Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép
Kép
Kép

ugye nem sok belQlünk???????

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Én is vagyok,csak mostanába nem sok időm van ideülni.Van,hogy napokig besincs kapcsolva a gép.

Ma kiviszük Orciba a gépeket,meg a sok zsák cuccot ( 19 db,és ez még kb csak a fele ),meg a nagy babakocsit.

Ha minden igaz rendőr költözik helyettünk,jövőhéten jönnek megnézni,ha lehet akkor olyanra festjük ki a lakást amilyenre ők szeretnék.Nekünk tök mindegy,ígyis-úgyis kikell festeni.

Én meg megprobálok valami másodállást keresni amit a Dávid mellett is tudok csinálni,mert ez a 23 600 ft nem sok mindenre elég.

Kép

Csilla milyen hosszú a hajad,tök jó.Nekem nem nagyon akar nőni.

Megyek mert lassan jön az uram a szállítmányér. :lol: :lol: :lol:

Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

sziasztok!

Ha nem bánjátok,inkább bemásolom a szövegem egy részét a tegnapi napomról,mert újra írni nem lenne időm :oops:

Hú,de hosszú volt ez a tegnapi nap.......bocsika,de elterveztem,hogy jövök,de aztán nem jött össze a dolog. :(

Na akkor elmesélem.....röviden-(nyugi)
6:45-re kellett mennem az Istvánba vérvételre,ultrahangra és ctg-re. Apa fel kelt már fél 6-kor és elment tankolni a kocsimba,hogy arra se legyen gondunk a kh. felé,meg akkor tudunk menni a gyorsforgalmin,persze a kúton volt valami gubbanc és 6:20-ra ért haza,persze mi még javában aludtunk,pedig ekkor kellett volna indulnuk,ahhoz,hogy időben beérjünk és ne a csúcsban. Azt a kapkodást....persze szerencsétlen csörgött nekünk telefonon,de én olyan jól aludtam (végre),hogy eszembe nem volt meghallani a telefont (egyiket se) :oops:
Nagy nehezen elindultunk olyan 40 körül,mert úgye tégelybe pisilés,meg Dávid cucc bepakolás (víz,pelenka,játékok,regggeli stb...)a ruhákat még, jó,hogy kikészítettem.Ez is rekord volt.
Persze irdatlan nagy dugó volt a reptér melletti úton,csak a Gyorsforgalmin enyhült valamelyest a dolog. Így is 7:05 kor már bent voltam :? ,de a vérvételen a sor az ajtóig állt,kiderült,hogy valami rendszer hiba van,vagy valami új rendszer,vagy nem tudom mi,de az eddig 5 percig tartó vérvétel,most egy órán keresztül tartott. :x Pontosan 8:05-kor végeztem a vérnél,mikor jön a dokim,persze már utcai ruhában,hogy neki el kell mennie,mert már ilyenkor máshol rendel :? és,hogy hogy ilyen későn jöttem?most akkor nem tud ultrahangot csinálni,és hívjam fel ha végeztem ctg-n :roll: akkor elmeséltem neki a vérvételes kálváriámat (mert ott is volt gubi-nem volt jól beírva a tajszámom a beutalóra,és nem voltam benne így a gépbe,hosszú......-jó lett az a lényeg :shock: ,ja és vénámat se találták :x ,vagyis meglett,de nehezen; beszúrja a tűt ,és nem jött vér :o na akkor gyorsan ökölbe szorítottam,aztán elkezdett valami kicsi szívárogni,de mire megtelt három kémcső,azt hittem ott örülök meg.)
Én meg közben aggódtam a Dávidért,ők kint voltak a kocsiban a parkolóban.
Aztán végül is a doki hozta a mappáját és egyeztettünk időpontot a jövőheti ctg-re,de csütörtökre kértem,mert akkor rendel a szülésznőm,és akkor fogunk elvileg találkozni,ha éppen nem szülnek nála persze. :shock:
Jövőhét utáni csütörtökre pedig a 38 hetes uh-ra kaptam időpontot.
Na akkor elintéztem a dokit,megyek a ctg-re,azt hittem ott ájulok el,kismillióan voltak előttem,persze csak két gép van itt lent az alagsorban,a többi fent van a szülőszobán. És kiderült,hogy le küldték a kismamákat ide,mert valami front volt,és sokan szültek,nem volt szabad gép,és amíg vártam a vérvételnél,addig összegyültek előttem,persze olyan is bepofátlankodott elém,aki a vérnél később jött,de a cukor miatt lejárt az 1 órája,így hamarabb behívták :? :? :?
Zsoltiék is bejöttek közben,és kiderült,hogy fölöslegesen aggódtam,mert Dávid nagyon jól elvolt,elmentek a büfébe hoztak nekem rántott húsos szendvicset meg capuccinot,mert már ehettem addigra.
Aztán kivártam a soromat :roll: :roll: :roll: ,erre a kispocakbabám nem akart mocorogni,akárhogy fordultam az ágyon csak nem mozog rendesen,már tiszta ideg voltam addig,előtte kint a folyóson meg annyira rugdosott,hogy szabályosan fájt,de bent bezzeg elaludt vagy mit tudom én,persze így 40 percet voltam bent,20-25 helyett,szerencsére a hanyatt fekvésem nem tetszett neki,így elkezdett fészkelődni,és ez már a néninek is tetszett. :D
na végre végeztem halleluja.....erre jön a ctg-s néni,hogy úgye nincs itt a dokim,meg-e várom,mert ha nem akkor megy és aláíratja a papírkámat egy másikkal,mondtam neki,hogy nem várom meg mert azt beszéltük meg,hogy telefonálok neki,erre eltűnik...várok,várok,eltelik 5 perc semmi,kimegyek a folyósóra,(persze ctg. közben csörgött a telefonom,tudtam,hogy Zsolti hív,mert speciális csengőhang van hozzárendelve,éppen ezért)gondoltam kint felhívom,hogy már csak egy aláírásra várok és megyek,erre látom,hogy jön egy anyuka és bekopog a doki irodájába,ahova bement a ctg-s nő a papírkámal,hogy vizsgálják meg gyorsan a lányát,mert 2 perces fájásai vannak,erre bementek az egész család,na akkor már tudtam,hogy az aláírásomból egy darabig semmi nem lesz :( de szerencsére gyorsan megvizsgálták,vitték is a szülőszobára,aztán jött az aláírásom is a papírkámmal,mikor megláttam azt a firkát,majd elsírtam magam,na mindegyj végre kijutottam az ajtón....már rohantam komolyan nehogy valami visszatartson :) ez olyan fél dél előtt volt kb. persze Dávid bealudt a kocsiban,erre kiderült,hogy be is kakilt közben,akkor hazáig még ezt is elviselni,szóval ilyen gázos napom volt. Útközben összevesztem apával valami ökörségen,(kajarendelésen) na erre rámjött megint a sírás,egésznap sírtam,tegnap is ,de tegnap senkivel nem vesztem össze csak úgy sírtam mindenért :( :cry: :cry: :oops:

Ma meg délután ismét gyerekzsúrra megyünk,
Apáék meg lementek a telekre télíesíteni,ezuttal a miénkre :roll:

Na szóval most a Dávid elaludt a kajám már kész,így gyorsan írtam egy litániát...

Judit!

Köszike,aranyos vagy,hogy vigasztalsz,és tényleg nem lenne rá okom,mert van meleg vízem,de akkor is olyan rossz volt,és olyan fura,mert nem is akartam sírni,de mégis sírtam,kezdem érteni ezeket a hormonos dolgokat. :roll: nem is én irányítom a testem,hanem ők....de miért van ez? Nem volt rá okom,és mégis sírtam :?

Igen,tényleg gáz vagyok,mert busz az van,de nincs,aki vigyázzon a Dávidra mindig,mert anyósomék mostanában lent vannak a telkükön,ami nemrég lett kész,így csak anyukám lenne,mert a hugocskáim dolgoznak,de hozzá megint csak elkéne vinni,így marad ez a megoldás,apa megoldja és bevisz,itt helyileg meg vezetek és vigyázok.Úgy látszik nagyon elkényelmesedtem :oops: de biztos megoldanám BKV-val,ha nem lenne jobb. :oops:

Örülök,hogy sikerült a szerelést megoldani!

