Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szezso, mi lesz tesztelsz? Nagyon drukkolok!

Sonjus neked is már csak 1 hét és megtudod mi van. :D

Görbe aztán majd jövök. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, ha megérkezel írd meg nekem, hogy te amikor doc-ban tetted fel a görbéd azt hogy csináltad.
Egy xls-t szeretnék feltenni, de nem sikerál. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Hű! Szezso! Ez aztán a jó görbe! Na ugye, hogy felment!

Sonjus! Táblával nem haladtál esetleg valamire? Milyen program kellene hozzá?

Az én görbémet meg már nem értem! :cry: :cry: :cry:
Görbe

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Ment pü!

Kép
bettike
Eger

megkaptam köszi.

Megpróbálom feltenni az okt-nov görbéim összehasonlítását.

Összehasonlítás

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Bettike lehet, hogy az volt a baj, hogy nem adtam címet neki az előbb.

Szerintem még elég korai lenne most a peteérés nem? Bár egy spontán peteérés :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Megnéztem az összehasonlítást! Most így olyan, mintha a 10. nap körül lett volna pé-d! Nem úgy látod?

Kép
bettike
Eger

hát ha megnézed a ferty a 12. napra tette, de én meg a 13-14. napon éreztem baromira a hasam. ( a programba be is jelöltem az ovulációs fájdalmat, de a ferty le se sz@rta a fejem)

Aztán várjunk mert még ha sikerül kisírnom a vérvételt még az is kiderülhet, hogy semmi se vót. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Ezen gondolkodom én is! Ez szerintem túl korai pé lenne, de minden jel arra mutat! Most már nem is érzem a bal oldalam! Pedig amikor tegnap apával kekszeltünk akkor még igen! Aztán éfjél után ki kellett mennem pisilni! Akkor néztem! Na ez aztán tuti eggwithe! Aztán a reggeli hőmet látva ki is akadtam!
De most úgy gondolom, hogy ha a holnapi UH-n nem látszik semmi, akkor pé-volt és úgy elkaptuk apával, ahogy az meg van írva! Ha meg látszik az UH-n a megnövesztett tüsző(k), akkor meg lesz még idő elkapni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ez az Bettike hajrá! :D

Kép
Kép
robcsi03

hello,
mar melobol, csak egy gorbere:
Kép

es Ceniko,
Gratulalooook!!!! :lol: :lol: :lol:

vakond
vakond

Betti!

Küldök mail-t, megvan az arány is, meg talán kicsit olvashatóbb is!
sonjus

Hű vakond! Ígéretes! :lol:

Sonjus! Köszi meg fogom nézni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Nagyon rövid leszek:

Enikő, mégeccer gratula, nagyon örülök :)

Szezso! Nagyon szép! Mikor tesztelsz?

Vakond! Jóóó :wink:

A görbém:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Vakon, Szezso, mikor teszteltek? :)

Sonjus, az is a csontokra jó!

Kép
elizabeth25

Ceniko:
Nagyon orulok neked! En biztos voltam benne, hogy hamar fogsz babasodni! Tenyleg nagyon orulok!

szirom:
Drukkolok, szep ez a gorbe!

vakond:
Hu de megy felfele! Szerintem nagyon klasszul alakul!

bettike:
Meg korai peteeresnek szerintem, talan majd csak most fog leesni.

Mindenkinek drukkolok. Kicsit rossz, mert annyira porog a topik en meg nem tudok olyan surun jonni es nem tudom mar kovetni kivel mi van eppen. :(
Mindenkinek drukkolok, aki meg nem babas azert, hogy az legyen hamar es aki mar az annak azert, hogy minden rendben legyen a terhesseggel. Neha probalok jonni, de nem valoszinu, hogy ennel aktivabb leszek. Bocsi lanyok. :oops:

baratodildi

Alakul a molekula! :)
Kicsit bővítettem a táblán (Bettike utólagos engedelmeddel :) )

Lányok!
A hiányzó dolgokat megpróbáljuk kitölteni, ha most segítetek nekünk!

