Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi! Bocsi, de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne bánkódj! Ennek biztos meg van a maga értelme, hogy így alakult!
Látod, ha akkor nem marad el a rendelés ki tudja, hogy már mi lenne, így meg megjött magától! :lol: Így kellett lennie az én esetemben is, meg a te esetedben is!
Fel a fejjel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike nem szomorú vagyok, hanem olyan érzésem van hogy egy nagy rakás szerencsétlenség vagyok, akinek semmi sem sikerül.

Komolyan mikor megláttam az ajtón a feliratot, hogy rendelés elmarad már meg sem lepődtem.

Holnap azért megpróbálom felhívni a dokit a mobilján, aztán lesz ami lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Tudom Robcsi! Én ugyan ezt éreztem, de aztán egy 10 perc múlva tényleg egy jót nevettem apával, hogy ekkor rakás szerencsétlenség is csak én lehetek! Murphy példát vehetne rólunk! :lol:
De most utólag örülök, hogy így alakult! Te is így fogsz érezni tuti biztos vagyok benne!!!

Kép
bettike
Eger

El van a gyerek ha játszik! :lol:

Jelenléti ív

Kép
bettike
Eger

Bettike látom elvagy :D

Mi volt a Hír Tv-n?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Én is pont azt akartam írni, amit a Bettike is mondott.
Murphy törvénye :wink:

Bettike
Tényleg elvagy :D A főnököm meg ne lássa, hogy ezen a jelenléti íven is minden nap ott vagyok :lol:

Kép
gaby25

...szóval mi is volt a hírtévén?

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
itt a görbém:
vélemény? Nagyon ugrálós :(
Kép

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Én nem látom ezt olyan ugrálósnak és ma szépen fent volt a hőd! De még sok van hátra, legalább 8 nap! Addigra kiderül! Szerintem!

Most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a hír tv-n!!!

Kép
bettike
Eger

Csikken, szerintem ez a görbe nagyon jó! :) Hány napos a ciklusod?

Kép
elizabeth25

Csikken mindig ilyen hosszú a ciklusod?

Kép
Kép
robcsi03

Csikken, szerintem szép 2 fázisú görbéd!

Robcsi sajnálom.

Szezso, mennek a drukkjaim++++++++++++++++, ja és persze a többieknek. Látod hogy figyelek, hogy el ne rontsam a neved!! :lol: Pedig mindig zs-vel kezdem, azt kijavítom.

Kép
kata05

A lényeget nem is újságoltam nektek. Tegnap benéztem a ma megint megjött topikba és muszáj volt írnom az egyik csajnak, mert teljesen kétségbe volt esve, hogy mi van a görbéjével. Mondtam neki, hogy az van, hogy hétfő reggel sipirc tesztért, mert ez tuti babás görbe. Megcsinálta és természetesen zebrás lett neki. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Akkor te is beléphetsz a jövőbe látók, jósnők, boszik táborába!

Kép
bettike
Eger

Hát igen, nem rövid. ált 32-34 nap. De szerintem az alaphőm nem olyan magas mint amire a ferti tette.
K.
Kösz a válaszokat.

KépKép
Kép
csikken

Most megnéztem a babás görbémet, az is ilyen ugálós volt :)
csak ott alapban magassab volt a hőm.
K.

KépKép
Kép
csikken

Van felvétel a boszik közé, jöhetsz nyugodtan! Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi jövök! :D

Mizujs veled? Látom közeleg az időd!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Esztire gondolsz mi? A mázlista, baba lesz a fa alatt :D

Kép
gaby25

Robcsi!

Szerdán UH, aztán csüt/péntek inszem. Azt még pontosan nem tudom, mikorra teszi a petém...

Kép
zölddisznó

Hát nem tudom, lehet, hogy nekem beindult az egyik 9 mm-esem :D

Most már kb. 3 órája szúr a bal petefészkem. Apa meg dógozóba (külföldön), majd holnap este, vagy szerdán jön csak haza.

Gabi, igen rá gondoltam.

Zöldi izgi lesz ez a hetetek. Az inszemért kell fizetni, vagy az ingyen van?

