Ilba, igényelj otthoni e-bankos szolgáltatást, és akkor nem kell ilyen piti néhány100 ftos tételekért bankba menned utalni (bár megértem, hogy most repesel, és gratulálok is a szerzeményekhez..)
Az avatar már-már Mamacot idézően művészi, ennél profibb fotóval életemben még csak saját gépemben találkoztam népligetes talik után, hihi…
Peszti, igen, Noki msot először beteg, vagy legalábbis folyósorrú, láza elérte a drámai 36.2-t, így kedvét sem igen szegte az incidens, kivéve, hogy azért több részletben kell lealudnia az adagját. A porszívós orrszívót porszívó nélkül alkalmazzuk, hogy ne ijesszük halálra, nem a kedvence, de utána könnyebben lélegzik, és szopizni is tud, ami megnyitja a korlátlan alvási lehetőségek tárházát, így kérlelhetetlenül alkalmazom is a módszert néhány óránként.
Amúgy nem fogy mindenki, csak időről-időre meggyanúsítjuk kollektíve ezzel valamelyikünket, amely személy fejvesztve védekezik az igaztalan vádak ellen..
Natasa, milyen volt fehérváron? (ha jól rémlik, hihi). Amúgy múlt héten nekem is volt olyanom, hogy hajnali 3tól nem tudtam aludni, de belegondoltam, hogy egy anyának egyszerűen nem fai ilyen kipihentnek lenni, ezért le sem mertem írni. Most ketten persze már erősebbek vagyunk..
Szerintem feleslegesen bíztatgatjuk Mamacékat, hogy milyen nagy munka a felújítás, ellenben mennyire megéri…. Emlékeztek, ő az a nő, aki évtizedekre visszamenően vitte sikerre a fotórendezgetést…
Mancs, én is az oázis szerű kozmetikákat szeretem. Ehhez képest találkoztam már olyannal, amelyben tv (sorozat) szólt, és olyan fodrászattal, ahol a mester cigizett… nincs is jobb, mint egy friss pallmall illatú frizura.
Tmi, írod, hogy Szilvi csikis, és nem hagyja alattomban alvás közben körmét vágni. Nos, Noki is csikisnek bizonyult, 2 napja arra lettem figyelmes, hogy magában diszkréten kuncog a járókában. Mint kiderült a látványból, felhúzta a lábát ismerkedés céljából a mellkasához, és tapogatta a talpát, ami persze csiklandós volt, és ezen szórakozott. Kérek mindenkit, ezt most ne értékelje, legalábbis hangosan