Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lukrécia
válaszoltam!

Mamm
Remélem hogy csak vaklárma szoritok nagyon!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Jaj mamm ne már... :cry:
Küldök azért tapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,

Én is így teszek majd,köszi szépen a tanácsot.
lukrécia

Mamm,

még ne add fel!!! Szorítok, hogy csak ijesztés legyen.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszillak! És bármi van, írj!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Figyelmetlenségem itt is korrigálom!!!!

Boldog névnapot kívánok!!!! Kép [/i][/b]

További szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Mamm!
Ne add fel!!!!!!!Emlékezz pár hete Bibike is hasonló érzésekkel, tünetekkel aggódott(persze én is megijjednék), és látod, babuci ott van a pocijában!!!!
Pozitív példa van előtted, ne keseredj el!!!!!Mindenesetre mi itt nagyon szorítunk érted!!!!!! És még egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz csodaszép névnapi ajándékod!!!(Bár nem az általam elkeresztelt névnapra gondolok-bocsi érte) :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok! Most készülünk az első lombikunkra (januárban lesz) és rengeteg kérdésem lenne. Árakról, dokikról, aki tudna nekem segíteni jelentkezzen légyszi!
gombahölgy

Szia gombahölgy!
Üdv nálunk! MIre vagy pontosan kíváncs:: Árak: Változó, attól függ, milyen protokollt csinálsz, és azon belűl is, mennyire vagy stimulálható!
Doki: MIndegyik profi, bár sokszor futószalag szerű, de értik a dolgukat szakmailag...MIndenkinek a saját dokija megfelelő, szerintem mindenki a sajátját ajánlaná elsősorban ....
Üdv
Vendég

Egy frissítés:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Szia Kriszti! Engem az érdekelne, hogy a dokiknak kell-e fizetni, és mennyit. Megmondják az árat vagy nekem kell kitalálni? És mi múlik ezen? Jobban figyelnek, ha fizetsz, vagy esetleg gyorsabban bejutsz vagy tök mindegy? Nekem fogalmam sincs... de úgy éreztem, mintha erre célzott volna az orvos mikor közölte, hogy lombikot javasol. Nagyon örülnék, ha erről valaki (akár te)felvilágosítana, mert nem tudjuk mik az elvárások...
gombahölgy

Nos, szerintem nem kötelező adni...Ez már csak rajtad múlik! Ők biztos soha nem fogják azt mondani, hogy mennyit is kellene adni a vizsgálatokért, konzultációért...Ez elvileg TB-re megy...
Én még soha nem adtam, igaz, nem is állok úgy anyagilag, hogy tudjak adni! (ha megtehetném biztos adnék, mert nagyon aranyosak, kedvesek voltak velünk, akár a nővérek, akár az orvosok, de elég kifizetni a gyógyszert, és a felutazást) És hidd el, ugyanolyan figyelemmel vizsgáltak engem is, mint aki adott! Előbb nem hiszem, hogy bejutsz, iszonyat tömeg áll mindig....
Szerintem nem leszel rosszabbul ellátva, ha nem adsz...Ha elégedett vagy, akkor adhatsz!
Hallottam olyanról, aki adott, és ugyanúgy 5 órát várt egy vizsgálatra...Nem ezen múlik!
Szerintem!
Sok sikert Nektek!
Vendég

Köszi Kriszti! Azért megnyugtattál egy kicsit. A hormonok meg az utazás is elég húzós, szóval majd meglátjuk.

Mindenkinek sok sikert kívánok amúgy. És jó látni a táblázatot a már megszületett és a még pocakban lévő babákkal. Remélem jövő év elején én is felkerülhetek valami sikerecskével.