Mennek a gyógytündérek Bencike fogacskáihoz! Kép

Évi!
Hogy te milyen kis kedves vagy már megint!
Próbálkozok a pucba vágással,de azért felkészítettem apát,hogy ő fog ajándékokat venni a biztonság kedvéért,(mert úgye most jön Judit teóriája,mostantól bármikor jöhet),és nagy vigyorral meg is jegyezte,hogy semmi gond,idén olcsón meg fogjuk uszni a karácsonyt, mindenki kap egy szaloncukrot. :D

Milyen volt otthon? Flórának nem hiányzik?

Jucu!
Szorítok a hétfő miatt,és én is örülök a tüszőknek!

Csilla!
Örülök,hogy végre van netetek,azt mondjuk sajnálom,hogy nem akarnak rendeződni a dolgaid. :(

Nagyon jó,hogy tettél fel képeket,már hiányoztatok!
Én látom az arcodon a szomorúságot,vagyis inkább a szemedből sugároz,de jönnek még jobb idők,hidd el, minden hullámvölgy után domb következik :roll:

Milyen jól eltudnak már játszani a gyerekek,bennük biztos sok örömed van!

Jó kis mocija van Gabinak!

Puszilok mindenkit!Megjöttek a hugomék!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Jucus:
Este ha hazaértünk elküldöm a doksikat!
Enni is szoktunk, de azt mindenki megteszi:)

Csilla:
Örülök, hogy van neted!! Megmutizod majd a házat?Engem érdekel mi történik veletek?
Gabika nagyon aranyos, jó nagyot nőtt!Te szegény elég nyúzott vagy :cry: Remélem most már minden rendbe jön!

Judit:
Örülök, hogy a bojler ügyetek rendbe jött!!! Most már csak gyógyulj fel a felfázásodból!!
Bencinek kitartás!!

Móni:
És mivel fogsz netezni Orciban???? Nincs túl sok vezetékes teló: :cry: Menjetek be a Matáv Pontba a Damjanich utcába!
Ott utánna tudnak nézni. Rendes mindenki.Csak ne telefonon érdeklődjetek, mert azok nem megbízhatók.A pakolás miatt nem irigyellek hm csak egy kicsit, ti már lassan költözhettek :lol:

Ildi:
Szép kis napod volt!!! nem is tudok mit hozzáfűzni. Férjed ajándékvásárlási ötletét a férjem is támogattja :lol:
Még itthon vagyunk, jól érezzük magunkat!! bár az idő nem valami jó :cry:

Dia:Jól vagytok??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Évi,szolgáltatót váltunk.Kaposnetes lesz,fele annyi mint a T-online.
Decemberbe lejár az 1 évünk,utánna már lecserélhetem.
A vezetékes telefon marad,arra nagyon keveset fizetek nincs 2000 ft havonta.

Mentünk Orciba,vittük ki a cuccot én meg mondtam a Zsoltinak,hogy "megyünk haza ". :lol: :lol: :lol:
1-2 hét alat biztos sikerül majd elpakolnom,ott hagyja a Robi a bárpultot is.
Vettem ma megint egy adag kukászsákot,ez a harmadik csomag (110 l-es).Most akkor eltudom rakni az ágyneműket,meg a törölközöket is.

Kép

Olyan hideg van. :( :(

Kép

Képzeljétek Orciba minden 10 év alatti gyerekhez ingyen jön a télapó és hoz neki csomagot.Az önkormányzat szervezi.Ha van hó akkor lovas szánon,ha nincs akkor lovas kocsin jön.

Hozzánk is jön majd,a gyerköcök biztos örülnek majd.

Judit küldök neked gyogytündért,hogy hamarabb meggyogyulj.

Kép

Jucu most vettem észre,hogy egy oldal kimaradt,azt is elküldöm mindjárt.

Megyek mert nyúzzák egymást.

Kép
memó

Sziasztok!!

Móni:

Örülök, hogy lesz Orciban is netetek:) Én 2 tekercs kukászsákot vettem :lol: :lol: +van még millió dombozunk :lol:
Télapónak bíztos nagyon örülnek majd agyerekek.Anyuéknál is szokott jönni.Flóra is kap ha ott vagyunk. Mire jó a falusi múlt :wink: :lol: (így mi is ingyen kapjuk)

rólunk...

Apa nem kapja meg amunkáltatói kölcsönt így azt a pénzt is sima hitelkén kell felvennünk :cry: Na , de ettől még nem estük kétségbe :lol: Csak egy kicsit eltolódik a tesó érkezés, de nem is bánom most elég volt az itthoni életből. Igaz így is még egy darabig itthon leszek, mert Flórát a májusi beíratkozással veszik fel az oviba. Nyáron vagy szeptemberben megy majd először.
Flóra pénteken megnyírta magát :twisted: :cry:
hátul 3 csíkban kopaszra nyírta+rövidre.Elöl meg tüsi rövidre :cry: :cry: föl nyomta a vérnyomásomat rendesen!!!
Ez mind délután 2-kor történt.apa meg mondta, hogy 3 körül ithon lezs és indulunk. Én meg pakolás helyett fodrászhoz vitem a lányunkat, hogy csináljon neki egy arányleg elfogadható frizurát.
Hát alul géppel kellett fenyírni, hogy tompítsuk a látványt. :lol:
Úgyhogy péntek óta Pistikénk van :lol: :lol: :lol:

Megpróbálom a fényképezőt feltölteni és készíteni egy képet róla..

Puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hát lányok senki se ér rá??????

Merre jártok mit csináltok?

Délután megjártuk az ügyvédet.Aztán mentünk kiválasztani a csempét és a járólpokot. Annyira szépek vannak :lol:
Flóra betaknyosodott :cry: sajnos :cry: Estére elég hisztis lett szegénykém.

További szép estét mindenkinek

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Mi ma megyünk be a régi oviba elkérni az igazolást,meg az eü.kiskönyvét .Holnap kivisz minket a Zsolti Toponárra,hogy a Bence is megnézze az ovit,meg még pár dolgot megkell beszélni.

Jövő hét csüt.-pénteken lesz itthon a Zsolti,ha minden igaz akkor fogunk költözni. :lol: :lol: :lol:

Tegnap én is beszéltem a dokimmal,24.-én megyek uh.-ra utánna meg kezdjük a böködést.
Az a poén,hogy esélyem van arra,hogy ikrek lesznek.A családban volt már volt pár iker.

Kép

Megyek megszárítom a hajamat.

Kép
memó

Sziasztok!

Nem sok minden történik velünk mostanában,ezért nem írtam,de olvasgatni jöttem.

Remélem Flóra már jobban van! :(
Sikerült kiválasztani a csempét?

Holnap reggel megint megyek CTg-re!Szorítsatok,hogy ne legyen ilyen macera,mint pénteken :( és a szülésznővel is találkozok,most először. :D

Puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Móni:az jó,hogy mentek az oviba :lol: Jövőhéten már költözhettek is :lol:
Szurihoz sok sikert :!: :!: ikrek :lol: :lol:

Jucus:
Megaptad a Kép-t

Judit:
hogy sikerült az ágyazás?? :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Ildi!!

most látom csak , hogy itt voltál :lol:
szorítok a holnapi ctg-hez :!: :!:

Flóra nincs jobban, elég rosszul aludt :cry: Reggel csöppentettem az orrába most már kitudja legalább fújni :roll:

Este lesz új akksi a fényképezőben :lol: aztán rakom fel az alkotásaimat :wink: meg Pistike haját :wink:
:lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!!

Judit:

hát remélem megszokja Benci! flóra még nagyon kicsi volt mikor kikerült s rácsoságyból, ezért nem volt gondd a szivacson alvás.Utána meg a nagyágyra szoktatás sem :)

Akkor Pistike: :wink:

így vágta le a haját először: (ez nem vészes)
Kép

Majd pár napra rá ez következett:
Kép

Kép

fodtrász után:
Kép

így már nem is olyan vészes, de amikor az egyik felén hosszú volt amásikon meg rövid háááát az nem volt semmi :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ezeket csináltam:
Kép

Kép

Kép

Kép

folyt.köv...

