Sziasztok!
Boldog hófordulókat!
Rövid leszek /de velős
/.
Tegnap hajnali fél négytől nem aludtam. Fene se tudja mitől, de nem jött álom a szememre. S minthogy anyóséknál voltunk nem is nagyon tudtam mit csinálni mint feküdni bénán az ágyban s várni, hogy felkelljen a reggel
Jobbulást minden takonykóros gyereknek! Bibííí Cool, szerencsére mi nem vagyunk betegek és Szonjának az orra is rendeltetésszerűen funkcionál.
Viszont ma reggel rákiíbáltam és ő elkezdett sírni. Engem meg most furdal a lelkiismeret, mert annyira nem érdemelte meg, hogy kiabáljak
Én nem könnyeztem meg Szonja felállását, de ma amikor láttam, hogy elkezd sírni
Azt hiszem az én érzékenységem más pályán mozog.
Ez az együtt bulizás nagyon jól hangzik. Csak kicsit félő, hogy lehettlen összehozni. Vagy legyek optimistább?
Mamac, csak ismételni tudom a többieket. Nagyon nagy munkába kezdtetek, de csodálatos érzés lesz a végén hátradőlni és megszemlélni a művetek! Bevallom egy kicsit írígykedem is, mert én folyton attól félek, hogy mait elképzeltem az a valóságban már nem fog tetszeni, de ti olyan tehetségesek vagytok, hogy ez titeket nem fenyeget!
Gabus, Livi ezzel a babakocsitologatással /ide tessék szivecskéket képzelni/! A kis lak, meg nagyon tündéri. A fogadalmatok meg hasonlít az enyémhez csak én a ruhák vásárlásának leállításást is megfogadtam. Igaz még egy overall kell, de más kizárt!
Dunaujvárosi mikulásotthon nagyon kafa!
Már nagyon várom a köv. talit!
Most viszont levelem nem befejezvén is továbbállok, mert Szonja felébredt. Ráadásul az idő is olyan mint a hangulatom
Remélem du kisüt a nap!
Majd még igyekszem jönni.
N.