Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: az előző hónapokban hanyadik napon volt Pé-d? Sztem akkor lesz kb most is!
Gyakran elutazik a férjed?????

Betti: Sztem a 10. cn-en kicsit korai :oops: , inkább a 12.-ken kéne menned! Nem tudod valahogy elintézni, hogy aznap (12.) menjél?

Snufi: Köszi :) Te meg a cicok mellé vegyél E vitamint is (400 mg/nap), én azt szedtem ez volt az első E vitaminos hónapom és látod mi lett a vége :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!
Igazság szerint nem nagyon értem, mert a doki számolta ki ezt a napot, hogy menjek! De ő nem a ciklus napot számolta, hanem azt, hogy hétfőn kell bevennem az utolsó closty szemet és ehhez viszonyított! :?:
Ja és nekem is ez lesz az első E vitaminos hónapom, meg teás hónapom! Szóval akkor a példádon láthatom a következményeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hja hogy Clostyt szedsz az más :) Amúgy a bnőm is így maradt terhes, 5 napig kellett Clostyt szednie, és utána volt UH ami nem mutatott semmit.....rá 2 napra voltak együtt a férjével, és most terhes :) :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Ceniko! Köszi! Szeretem az ilyen story-kat! Nekem is megfelelne pont így! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ceniko!

Béres Gravidát és méhpempőt szedek, emellé még vegyek E vitamint? Mondjuk Gravidám most fogy el, helyette vegyek E vitamint? (E + méhpempő mehet együtt szerintem...)
snufi

Ceniko
Csak most kezdtem el hőmérőzni, nem tudom pontosan mikor volt pé :? Előző ciklusban pg-t néztem, de az a 6. naptól páfrányos lett , most is össze vissza páfrányos, szóval passz. de szerintem ilyesmi időben lehetett :roll:
Férjem most kezd el utazgatni, mivel nincs most operatőri munkája megy kamionozni, most vették fel egy céghez. Igaz van egy munkavédelmi filme is amit hamarosan lead, abból lesz majd nagyobb pénz, de addig is élni kell valamiből. 1 fizu kevés, főleg hogy átlagkeresetem van.

Kép
gaby25

Enikő látod én megmondtam! :D
Gratulálok!

Gabi reméljük a legjobbakat, és beleférsz a 2 napba!

Kép
Kép
robcsi03

Betti: Az elhiszem :wink: nagyon drukkolok hozzá+++++++++++++++

Snufi: Hát nemtom a méhpempőnek milyen az összetétele. Ezügyben Cocától kell majd felvilágosítást kérni, ő itt a vitamin szakértő :wink:

Én nem szedek terhesvitamint, nem is fogok. Szedem a folsavat+vas+C (ez így egyben) meg 500 milis C vitamint kb minden másnap és kész! Persze a fogantatás az más, akkor kellett az E vitamin is. Amúgy ma szedtem be az utolsó szemet a 30.-kat :wink: :D

ceniko
Szeged

Gabi: megértem:( Enyim is látástól vakulásig dolgozik :( Hát nemtom így nehéz lesz összehozni a babót :( nem szoktad érezni a hasfájást ha peteérsz?
Az a tuti nem a páfrány :lol: :lol:

Robcsi: Hát hja így legyen ötösöd a lottón neked is :lol:

ceniko
Szeged

Ceniko
De szoktam görcsölni, sőt van mikor bele is nyilal, csak eddig nem jegyeztem fel mikor :? Eddig az volt, ha éreztem, akkor együtt voltunk. Látod, most is érzek, de lh teszt szerint még negatív. De most már résen leszek :wink:

Kép
gaby25

Hi csajok!
Snufi,
Nagyon sajnálom hogy megjött, együttérzek veled. Én is hasonló cipőben járok, bár a hőm még mindíg fent van (37,2 dpo 15 ) (tuti összeszedtem vmi nyavaját ), ma reggel is totál negatívat teszteltem.
Cenikó!
Szívből gratulálok!! Olyan jó hogy Neked legalább sikerült!! :lol: :lol:
A cickafark tea mire jó, és hogy kell inni?? Nekem is el kellene kezdenem inni, hátha a köv hónapban összejön a baby.
macspacs

Megjöttttteeeeemmmmmmm!

Jajj, de hiányoztatok! Elvonási tüneteim voltak. 7 oldalt kellett (volna) átfutnom, úgyhogy baállítottam a szűrőmet 2 csíkos tesztekre, és csak azt néztem, fennakad-e valaki. ENIKŐ! YEEEEAAAAHHHH! Kép

Bettike!
Jól átvertelek, mi?