Köszike

Robcsi!
bocsika, nem tudom, hová írtam föl az adataidat :( ne haragudj, leírnád újra?

Kép

Látható egyébként?
sonjus

szent elhatarozasom szerint leghamarabb egy het mulva. (32-33 napra szokott megjnni amugy, es csak azutan) hogy meddig birom???? :roll:
vakond
vakond

Felhívtam a szabolcs utcát, hogy apa időpontját jövöhét hétfőre tetessem, de nem tudtak időpontot adni :( Csak szerda vagy csütörtök :( És akkor megint lehet hogy nem lesz itthon. Szerintem hétfő du. vagy kedden újra útnak kell indulnia :cry:

Kép
gaby25

Csűröm, csavarom :) sorrendbe teszek-veszek táblailag!!!

A főnököm meg ilyenkor nagyon szeret :)
Mondtam neki, hogy mingyáááá dóógozok is ám, csak még van egy kis dolgom :lol:

Kép
sonjus

Sonjus, nagyon király a tábla! :) Nagyon ügyes vagy!!!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Jó régen nem írtam ide, most gratulálni szeretnék Enikőnknek! Nagyon örülök, hogy neked is sikerült! Pocisimi!

Vakond, írtam privit, és kitartást kívánok!

Mindenkinek drukkolok, kinek mihez kell, és pocisimogatást küldök a pocisoknak, és sok-sok szeretetet és ölelést!

Sonjus, tuti a tábla, és köszönöm!

Athiz

U.i.: holnap lesz UH + doki nekünk, ha hazajöttem, majd megírom, mi volt!

pusz
Vendég

Bocsi, Szezso, Szirom, gyönyörű görbék, nagy drukk a teszthez! :wink:
Vendég

Athiz jó újra látni itt és várom a holnapi fejleményeket. :D

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!
Holnap UH!!! De jó!!!!! Várjuk a híreket!!!!
sonjus

Sonjus küldtem privit!

Kép
Kép
robcsi03

Hát lányok! Ahogy nézem a görbéket idén mindenki babás lesz! :lol: :lol:
Csak akkor nem lesz jó a topic neve! De sebaj!

Sonjus! Kafa, hű de jó, meg minden szupi ez a tábla! Teljesen látható! Jó főnököd van! :lol:

Baratodildi! Akkor az lenne nekem jó ha így fent maradna még egy-két napig, aztán meg nagyot leesne? Gyagyás vagyok, igazad van, hisz eddig nem volt olyan magas hőm, hogy legyen értelme leesni! Vagy, hogy nagy legyen az esés!

Kép
bettike
Eger

Na megtettem az első lépést vérvétel ügyben.
Felhívtam a házidokim rendelőjét, ahol váltásban dolgozik a feleségével. Az asszisztenssel beszéltem, aki mondta, hogy nem lesz du. a dokim (akkor rendelne), a felesége, aki helyettesíti tuti nem ad beutalót, de azt mondta hívjam fel a du-os asszisztenst, ő valszeg tud nekem segíteni.

Kíváncsi vagyok mit fog mondani, ha nemet, akkor délután jön a következő doki. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szirom, Vakond, Szezso: zebragyanu erősen fennáll, várjuk a jó híreket! (teszteredményeket)

Köszi Macspacs!

Hajrá Csajok!

Snufi

A tábla irtó jó!!!! Ügyesek vagytok!!!!
snufi

íme újra!
Bocsi, ez egy ilyen tábladobálós nap lesz, míg érkeznek adatok, aztán próbálom majd frissíteni is!!!!

Kép
sonjus

Sonjus nekem írd be még, a szülés időpontja fölé, hogy utolsó mensi időpontja: 2006.08.27

Köszi

Kép
elizabeth25

oks
sonjus

Sziasztok!