Januárban kezdjük a lombikot, de én már alig várom. Nálam jobban csak a párom izgul. Végre két év sikertelen próbálkozás után, úgy néz ki van remény. Emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt azt hittük hogy mostanra már szülők leszünk. Az idő csak telik a bébi meg még mindig haploid... :)

Na majd jövök és olvaslak még benneteket.
gombahölgy

Örülök neki, hogy választ kaptál a kérdéseidre, amiben nem voltál biztos...Az tuti, itt nagyon jó kis közösség van, igyekszünk segíteni a másikon!Ezért is vagyunk! Hasonló problémával küzdünk, és egy "kivűlálló" nem biztos, hogy átérzi a sikertelenséget, az örömet...
Ha gondolod, adataid küldd el, és a következő táblában már benne is lehetsz...
Szerencsére elég sokan elhagytak bennünket mostanában.... :lol:
Mi is azt hittük, boldog szülők leszünk hamarosan, de erre még várni kell!!!! És várunk, és mindent megteszünk érte!! :lol: :wink:
Vendég

Köszi Kriszti! Az adataim a következők:

Gomba, Bp., Dr. Zeke(?), 1. lombik 2007 januárban kezdődik

olvasgatlak még benneteket. :D
gombahölgy

Sziasztok!

Jucicuki, Bibike, Lukrécia, Zsókuci, Kriszti, aranyosak vagytok, hogy bíztattok, de sajnos egyre több jel utal arra, hogy meg fog jönni. Kivácsiságból ma reggel megmértem az ébredési hőmet, és csak 36,7 volt... Tegnap óta olyan furán "kutymorog" a hasam alja, ezt mindig akkor csinálja, amikor meg akar jönni. Ja, és a melleim sem fájnak már... Szóval sajna nem sok az esély. Veszek ma egy tesztet, holnap reggel megcsinálom, és ha - , akkor abbahagyom az Utro-t, hadd jöjjön meg normálisan. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ezt a hónapot sem úszom meg ciszta nélkül... Tegnap nagyon el voltam keseredve, de ma már jobb. Az igazság az, hogy elég sok rossz dolog ért ebben az évben, engem és a családomat, és nem mintha nagyon babonás lennék, de lehet, hogy jobb is, ha ebben az évben nem esem teherbe. Új év, új remények, talán majd a 2007 meghozza a várva várt kisbabát... :D

Mamm
mamm

Mamm
nagyon sajnálom hogy ugy érzed meg fog jönni :( :(
de majd a következö év sikert hoz neked/is/ :D én is a 2007-ben bizoma.
azért hátha meglepetést hoz a holnapi teszt,én drukkolok :)

Lukrécia
szoritok érted,azonnal hivj ha kész vagy!
nekem ma 43,napon megjött :D jó mi?
lassan majd csak 2 havonta.
de nem baj,legalább január 2 hetében beülti lesz,és igy nem kell 2 ünnep között mennem hogy frászt kapjanak tölem :oops: :oops:

Gombahölgy
üdv nálunk,lehet hogy talizunk januárban,mert nekem is akkor lesz csak nekem fagyibaba beülti lesz.neked kb mikor kell menned?ja és az én dokim is a Zeke :D :D jo kezekben vagy,ne aggódj.

bibar

Mamm,

Hajrá 2007! :o Azért még mennek a drukkok!!+++++++++++++

Bibar,

Hát ez kész....Akkor most gondolom nem mész a Zekéhez,majd csak hó közepén.Képzeld asszem én is megfáztam,feltünően tüsszögök és sokat trombitálok.Remek.
Szoríts hogy minden rendben menjen ma a doki bácsinál,Te meg kúráld magad ezerrel drágám!

Gomba,

Tényleg profi a Zeke,szerintem is szupi kezekben vagy,ha nála maradsz.
lukrécia

Mindenkinek szép napot!Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!

Mamm

Remélem mégsem fog megjönni!Azért jó,hogy pozitívan állsz a dolgokhoz ennyi csalódás után!Kiváncsian várom én is a teszt eredményét!

Látom lányok megjött a náthás korszak nekem is, nagyon fáj a torkom és már az orrom is kezd folyni.
Minden betegnek jobbulást!