Nincs türelmem végigolvasni. Lusta vagyok. Apa nagyon lefárasztott a hétvégén! ...hála istennek!!!

Az én görbém totál cifra. Már tegnap is fájt a torkom, ma meg ráadásul 3 órával később keltem-mértem, úgyhogy nem is rakom fel.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Úgy látszik amig itthon nem maradok csak hétvégén tudok olvasni :( .

Ma jutottam a géphez, ma is csak olvasni tudtam, sajnos írni nem tudok mindenkinek, nézzétek el nekem :( ígérem ha már itthon leszek (február vége) nagyon aktív leszek.

Cenikő, én is úgy gondoltam már tegnap is, hogy ez két csik, de a mai teszt aztán tényleg egyértelmű, tiszta szívemből gratulálok :D :D .

Szerika, Babancs, veletek mi újság. Jól vagytok?Szeditek még a Folsavat és a magne B6ot? Én még szedem, de lehet, hogy már nem kellene, nem tudom. Ti pontosan mikorra vagytok kiírva?

Szirom, még neked szeretném írni, hogy nagyon szép a görbéd :) :)

Többieknek is minden jót kivánok, millió puszi.

Melcsi

Kép
melcsi6

Zöldi! Nem csalódtam benned! :lol: Gondoltam, hogy valami furmányosat találsz ki!
Te mint closty szedő! Az lehet, hogy én már 2 napja érzem a bal oldalamat? Nincs ehhez még túl korán? (Néha-néha, 1-2-szer naponta)

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Ma már én is kezdem érezni, sőt tegnap is egyszer-kétszer. Nekm elég durva mellékhatások is jelentkeznek - a következő hónapban (ha babásodom meg) váltani kellene, azt hiszem.

Kép
zölddisznó

Milyen mellékhatások? A látást azt írtad! Ja és neked mikor van pé? Hátha következtethetek valamira!
Bár én csak napi 1-et szedek, de a múltkoriból és a mostani érzésekből is úgy tapasztalom, hogy beindított valamit! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát, én már fél éve szedem a clostylt, 2. hónapja 2*2-t. Szerintem sok! Múltkor is 4 nagy tüszőt csinált.
Mellékhatások nálam.
puffadás
émelygés
szédülés
hőhullámok
fáradtság/gyengeség
és a legdurvább a szellemképes látás félhomályban

...már eléggé unom, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó ez nekem.

Kép
zölddisznó

Robcsi! Tejberizs megfőtt?

Ceniko! Tényleg a családod? Tudja már? Vagy mikor és hogyan tudják meg?

Kép
bettike
Eger

ja, bocs, az kinaradt, hogy 13-14. napon van a peteérésem. Mindig. Ez biztos. Főleg most, hogy UH-gal is követik. de az LH-eszt, a hő, a nyák, és a fájdalom is mindig ebben az időben jelentkezik. Szóval tuti.

Megyek, leheveredem egy órácskát!

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi az infokat! Jó pihizést!

Kép
bettike
Eger

Jaja Bettike, már rég el is felejtettük a tejberizst. jaj, de jó volt. :D

Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a progi szint mérés (vérvétel) az is a drága vizsgálatok közé tartozik?

Kép
Kép
robcsi03

Halihóó!

Melcsi: én már nem szedem a folsavat, csak a Magne B6-ot. Remélem elég. És a védőnőm javasolta az Elevitet, de csak azért, mert nem eszek elég vitamint. Én nem igazán szeretem a gyümölcsöket... és ugyebár jön a tél (vagy már itt van?), ilyenkor fontos a sok vitamin. Lehet, hogy inkább ráveszem magam a gyümölcsevésre, mint Elevitet szedjek, ezen rágódom már napok óta...
Én 2007. május 26-ra vagyok kiírva.
Te?
AFP-re mikor mész?
Babancs te? Ti jól vagytok?

Nekem elég rossz napjaim voltak, rosszullétek sora az elmúlt napokban, de tegnap és ma már jól vagyok. Álmos vagyok még mindig :)

Pusssz Mindenkinek!
szerika

Elbúcsúztam apától, csak jövőhét végén ér haza :(
Itthon leszek egyedül. :? Mondjuk hozzá kell szoknom, mert mostantól amíg így dolgozik, csak hétvégén lesz itthon általában. Bizakodom, hogy 2 napon belül peteérésem lesz :P Ha mégsem, akkor következő ovuláció ha minden igaz hétfői napra fog esni És akkor hétvégén dorbézolunk :D

Kép
gaby25

Zöldi
Neked a fájdalom csak akkor van, nem jelentkezik előőte?
Nekem csak görcs és szurka van ma, LH-, a hő meg holnapra kiderül. De az LH az elég biztos teszt, nem? Szóval ha ma -, akkor elvileg holnap sem lehet peteérés, mert 24 órával előtte már +-nak kell lenni, nem? :?