Kép
Kép
robcsi03

Én megint teszteltem egy negatív LH-t :( Akkor holnap sem lesz pé :? :cry: Kárba vésznek a kiskatonák :?

Kép
gaby25

Im, egy pocakfotó! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Robcsi!

Az inszem ingyé van!

Kép
zölddisznó

Coca!
Hajrá péntek!

Bettike!
Én kimardatam a lsitából... brühühü... :cry: :cry: :cry:

Szirom!
Köszi! :D

Olyan szuper görbék vannak! Remélem sok zebra lesz most is, és nem marad Ceni egyedül!

A tábla is szuper lett!

moni

A Célpont c műsor volt a HÍR tévében, a magyar egészségügy "reformjának" elmagyarázása, hogy smint lesz! Pl a szülés...stb

Majd le lehet tölteni a hirtv.net oldalról! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

És mit mondtak, hogy lesz?

Kép
elizabeth25

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ez az első görbém.
Mi róla a véleményetek? Kép
mona76

Moni! Bocsi! :oops: De javítottam!

Lányok! A reggeli írásom semmis! Ismét jelentkezett a bal oldalam! :lol:
Csináltam LH tesztet! (Igaz, hogy olyan kazettásat vágtam ketté a spórolás végett!)de, EGYFORMA ERŐSSÉGŰ A KÉT CSÍK! :lol: :lol: :lol:
Szóval akkor beírhatom a pozitívat a fertybe?!?!?!

Eliza szép pocak!

Robcsi! Nalátod, ami késik nem múlik! Nincs LH teszted, hogy megnézd mi a helyzet?

Zöldi! Akkor te fogod folytatni a hét izgalmait! HOlnap Athiz és én UH-zunk, utána te, meg neked inszem! És akkor még nem is beszélve Szezso, Szirom, Vakond görbéiről! Ez aztán izgis hét! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, akkor simán! Ez peteérés a javából! :) Tessék belehúzni! :)

Köszi a pocakdicséretet, növögetünk, növögetünk! :)

Ez tényleg izgis hét lányok! :) Szezso, szirom, vakond, mikor teszteltek?

Kép
elizabeth25

Bettike
De jó neked :wink: Én hiába érzem a bal oldalam, nekem halovány marad az a második csík :? Mondjuk tegnap jobban éreztem. Te mióta érzed? :roll:

Kép
gaby25

eliza,
en ma mar valaszoltam Neked egyszer: hogy en majd egy het mulva, ha kibirom addig! :wink:

na lanyok,
igaz, hogy ma egesz rerndes hot produkaltam, de rogton azutan eltortem a homeromet. ugyhogy egy tokugyanolyan gyartmanyu masik higanyossal merem holnap reggel, nemtom mennyire lesz igy fals az eredmeny...

vakond
vakond

Bettike
Én olyan cseppentőset kaptam csak vasárnap, azt nem lehet ketté vágni, és még spórolni sem tudtam :? Nem olcsó ez a nyavalyás teszt :(

Kép
gaby25

Gaby hát 2-3 napja! De csak igen ritkán!
Ja! És nem mindenkinek jön be az LH teszt!
Nekem úgy látszik szerencsém van legalább ebben!

Kép
bettike
Eger

Gaby, dehogynem, ugyan olyan van nekem is! A kazettát ketté lehet pattintani és a bene lévő izét ketté tudod vágni hosszában! Csak jegyezd meg, hogy melyik vége melyik!
A tippet itt adták a lányok! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Köszi. És akkor bele mártani a pisbe? vagy a visszateszed a vékonyabb csíkot a kazettába? :roll:

Kép
gaby25

BettikeDe miért nem jön be mindenkinek? Nem termelünk elég olyan hormont, vagy mi? :shock:
Amúgy most olvastam vissza, hogy vasárnap írtad, hogy 2 napja érzed, és hogy olyan teszted van mint nekem :wink: Csak hát ebben a korban már romlik a memória :lol:

Kép
gaby25

Ha ezt hamarabb tudtam volna, akkor nem pazarolok el két darabot :?