Gombahölgy

Üdv közöttünk!Kriszti jól írta nagyon jó közösség van itt!Én csak is csak egy hete vagyok itt és a lányok tényleg nagyon kedvesek és segítőkészek!
Nekem mindenki azt mondta (akit megkérdeztem)elég akkor pénzt adni.ha sikeres a beavatkozás.Igaz én nem olyan rég járok ide,de mindíg kedvesek velem!Én a várakozás közben mikor kezdek idegeskedni mindíg azzal biztatom magam,hogy 2 évet kibírtam ez a pár óra várakozás semmiség!

Málna

Merre vagy?Hogy vagy?Rég hallottam felőled!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Mamm, puszillak!
Bonya, örülök, hogy megvan az időpont, remélem mostmár minden okés lesz férjecskédnél.
Hát nekem nem sikerült túl jól a soproni kiruccanás. Ugyanis szombaton a ciklusom 23. napján teljes erővel váratlanul megjött. És nem is akárhogy! Csak úgy ömlik! Általában 27-28 napra szokott. Viszont azt számoltam, hogy annyival elöbb jött meg mint amennyivel kitólta az Utro az előző ciklusban. Létezik, hogy a szervezet így visszaáll az "eredeti" időpontra?
Ez viszont azt jelenti, hogy jövő héten megyek a 12. napomon UH-ra és ha égiek is úgy akarják visszakapom a 2 fagyibabámat..
vicuska1977

Mamm,
ne keseredj el, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Volt már aki menses mellett állapotos volt.

Vicus,
kellemetlen a váratlan mensi ,az biztos. De azért tudtatok pihenkélni?
Szorítok, hogy a fagyikáid jól ébredjenek és vissza kapd őket.
Ne izgúlj minden okés lesz.

Kép

Szerdán megyünka BMC-be és majd meglátjuk hogyan tovább.
Szemtelenül, de kérek UH-ot is ,mert a júli 17-i műtét óta meg sem vizsgált a dokim. Szerintem azért nem ártana tudni mizújs odabent.

Gabicsibe, Gombahölgy,
én is üdvözlöllek benneteket , nagyon klasz kis csapatba csöppentetek és tényleg itt aki csak tud segít a másiknak.
Kérdezzetek bátran bármit!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Gombahölgy :)

Hasonlóképpen jelentkeztem be ebbe a remek kis csapatba anno... :)

És most íme Krisztina Királynő!!

Mindenkinek Millió puszi!!! :)

Kép
mot

Mamm, nagyon drukkolok nektek!!! :)

Sok kitartás és puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

sziasztok
Lukrécia kért meg hogy irjak,mert neki most feküdnie kell.
ma volt uh.-án,3.3mm-es petezsák volt látható,felette meg egy kétszer akkora vérömleny :( kapott progiszurit és a vérömlenyre is valamilyen gyogyszert és szurit.az orvos azt mondta hogy van remény,szigoru fekvés és szurizás.
1 hét mulva kell ujra menni.
addig szoritsatok neki nagyon,hogy minden rendben legyen,kapasszkodjon az a kis pöttöm!

mot
tündéri ez kislány,még mosolyog is :D :D

Vicuska
a jó a rosszban hogy mehetsz a fagyibabákért :D
drukkolok hogy minden rendben legyen

Gabicsibe
jobbulást neked is,sajnos ez a taknyos időszak most :(

bibar

Bibar!

Mond meg Lukréciának, hogy nagyon szorítok, kitartás, pihenjen!
Ne aggódjon, majd mi izgulunk helyette.

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Bibar!

Mond meg Lukréciának hogy nagyon szoritok érte, hogy minden rendben legyen!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Bibar

Légyszi add át Lukréciának ne izguljon,nagyon szorítunk érte!Besszélgessen vele mondja el neki,hogy nagyon várják már és itt a helye!!Biztos hallgatni fog az anyukájára!

Mot
nagyon édes ez a picuri!Gratulálok!
gabicsibe

Sziasztok! Tök jól esik, hogy ilyen sokan üdvözöltetek itt a fórumban. Azért Zeke doktor ügyben megnyugodtam, nekem a folyosón lett szimpatikus, így kértük magunkat hozzá, de most már a ti visszajelzésetek alapján is úgy érzem jól tettem, aztán majd januárban meglátjuk.