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

másik fele:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

egy kis kihagyással de ujra itt vagyok, nem volt szerencsém megint. a netem kipurcant, mint kiderült a modemet nem sikerült a gépnek felismernie, igy most volt itt a netes pasi, aki gyorsan rájött ahibára és megcsinálta. mostmár bizakodom h tényleg jöhetek minden nap, de nem kiabálom el.

bocsi lányok, szerettem volna visszaolvasni de képtelenség ennyit, de van egykét dolog ami megragadt bennem..
fogyi..biztos nem könnyü kibirni, de én nem tudnám rászáni magam...bár szerintem egyikQtöknek sem lenne rá szüksége..

az h nem volt most megint netem talán jo is, mert megint csak panszkodtam volna,igy legalább nem tettem.

képzeljétek átmentem burkoloba...és kezdek büszke lenni magamra. ugy alkault h a mosdo után, a wc-nket is (padlo) én csempéztem le és szerintem nem is lett rossz igy elsQre. bár megszenvedtem érte, mert nem birtam a kesztyüt elviselni és az ujjaimrol lejött a bör, és eléggé megszenvedek vele, fáj. na mindegy..megérte(azt hiszem).

Gáborral én is megszenvedek, most jött ki 3 rágofoga, egmyás után, nagoyn rosszul alszik, nem eszik, kb. 4 napja semmit nem tudok adni neki, csak cicit kér. De kis tündér mindig jön oda hozzá mh ölelgessem meg egy kicsit. olyan szoritása van, h 'majd 'össze tör. elég nyügöske, és ez uj mert boninál észre sem vettük a fogak kibujását.

Ildi!
nem irigyellek a korházi kálváriád miatt, egyszer én is jártam igy..sQt..majd mesélek..

Évi!

gyönyörüek a munkáid!!!!

Memo!

drukkolok, ikrek...én még álmodozom arrol h egyszer ikreim lesznek..de sok esélyt nemlátok már rá.

Judit!

örülök h rendezödtek a dolgok és nem kell már hideg vizben fürödnöd, nem is értem h birtad ki.

Dia!

H halad a külön feljáro? ha jolemlékszem azt irtad h sinen van?vgy tévedek..?

Bocsi, kicsit kapkodos vagyok mert rengeteg dolgom van még, és ha jövök persze h teszek fel képet aházrol van is kicsinyitve...

puszi mkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

sajnos nem találom azt amin jobban látszodik a ház amugy zöld zsindely bvan az uj részen..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Évi
Nagyon szépeket csináltál:)
A zöld virágosat ,hogy csináltad?
Flóra édes lett nem is pistike!

Ma voltam dokinál ,végre beindult....holnap uh!!!!

mindenkinek puszi jövök még de meló van

Kép

Kép
jucu

Na újra itt ,semmit nem vett:(

CSilla
Nagyon ügyi vagy ,és ezermester is:)valamint kedves,hogy azt írtad nincs szüksége senkinek fogyizni.Nektek bizti nem :-D

Dia
Suli?Hogy bírod? és pici fiad nélküled?

Ildi
Gyere mesélj mi volt dokinál?Még remélem nem szülsz:)

Judit veled mi újsi?
Mit szóltok ehhez a jó időhöz ami van mostanában?CSak ne lenne ennyire változékony.

Tegnap kipucceváltam a kéglit á -tól z-ig,és kidobáltam egy csomó feélesleges dolgot.

Dius nagyon szépen olvasgat már.Pedig még sok betűt ne ismernek.Egyre ügyibb,viszont én meg szigorú voltam vele mert írt egy tesztet és 77 % lett mert nem rajzolt benne.Többi feladat mind jó ,csak lusta volt rajzolni,én meg úgy leteremtettem :( ajnáltam is....és azóta bocsánatért esedezem.
Holnap tanítás nélküli nap lesz náluk...de jó nekik:))

Kép

Kép
jucu

Ildi!

szégyelem magam..nem is tudtam h ma van a szülinapod...

Sok boldog szülinapot kivánunk mi is neked!!!!!!!!!!!!!

Jucu!

köszi! nekem a lányom kicsit kezd hanyag lenni tegnap napköziben nem csinálta meg a leckét, mert nem értette a tanár nem tudott neki segiteni igy még este 7kor leckét cisnált. uszni már nem akar, lusta lett. a táskájábol nem szedi ki az uzsit, nem gyözök mérgelQdni vele, és ez a legrosszabb h állandoan ezért kell vele morogni. Szégyellem ezt is, de mégmindig jobb mint a verés, vagy nincs igazam...

képzeljétek most derült ki, h az exférjem idQnként ha a lányunk hisztis elveri a fenekét, és nem tudom vele megértetni h ne tegye..Qszintén mondjátok meg,mit tegyek??szoljak érte ujra, vagy hagyjam az ö "nevelési elveit érvényesülni?"

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ildi

Kép

Kép

Kép
jucu

Hello!

Rég nem írtam..... :oops: de Gabika most is itt áll a lábaimon és nem hagy érvényesülni. :x Nem tudom mit tegyek... egész létemet Ő határozza meg, semmit se enged csinálni, csak egészen pici időkre van el egyedül, de akkor is csak szétrámolja a lakást, ill. apa szgép asztalát belezi ki és persze a szokásos könyvespolcok kipakolása csontra. :x
Ha nem foglalkozom vele, úgy érzem rossz anya vagyok, most is lelkiismeretfurdalásom van, és ugyanez az érzésem főzés, stb alatt is, sajnálom, hogy nem tudok vele a szőnyegen ülni és játszani. :oops: De :!: a másik énem mondja: szerintem nem kell egész nap csak vele foglalkozni, egyedül is játszhatna már, hiszen akkor mikor végzem el a dolgom?! :roll:
Persze tanulni este szoktam, mikor Ő már alszik, vagy a Barátok közt alatt, mert akkor Gábor is itthon van és rá tud nézni a Kicsire. :?

Szóval nem tudom , kérlek írjatok véleményt!!!! Nem akarok rossz anya lenni és Gabit se akarom rossz gyerekké nevelni. :oops:

És mindenkinek köszönöm az orrszívós hozzászólásokat!!!!! Kaptunk egy arianna pórszívósat, még nem avattuk fel. :? De szoktatom Gabot a pórszívóhoz, szépen, fokozatosan. :)

CSilla,
örülök, hogy itt vagy újra éa látom a képeket a házról. Szuper!!! :D Látom, alakultok! :wink:
A gyerekverés meg: nehéz ügy. :? Én nem vagyok ellene egy kis fenyítésnek, mértékkel. :oops: DE :!: elvált szülők esetében, a szülőknek meg kell beszélni minden ilyesmit, és egyenérétkűen nevelni a gyereket. Szóval ha te nem akarod "bántani" , akkor ezt az apának is meg kell értenie és nem csinálni.
De ez csak egy vélemény. :oops: :idea:

Judit,
látom jelentkeztél, örülök, hogx újra itt vagy! :D Hát ez a bojler mizéria.... :x nem irigyellek! De nagyon örülök, hogy sikerült megoldanotok!!!!!!! :wink:

Jucu,
köszi kérdésed, megy a suli, kemény, de igyekszem, sokat tanulok és élvezem. 100 x jobban vagyok, a kis lelkem már nem érzi annyira semmittevőnek magát. :wink:

Móni,
ikrek :?: :!: Huhhhh...... 5 gyerek! Hát necces lenne! :lol: De tudod, ahol 3 elfér, jut hely 5-nek is. :lol: 8)
Jók a képek, amiket felrakosgatsz!!!! És jó hamar költöztök! Ez tök szuper!!!!! :D

Évi,
Pistike így is szép kiscsaj, de gondolom, mennyire kiakadtál, mikor megnyírta magát. :oops: Én is csináltam ilyet egyszer, :oops: a fufrumat vágtam le tök rövidre. :lol: Elég gáz volt ahogy kinéztem! :lol:

Ildi,
na mi van? Remélem tényleg kihúzod még egy darabig.... a nyilas baba jobb, mint a skorpió! :wink: Csak viccelek! :lol:
Azért, kérlek, küldj egy smst, ha megvan a kicsaj!!!!

A feljárónk vasszerkezete kész, most a fával megy a ciribiri. Állítólag ma viszik el, levágják, gyalulják, ilyesmi. Hétvégén pedig Gábor lekenegeti és ha megszárad már rakja is fel. Szóval max. 2 hét.... igaz, nekem örökkévalóságnak tűnik. :oops:

Mennem kell, mert Gabi elkezdte enni a könyveket. :oops:
dianab

Ildi,
Isten éltessen sokáig!!!!! Jó egészséget, rengeteg puszi, Dia
Kép
dianab

sziasztok!