Kép
gaby25

Mona görbéjéről vélemény? Én még nem vagyok nagy szakértője ennek :wink:

Kép
gaby25

Mona: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??? PÉ után kicsit magasabbnak kéne lennie a hődnek sztem! És áttekinthetőbb lenne ha beírnád a hüvelyváladékot is, abból is jól látni a PÉ ponntos napját!

ceniko
Szeged

Mona,

Én lehet nem a 11 napra tenném a pé-t, hanem a 16 vagy lehet a 20-ra. Volt szúrás a petefészkedben valamikor? tojásfehérje? ha azok voltak plusban, akkor akörül volt a pé. A 20 nap szerintem esélyesebb. Ezeket is tudod jelölni a görbén, és úgy egyértelműbben látszik. De vannak itt sokkal profibbak nálam... lehet nincs igazam. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Purc

Kép

Kép
purc

Ceniko
A váladékot én sem szoktam írni, mert nem tudom igazán megállapítani :? Az tuti, hogy nem volt eggwhite, mert azt csak megismertem volna :roll:

Kép
gaby25

Beszéltünk itt délután az E vitaminról, és én írtam hogy elevitet szedek. Mire jó pontosan az E vitamin ilyenkor? :roll:

Kép
gaby25

Az e vitamin meddőség ellen is jó, peteérést serkent, ha minden igaz, és a kisfickókat is javítja, ha jól tudom. Legalábbis én bízok benne, pszihésen tuti segít :lol:
Apa és én is 400-400 mg-t eszünk minden nap szigorúan :lol: Nincs kérdés, mondjuk apa nem kérdezte mire jó, csak beveszi... Hisz nekem!!

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
Köszi, akkor veszek apának is :D Csak az a baj, hogy most nem tudok majd rá figyelni, hogy beveszi e, mert a munka miatt ritkán lesz itthon, és szerintem hajlamos lesz elfelejteni :? Múltkor vettem neki egy porcerőt, mert fájt sokat a térde, egy darabig szedte, aztán elfelejtette, mindig rá kell szólni. Ilyenek ezek a pasik :wink:

Kép
gaby25

Jóhogy, sms-t küldj neki, mikor te veszed be. Nálunk is én adom a kezébe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Most találtam ezt
A gyerekszülésre készülőknek javallják a B-vitaminban gazdag étkeket (például a sajtot, túrót, tejet, korpás kenyeret, szárnyas húsokat, halakat, tojást, élesztőt), amik elősegítik a peteérést, csakúgy, mint a C-vitamin. Ilyenkor ajánlják több E-vitamin felvételét is (pl. olajos magvakból, búzacsírából, növényi olajokból), mert biztonságosabbá teszi a petesejt megtapadását.

Kép
gaby25

Sziasztok!!!!!

Sajnos megint nem voltam már ezer éve!!!:(

Holnap megyek terhes gondozóba. Épp emiatt a hétvégén megosztottuk a boldogságunkat a családdal. Mindenki nagyon boldog volt, nagyszülők könnyeztek, rokonok gratuláltak.

Amúgy jól vagyok, hála nincs semmi bajom, leszámítva az esti és reggeli mellfeszülést. Hányinger Úr se köszöntött még be, s remélem nem is találkozok vele, bár épp az előbb értem haza a munkából, s távolsági buszon végig azon izgultam, hogy nehogy beh....jak. Nem tudom, mi volt velem, émelygett az egész gyomrom.

Remélem jól vannak a kis mamik!!!??? S a leendőek pedig ezerrel gyúrnak a peteérésre!!:)

Pusszancs mindenkinek!!!!
Nem tudom, hogy mikor jutok megint ide, de azért néha olvasok ám néhány sort belőletek!!!!

Jó éjszakát!!!!!
judithappy

Az ondóban lévő hímivarsejtek száma és vitalitása nagymértékben függ az elfogyasztott tápláléktól. Képződésükhöz esszenciális zsírsavakban, A-, B-, és E-vitaminban, továbbá cinkben és magnéziumban gazdag étrend

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?