Nekünk lombikot javasolt az orvos és most húzunk afelé, hogy tényleg az legyen, de nagy dillemában voltunk, hogy ne próbáljuk-e meg először az inszeminációt. A párom spermaminősége nagyon változó, ezért gondoltuk, hogy először jobb lenne az inszem, mert az annyira nem megterhelő (sem anyagilag, sem fizikálisan). De lehet hogy nincs semmi értelme, mert pont akkor meg majd rossz lesz az "anyag" és akkor felesleges kínlódással kezdtük az egészet. Szóval most a lombik fele hajlunk. Ha van valakinek hasonló tapasztalata megoszthatja velem a konkrétumokat.
gombahölgy

Sziasztok,

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :)

Mamm,
Én még mindig reménykedem. Az utrot meg tessék adagolni, ne add fel légysziiiiiii!
Amúgy én is mértem hőt még a vérvétel előtt kb. 2-3 nappal, és 36,2 volt kb, úgyhogy ha nem méred rendszeresen, és folyamatosan, akkor ez a szám semmit nem jelent!!! Irgum-burgum már! :D Azt a 2 napot már tessék kibírni, aztán még mindig kesereghetsz! Oké? :D Puszi és millió drukk!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gombahölgy,
Üdv a csapatban! :D Nagyon jó helyre kerültél… jóban-rosszban társaság van itt! :) Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :D

Bibar,
Kérlek, add át Lukréciának a drukkjaimat, és üzenem, hogy nyugi, minden rendben lesz. Egy másik topikon olvastam hasonlót, és semmi gond nem lett belőle, pedig ott a lánynak tök erős vérzése volt, azt hitte, hogy elvetél, és kiderült, hogy vérömleny, a babó meg rendben van. Úgyhogy mega-drukkok a kismaminak!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi és szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Üdv.Gombahölgy! :lol: :lol: :lol:

Lukréciának üzenem:Nyugi!Pihenjen,most az a lényeg!
A barátnőm ikrekkel volt ugyanebben a helyzetben,még a dokija is Zeke volt.De ő még vérezgetett is!
Aztán most 1.5 évesek a gyerkőcök! :lol: Minden oké lesz!Szorítunk neked!

Mennek az aktuális babatapik,tüszőnövesztők mindenkinek!+++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti,képzeld végre van fotósprogram,úgyhogy van néhány kép a szomszéd topicon!Nagyon köszönöm,mégegyszer ,a korábbi segítséget! :lol:

Jó éjszakát!
taptau

Mamm, ha ez megnyugtat nekem 35,7 volt,mikor a biostipre mentem az inszem után és a végeredmény már 9 hós.
taptau

SZÉP NAPOT MINDEKINEK!

MAMM

Megcsináltad a tesztet :?: :?: :?:
gabicsibe

Sziasztok!

Szoritsatok nagyon megint olyan rozsaszinü vérzés félém van.
Félek!!! A BMC-t nem lehet utolérni!
Remélem hogy csak vaklárma .
bibike27

Bibike
mennek a babatapik ezerrel!próbáld meg negyed 1 körül,mert múlthéten nekem is akkor sikerült elérnem őket!
gabicsibe

Sziasztok!

Gabicsibe, igen megcsináltam, de negatív sajna...
Ma már nem használom az utro-t, és ha estig megjön rendesen, akkor holnap reggel megyek, ha nem, akkor csak csütörtökön...
Kár, hogy nem jött be az a névnapi ajándék dolog... :(

És azért nagyon köszönöm, hogy hiper-mega drukkokat küldtetek nekem mindannyian, borzasztó jó érzés, hogy ennyire mellettem álltok. Köszönöm!!!

Bibike, szorítok neked, hogy csak vaklárma legyen!

Lukrécia, remélem jól vagy! Több ismerősöm van, akinek volt vérömlenye a terhesség elején, de mindannyian jól vannak, babák is, mamák is. Szóval pihi és nyugi, nem lesz semmi gond!