Ildi!

én is akartam már üzeni, h feltétlen küldj egy smst, ha megszületett a kislányod.!!!szerintem körsmst küldj, mert biztos a többiek is szeretnének idQben értesülni.

Dia!

köszi, szivesen meghallgatoma véleményeteket, de igen nehéz mert valahogy ebben a gyereknevelési kérdésben nemértünk egyet a férjemmel. de annak idején ez nem tünt fel, mert együtt éltünk, inkább most érzem ugy h több mindent enged meg magának. sQt olyan véleménnyel van, h boldog h elváltunk, mrt most szabad ember és azt csinál amit akar. és nem kell neki család, elég kéthetente ha találkozik Bonival (bár vannak idQszakok mikor elkéri elQbb). És sajnos most Boni nagyon hisztis, és szofogadatlan, lehet h én is hibás vagyok ebben h ilyen lett.Örülök h megy a suli, de biztos nehéz lehet. Nekem nem lenne erQm hozzá, pedig nagyon kéne, mert ezze a végzettségel fogalmam sincs mihez kezdjek.

Gábor nekem is ilyen, pakol, rendez, mindenhez hozzá nyul, és felügyelet alatt én megengedek neki dolgokat, de az én esetem ugye más. én tudok mellette maradni,hagyom h pakoljon, de este rákényszeritem kis segitséggel h lefekvés elQtt igenis pakoljon össze, addig nincs alvás. szerintem már most rá kel nevelni Qt erre. nappal felesleges mert ujra elQszedné a játékait. persze ha teljesen külön háztartást vezetnék és én foznék, nehezebb lenne, e szerintem én is megoldanám. A szivedre hallgas, és probálj beszélni vele, magyarázd el neki h most nem tudsz leülni játszani elQbb fQznöd kell, és utána ráérsz játszani.viszont ha forditva tudod megoldani akkor elQb b játszatok és utána fQzz. de végül is a saját idQdet te osztod be, de kétélü dolog, mert nem jo ha a kicsi sérül és az sem ha ugy érzi h mindent megtehet, és csak jeleznie kell és már ott termesz.a kicsik ezt hamar kihasználják, tapasztalat..
nehéz, talán én nem is vagyok jo tanácsado ebben..bocsi.
Most ennyit,

puszi megyek altatni..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi:
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!
Kép

Csilla:

Nem rossza ház!! Ha lesz még képed akkor mutizzd meg:)

Jucus:
a zöld viágos úgy készült, hogy a virágot kivágtam a szalvétából, a keretet meg mindenhol befestettem zöldre.
Csak ott hagytam ki ahova a virág került.
Ez a kép sajnos ma öszetörött:((
szuper ez a jóidő!! Kár, hogy flóra nem hajlandó sétálni:( Borzasztó egy nőszemély!!!!tök jó lenne sétálgatni, vagy elmenni nézelődni, de nem lehet vele. Nem hajlandó gyalogolni üvölt mint regx sakál ha sétálni indulunk.
Ne szomorkodj, hogy leteremtetted! Talán majd legközelebb mindent megcsinál!

Dia:
jó, hogy jöttél!

Pakolás miatt kitartás!! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy néha mást is csinálsz játszáson kívül!!!

Judit:
Örülök, hogy minden jól ment a máv-nál:) át inkább ne láss mérgesen:)
Az órát neked kell átálítani a profilodban.

Most csak ennyire futotta , Flóra itt van melelttem és mindent elnyom a gépen:)

további szép napot!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:

Kedden, meg ma :lol:
Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ildi,boldog szülinapot.

Kép

Kép

Kép

Bocsi most nem tudok többet írni,még pakolom a sok cuccost dobozba meg zsákba.

Kép
memó

Sziasztok!!

Judit:
Kép :lol:

Móni:
Csak szorgoskodj :lol:

Ildi:
tényleg jelentkezz, hogy mi van veletek, már aggódom!!!

Ezt még neked küldöm szülinapodra:
Kép

ui: Remélem erre jól emlékszem, hogy szereted a napraforgókat :)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Már tegnap akartam jelentkezni,de nem működött a babanet :? nagyon kedvesek vagytok,köszönöm a köszöntéseket és a sok szép képet!!!Annyira tetszenek,de tényleg...és nagyon jól esett,hogy gondoltatok rám....

Azt hiszem most jött el a pillanat,hogy ritkábban fogok jelentkezni,(már eégebben írtam :? )de ígérem,ha esemény van rögtön írok...azt nem mondom,hogy mindenkinek,de valahogy jelezni fogom..

Most nem reagálok mindenkinek név szerint,de ígérem ha lesz egy kis időm mindent bepótolok,hisz ismertek...

Puszika:Ildikó
ilgya1

Hali!

Az uram elvitte a következő adag cuccost.Már 29 zsáknál tartok. :lol: :lol:

És még mindig annyi sok minden van itt.Nem is gondoltam volna,hogy ennyi cuccunk van. :?

Ma nekiállok megsinálni a suliba a matricákat,hamarossan jön a télapó,addigra beakarom őket vinni.

Kép

Olyan ari volt a Dávid,ő is cipelte a dobozokat.

Képzeljétek tegnap w.c.-be pisilt,jött szólni,hogy "pi-pi" .Remélem hamarossan leszokik a pelusról,elég nagy fiú már.Igaz a Bence is 2,5 éves volt mikor leszokott.De már az is haladás,hogy szól.
:D :D :D

Most telefonált az uram,ha minden igaz akkor 27.-én költözünk. :lol: Ahoz már csak 9-et kell aludni.

Megyek mert a dögöt is kikell takarítanom.

Kép
memó

Sziasztok!

Jó reggelt ....szép napot mindenkinek!
Ildi
Örülök ,hogy jelentkeztél :)
Nagyon vigyázz magadra és a pocaklakóra is:) Minél gyorsabb és fájdalommentesebb szülést kívánok neked!ÉS jó egészséget!!!:-)
Gondolok rátok majd sokat .........gyere amint tudsz :))

Móni
Szép mennyiség amit eddig összepakoltál "wow" és még nincs vége? :O
Gratula a WC- be pisiléshez :D

Judit
igazad van ennél nagyobb probléma sose legyen :wink: :wink:

Nekem tegnap estém elég rosszul sikerált ,mert szurimat rosszul adtam be.Érbe sikeredett és amikor visszaszívtam tele lett vérrel és azt már nem mertem beadni,de nem is szabad.Elöntött a veríték és remegtem mint a kocsonya :cry:
Mai adagot megpróbáltam utána beadni ,de akkor már annyira ki voltam borulva,hogy nem összeszurkáltam magam és mindig eret találtam :twisted: :cry: sírva átmentem a csajszihoz aki betanított és megkértem döfjön meg.Így mára nem maradt szurim ,de felhívom egyik barinőm aki uezt kapta neki talán maradt még 2 amit ma be tudok adatni/mert ezek után nem merem/. :(
Puszika nektek .....mindjárt visszük haza Dius osztálytársát,és utána megyünk kerianyumat felköszönteni :))

Kép

Kép
jucu

Jucus:
sajnálom az estédet :cry: Minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen bátor vagy, hogy szurit adsz magadnak!!
sok-sok kitartást kívánok neked és egy szép kisbabát!! :lol:

Erzsébeteztek talán????

anyum és anyósom is Erzsébet :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit

Sajnos nem tudok titkot megosztani veled ,mert ugyanebben a cipóben járok én is.
Azt hittem Dius nagyobb lesz és sokkal könnyebb lesz ezáltal nekem,de nem így lett .Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond.
Napi porszívózás felmosás áááááááááá,és már másnap reggel újra lehetne csinálni :cry:
Apa nálunk pont ezt hiányolja hogy nem vagyok olyan bújós mint régen./Bújós cica /
De elfárad az ember lánya sztem.Ha csak az lenne a dolgom ,hogy itthon rend legyen és hami ,plusz magamra lenne időm mindig/fodrász,stb/ akkor cicababa tudnék lenni a nap minden percében.
Amíg ez nem így lesz és dolgozom ,gyereket nevelek ,háztartást vezetek ,addig maradok "ilyen"
Nektek sztem kicsit más,mert pici Bencike és ilyen korban nagyon óvatosnak kell lenni ,mert minden érdekli őket és olyanok mint a csík ,mindenhol ott vannak és sajna a napi szokásos munka mellett ,foglalkozni vele,....nehéz egy embernek nyolc felé szakadni.
Gyüminap nekem kedden lesz.Rám is férna több is most:) akkora a cicim a szuritól ,meg a hasam fúúúúúúúúúúúúúúúúj
Évi
Igen Erzsébetezni voltunk,nagyon jó volt.
Ja sikerült szereznem két adag szurit így be tudtam adatni ma este !:))öröm az ürömben:))
Puszi jó éjt ,mék alukálni mert reggel korán doki!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Még élek,csak jelét akarom adni :D
Judit!Nekem is kéne a recept a tökéletes feleség,tökéletes anya ügyében!!!Szólj,ha megtaláltad! :D
Jucu! Te nagyon vagány csajszi vagy! :D
Csilla! Nem felejtettem el....
Dia!Remélem is,hogy nem skorpió lesz,van belölük bőven a családban,velem az élen!!!
Évi! Édi a Pistike,van akinek alapból ilyen a haja,de Flónak szép kislányos arca van hozzá :wink:
Memó! Jó pakolászást!
Puszika:
Kép
ilgya1

Sziasztok

Petécském kető van 18mm 19 mm ,ma este repesztő szuri és utána kétnaponta elkapom apát.
dec.1 én vérvétel,ha nem sikerül akkor inszem a köv.ciklusban.
Puszi mék dolgozni mert hála van munka ezerrel:)
majd jövök még
puszika nektek

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Ildi!

akkor jo.. amugy én is drukkolok h ne skorpio legyen (mert pasiknál a skorpio jegy rémes. bár neked lánykád lesz, és .elnézést vannak kivételek is de nálam sajna csak rossz taQasztalat van,,mindkét gyerkQc apja e jegy szülötte..

Jucu!

nagyon szoritok neked!

Évi!

az én anyum is Erzsébet!!!, sQt még Gábor apai anyja is az..(?

Judit!

nekem sincs ötletem, pedig még Boni mellett nekem is volt párom..de rég volt.. Gáborral én is ugy csinálok h amiben tud kérem h segitsen és Q nagyon örül neki h segithet csak hamar feladja vagy kicsit másképp segit..de nagoyn édes, és mndig megköszönöm akkor meg büszke magára.

ma tündéri volt, fejemhez kaptam vmi miatt, és és mondtam h "jajaja" erre leutánzott, fejéhez kapott még a szemét is eltakarta és probálta mondani h jajaj.. édes volt.

Moni!

gratula a wc-be pisiléshez..nekem sajna Gábor megint nem szol, csak miután pisilt , vagy kakált, akkor fogja a pelusát pedig már ugy örültem h korán lesz szobatiszta, de bilirQl hallani sem akar, kényelmetlen lehet, én ug ynézem, mert szerintem nyomja itt-ott Qt.

ui. boni nem jár má r uszásra mert halálfélelme lett a hátuszásnál..((

most mennem kell..

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok! Kép
Háááát.... jó téma :oops: , hogyan osszuk be az időnket :oops: .... hmmmm.... :? :? én se tudom!!!!!! :( Pár napja én is ezen rinyáltam, ill. majdnem ezen. :lol: Nem tudom. És tény, hogy addig van könnyebb dolga az embernek, míg csak itthon van az egy szem picivel, és még nem kell dolgoznia, "csak" a házimunka és apa. :lol:
Bevallom őszintén, a suli megkezdése óta nem takarítok annyit. :oops: Egy héten kb 2x porszívózom, naponta felsöprök és kb kétnaponta felnyalom a nem szőnyeges területeket. Főzés úgy kétnaponta, budi 1x egy héten, kád minden este Gabi miatt és a mosdó is minden nap, séta minden nap minimum 1x. Tanulni kb 3 alkalommal úgy 1-2 órám van, 28-a körül lesz témazárónk :x hát arra azért többet kellene gyúrnom. :roll:
Gabi mindig a nyakamon van, most is itt nyüsszög, szörnyen hisztis, akaratos, zsarnok. :oops: Tudom, elrontottam. :? :oops:

Judit,
este/éjjel nem tudnád kifaragni a nádat? Tudom, hülye vagyok, de nem jut más az eszembe. Én sokszor este tanulok, 10 után, mikor Gabi elaludt, mert máskor nincs lehetőségem. :roll:
A próbákra még elképzelésem sincs. :oops:

Ildi,
örülök, hogy jelentkeztél!!!!! Jó nagy a pocakod. :D

Most mennem kell, mert nem bírok Tökivel... :?

Puszi

A játszón az összes falevél lehullot, csodaszép volt. Kép
dianab

sziasztok!!

Jucus: hajrá, kapd el apát!!!

Itt vagyok csak nem volt időm írni.

Ildi:
Nagyon jó eked!! kislányod nemsokára kibújik :)

szép a pocakod nagyon!! várom a híreket :wink:

Móni:
Dávid:
Nagyon ügyes!!

Csilla.
Sajnálom, hogy boni fél az úszástól :cry:

Judit:
időbeosztás...

Hát ez nekem se egy könnyen.főleg, hogy én lassú vagyok mint a csiga: :oops: :lol:
Olyan nincs, ogy mindenre jut időm :cry: Nagytakartincsot szobánként/nap csinálom.
Naponta porszívózok, felmosok a többi hetente.
Flórával szerencsére lehet, főzni, ha nem is segít akkor ott rajzol,gyúrmázik stb.
vagy mesét néz.Naponta egyzser szoktunk sétálni.
Takatrításban szokott segíteni,törölget, söpör vagy virágot öntöz. clin-ezést nagyon bírja:))
a női szakasz az caak akkor jöhet szóba ha alszik vagy ha éppen olyan elfogllcságot talált amit nagyon szeret. Egy kedvenc mese vagy gépen játszik.
a wc-re csak akkor mehetek egyedül ha kakilok :oops: :lol: így én állandóan kakilok :lol: :lol: :lol:
hajatszárítani, zuhanyozni leet nyugodtan.sminkelni nem , mert at ő is akarja.
itt jönnek a judit álltal említett véletlen balesetek:a felporszívózott szőnyeg tiszta morzsa, mert a nappaliban eszi meg a kiflijét, az előszobában kihullik a sáros cipőjáből a kosz.stb stb.

Judit, te még jól állsz, mert a férjed játszik és vigyáz Bencire.Az enyém nem játszik a gyerekkel, nem vigyáz rá, és soha nem sétálnak eggyütt, hogy én kicsit egydül legyek vagy megcsináljam ami aznap elmaradt. Ha szólok akkor nagy kegyesen elvonszolja magát és 10 percet együtt játszanak!!!mindezt olyan morcos kellettlen fejjel, hogy azt else tudom mondani.soha nincs egy olyan szitu ahol együtt játszanak mint apa lányával.
semmi ötlete nincs, hogy mit csináljanak együtt. néha megnyúzza,csikálja oszt ennyi.
ezek után még csodálkozik ha Flórához szól az morcos képpel elfordul!semmijen közös dolgouk nincs.
Én már nem szólok,mert belefáradtam. Flóra egyáltalán nem apás mint a lányok többsége.
Pesze velem van itthon egész nap már 3 éve, de akkor is attól még van apja is.
Csak akkor voltak kettesben mikor nekem menni kellett valhová, de az is kb 1 óra volt.
a lehetőségeimhez képest mindent egyedül oldok meg.vásárolni együtt megyünk, mert meszsze van.

Na befejezem.....mert ideges leszek.