Kép
gaby25

helló Mindenkinek !

csatlakozhatok hozzátok is ?

június óta próbálkozunk és még sehol semmi, ezért most be szeretném vetni a "hőmérőzés" nevű fegyvert

segítenétek abban, hogy mikor és hol kell mérni, s hogy a mért eredmények mit jelentenek ?

előre is köszi !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki eddig (ebben a ciklusban) nem mérted a hőd!

Ja és üdv köztünk!

Kép
Kép
robcsi03

Bocs kérdezni akartam, nem felszólítani. :?

Kép
Kép
robcsi03

Szia Viki

Reggel ébredéskor kell mérni, még pipilni se mehetsz ki előtte, szóval készítsd az ágy mellé a hőmérőt. Érdemes a vaginában mérni, de szájban is lehet nyelv alá téve. Mindenkinek van egy saját alaphőmérséklete, a menzesz után általában közel azonos a hőmérsélet, ovulációkor kicsit leesik, másnap meg feljebb megy, és egészen a menzeszig magasabb a hő. Ha baba van, akkor magasabb is marad. Röviden ennyi, de vannak itt nálam okosabbak is, én is csak ebben a ciklusban kezdtem mérni :P
Ajánlok egy oldalt, ahol a hődet beírva kirajzolja a görbét.
http://www.fertilityfriend.com/
Drukkolok++++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

még nem mértem eddig
az utolsó pirim november 5

vvviki

Viki, akkor szerintem túl vagy a peteérésen :wink:

Kép
gaby25

Viki
Amúgy ez a görbe nőknél változik, láttam itt olyat, hogy nem igen esett le a hő ovulációkor, de mondjuk 2 tizeddel magasabb lett, és utána magas is maradt, és bejelölte a program a peteérést. Általában ovuláció után olyan 4 tizeddel magasabb a hő mint előtte. De ez is egyedi azért. Tanulmányozd itt a topikban a görbéket :wink:

Kép
gaby25

köszönöm a segítséget !!!
holnap reggeltől elkezdem !!!!

ja, mindenkinek babásodást kívánok !!!!! :)

vvviki

Jaj, elírtam az előbb :? , szóval nem esett le a hő ovuláció napján, de két tizeddel magasabb lett másnap, az ovuláció után.

Kép
gaby25

olvastam valahol hogy nem feltétlenül kell az ovulációt megérezni, igaz ez ?

vvviki

Viki
Nem mindenki érzi meg, emiatt ne aggódj

Kép
gaby25

csütörtökön és szombaton voltam együtt a párommal, reméljük, ennek már eredménye lesz

a mensim a gyógyszerszedés abbahagyása után 3 hónappal jött meg rendesen, azóta pontosan jön meg 29 napra

vvviki

Viki
Hát akkor a 12. és 14. napon voltatok együtt, minden esélye meg van a baásodásnak :wink:

Kép
gaby25

köszi a biztatást !!!!! :)

vvviki

Hova tűnt mindenki? unatkozom, egyedül vagyok itthon :cry:

Kép
gaby25

Szerika, én 2007. május 23-ra :D .

Ma reggel mértem magam, de úgy tűnik, hogy a 3,5 hónap alatt semmit nem híztam. Majd gondolom most kezdődik.....A pocimon egyébként most kezd látszani, eddig semmi nem volt. Leszámítva az alap pocakkámat :D .

Egyébként az én védőnőm is azt mondta, hogy a 3.hónapig kell, csak elfelejtettem rákérdezni amikor a 3 hónapos kontroll-on voltam.

AFP-re december 5-én megyek, a következő nőgyógyis vizsgálatra meg két nappal később 7-én.

Az AFP-n egyébként mint néznek pontosan?

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szerika!

Köszi, jól vagyok (vagyunk). Május 19-ére vagyok kiírva szülni.
AFP-re november 30-án megyek.
Melcsi az AFP ún. tripla-teszt, annak része a downkór-szűrés is. Genetikai vizsgálat, a kromoszómákat nézegetik, ennyit tudok róla.
Vitaminok: még amennyi folsavam van itthon, azt beszedem. Most igazából a Magne B6 és a Tovita (a calcium) miatt, aminek a szedését fontosnak tartom. Én Nem szedek Elevitet, így is 7 kg-ot híztam mióta terhes vagyok..
Remélem elhagyhatom végre a pajzsmirigyes gyógyszert, mert őrülten hízlal. Szerdán megyek pajzsmirigyes kontrollra.

