nagyon fáj.

Köszönöm p andi
p andi

Bocsánat a Dr Hartman Gáborról írtan

p andi
p andi

[quote="dóri79"]A írta:dóri79dra!

Megvagyunk! :wink:

Egyre nagyobb bálnának érzem magam...
Ági meg egyre jobban bújik hozzám.
Tegnap este a pocimra tette a fejét és úgy tévézett :lol:

A mozgás egyre nehézkesebb, de megvagyok.
Várom a jövő heti UH-t!

Majd írj, hogy a holnapi UH-n mi volt.
Olyan izgi, hogy lassan 30 hetes leszel, még 6 hét és már nagy baj nem lehet! kop-kop-kop

Milyen lesz a babakocsi színe?
Még az jutott eszembe, hogy lehet szerezni ilyen "ékpárnát" ( a szomszéd kismama használt ilyet), azzal már 2,5-3 hós kortól tudod használni egy meleg lábzsákkal. Addig meg a hideg miatt úgysem nagyon fogtok sétálni.

Te mikor pakolod össze a kórházi cumót?

P Andi!

Kolléganőm simán szült a dokinál és meg volt vele elégedve (40 perc alatt megvolt a bébi 8) )

Üdv :Dóri
Köszönöm p andi
p andi

Helló Csajok!

Dóri!
Nem voltam ma mégsem UH-n, mert reggel hívott a dokim, hogy ne menjek, mert egy kicsit rosszabbodott a helyzet a kórházban a calici vírus miatt, és miután panaszom nincs, úgy gondolta, hogy ne kockáztassunk.
Majd jövő héten hívom, hogy mikor menjek.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Kedves Csákány Doktor Úr!

Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a Dél-Pesti Kórházban ambuláns úton szülni? Április elejére várom a második babát, és az elsőt is Önöknél szültem. Ha ez a szülés is komplikációmentes lenne, akkor ha nem is azonnal, de 1-2 napon belül jónak látnám hazajönni. A törvényes lehetőségeknek már utánanéztem és tájékozódtam a feltételekről. 15 percre lakom a kórháztól és a gyerekorvosunk vállalná, hogy naponta ránéz a kicsire. A kérdés csak az, hogy ha előzetesen egyeztetek a kórházi gyerekorvossal, és tényleg mindketten jól vagyunk a szülés után, akkor lehetséges-e megoldani, hogy hazajöjjünk? Fordult-e már ilyen elő Önöknél?

Válaszát előre is köszönöm!

mirminc
mirminc

Helló Csajok!

Hova tűnt mindenki????

Dóri!
Te melyik nap mész UH-ra?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

Holnap de!

És te?

Vendég

Dóri!

Akkor ez a tali most nem jön össze, mert én szerdán de. megyek. :( Majd legközelebb!

A hétvégén megvettük a hordozókat is! Szerencsénk volt, mert az outletbe pont most hoztak olyat, amit nagyon szerettünk volna ráadásul antiallergén huzattal, verhetetlen áron. :)
Normál üzletben elég drága, és miután nekünk amúgy is kettő kellett, nem tudtuk eldönteni, hogy ilyet vegyünk-e, hiszen az ár mellett a babák biztonságára is gondolni kell. Így viszont megoldódott a kérdés, mert kb. 10 eFt-tal olcsóbban tudtuk megvenni darabját.

További szép napot!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Dóri!

A holnapi UH-ról várom a beszámolót! :)