Mamm
mamm

Bibike,

én tuti bemennék a dokihoz a helyedben,föleg,hogy nem is laksz messze.Jaj mindig van valami izgalom,nagyon szoritok neked.Irj amint kiderul mi van.

Lanyok,

képzeljétek a parom olyan édes,hazahozott a munkahelyérol egy laptopot,hogy tudjak az agybol is internetezni.Ezért is bocsi,de egy csomo ékezetes maganhagzot nem talalok,ezért ilyen béna amit irok.
Koszi a biztato szavakat,nem adjuk fel,csakazért sem :D ,bar azért a petezsak mérete elég kicsi,3.3 mm,valamint a véromleny kb 8-szor akkora,ahogy az UH képet nézem.Mindegy,most szigoruan betartom az agynyugalmat,aztan majd a Joisten dont,nem tudok mit csinalni.Tegnap eléggé el voltunk keseredve,de ma mar tok pozitiv vagyok,majd amit hoz az elet,azt elfogadom.

megegyszer koszi hogy drukkoltatok és drukkoljatok még...

Mégegyszer Bibike nagyon szoritok,gondolok rad.puszi
lukrécia

Mamm

Ne keseredj!Szép ajándék lesz majd karácsonyra!! :lol:

Lukrécia

nagyon vigyázz magadra és a Kép -ra!nagyon-nagyon szurkolok nektek!
gabicsibe

Bocsánat Lukrécia!

nagyon vigyázz magadra és a Kép -ra!!
Véletlenül nem ezt töltöttem fel!
gabicsibe

Gabicsibe

Megnevettettél :lol:
Koszonom szépen,igyekszem,vigyazok,pihenek.Sok puszi
lukrécia

Sziasztok!

Aranyosak vagytok mindannyian hogy izgultok velem
végülis bementünk mert nagyon megilyedtem
sajnos Zeke doki nem volt,igy Szücs vizsgált meg
és minden oké!!!!!!!!!!! :lol:
Petezsák 22x8 mm benne 3.6mm embrio és elkezdett pulzálni
a kicsi szive :lol: .Még most is alig tudom elhinni!
Sajnos sokat nem láttam mert nem nagyon
mutatta meg, hematomát keresett de nem talált!Szerencsére.
Rutascorbint kell szednem 3x2 addig amig van a
"vérzés " utána 3x1.
Örülök hogy bementem a fellegekben járok :lol:
Olyan hihetetlen. Remélem hogy nem lesz semmi baj.
PUSZI mindenkinek!!
bibike27

Bibike,

Micsoda hirek :D
Nagyon jo,hogy bementél,legalabb most megnyugodtal és az nagyon fontos :D
Én is rutascorbint szedek a hematomara,3×2-t.Nagyon szuper hirek,ugyes kis babod van... :D
lukrécia

Lukrécia

Hétfön mész ultrahangra?
bibike27

Bibike,

Hétfon megyek,dél korul,csak ha elkezdenék vérezni azt mondta a doki menjek be.
lukrécia

Lukrécia

küldök neked egy angyal babát hogy
vigyázzon rátok. Kép
bibike27

Helló lányok,

nagyon sokat dolgoztam de most már jelentkezem. Lukrécia csak miattad jöttem fel a netre, mert összesen 5 percem volt tegnap és tudtam, hogy fontos uh lesz neked. Tiszta szívből szorítok neked!!!! Pihenés, nyugalom és ott marad a baba!!!!!

Bibike, neked sem volt egyszerű napod, de szerencsére minden ok! Neked is kell most feküdni?

Gabicsibe! Ne haragudj, de nem tudtam netezni, én nálam még semmi nem is érzek semmit sem. Hogy állsz a puffadással? Olvastam, hogy egyik nap milyen rosszul lettél!!! Mikor tesztelsz?

Mamm! sajnálom!!! Ilyenkor nehéz mit írni, hiszen pontosan tudom, hogy mit érzel!