Kép
babancs

Na, hát én 6 körül lefeküdtem egy órácskára, és most ébredtem fel...

Kép
zölddisznó

Kialudtam magam! Asszem...

Még mindig egy kicsit torokfájós a hőm, de most már legalább hülök. Holnap, vagy holnapután UH. Remélem növögetnek a tüszőim rendesen!
Na pusz, és örömteli hétfőt! Kép

Kép
zölddisznó

Jó hétfőt kívánok mindenkinek!!

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt!

Görbe: Kép

Leírom, mit álmodtam - gyengébb idegzetűek ne olvassák el! :lol:

Bementem a kórházba az átjárhatósági vizsgálatra. Bevezetésként agyon vissza szúrkáltak tűvel. A kezemen, a testemen, az arcomon. Az egyik nővérke akkorát szúrt a kis pofimba, hogy amikor kihúzta a tűt, ömlött a vér mindenfelé. Aztán búcsúzóul kitoltak ágyastól az udvarra, egy nagy tűt döftek a combomba, és ott hagytak. Azt mondták, nagyon helytelen, hogy amikor 5 éve vesegörcsöm volt, nem nézettem meg a vesekövemet. :-D

Jó napot Mindenkinek!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: cuki a görbéd meg a tickered :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok

Én dec. 18.án megyek AFP-re, a 16. héten és két héttel később az uh-ra. 2007.06.03-ra vagyok kiírva. Én sem híztam még semmit, sőt fogytam három és fél kg-t. Én egyenlőre Elevitet szedek hébe-hóba, bár nem sokáig, mert rengeteg gyümölcsöt-zöldséget eszem, úgyhogy nem látom sok értelmét. Folsavat én is szedek, meg Magne B6-t meg Tovita+D3-at. Szerintem az utcsó most nagyon fontos! :)

Kép
elizabeth25

jó reggelt
mai görbém

Kép

A hőm szerint sem volt tegnap pé, szóval igazat mondott az lh teszt, csak a fizikai tüneteim csapnak be :? Délutánra azt éreztem, hogy feljebb ment a hő, és mértem 37-et, azt gondoltam reggel majd 36,8 lesz de nem. :( Sebaj, reménykedek, hogy legkésőbb szerdán lesz pé ha mégsem, akkor ez a hónap elúszott :cry: Jó lenne pedig augusztusra a baba, mert tesóm külföldön él, és ha minden igaz, augusztusban jönnek haza látogatni. :P

Szezso
Tegnap agódtál, ha a te hőd egyszer le megy, akkor az lenn is marad, és megjön. No látod hogy nem igaz, és ma már vissza is ment a 37-re :wink: Megy a drukk+++++++++++++++

Kép
gaby25

Halihó!

Bocsika, de ahogy megpróbáltam visszaolvasni, és bejött a képbe Ceni halványkája, már csak a másnapi tesztjére hajtottam, így nem sokat olvasgattam vissza :)

CENI!
GRATULÁLOK!!!!!

Poldi!
Neked is :)

Gaby!
Szerintem hagyd a páfrány nézegetést! Ahogy írod, össze vissza mutogat!!!!

Snufi!
:(

Már megint átjavítottam a tickerem :)
A piros vonalhoz igazítottam, mert ugye nekem onnantól a 13.DPO-n szokott megjönni! Hátha most nem!!!!

Ez a görbém! :?

Kép

Most nem tudom mi van, mert kicsit meg vagyok fázva, ettől lehet ilyen magas? Nem szokott!!!
A hét végén párom szüleinél voltunk és úgy be volt durrantva a cserépkályha, hogy még vasárnap reggel is pihegtem jobbra-balra így lehet azért volt ilyen magas?
Meg az az igazság, hogy nem vagyok abban biztos, hogy a piros csík jó helyen van és lehet korábban volt pé, és akkor lemaradtunk róla! Na mindegy szerdán doki! Már nagyon várom!!!
sonjus

Szezso!
Te miért is nem tesztelsz?

Eliza!
Nekem is javasolták, ha esetleg odáig jutok, hogy próbáljam természetes úton bevinni a vitaminokat!
Szerintem jól teszed, ha sok zöldséget, meg gyümit eszel!!!
A D3 az mi? És miért fontos?
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?