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Hááát, Évi neked se könnyű. :oops:
:idea:
Pont tegnap este akadtam ki picit. :o Gábor 3/4 7-re ért haza, egy óra késéssel. Gabi elaludt, persze egy jó órás nyűglődés árán. :? Ahogy elaludt a Töki, rohantam Gábornak reggelit csinálni másnapra-csomagolok :!: , mhelyén szokta megenni-, már a hűtőben volt a csomi, mire jött Gábor. Mondom, alszik a gyerek, kivasalok, utána el kellett mosogatnom, kimosni a kádat, készülni a pancsira, és.... gesztenyét főztem + pucoltam Gabinak a tápijához estére. :arrow:
Erre az én drága uram közli, nem eszik, mert buli volt benn, és leül call of duty-t játszani. :evil: Én meg fulladjak bele a házimunkába!!!! :evil: Hát közöltem vele, hogy ezentúl majd maga csinálja az uzsiját :idea: , ha ennyire ráér. :wink: Én mindent megteszek, hogy tip-top legyen Gábor körül az élet, nekem meg arra sincs időm sokszor, hogy hajat mossak. :x

Aztán felébred a gyerek, gyorsan megcsináltam a vizét, miközben Gábor vetkőztette, elmagyaráztam neki, melyik body-t, pizsit adja rá, stb. Erre :arrow: a kádban pancsoló gyereknek hátat fordít :!: , pisál :!: , aztán egyedül hagyja a füriben :!: :evil: :!: -én közben pucoltam a főtt gesztenyét.... :evil: - és mikor szólok szépen :!: :roll: hogy talán ha odafigyelne a gyerekre, mert a fürdés a legnagyobb veszélyforrás, még le is kezel. :o :x
....Pancsi után pedig ráadja a szennyes body-t, ami teljesen máshogy néz ki, mint amit kikászítettem. :x
No comment...... :cry:
Általában pancsi alatt el szoktam pakolni a szennyest, csak ugye most gesztenyéztem, mert az okos anyósom kitalálta, esténként gesztenyés tápit adjak a Picinek, mert az hízlalós. :?
A fürit meg Gábor vállalta be anno, én meg örültem, mert akkor ezt ketten megoldják és így lesz egy csak pasis szakaszuk együtt, olyan apa-fia kapcsolat kialakító és ápoló aktus. :? erre ez van!!!! :x

Szóval nem tudom, és tényleg az ember lánya az utolsó, pedig én is nagyon szeretek sminkelni, hajat buzerálni, beszárítás, új szín, stb.... és a ruhák... hmmmmmm, még mindig van rajtam kb 5 kiló a stathoz képest, és valljuk be, azelött se voltam vékony. :oops: Így a ruhavásárlás, próbálgatás, egyenlőre idegesít. :oops:

Judit,
Kép ne haragudj rám, én egyáltalán nem értek a zenéhez. :oops: De értelek, ahogy most leírtad. :roll: Nagyon nehéz dolgod van. :oops:

Csilla,
mi van Boni úszásával??? Hogy lett halálfélelme???? :oops:

Jucu, Móni,
Kép
én nagyon drukkolok nektek, hogy jöjjön a babóca!!!!! :wink:

Én tegnap kari ajándékokat csináltam, meg Gabi szobájába ezt azt, tulajdonképpen vettem műanyag díszeket és azokat festettem meg üvegfestékkel.
Ha esetleg meghívnak a céges kari bulira, mindenki kap egyet, plusz egy doboz finom teát. :)
Kép Meg az itthoni fára is készítek. Ápropó, már megvettük, 180 cm-es kanadai műfenyő, sötétzöld. Megbeszéltük, idén csak szalaggal rakunk fel és csak törhetetlen díszeket, semmi kapmó, Gabi miatt. Ha véletlenül magára rántaná :lol: ... ez nálunk hagyomány. :lol: Hiába kötjük ki. :lol:

Ildi:
Kép ... hogy vigyázzon rátok!

Megyek, etetés..... puszika
dianab

sziasztok!

mennyit tudtok irni egy este alat...) :D

Dia!

szörnyen sajnáom, mikor leirtad az esti fürdetést és énis belegondoltam..huh a hideg kirázott, hát semmi "esze" nincs a párodnak? már ne haragudj meg rám, de kiakadtam, h lehet magára hagyni egy pillanatra is egy pici gyereket a kádban? én max. bonival hagyo együtt fürödni Qket de akkor is a mosdoig lépek el ami két lépés. mert azért boni se tud ugy figyelni rá és gábor képes hirtelen felállni és akkor megvan a baj. Nem is tudom mit mondjak..

Boni hátuszást tanult, és megijedt mikor rájött h sokkal nehezebb meg nem ér le a lába ha hirtelen "kéne" és szegény állitolag egész végig sirt és most kérte h ne kelljen járnia (mondjuk sajnálom több szempontbol mert azért jo lenne az uszás neki sport., meg nem félne tQle, meg 14 ezerbe került feleslegesen) de végül is a pénzt nem sajnálom fontosabb h ne kényszerbQl tegyen valamit hanem azért mert szivesen teszi, és szereti is. megértem Qt ugyanigy jártam énis mikor ennyi idQs voltam, én sem mentem soha többet uszodába, azota sem tudok uszni.

Évi!

az a kép Florárol nagyon tetszik!!! nem is gondoltam volna h a te párod sem foglalkozik Florával :( :cry: mondjuk ez részben ismerQs nekem is, mert anno boni apja is nagyon kevesett foglalkozott a lányával de miota elváltunk igyekszik kihasználnni a hétvégét, csak azon kivül már nem keresi vagy csak nagyon ritkán. ez rossz érzés, most is meg akkor is az volt. De megváltoztatni szerintem nem lehet Qket. Én ugy érzem h egyformán szeret minket boni és nem tesz különbséget, de követek el hibákat én is.,..errQl késQbb.

Judit!

a zenéhez én sem értek, de nem irigylem ezt ahelyzetet. mire az egyik (boyler) megoldodik, jön a másik(nád)..sajna nincs ötletem :roll:

képzeljétek, gondok gondok hátán... :evil: :( tegnap be akarta kötetni a z automata mosogépemet, kiderült h aaz apám rosszul épitette ki, (lefolyot egyáltalán nem csinát a mosogépnek), igy a szerelQ majd jön csütörtökön, fur farag (azon keresztü l amit keservesen kicsempéztem) és viszi a pénzt...kezdem ugy érezni h nekem tett keresztbe, hisz gyakorlatilag ugy érzem magam mint egy alkalmi szálláson..igy most a mosogép bekerül a wcbe mert ott van hely..

bocsi h megint panaszkodtam de nem birtam ki h ne mondjam el.. :oops:
puszi most megyek mert folyamatban van areggeli..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ja és a karácsony...

arrol ne is beszéljünk, mert már elQre félek tQle, szeretném ha egy kis pozitiv energiát küldenétek nekem, és ötletet adnátok hogyan lehetne egy szép karácsony tartani, ugy h gyakorlatilag csak anyum van, a két gyerkQc, ráadásul soha sem tartottunk igazi karácsonyt, nem volt elQttem példa de én másképp szeretném..és persze nem beszélek az anyagiakrQl..

mostmár tényleg megyek mert katasztrofa a billentyqzetem elállitotod...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Dia:

Az én férjem is a gép elött ül ha hazaér.Néha azért csinál ezt azt.Flórát soha nem fürdette.most néha zuhanyoztak együtt,na ekkor gondoltam végre lesz valami közös dolguk.Nem sokáig tartott: "nem szeretem olyan kicsi ahely a zuhanyzóban ha ketten vagyunk stb"mondta a férjem.A kaját én is előre dobozolom neki, hogy másnap a melóban főtt kaját egyen. főzni azt szokott jó párszor a spagettit minig ő csinája. Úgy, hogy vannak jó dolgai,de sok van ami idegesít. tuti, hogy nekem is vannak idegesítő dolgaim ezért én sem szólok mindenért.
Öltöztetés szerintem egyik pasinak sem az erőssége!! Flóra mikor pici volt kb 3 hónapos elszaladtam a boltba karácsony elött pár nappal.mire hazaértem Flóra pizsomában volt.Bekakilt perzse derékig és ezt találta:):) Ez elég vicces:):) Sose jövök rá, hogy a pelenkázószekrényben miért pont azt találta meg mikor tele volt ruhákkal.

Este ha Flóra fürdik akkor mosogatok, mert onnna pont látom mit csinál, persze őt már lehet egyedül hagyni csak a tusfürdő messze legyen:):) Minden este elpakolom a játékokat persze egyedül.

Tényleg nem panaszkodom tovább próbálom a legjobbat kihozni mindenből!! Csak egy idő után......

Karácsonyfánk nekünk nincs még.A díszeket is megkell keresnem valahol.Ajándékok egy része meg van, de azért még hiányzik egy pár darab.A hétvégén megyünk haza akkor megveszem a télapó csomagokat meg amit nem akarom, hogy Flóra lásson :wink:

Csilla:

Nem irigyellek!!! Reméelm a következő év sokkal, de sokkal jobb lesz!!!!Nálunk mindig szép és meghitt volt az ünnep erre törekszem én is.annyira szép emlékeim vannak róla!!!
Az úszást tényleg sajnálom, mert jó dolog. Én mint "vizicsibe" már csak tudom, de a lányom követi a példámat most már ő a vizicsibe :lol:

Ez a kép tegnap készült, mert Flóra hol lenne máshol mint a virágok közt :)

Persze Flóra is egyformán szeret minket, de látom, hogy velem szívesebben játszik akár szerepjátékot akár vonatossat.ok én vagyok az anyukája, de apja is van!! szerencsére!!!