"Gomba" üdv itt a csapatban, remélem hamarosan sikerel jársz. Wiegandt dokin nem gondolkodtál? Én róla is sok jót hallottam, sőt most egyszer-kétszer voltam nála és maximálisan csak jó tapasztalatom volt.
A pénz kérdéshez, én is azt gondolom, hogy nem szükséges adni, mert főleg az inszemnél nem is emlékeznek rád (Konc dokinál) tehát érdemes vagy egyszer egy nagyobb összeget adni (jelentőset) vagy sokszor kicsit ha nagyon akarsz. Én csak a lombiknál fogok adni! Úgy döntöttem. Vagy ha most sikerülne!!!

Bibar! Új év új remények. És te pont így fogod kezdeni! Szerintem lehet hogy jobb így. Nyugodtabb ünneped lesz. És kipihenten tudsz kezdeni januárban!
málna79

Bibike

koszonom neked

Malna,

édes vagy,szoritok neked is nagyon
lukrécia

Málna
Az utrot most úgy szedem,hogy reggel és este 1-1,igy nem puffadok.Hétvégén megcsinálnám,de szerintem nem lesz rá szükség,mert fájdogál a pocim és fáj a mellem is.

Lukrécia
örülök,hogy megtudtalak nevettetni,a jó kedv nagyon fontos!

Bibike

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Bibike, :D
Nagyon izgultam Érted és örülök, hogy bementél a kórházba. Legalább megnyugtattak egy kicsit.

Lukrécia,
Vigyázz Te is nagyon Magadra! Drukkolok Értetek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,
Sajnos tudom, hogy érzed magad :( De próbálj meg minél hamarabb a következő beavatkozásra koncentrálni és akkor könnyebb talán. Ezért jó az inszem, hogy nem kell kihagyni hónapokat!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!
Lukrécia, vigyázz nagyon magadra! Pihenj sokat és csak semmi idegeskedés!!! Majd izgulunk mi helyetted is!!

Bibike, gratulálok a nagyszerű hírhez. Most már tessék megnyugodni!!!

Én holnap megyek a 3. napi vérvételre. Még nem voltam, így gondolom a kh. bejáratánál fog állni reggel a sor :(
süni76

Sziasztok mindenkinek!

Bibike
ez fantasztikus, hogy most már két szíved van :) Kép HÁROM HÉTTEL A FOGANTATÁS UTÁN KIALAKUL A SZÍV

Nekem ma szedték ki a varratot a laparoszkópia után, végre újra le tudok hajolni, már eléggé szúrt a cérna.

Lukrécia
Bár biztos a többiek is tudják, de meddig kell feküdni az embrió transzfer után (hetek, napok?)? Te ilyenkor szabadságon vagy vagy táppénzen? Ti ezt hogy oldjátok meg? Szorítok neked én is.
gombahölgy

Gomba,

Van doki aki szerint nem kell feküdni,van aki szerint 3 napot kell,aztán csak pihentető életmód.Én a saját lelkiismeretem megnyugtatása miatt feküdtem 3 napot.A leszívástól számított 2 hét múlva van az eredménhírdetés,én szabit vettem ki,meg betegszabit is,de ha irodai melód van,pl Zsókuci is dolgozott,nekem nem megoldható.Remélem segítettem,kérdezz bátran.
lukrécia

Sziasztok!
Én is megjöttem a melóból!

Lukrécia!!!

Nagyon nagyon szorítok neked, nektek!!!!!Nem lesz semmi baj, majd meglátod, kisbabó nagyon fog ragaszkodni hozzád!!!!

Mamm,
nagyon sajnálom! :cry: :cry: Pedig reménykedtem én is benne...Most sírd ki magad, aztán újjult erővel nekiláttok a következőnek!!!

Bibike!
Tök jó, hogy nincs semmi gond!!!! :lol: :lol: Pihenj sokat, ne erőltesd meg magad....

Numato!
Köszi a levelet, igérem válaszolok holnap!! :wink: :lol:

MIndenkinek további szép estét kívánok!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?