Eniko!
Mai teszt???????

Sonjus!
Ugyi vagy!!!! :D Jo a gorbed,DRUKKKKK!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nekem beirnad hogy 3.cn?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Beírtam!
Még mindig január a lapar időpont?
Vagy lemaradtam valahol és korábban mész?
Rémlik valami december nekem :?
sonjus

Sonjus!
Koszi!
Apa meggondolta magat ugy hogy januar!Majd jovoheten talan tobbet fogok tudni,megyek a dokihoz!

Kép
Kép
ancsa81

Sonjus!

Köszi szépen, hogy beírtál a táblázatba! :)

Kép
babancs

Szép napot mindenkinek!
Vakon, szezso, szirom? csak írigykedek!! Ezek ám a szép babás görbék!! Nagyon szorítok mindhármatoknak a zebrás tesztért!!!
:lol: :lol: :lol:
Robcsi,
neked azért mennek a drukkok, hogy levegyék azt a vért Tőled :wink: +++++++++
Sonjus,
Nem cserélünk főnököt? Az enyém még azt sem bírja ki szó nélkül, ha szabira megyek. Eddig minden egyes alkalommal beszuólt ha szabira megyek, " Te már megint szabadságra mégy? ". Ebben az évben 5 nap szabin voltam a huszon vhányból.... :cry: :cry:
Dobom a görbém. Remélem holnap vagy azután megjön a miki, és készülhetek a deci babaprojektre minden erőmmel!!! Kép
macspacs

Húú, de jó kis görbéket láttam :wink:
Megy a drukk+++++++++++++++++++
Most nem volt időm mindent visszaolvasni, majd még jövök :D

Ma is görcsöl a pocim :?

Bettike
Ha minden jel pé-re utalt, akkor biztos az is volt :wink:
Nekem csak a görcsölés és szurkálgatás volt tegnap baloldalt. A többi nem utalt pé-re :? De talán ma :wink:

Kép
gaby25

Vakond, Szirom, Szezso: Ezek aztán szép görbék!!! Nem éreztek semmi babás tünetet?

Sonjus nekünk együtt kéne nem megjönni, ha jól láttam!

Kép
kata05

Sziasztok!
Én ma nem csináltam tesztet. Kellett volna? :lol: Majd holnap fogok hátha erősebb lesz a tegnapihoz képest :)

Mindenkinek köszi a gratulákat! :) Édesek vagytok :)

A Banyáktól kérdezem, mit tippeltek fiam lesz vagy lányom?????? :lol: :wink:

Kata: alkulsz :wink:

Szezso: Ez az álom, nem semmi. nem szeretnék ilyenre riadni éjjel. te Szezso nem vagy egészen véletlenül terhes? Akkor szoktak a nénik hülyeségeket álmodni :lol: +++++++++++++

Gaby: Tök szép szabályos görbéd van :wink:

Sonjus: Palástfűteja, E vitamin ezerrel :wink: És hozzá hangos drukk hegyek ++++++++++++

Robcsi: Sztem neked egy kicsit alacsony a hőd ahhoz képest hogy a második fázisban vagy. Nemhogy? Homonszintet nézessél! És nagyon drukk +++++++++++++++++++

Betti: Sztem a Clostytól ugrott így meg. Most ne a görbéből gyűjts infót, hanem az UHról, meg kövesd az utat amit majd a dokid fog mondani! Sztem! A görbét továbbra is csináljad, hogy átláthatóbb legyen a ciklusod, írj bele mindent amit csak tudsz! De alapvetően a dokira hallgass és esetlegesen a PÉ fájdalmakra......és mint a nyulak :lol: :lol: :oops:

Vakond: Ez nagyon gyönyörűűűűűűűűűűűűűű :) :lol: Te is nemsokára tesztelhetsz :) nekem már a 11. DPO-n is halovány csíkom lett. Rajtam kívül mindenki látta :lol:

Szirom: Wáwáwáwáááááááááááááá, ez meseszép ti összebeszéltetek Vakonddal :lol: Mindkettőtöknek gyönyörűséges görbusza van :) Mikor nyomsz tesztet? :)

BIldi: Köszi édes vagy :) Ha biztos voltál a bebabásodásomba, azt nemtod megmondani pöcse lesz-e avagy puncija? :lol:

Athiz: nagyon szépen köszönöm,nagyon jól esett :wink: Szoktalak ám olvasni amottan, h mikor mi van veletek :) Drukk az UH-hoz h okés legyen minden, de már miért is ne lenne az? :) Picifiad jól van? Tudja már tesót? Hogy fogadta a hírt?

Lizi: te még lógsz nekem egy üveg borral, ha jól emlékszem :lol: :wink:

Görbém:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Macspacs: Ez még nem esés :shock: akkor kéne kétségbe esni ha megközelíti a piros vonalat, illetve megjön! De akkor se mert új hónap új remények,tiszta lappal :) Tesség példát venni Coca optimizmusáról :wink: Amúgy sztem ez egy gynyörű görbe olyan szabályos, h ihaj!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Én meg vagyok győződve hogy nem lesz baba ebben a hónapban szval tök nyugodt vagyok!

Kép
kata05

Kata ilyen kijelentéseket még nagyon korai mondani!

És szerintem elszámoltad magad,mert a 14. nap volt pé-ed, úgyhogy ne 26, hanem 28 napos ciklussal számolj és akkor csak jövő hét szerdán nem kell megjönnie.

Kép
Kép
robcsi03

Enikő, tisztában vagyok vele! :lol: :D
Mire és mikor is isszuk meg? :roll:

Kép
elizabeth25

Robcsi ha eljutnék odáig úgyis jövőhét vasárnap tesztelnék, szval mindegy hogy 26 v 28.
Tesóm most ugrana ki a bőréből ha olvasná amiket írok amúgy.

Kép
kata05

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, mert már teljesen nem értem ezt a hőmérőzést. Már 3 napja késik és a hőmérsékletem 37.2, akkor elképzelhető , hogy esetleg " végre" sikerült? mert ahogyan tudom akkor amikor megjön elvileg le kellene mennie a hőmérsékletnek, igaz? előre is köszi a segítséget!
kicsi moncsi

Beszéltem a házidokim asszisztensével nem tud beutalót adni, mert házidokinak nincs rá jogosultsága. Ja és közölte, hogy mivel helyben nem tudják megcsinálni a hormonvizsit, ezért a vért leveszik, de továbbküldik és kb. 1 hónap mire kiderül belőle valami.

Meg is lepődtem volna ha elsőre sikerül.

Mindegy du. doki ott is bepróbálkozok.

Azért örülnék neki, ha összejönne valahogy, mert ha esetleg tényleg nem volt peteérés akkor az lehet, hogy azért nem volt mert esetleg a szervezetem a vetélés után még nincs teljesen kész rá. Ha most a jövő hónapban elkezdem szedni a clostyt és jól felpumpálják a tüszőket, esetleg össze is jön a baba, akkor meg nem akarok úgy járni, hogy elmegy azért mert hormonálisan nem voltam még kész rá.

Értitek mit akarok gügyögni?

Kép
Kép
robcsi03

Kicsi Moncsi!
Elképzelhető. :wink: Mióta hőmérőzöl? Mert úgy lehet belőle kiolvasni a dolgokat, ha hónap eleje óta hőmérőzöl. Még jobban, ha több hónapja. Van görbéd?

Snufi
snufi

Moncsi hányadik napon vagy, és hányadik nap volt peteérés?

Kép
Kép
robcsi03

Én értem Robcsi!!! Valamelyik doki most már csak vesz vért! Ne hagyd Magad lerázni! :twisted: Tudnod kell, hogy kész-e a szervezeted a babóra!
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?