Mosógépet miért nem hagyod a wc-ben ha elfér?? Vagy a lefolyót ott is beleakasztottad a wc-be azért nem jó ott??
ezt csak azért kérdem, mert nálunk is a Wc-ben lesz a gép.

Többiek merre jártok???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hát Csilla,
nem irigyellek.... :cry: nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod van!!!! Nyugodtan gyere, és öntsd ki a szíved, azért is vagyunk egymásnak és engem nem untatsz és érdekelnek a rossz dolgok is, igaz, ha pozitív dolgok történnének velünk ,azt jobb lenne olvasni. :oops:
A karit old meg nálatok, a Ti részetekben. Oda vegyél fát, nem kell óriási és nem kell a legdrágább! Ha asztalra teszed, nagyobbnak tűnik és talán Gábor se legeli le. :lol: :wink: A gyerekek minden ajándéknak örülnek!!!! :D Szerintem a lényeg, fiúknál, hogy színes legyen, meg vmi hangot adjon ki és lehessen szerelni. :lol: A lányok meg a csillogósat szeretik. 8) No persze ebben a témában nem vagyok igazán otthon... :oops: ... még!!!! :wink:

Szeretem, ha őszinte vagy! Nem bánt meg az őszinteség és nem fáj. Elég realista vagyok. :? Hát azt hiszem a fürdetést felügyelni fogom ezentúl. Tehát továbbra se lesz egy nyugodt percem. :x Pasik! :x

Évi,
bocsi, őszinte leszek: :oops: én a férjednek nem szülnék még egy gyereket... :oops: ahogy a sajátomnak se teszem. :lol: Na jó ez nem vicc. De komolyan: egyedül kéne boldogulnod mind a kettővel. Nehéz így is, hát még ha lesz egy kisbabád. Később meg menned kell melózni. :oops:
De nem okoskodom, mindenki maga tudja, mit vállal és kérlek meg ne haragudj rám!!!!!! :oops:

A mosógép szerintem is jó a wc-ben. :wink:

Na, teszek fel képeket Gabiról, mert nem akarok rossz hangulatot! :wink:

Kép
Kép
Kép
dianab

Még képek:
Kép
Kép
Kép
dianab

Még a karihoz:
Hát Gábor összeveszett Anyámékkal. :? Anyám nem hajlandó többet betenni ide a lábát :shock: , így majd második nap megyünk be a Mamámhoz és ott talizunk velük. :roll: Természetesen nekem el kell viselnem a hülye anyósom :x , mert itthon lesz és a szentestét és kari 1-et is vele kell töltenünk :x .
Házi feladatom: én adtam magamnak, hogy megtanuljak pozitívan anyóshoz állni. Így voltam olyan drága és megbeszéltem vele a menüt, persze nem az lesz, amit én megszoktam, mert ugye teljesen alkalmazkodnom kell....
Itt fenn nálunk lesz fa, meg a vacsi, így is képzeltem el, csak kretén anyós nélkül. :oops:
És első nap az jön, aki akar, a barátaink, rokonok, stb. Mi nem megyünk sehova egyenlőre, remélem ezt azért Gábor nem programozza át. :?
Persze ha tovább húznak, lemegyek a Picivel Szigetcsépre a szüleimhez és kiny.....ják. :twisted:
dianab

Csajok

Nem eccerű amiket írtok ,de látom mindennapos gondok mindenkinél.
Tegnap kicsit én is magamba fordultam, mert úgy éreztem apa nem igazán örült a két petécskének. :cry:
Kicsit rosszul érzem magam emiatt ,mert el is húztam aludni ,és reggel nem szóltam hozzá,illetve kiabálva közöltem vele nekem nem volt leányálom az elműlt iőszak de közölje ha meggondolta magát mert akkor nem csinálom tovább.Feleslegesen nem dobálunk ki pénzt! :twisted:
Még fel sem hívott ,pedig ilyenkor már rég megteszi,csak annyit mondott reggel ő nem így gondolja de nem bizonygatja nekem állandóan.Őrület :( :( :(

Tudtok nekem segíteni ,kéne egy két oldal címe amiről tudok letölteni új üvegmatricasablonokat.
Köszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Dia:
Nem haragszom!! azért az nem olyan egyszerű, hogy na nem lesz több gyerekem.
kislánykorom óta arra készültem, hogy lesznek gyerekeim nem csak egy.
Nehéz lenne a vágyaimat legyőzni. Imádok minden gyerek holmit, újságot és perzse a pici babákat, gyerekeket. Nekem úgy lesz teljes az életem ha még egy gyerekem lesz!!
Ezért élek, hogy ezt elérjem. Természetesen egy jó állást is szeretnék.
Tudom, hogy nem lesz könnyű,de bármikor vállalom a 2 gyereket, mint csilla!!

képek nagyon-nagyon jók!!! jó látni Gábort képekben!!

Jucus:
SAjnálom, hogy apa nem lelkesedett annyira!! De hát férfi!!!

címeket tudok:

http://www.inetcom.hu/andrea/windowcolo ... intak.html

http://www.wyzlic.de/index2.htm

http://home.arcor.de/funny55/wico/index-wicovorl.htm

ezen nagyon sok van:
http://cathycreatif.free.fr/modeles.php

http://gportal.hu/portal/windowcolor/

majd még küldök mailben is.

Azért nem olyan tragikus az életünk!!!:) "remélem" Lehetne rosszabb is...

Judit:
Hogy, hogy tudom ezeket legyelni hmm nem vagyok egy mindent kimondok tipus, forralom egy darabig.Aztán leordítom a haját és még ő lesz megsértődve rám.
sokszor azért nem szólok, mert ő dolgozik egész nap, hogy bennünket eltartson és nem érzem jogosnak, hogy este nekiállítsam akárminek is.
Csak jól esne ha magától eszébe jutna, hogy valamit önnálóan megcsinálna vagy hozna valamit stb.Vagy agyerekkel is kacagva játszana.
Nem haragszom azért rá, mert gépezik szó sincs erről, csak jó lenne ha más dolgot is beszorítana 2 gépezés közé!!

Természetesen vannak nagyon jó tulajdonságai, ha nem tetszene benne semmi akkor nem lenne a férjem:) Sokat változott Flóra születése után, de még lenne mit.
Aztán lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim?????!!!!
Lehet, hogy csak az idő matt látok mindent ilyen depisen....

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
megértelek ám!!!! Kép Régi vágyam nekem is, hogy több gyerekem legyen. Eredeti elképzelés szerint 5. :lol: De most már kettővel is megelégednék. 8) De én gyáva vagyok, nem merem Gábor mellett bevállalni egyenlőre. :oops: Mert ha ez a kapcsolat nem fog működni, igenis odébbállok és keresek mást. :evil: És egy gyerkőccel meg tudom majd tenni hogy pasi nélkül éljünk. De nem ragozom tovább a témát, belegondolni sem akarok, milyen lenne elváltan, kettesben a fiammal. :(

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, most ezt kell gyakorolnom, a feltétlen szeretetet! :wink: És a fő, hogy Gabinak minden csodás legyen. 8) Kép

Jucu,
egyetértek Judittal. Lehet hogy picit besokallt apjuk. :oops: Csak idő kell nektek és lenyugszik Ő is meg Te is. Nem könnyű amin keresztülmentek. :oops:

Csilla,
sajnálom Boni úszását, de hátha idővel, később, pár év múlva.... :roll:

Puszi Kép
dianab

Csajok

Judit!

köszi a tippet, de kicsit bonyolult a dolog. ugy volt h van egy kiállás amire a mosogép lett volna kötve,(de ez el lett szurva mert nem lehet rákötni a mosogépemet és elviekben a kádba lett volna engedve a viz. de a szerelQ szerint akkor olyan kevés viz maradna a gépben és nem is mosna rendesen a gépem,mivel joval alacsonyabban van a kád mint a gép, és nem maradna a gépben viz (szerinte..), másrészt meg nagyon pici a fürdöm. épp h befért a sakorkád, van egy pici mosdo, meg egy h...e boyler, ami nagy helyet foglal el föleg fejmagaságban mert alacsony a fürdöszoba. igy a wc maradt, ami közvetlen mellette van, és hosszu igy csak ott fér el, de mg igy is szükös marad a hely. innen lehet a fürdöbe átfurni és átvinni a msogép csöveit vagy mi a szöszöket.. de sajnálom a régi fürdömet ami szép nagy volt.. :(

Évi!