Üdv

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szisztok Csajok,

Nem tudom, melyik topicba írjak, de gondolom, mindekettőt olvassátok:-)
Hát, végre itt ülök a gép előtt.
Hol is kezdjem...
12-én este 10 körül kezdtem érezni, hogy talán lesz valami. Már előző este is voltak fájások, de azokba belealudtam. Ezekbe nem.... Hajnali kető körül értünk be a kórházba. Erzsike és Hartman doktor is ügyeletes volt, ennél jobban nem is időzíthettünk volna. Minden rendben ment, fájt, de tudtam közben pihenni. Bő két ujjnyi méhszájnál megkaptam az EDA-t, ami sajna nem sikerült. Csak a tesztadagot kaphattam meg. Az hatott kb. 20 percigKözben burkot is repesztettek, de arra már nem emlékszem, hogy mikor....
Amikor kiment a tesztadag hatása, iszonyatosan elkezdett fájni. Sajnos, mint később kiderült, azért fájt enniyre, mert elkezdett szétválni a korábbi heg. Qrvára fájt. Ezért megint császár lett a vége reggel fél hétkor:( Ráadásul altatni is kellett, mert az EDA nem sikerült. Szóval nagyjából semmi nem úgy sikerült, ahogyan terveztük, de most nem viselt meg anniyra lelkileg, mint Dancával. Valószínűleg azért, mert Szonja jól bírta a dolgokat, így ő a második naptól kezdve velem lehetett. Már első nap is megkaptam fél órára.
Az EDA miatt viszont olyan fejfájásom lett, hogy ma vagyok képes először 2 percnél többet függőleges helyzetben tölteni. Olyan, mintha újjászülettem volna. :D
Szonjababa egy tündér, eszik-alszik. Éjszaka csak egyszer kel. Szopik, mint a gép, sokkal ügyesebb, mint Danca volt. Persze valószínűleg én is...
A kórházban mindenki aranyos és kedves volt, nem sikerült egy undok békát sem talánom:-)
Nemsokára jövök majd megint!

Felteszek néhány képet a királylányról

Pandi,

Csak csatlakozni tudok Tücsökhöz Hartman doktorral kapcsolatban. Nála jobbat nem is választhatnál. Több bartántőm is szült már nála, és csak nekem lett császár.

Puszi mindenkinek, és nagyon köszönjük a gratulációkat:

Judit
Kép Kép Kép
karpijudit

Szia Judit!

Üdv újból közöttünk mostmár mint kétgyermekes anyuka. Nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerülhetett az álmod a császár utáni sima szülés ügyben, nem úgy mint nekem. De azt hiszem te is beláttad, hogy fő a biztonság.
Mégegyszer gratulálok nektek.
Gyönyörű, ahogy a szőke "kisherceg" fogja a kis barna "királykisasszonyt", mintha ő volna a védelmezője.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Judit!

Még 1x gratulálok! Gyönyörű kislány Szonja.
Sajnálom, hogy végülis császár lett a vége, és hogy nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna, de a lényeg a végeredmény. :)

Az a kép Dancával, nagyon aranyos.

Juc

jucus1

Sziasztok!

Judit! Gratulálok én is. kirázott a hideg ahogy soraidat olvastam.
lényeg hogy egészségesek vagytok és jól vagytok. Örülök hogy ügyesen szopizik és te is ügyes vagy.
köszönöm a megtiszteltetést hogy a csajokkal én közölhettem az örömhírt. Próbáltalak hívni vmelyik nap, de aztán már inkább nem akartalak zavarni. Hihetetlen gyorsan telnek a napok, már otthon is vagytok.
Danca mit szól? írjál, ha lesz erőd és időd. Pihenj sokat, főleg ha fáj a fejed.
Nagyon szép mindkét gyermek.
nálunk is pont így volt csak fordítva, Johanna szőke, Bulcsú meg fekete volt mikor haza hoztuk. kár hogy ide nem tudok képet feltölteni, mert kicsinyiteni kellene.

Dóri, Adra! kíváncsian várjuk az uh-s eredményeket.

üdv Edina
sidney

Judit!
Én is gratula! Tündéri kis manó a nagy és okos bátyójával. És végtére a végeredmény a fontos, hogy minden OK. :D

Nálunk szerencsére eddig minden rendben, tegnap voltam dokinál, szépen növünk, és Mikuláskor kell menjek NT mérésre. Ha azon túl vagyunk, sok gond nem lehet...

Zsókuci!
Hogy vagy? Nálam kezd múlni a hányinger, csak délutánonként jön rám :)

Dóri, Adra!
Mikor is mentek uh-ra? Kérjük a beszámolót!

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?