én biztos hamarabb robbanék, sajnos nem tudom magamban tartani sokáig ha valami bánt, viszont én csak szülöi vitárol tudnék irni, mert az exemmel nem veszekedtünk.

karácsony: irigyellek a hangulat miatt..

matrica ügyben segitsetek, már láttam sablont is, de mégsem értem a technikáját, én ilyen kis ügyetlen vagyok, pedig azt szivesen készitenék az ablakokra,..

Jucu!

ez a legrosszabb mikor már csak egy lépés választ el attol amit igazán szeretnél és akkor pont az okoz csalodást akitQl nem ezt várnád el..ismerös helyzet, amikor én is ezen agyaltam, havonta, fQleg mikor megjött, és elvoltam keseredve és probáltam megosztani vele h ez nekem mennyire fáj, megint mekkora csalodás ért, honaprol honapra, és nem értette csak azt hajtogatta h majd legközelebb..meg nem olyan nagy tragédia..meg már van egy gyerekünk...ennél rosszabbakat nem is mondhatot volna..volt olyan h csak ültem és minden ok nélkül elk ezdtem sirni..Q meg nem értette h mi bajom van. vagy ha megláttam egy babakocsit, egy babát már bögtem..de nem akarlak elszomoritani, teljesen megértelek, és szoritok h megváltozannak a dolgok, ahozzáállása a párodnak.

dia!

tényleg milyen hatalmasra nQtt Gáborod!!!!!!! :D :D :D nagyon szép fiu, és milyen ügyes..hamarosan szaladhatsz te is utána, csak gyQzd..

Karácsony: sajnos nem is tudnék drága ajándékot venni, csak akkor ha sikerül eladnom azokat a dolgaimat amiket mindenképpen szeretnék, de akkor sem vennék méregdrága ajándékot, mert szerintem lehet egy olcsobb játéknak pont ugy örülni, ez nevelés kérdése csak..(erre megint van egy rossz példám de inább nem irom le, mert ez is az elvált szülQk rossz példája.. :cry: ) Gábornak tényleg valami olyat vennék ami leköti, és fQként zenél, boninak még nem tudom. ezen kivül mi nem szoktunk ajándékozgatni nem is nagyonvan kinek. rokonaink hiába vannak nem tartuk velük évek ota a kapcsolatot, és mivel apámmal a helyzet gyakorlatilag a háboruhoz hasonlit, csak anyumnak vezsek azt hiszem egy jo táskát, mert arra lenne szüksége. picit örülnék ha én is kapnék vlamit, de fontosabb az h a gyerekeimnek örömet szerezhessek..

karifánk van, sajna müfenyö, de jövöre talán veszek egy élöt az mégis ezerszer másabb..

ami engem legjobban foglalkoztat reggeltQl estig és elszomorit az h hogyan fogom felnevelni öket, ugy h azt sem tudom lesz e munkahelyem, hol tudok elhelyezkedni, és miböl fogom fizetni ezt az örülten sok rezsit ha már nem lesznek szüleim,mert itt nálunk pl a villanyszámla is 18ezer forint havonta..és akkor nem mesélem a többit.., hogy fogom iskoláztatni, bérletet fizetni (a vonat már most 12 ezuer forint és a legtöbb helyen nem téritik, kocsim már nincs..stb. de tényleg nem sirok itt nektek, igyekszem csak jot irni...

magamnak üzenem: fel afejjel!!!!!!!!!! :D

ui. ezer bocsánat az elütésekért...
puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csajok

Judit!

köszi a tippet, de kicsit bonyolult a dolog. ugy volt h van egy kiállás amire a mosogép lett volna kötve,(de ez el lett szurva mert nem lehet rákötni a mosogépemet és elviekben a kádba lett volna engedve a viz. de a szerelQ szerint akkor olyan kevés viz maradna a gépben és nem is mosna rendesen a gépem,mivel joval alacsonyabban van a kád mint a gép, és nem maradna a gépben viz (szerinte..), másrészt meg nagyon pici a fürdöm. épp h befért a sakorkád, van egy pici mosdo, meg egy h...e boyler, ami nagy helyet foglal el föleg fejmagaságban mert alacsony a fürdöszoba. igy a wc maradt, ami közvetlen mellette van, és hosszu igy csak ott fér el, de mg igy is szükös marad a hely. innen lehet a fürdöbe átfurni és átvinni a msogép csöveit vagy mi a szöszöket.. de sajnálom a régi fürdömet ami szép nagy volt.. :(

Évi!

én biztos hamarabb robbanék, sajnos nem tudom magamban tartani sokáig ha valami bánt, viszont én csak szülöi vitárol tudnék irni, mert az exemmel nem veszekedtünk.

karácsony: irigyellek a hangulat miatt..

matrica ügyben segitsetek, már láttam sablont is, de mégsem értem a technikáját, én ilyen kis ügyetlen vagyok, pedig azt szivesen készitenék az ablakokra,..

Jucu!

ez a legrosszabb mikor már csak egy lépés választ el attol amit igazán szeretnél és akkor pont az okoz csalodást akitQl nem ezt várnád el..ismerös helyzet, amikor én is ezen agyaltam, havonta, fQleg mikor megjött, és elvoltam keseredve és probáltam megosztani vele h ez nekem mennyire fáj, megint mekkora csalodás ért, honaprol honapra, és nem értette csak azt hajtogatta h majd legközelebb..meg nem olyan nagy tragédia..meg már van egy gyerekünk...ennél rosszabbakat nem is mondhatot volna..volt olyan h csak ültem és minden ok nélkül elk ezdtem sirni..Q meg nem értette h mi bajom van. vagy ha megláttam egy babakocsit, egy babát már bögtem..de nem akarlak elszomoritani, teljesen megértelek, és szoritok h megváltozannak a dolgok, ahozzáállása a párodnak.

dia!

tényleg milyen hatalmasra nQtt Gáborod!!!!!!! :D :D :D nagyon szép fiu, és milyen ügyes..hamarosan szaladhatsz te is utána, csak gyQzd..

Karácsony: sajnos nem is tudnék drága ajándékot venni, csak akkor ha sikerül eladnom azokat a dolgaimat amiket mindenképpen szeretnék, de akkor sem vennék méregdrága ajándékot, mert szerintem lehet egy olcsobb játéknak pont ugy örülni, ez nevelés kérdése csak..(erre megint van egy rossz példám de inább nem irom le, mert ez is az elvált szülQk rossz példája.. :cry: ) Gábornak tényleg valami olyat vennék ami leköti, és fQként zenél, boninak még nem tudom. ezen kivül mi nem szoktunk ajándékozgatni nem is nagyonvan kinek. rokonaink hiába vannak nem tartuk velük évek ota a kapcsolatot, és mivel apámmal a helyzet gyakorlatilag a háboruhoz hasonlit, csak anyumnak vezsek azt hiszem egy jo táskát, mert arra lenne szüksége. picit örülnék ha én is kapnék vlamit, de fontosabb az h a gyerekeimnek örömet szerezhessek..

karifánk van, sajna müfenyö, de jövöre talán veszek egy élöt az mégis ezerszer másabb..

ami engem legjobban foglalkoztat reggeltQl estig és elszomorit az h hogyan fogom felnevelni öket, ugy h azt sem tudom lesz e munkahelyem, hol tudok elhelyezkedni, és miböl fogom fizetni ezt az örülten sok rezsit ha már nem lesznek szüleim,mert itt nálunk pl a villanyszámla is 18ezer forint havonta..és akkor nem mesélem a többit.., hogy fogom iskoláztatni, bérletet fizetni (a vonat már most 12 ezuer forint és a legtöbb helyen nem téritik, kocsim már nincs..stb. de tényleg nem sirok itt nektek, igyekszem csak jot irni...

magamnak üzenem: fel afejjel!!!!!!!!!! :D

ui. bocsi az elütésekért..
puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

bocsi..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27